|
Post by Deleted on Jan 25, 2014 23:46:09 GMT 2
"Mulle täitsa meeldib," lausus Peter, "nii tiim kui ka treener on väga lahedad." Clinton suutis isegi poisi võistlema saada, mis on suur asi, sest eelmises koolis Peter ei võistelnud, kuna alati enne võistlust tuli tal lihtsalt tõsine paanika peale. Ta ei tea kuidas, aga siinne treener on suutnud temaga selles osas imesid korda saata. "Käid ka mõned trennis?" uuris poiss, sest võimalusi oli siin koolis päris palju.
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jan 26, 2014 0:00:19 GMT 2
"Siis on hästi," lausus Izzy naeratades. Kui trennis ikka meeldib, siis pidi see ikka üks nauditav ajaviide olema. "Ei, trennides ma ei käi, aga ma olen Glees," vastas Izzy. Glee oli tema puhul muidugi ilmselge, sest muusika tüdrukule meeldis. Kui talle muusika ei meeldiks, poleks ju ka ATC-d. "Ma olen esimest aastat siin koolis ja üldse keskkoolis, nii et ma ei hakanudki end väga paljudesse trennidesse ja ringidesse ka panema, kuigi ma mõtlen, et kergejõustikus võiks iseenesest jooksualasid küll teha," seletas näitsik. Ta võis ju väike olla, aga jalad olid näitsikul see-eest väledad.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2014 0:09:54 GMT 2
"See tundub päris huvitav olevat, mitte et ma seal kunagi käinud oleksin," sõnas Peter, aga ta oletas juba, milline see värk seal on. Pealegi läks Simona ju just hiljuti Glee'sse. Seega ta ikka midagi teab. "Siis on sul tõesti veel neli pikk aastat aega, et endale veel sobivaid huviringe leida," noogutas noormees, kes ise järgmisel aastal juba lõpetama hakkab. Ta muidugi ei tea, kas jääb enda viimaseks aastaks siia või läheb enda eelmisse kooli tagasi. Eks vaatab seda suvel.
|
|
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jan 26, 2014 0:18:51 GMT 2
"Ma ütleks, et see on hea koht neile, kellele meeldib laulda, kuigi tuleb arvestada ka teiste ees esinemisega," rääkis Izzy. "Noh, mõned nädalad tagasi tuligi meile üks uus tüdruk ka, aga ta on natuke häbelik, kuigi häält tal ikka on," teadis näitsik rääkida. Izzyle endale Glees meeldis ja ta oli kindel, et jääb sinna gümnaasiumi lõpuni, kuigi see neli aastat on sellisel juhul tõesti pikk aeg. "Sa olid junior, onju?" küsis Izzy igaks juhuks üle, teadmata, et ka Peter on Tree Hilli keskkoolis alles esimest aastat. Ta lihtsalt teadis, et poiss oli kuskil seal lõpuklasside lähedal. "Sellepärast küsin, et tahaks lihtsalt teada, kas nad iga aasta mingeid uusi valikaineid või ringe ka juurde panevad. Võib-olla on mul siis laiem valik ka," seletas neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2014 0:22:50 GMT 2
"Jah, Simona," noogutas Peter, kui Isabelle rääkis Glee uuest liikmest. Palju neid uusi liikmeid kesest kooliaastat ikka tuli. Enamik tegid enda otsused juba sügisel ära. "Junior jah, aga siin koolis olen esimest aastat," vastas noormees tüdruku küsimusele ning tõstis käed uuesti klahvidele, et neile vaikset meloodiat taustaks mängida. Tal oli lihtsalt veider niisama seal pilli taga istuda. "Minu teada on kohe alguses võimalik kõikide ringidega liituda," lausus Peter, aga ta ei olnud kindel, sest ta ei uurinud seda sügisel.
|
|
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jan 26, 2014 0:28:33 GMT 2
"Mingi selline nimi oli jah," noogutas Isabelle. "Sa tead teda?" Ega Belle just ise ka selle tüdrukuga eriti palju ei suhelnud, aga ta poleks arvanud, et nii vaiksel tüdrukul nii tugev hääl võib olla, kuigi julgust kuluks viimasele küll natuke ära. "High five," sõnas Izzy lõbusalt ning tõstis käe, et Peteriga plaksu lüüa, kui too mainis, et on ka alles esimest aastat Tree Hilli keskkoolis. Kahju ainult, et ta aasta pärast lõpetama hakkab, sest Izzy oli temaga isegi jutu peale suutnud saada ning kindlasti ei jää see viimaseks korraks. "Kui ma kohe end igale poole kirja paneks, siis ma kardan, et mul ei jääks üldse vaba aega," muigas Izzy. Paar-kolm ringitundi või trenni oli okei, aga millalgi pidi jääma aega puhkamiseks, bändi jaoks ja õppimiseks ka.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2014 0:38:39 GMT 2
"Natuke küll jah. Ta on mu sõbranna sõbranna," muigas Peter, sest see kõlas naljakalt, "seega olen ma temaga ikka mõned korrad kohtunud." Tüdruku high five tuli kutile küll suure üllatusena, aga sellek, et mitte neidu veidrasse olukorda panna, lõi ta temaga plaksu ära. Tavaliselt võis ta seda Phoebega teha. Izzy oli talle aga võõtas. "Seda küll," noogutas Peter napisõnaliselt. Tema tegeleb ujumise ja näiteringiga ja nendest talle piisab.
|
|
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jan 26, 2014 0:43:18 GMT 2
"Hea väljendus," naeris Izzy, kuigi temagi poleks seda teisiti sõnastanud. Tüdruku sõprade sõbrad või sõbrannade sõbrannad olid ju lõpuks ikkagi need, keda Izzy enda sõpradeks või sõbrannadeks ka nimetas, kui nendeg vähegi rohkem suhtles. Igatahes taipas näitsik, et oli Peteriga juba päris kauaks juttu ajama jäänud ning kell oli nii palju, et kui ta kohe liikuma ei hakka, jääb ta fotograafiaringi hiljaks, mitte et õpetaja nüüd kuri oleks selle pärast või midagi. Hilinemine ei tundunud tüdrukule lihtsalt õige. "Kuule, oli tore su mängimist kuulata ja sinuga natuke rohkem juba suhelda, aga ma pean nüüd jooksma, kui ma fotograafiaringi hilineda ei taha," sõnas Izzy ning ajas end püsti, libistades telefoni enda kotti.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2014 0:49:00 GMT 2
"Eks sa jookse ja emn... teravat sila?" pakkus Peter, sest tal ei olnud õrna aimugi, mida Izzyl fotograafiaringis vaja peaks minema. Hetkel tundus see kõige normaalsem. "Eks me siis laupäeval näeme," lausus noormees ning viipas tüdrukule. Poiss ilmselt mängib veel natuke klaverit. Seda enam, et ta nüüd kuskile bändiproovi lubas kohale minna.
|
|
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jan 26, 2014 0:57:57 GMT 2
"Läheb vaja," naeris Izzy, sest ei suutnud ka millelegi muule mõelda, mida tal veel fotograafiaringis vaja võiks minna. Jah, ilmselt teravaid pilte, mitte udukogusid, aga see eeldab ju ka teravat silma. "Näeme," noogutas Izzy ning viipas Peterile vastu, enne kui ruumist kadus ja teisele korrusele klassiruumide juurde läks, sest ühes neist pidi see huviring nüüd toimuma.
OT: The end.
|
|