25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 15:51:21 GMT 2
"Mulle sobib. Saamegi kiiremini valmis," nõustus Diana ning sidus oma juuksed madalasse hobusesabasse. Keegi ei taha ju toidu seest juuksekarvu leida. "Kui sa teed ise tainast, siis ma võin ju sisu teha," arvas naine ning võttis külmkapist hakkliha ja paar sibulat. Sibul annab lihtsalt parema maitse.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 18:02:21 GMT 2
"Okei," nõustus Shawn ning pani panni sooja. Ei läinudki kuigi kaua aega, kui juba esimene pannkook pannile läks. Mees hoidis sellel kenasti silma peal, vaadates vahel silmanurgast Dianat. Seda senikaua, kuni tema mobiil helisema hakkas. Shawn võttis vidina enda teksade taskust välja ning vaatas ekraani. Ta lasi sellel veel mõne sekundi kutsuda, enne kui rohelist nuppu vajutas ja kõne vastu võttis. "Räägi... no seda oligi arvata... hoia mind kursis. Ma tulen lähipäevil New Yorki... Mhm.... ei, nad jäävad siia... ma tean... okei..." Libistanud mobiili tagasi taskusse, tõstis ta esimese pannkoogi pannilt ära ning pani uue taigna asemele.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 18:49:45 GMT 2
Diana hakkas sibulaid tükeldama ning pühkis käeseljaga pisaraid, mis selle tegevuse käigus silma tahtsid tulla. Sibulad tükeldatud, võttis naine väiksema panni, et samal ajal hakkliha praadima hakata ning see hakitud sibul juurde panna. Poole kõrvaga kuulas ta ka Shawni telefoniga rääkimas ning kui mees lõpetas, viis naine oma tumedad silmad abikaasale. "On mingeid uudiseid?" uuris ta mehelt.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 19:09:53 GMT 2
"Politsei hakkas mu firmasid uurima. Nüüd on jääb üle ainult oodata," lausus Shawn, vaadates enda abikaasale otsa, "sa ei pea muretsema sellepärast, sest minul ei ole midagi varjata, kui just keegi teine firmasiseselt mingit jama pole teinud." Shawn võttis ka kolmanda pannkoogi pannilt ning lisas uue koguse tainast. "Me võime sina sisusse tomatit, kurki ja feta juustu ka panna pärast... on vähe värskem," pakkus mees, minnes toidu juurde tagasi.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 20:18:09 GMT 2
No see veel puudus, et nüüd politsei ka asjasse segatud on. Diana ilme oli tõsine, aga ta kuulas Shawni ära, hakkamata midagi ütlema, sest mees andis talle juba mõista, et ta ei pea muretsema. Vaatamata nendele sõnadele oli naisel ikka väike hirm. Mis siis, kui nad võtavad Shawni temalt ning Rafalt ära ja panevad ikka trellide taha? "Ma tahaks tõesti loota, et kõik saab korda," lausus naine vaikselt ning segas pannil olevat hakkliha. "Polegi nii halb mõte," sõnas naine, kui Shawn täidise osas veel arvamust on. Tomatit ja kurki peaks neil olema, aga fetajuustu?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 22:03:46 GMT 2
"Kõik saab korda," lausus Shawn ning asetas enda vaba käe ümber naise, kes tema kõrval pliidi ääres seisis. Tõstnud uue pannkoogi kõrvale, lisas ta pannile uue taigna, mis kohe kuumal pannil särisema hakkas. "Paar tükki võib ilma täidiseta ka jätta juhuks, kui meil magusasoovi ka peaks olema," muigas mees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 22:19:03 GMT 2
"Ma loodan," lausus Diana kergelt ohates ning keeras tule alt ära, kui hakkliha valmis oli saanud. Seda värsket kraami ei pea ju pannile panema, vaid võib niisama juurde tükeldada ja siis ära segada. "Ma ei tea, seda täidist sai nii palju, et kui me jagaksimegi need koogid nii, et pool magusad ja pool soolased, jääks seda ikka üle," lausus naine, kuid otsis külmkapist paar tomatit, mida ta tükeldama hakkas.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 22:29:11 GMT 2
Shawn loodab ka, sest vastasel juhul on asjad ikka väga metsas. Mees kuulas enda abikaasat ning muigas isegi lõpuks lõbusalt. "Seda sisu saab ju hiljem veel kuskil toidutegemisel ära kasutada," pakkus Shawn, sest seda saaks panna nii lasanje, bolognese kastme kui ka niisama mõne hautise sisse panna või siis lihtsalt hilisemaks jätta. Peagi läks uus pannkook pannile ning kausis jäi tainast aina vähemaks.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 22:49:29 GMT 2
"Seda küll," noogutas Diana, kuid sellisel juhul tuleb see sisu ruttu ära kasutada, kui nad seda just sügavkülmas ei mõtle säilitada. Muidu läheb see ju ikka pahaks. Tükeldanud tomatid, segas Diana need juba hakkliha juurde ning võttis siis ühe pika kurgi, mis järgmisena tükeldamisele läks. "Kui palju sul veel tainast on?" uuris Diana nagu muuseas, sest ta paistis selle täidise kohe-kohe valmis saavat ja äkki saab ta siis oma abikaasat kookidega aidata.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 23:01:00 GMT 2
Köögis levisid juba päris head lõhnad ja see tuletas mehele ainult meelde, et tema kõht on tõsiselt tühi. Sellel ajal kui kook pannil küpses, jälgis mees, kuidas Diana sisu valmistas, mis juba praegu väga hea tundus. "Mõne koogi jagu. Varsti peaks valmis saama," sõnas Shawn ja keeras hetkel pannil oleva koogi teist pidi. Lasknud sellel natuke küpseda, asetas ta selle taldrikule teiste kookide juurde. Shawn pani pannile uue taigna ning hakkas seda küpsetama.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 23:05:49 GMT 2
Shawn polnud ainus, kellel kõht tühi oli ja Diana tundis, et need lõhnad panevad ta kõhu lausa korisema, aga õnneks ei paistnud nende kookidega enam kaua minevat. Kuna kurk oli pikk, ei hakanudki naine tervet kurki tükeldama, vaid lõikas selle pooleks ning teise poole sellest kurgijunnist pani ta külmkappi tagasi. Jääbki ehk võileibade peale. "Minul on täidis igatahes valmis," lausus Diana lõpuks ning maitses kahvliotsakesega seda õrnalt. Tundus küll hea. "Maitse ja ütle, kas midagi on veel juurde vaja," pöördus naine Shawni poole ning tõstis kahvli mehe suu juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 23:13:25 GMT 2
Shawn võttis kahvli pealt Diana tehtud täidist, mis maitses päris hästi. "Kui sa leiad, siis võib maitserohelist midagi või siis juustu lisada näiteks, aga nii on ka väga hea," sõnas mees enda ausa arvamuse. Pannkoogi vahel on see kindlasti suurepärane. Ideeliselt võib peale veel mingi külma koorekastme teha, et mahlakust lisada, aga nii palju nad ka vaaritada ei viitsi. Tõstnud koogi pannilt ära, valas ta kogu alles jäänud taigna kausist pannile. "Kui valmis saad võid juba täidise kookide sisse panna," pakkus mees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 23:29:44 GMT 2
Dianale meeldis rohkem maitserohelisega, nii et ta võttis näpuotsatäie maitserohelist ning lisas selle siis täidisele. Sai küll parem. Koorekastet naine teha ei viitsinud, sest kõht oli juba niigi tühi ja mida rutem nad koogid valmis saavad, seda rutem saavad nad ka sööma hakata. "Siis saad mulle appi tulla, sest selle täidise lisamisega läheb ka omajagu aega," ütles naine Shawnile, kuid tõstis siis kausikese lauale ja hakkas juba kookide vahele panema, keerates need siis rulli.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 25, 2014 0:47:59 GMT 2
"Jah, muidugi," lausus Shawn kerge noogutusega. Saanud viimase koogiga ühele poole, tõstis ta selle ka teiste juurde ning aitas siis naisel pannkookide vahele täidist panna, mida jäi tõesti natuke üle. Shawn kattis kiirelt laua ning võttis külmikust neile ka mahla. Lisaks asetas ta lauale moosi ja kohupiima. "Okei, nüüd peaks vist süüa saama. Ma ei tea, kuidas sinuga on, aga minul on kõht päris tühi," muigas Shawn.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 25, 2014 13:39:13 GMT 2
Kuna Diana ei pidanud kookide vahele üksi täidist panema, said nad sellega üsna kiiresti valmis ja kogu lõpptulemus oli tõesti isuäratav, rääkimata nendest lõhnadest, mis kööki tol hetkel täitsid. "Ma jällegi tunnen, et varsti pole raadiot vajagi, sest mu kõht teeb ise juba muusikat," naeris Diana ning otsis kaks taldrikut, kaks kahvlit ja kaks nuga, mille naine ilusti lauale asetas. "Head isu meile," soovis ta ning tõstis mõned pannkoogid enda taldrikule.
|
|