23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 24, 2014 16:01:54 GMT 2
Mees mõtles ühele jutuajamisele Washingtonis. See ametnik, kelle käskjalg Brad mõnda aega oli, saatis enda tütre ühte internaatkooli. Nüüd tuli ainult see nimi meelde tuletada. Muidugi kahtles Ethan ka selles osas, kas ta jõuaks neiule seda võimaldada "Kuidas ma ta jätan rahule, kui ta praegu trellide taga istub? Sa ei tohi selliste inimestega käia," ärritus mees uuesti. "Mitte mingit internetti, väljaskäimist ja telekat. Kui tõesti on mingi referaat vaja teha, siis küsid minu käest, eks?" pani Brad piirid paika. "Froydiga ei kohtu ka enam," lisas mees kindlalt. Ta ei taha, et ta õde täitsa hukka läheks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 17:46:30 GMT 2
"Sa ei saa teda kohe maha kanda, kui ta mõne vea teeb," lausus tüdruk teravalt, aga samas võis tema hääles tunda ka kerget anumist, "jah, ma tean, et ta ei ole see täiuslik poiss-sõber, keda vaneamd vennad enda õdedele tahavad, ja tal on jamad, aga sa ei saa teda ka minult ära võtta nagu ta oleks mingi asi. Ma armastan teda ja ma tean, et sa arvad, et ma ei tea, mida see isegi tähendab, aga... sina ei tea seda, kui palju ta mind aidanud on." Gayla neelatas tugevalt ning hammustas õrnalt enda alahuulde. Sellist kõne ta just Brandonile pidada ei soovinud, aga see juhtub, kui näitsik vihane on. "Selge," lausus Renna ning põrnitses enda venda, "veel midagi või võin ma magama minna?"
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 25, 2014 15:26:01 GMT 2
"Mõne vea? Ma saan aru, et jääb viisteist minutit sinu tagasitoomisega hiljaks, varastamise kohta on "viga" veel pehmelt öeldud," teatas Brandon. "Armastus... Te olete tüüpilised high school sweetheartid, selliseid lugusid olen ma varem ka näinud. Keskkoolis vannuvad mõlemad üksteisele igavest armastust, mõne aasta pärast on asjad täiesi vastupidi," arvas vennas. "Mine jah magama," andis mees lõpuks alla. Ta mõtles, et peaks endisele ülemusele helistama, et teada saada, mis selle kooli nimi oli.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 25, 2014 15:59:05 GMT 2
"Sulle teadmiseks, ükskõik kui kauaks Froyd nüüd ka kinni ei lähe, kui ta välja saab, hakkame me edasi käima. Ei sina ega keegi teine tule meile ütlema, mida me võime või ei või teha," lausus Gayla kindlameelselt. Brandon võis arvata, et tegemist on tavalise teismeliste armulooga, aga Gayla oli veendunud, et Cedric on tema jaoks see üks ja õige. Ta ei kavatsegi tema suhtes alla anda. "Kui sa nii kindel oled, et see meie suhe mõne aasta pärast läbi saab, siis miks sa üldse muretsed selle pärast, kas me oleme praegu koos või ei?" küsis Renna, kergitades küsivalt enda kulme. Kergelt muiates pööras tüdruk ennast ringi ning jalutas trepist üles, et enda tuppa kaduda ja magama minna. Enne pidi ta muidugi veel Cedricule helistama nagu ta lubanud oli.
|
|