|
Post by Deleted on Jan 23, 2014 16:47:11 GMT 2
Shawn viibis enda kabinetis ning vaidles või siis õigem oleks öelda, et kisas telefonis enda parema käega, kes oli küll mehele parktiliselt vend, aga samas oli ta ka üks inimene, kes tegeles tema firmade järelevaatamisega. Hetkel oli Shawn tema peale rohkem kui vihane, kuigi kõik, mis tema firmadega toimus ei olnud otseselt tema süü. Mehele tundus, et kõik see aeg, mil ta New Yorgis elas, olid kõik tema ärid kenasti tema käpa all, aga nüüd, kus tema siin kuskil Tree Hillis passib libisevad kõik tema ärid lihtsalt käest ära. Nagu ei oleks sellest juba piisavalt, et tuli välja, et tema ööklubides tegeletakse tema teadmata leti alt uimastite müügiga klientidele, jäi tema üks suuremaid äripartnereid vahele maksupettustega ja nüüd on kõik Shawni firmad ka luubi all ja see kõik lihtsalt ei mõju ärile hästi, sest paljud neist on hetkel tööst väljas. Mehel ei ole küll enda teada midagi varjata, aga kui juba tema ööklubidest tuli midagi sellist välja siis kes teab, mis mujal toimub. Muidugi ei jäänud kõigest välja ka meedia, mis nüüd mõnuga tema ärilisi ebaõnnestumisi kogu maailmale teatavaks tegi. Kogu uimastite jama tegi kordades hullemaks veel see, et ta ise on lapsevanem ja alles värske isa... meedia ei suhtunud sellesse just kõige paremini. Üks asi oli see, et Shawni ärid kannatasid, aga tänu sellele kannatas ka tema abielu, sest ta ei tahtnud naisele enda probleemidest rääkida ja seega sai Diana kõigest meedias teada ja sealt tuli nende esimene tüli, millele nüüdseks on järgnenud mitmeid. Nad peaksid praegu enda poja üle rõõmu tundma ja temaga aega veetma, aga selle asemel on kõik täiesti sassis. Nad tahtsid just hakata maja ostma ja nüüd ei tea Shawn varsti, kas tal üldse on võimalik sellist väljaminekut teha... Lõpetanud enda kõne, jalutas Shawn vihaselt ühe väiksema kapi juurde ning valas ühte klaasi natuke tumedat vedelikku, mille ta endale ühe hooga sisse valas. Viski tegi hetkeks mehe olemise paremaks ning lasi tal pisut ennast lõdvemaks lasta. Jalutanud arvuti juurde tagasi, tegi ta lahti kirja, mille tema parem käsi talle saatis. Shawn kaalus ideed enda ööklubid maha müüa, aga nüüd ekraani vaadates tahtis ta lihtsalt naerda... Aktsiate hinnad on kolinal kukkunud ja need ostetaks tal käest ära võileiva hinnaga... kui üldse. Fuck. Shawn lasi ennast raske ohke saatel arvutitoolile ning tõmbas kätega üle näo. Ta pidi New Yorki minema. Ta ei saanud siit seda jama korda teha. outfit
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 23, 2014 17:11:58 GMT 2
Diana istus lastetoas Rafa voodi juures, et pisike magama jääks, aga Shawni karjumise peale hakkas ta just rohkem nutma. Tundub, et need pinged mõjutavad Rafatki, sest laps on pidevalt rahutu, kuid Dianal endal parem polnud. Talle tunduski viimasel ajal, et Shawn ei usalda teda piisavalt, sest mees ei räägi talle enam üldse, mis teda vaevab ja naine saab selle kuskilt meediast alles teada, kus niikuinii pool juttu veel juurde pannakse. Kuna Rafa röökis enda voodis, võttis Diana ta sülle ning kiigutas teda õrnalt oma kätel, üritades last rahustada, kuni viimane lõpuks magama jäi ning naine ta voodisse tagasi asetas, minnes seejärel oma abikaasa juurde. "Kõik korras?" küsis ta ettevaatlikult üle kabineti ukse, tumedates silmades murelik pilk.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 23, 2014 17:25:57 GMT 2
Shawn avas enda silmad ning vaatas enda abikaasale otsa, kes ukse vahelt sisse vaatas. Mees ei tahtnud, et naine hakkaks nende rahalise siseu pärast muretsema või siis lause sellepärast, et mees kuskile vangu satub, kuigi see oli hetkel veel vähe tõenäoline. "Mitte eriti," lausus Shawn napisõnaliselt, sest siis oli ta vähemalt aus Dianaga, "ma arvan, et ma pean New Yorki minema mõneks ajaks." Ideeliselt võiksid ju Rafa ja Diana temaga kaasa tulla, aga Shawn on kindel, et ega see olemine seal just eriti lihtsam pole. Ilmselt on seal kõik veel pingelisem. Eriti koos selle meediaga. See veel puudus, kui nad Dianat ja nende poega häirima hakkaksid.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 23, 2014 17:45:44 GMT 2
Kui juba rahamured, siis mõtleks Diana ilmselt tööle tagasiminekule, kuigi siis oleks ta ainult poole kohaga, sest nii väikse lapse kõrvalt pole kerge töötada ja naine tahtis Rafa jaoks ka rohkem olemas olla. "New Yorki? Miks?" tahtis Diana teada. Kas see tähendab seda, et nad Rafaga jäävad kahekesi või peavadki Tree Hillist lahkuma? Ega see mõte kuigi vaimustav ei tundunud, kuigi vähemalt oli naise õde ka praegu New Yorgis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 23, 2014 17:57:40 GMT 2
"Mis mõttes miks? Kõik mu ärid asuvad seal ja nendega on asjad üsna perses. Ma ei saa nendega ju siit pärapõrgust tegeleda," sõnas Shawn, tegemata isegi välja sellest, et ta kõige viisakamat kõnepruuki ei kasutanud. Ta oli lihtsalt nii väsinud, stressis ja endiselt veel selle kõne pärast vihane. "Te võite Rafaga kaasa tulla, kui soovite, aga ma hoiatan sind, et asjad võivad seal veel hullemaks minna... ja arvesta meediaga," lausus mees natuke rahulikumalt, viies enda pilgu Dianale. Naisel oleks õigus teada, mis toimub, aga Shawn ei taha paanikat külvata. Neil on laps, kes vajab hoolitsemist. Niigi on see kõik viimasel ajal Dianale jäänud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 23, 2014 21:43:46 GMT 2
Diana ohkas sügavalt ning asetas käed rinnale risti. Shawn oli viimasel ajal ikka väga närviline, kuid naine ei tahtnud temaga jälle tülitseda, ehkki vahel oli tal küll tunne, et ta ei võigi midagi öelda, kui juba talle käratatakse või nähvatakse, nii et ta neelas mehe järsud sõnad lihtsalt alla. "See meedia igal pool..." ohkas Diana, kuigi pidi sellega juba siis arvestama, kui Shawniga üldse abiellus. Hetkel oli tal üsna kõrini sellest meediast ja ta mõtles, kas nad siis kuidagi ei saaks madalat profiili hoida, et ajakirjanikud võimalikult vähe teaks, mis toimub. "Ma ei tea, kas see sobib sulle, aga ma küll arvan, et meil Rafaga on parem ikka siia jääda," lausus naine.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 23, 2014 22:44:35 GMT 2
Shawn lülitas arvutiekraani kinni ning tõusis laua tagant püsti. Ta haaras enda mobiili kätte ning saatis enda paremale käele e-maili selle kohta, et müümine on küll hetkel viimane asi, mida nad kaaluvad. "Ma arvan ise ka, et see on kõige parem variant," lausus mees, kui oli meili ära saatnud ja pilgu jälle enda abikaasale viinud, "teil on siin ilmselt palju rahulikum. Kui sa üksi siin korteris ei taha olla, siis sa saad ju enda vanemate juurde ka minna." Jalutanud naise juurde, jäi ta tema juurde seisma ning vajutas tema otsmikule ühe suudluse. Shawn teadis ise ka, et ega temaga praegu lihtne olla ei ole. "Ma üritan endale homseks või ülehomseks piletid saada siis," lausus ta Dianale, "Rafa magab juba?"
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 23, 2014 22:56:43 GMT 2
"Me saame hakkama," lausus Diana kindlalt, sest oma vanematel käis ta mõnikord niikunii külas või käisid nemad Ramirezte juures oma lapselast vaatamas. Muidugi tahaks Diana kindlasti enda õe juurde ka jõuda, et Snowd jälle näha, aga praegu polnud kõige parem ajastus, kui tema abikaasa juba jamadesse oli suutnud sattuda. "No ja kauaks sa jääda mõtled?" tahtis Diana ikkagi teada, kui Shawn lennupiletid lubas hankida. "Rafa oli rahutu, aga jah, mul õnnestus ta magama ikkagi saada," vastas naine enda abikaasa küsimusele.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 23, 2014 23:32:18 GMT 2
Mees noogutas põgusalt ning isegi naeratas kergelt. Selles Shawn ei kahelnudki, et Diana hakkama saab. Ta on siiani suurepärane ema olnud. "Ausalt öeldes ma ei tea... mul võib minna mõned päevad, aga ka nädalaid," tunnistas mees, vaadates enda abikaasale otsa, "ma võin sulle niipea helistada, kui ma täpsemalt tean. Kui kauem läheb võite Rafaga ju hiljem järele lennata." Mees ise lootis, et ta saab näiteks nädalaga asjad korda, aga tundus, et nii lihtsalt see ikkagi ei lähe. Kui tema teised firmad puhtad on, siis tuleb lihtsalt tõestada seda, et Shawn ei olnud enda klubide narkomüügist teadlik ja siis tuleb nende ööklubidega midagi ette võtta, et nad jälle tööle saada. "Sul õnnestub ta alati magama saada," tunnistas Shawn õrnalt muiates. "Diana, kuna mu rahaasjad on varsti kõik uurimise all, siis me võiksime maja ostmise hetkel seisma panna. Selles suhtes, et sa võid neid vaadata ja jätta kõrvale need, mis sulle meeldivad, ja siis kui see kõik hullumaja korda saab, siis vaatame seda edasi," lausus mees, et nad mõlemad selles osas samal lehel oleksid.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 0:05:18 GMT 2
"Selge," lausus Diana, sest Shawn paistis ka nüüd veidi rahulikum, kuigi naine sai aru, et neil on praegu raske. "Eks me vaatame seda asja," sõnas ta. Kui olukord natuke paraneb, siis idee poolest ju isegi võiks Suurde Õuna minna, saabki Daniela juures ka vahepeal ära käia ning Rafat Snowle ka näidata. Äkki saavad neist mängukaaslasedki, kui nad suuremad on. "Eks ma annan endast lihtsalt parima, et ta ilusti magama jääks," sõnas naine õrnalt naeratades, kuid tema ilme muutus peagi tõsiseks, kui Shawn teatas, et nad võiksid hetkel maja ostmise kõrvale panna. Ta ei hakanud kohe paanitsema, vaid katsus rahulikuks jääda ja Shawni mõista. "Aga meil ei olegi ju selle majaga nii kiire," leidis Diana, sest sai aru, et võib natuke ju oodata ka.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 0:20:33 GMT 2
Shawnile see sobis ning ta noogutas naise sõnade peale. "Tõsi. Ei ole jah, aga hea kui me sellel teemal samal lehel oleme," lausus mees ning asetas enda käe siis ümber naise, et kabinetist välja astuda. Ta sulges ruumi ukse enda selja tagant ning suundus siis elutoa poole. "Oled sa juba mõelnud, mida täna õhtusöögiks teha või... tellime midagi?" uuris Shawn, sest tema kõht oli igatahes juba päris tühi. Viimati sõi ta hommikul ja siis tegi lõunal endale ainult paar võileiba.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 0:24:12 GMT 2
Noh, vähemalt on need asjad nüüd selgeks räägitud ja Diana väljus koos Shawniga kabinetist. Kell oli juba tõesti nii palju, et oleks aeg õhtusööki tegema või siis juba sööma hakata. "No ma ei tea," kehitas Diana õlgu ning viis oma tumedad silmad siis Shawnile. "Ütle parem sina, mida sa õhtuks tahad, sest minul erilist vahet pole," teatas ta. Ta võis ju midagi valmis teha, aga sobis ka tellitud toit.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 0:38:55 GMT 2
"Noh, sinu tehtud toidud on ikka alati paremad," lausus mees, "ma ei tea, mida meil üldse köögis on. Ma võin ise ka meile midagi kokku keerata. Saad puhata?" Shawn vaatas küsivalt enda abikaasale otsa ning jalutas siis kööki, et külmikut ja kappe natuke uurida. Natuke mõelnud, tuli mehele üks idee. "Mis sa arvad täidetud pannkookidest?" pakkus mees, sest sellega pidi suhteliselt ruttu minema. Palju nad neid kahekesi ikka süüa jõuavad?
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jan 24, 2014 13:58:45 GMT 2
"Sa lased mul niigi palju puhata," muigas Diana, sest tihti juhtus nii, et Shawn tegi õhtusöögi ise valmis ja Diana vaatas lapse järele. Praegu laps aga magas ning ta ei tundunud rahutu ka. Igatahes polnud naisel midagi selle vastu, et õhtusöök täna ise teha. "Ma ei teagi, mida meil on, aga pannkookide jaoks peaks küll materjali olema. Nendega ei lähe eriti kaua ka," arvas Diana, sest mingit ilget praadi ta ilmselt vaaritama enam hakata ei viitsinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 14:27:27 GMT 2
"Me võime siis koos ka süüa teha," pakkus mees, sest nad mahuvad kahekesi ka kööki ära. Otsinud kapist ühe kausi, hakkas Shawn sinna tainast sisse tegema. Palju neil seda vaja ei lähe. Seega ei kulunud sellele ka kuigi kaua aega. "Sa tahad pannkooke küpestada või sisu teha?" uuris Shawn, tõstes samal ajal külmikust erinevaid asju välja, millest sisu valmis teha.
|
|