20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 20, 2014 18:05:02 GMT 2
Froyd kõndis edasi-tagasi ja jälgis närviliselt ruumis olevat seinakella, kuna Gaylat ei paistnud kuidagi tulevat, aga kui noormees kuulis endale lähenevaid samme, pööras ta pead ning seisis mõne hetke pärast vastamisi oma tüdruksõbraga. Brandonist, kes seisis mõned meetrid eemal, kutt esialgu välja ei teinudki, vaid haaras kohe Gayla enda embusesse, et teda korralikult kallistada. "Ma sain alles natukese aja eest vabaks," lausus noormees Renna sõnade peale. "Jään ootama," lubas Froyd, saades järgmisel hetkel juba ühe pika suudluse osaliseks. Ei tundunudki see lugu enam nii hull - seda hetkeni, mil Brad oma suu avas. "See on juba Gayla otsustada, kas ta tahab minuga kohtuda või mitte," kostis tüüp, vaadates oma tüdruksõbra poole. Jah, Gayla oli praegu küll veel 17, aga mõne kuu pärast on ta juba täisealine.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2014 18:11:05 GMT 2
Kui Brad tüdruku käest kinni võttis ja teda ära tõmbas, vaarus tüdruk kaks sammukest taha poole, kuid kohe kindlasti ei jätnud Gayla seda nii. Ta tõmbas enda käe venna haardest välja ning saatis talle ühe külma ja tigeda pilgu. Oleks asi siis sellega lõppenud, aga ei. Brad hakkas veel Froydiga õiendama ja see oli miski, millega neiu kohe üldse rahul ei olnud. "Hoopis sina hoia meist eemale!" lausus tüdruk vihaselt, "ma võin alaealine ju olla, aga see otsus oli sama palju minu oma, kui see oli tema oma. Ma teadsin täpselt, mida ma tegin. Keegi ei sundinud mind millekski." Tüdruk seisis seal kahe tüübi vahel. Cedricust hoolis Renna rohkem kui iseendast ja ta ei olnud seaduse silmis tema perekond. Brad oli küll seaduse silmis tema perekond, kuid neiu ei hoolinud temast ja hetkel võis neiu isegi vanduda, et vihkab teda. "Muidugi tahan," paotas tüdruk suunurgast, kui Froyd samuti nende kaitseks suu lahti tegi, ning saatis kutile kavale muige.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 20, 2014 18:51:46 GMT 2
"Mina sinu asemel ei pruugiks suud nii julgelt. Saad aru, sa varastad. Sa võtad teiste vara. Kui sa üritad midagi tõestada, siis ainult seda, et sa oled üsna nõrk mees. Meheks ei saagi sind kutsuda, meil on väärikus. Ilmselgelt sinul midagi sellist ei ole, lähed teiste vara kallale nagu viimane varganägu," teatas Brandon. "Tule, sul ei ole praegu õigust vastu rääkida. Ma niigi üritan sind suurematest jamadest säästa," teatas Brandon. Olles õppinud kõrvalainena poliitikat, oli tal ka ettekujutus seadustest. "Tema kasuks ma aga midagi teha ei saa," lisas Brad, viies pilgu nolgile, kelle vastu oleks olnud targem võtta lähenemiskeeld. Aprilli lõpuni küllalt aega. Kooli lõpuni veel rohkem. "Seega sa valisid ise olla osa vargusest? Nagu ma ütlesin, me lahkume. Kohtus näeme," lausus ta blondeeritud kutile, kelle ülbe õigustus ei olnud kärbsemusta ka väärt. Varganägu, ta ei ole midagi väärt.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 20, 2014 19:05:14 GMT 2
Froyd kuulas, mida Gayla vend rääkis, kuid selle kõige peale tuli tal naer peale. See tüüp võib plõksida oma õega - mitte et seegi Froydile meeldiks -, aga tema jätku rahule. "Aitäh nende toredate sõnade eest, aga ma oskan ise ka elada. Mul pole ei sinu ega kellegi teise "kasulikke näpunäiteid" ega loengut heast ja kurjast tarvis," avaldas tüüp enda arvamust. Jah, ta varastab ja keerab vahel jamasid kokku, aga paljud teeksid tema olukorras hullematki. Ei ole mingi suur asi. Brandoni järgnevate sõnade peale kortsutas Cedric kulmu. Tahavad nad Gaylaga või mitte, aga tüdruku vanem vend on siiski tema eestkostja ning tal on teatud õigused, mis Froydil puuduvad. "Rõõmsat jällenägemist," pomises noormees tuimalt ning viis pilgu uuesti Rennale, üritades tüdrukule pilguga märku anda, et hoiab ühendust.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2014 19:22:31 GMT 2
Lihtsalt uskumatu, et Brandon tuli siia sellest rääkima, kes on mees. Renna kergitas enda kulme ning tõi kuuldavale ühe külma turtsatuse ja pea raputuse. Vähemalt suudab Cedric olla ühe tüdrukuga ja teda hinnata, mitte ei hulla iga õhtu erineva tšikiga voodis, hindamata neist ühtegi. Tüdruk hakkas juba enda suud lahti tegema, et enda vennale paar 'head' sõna öelda, aga õnneks tegi seda hoopis Cedric, säästes seega neidu võibolla suuremast tülist enda nõmedikust vennaga. Ta teadis, et ta peab koju minema, aga ta ei tahtnud Brandoniga enam mitte mingisugust tegemist teha pärast seda, mis ta just Froydi kohta ütles. Ta ei tea temast mitte midagi. Ta ei tea tema elust mitte midagi. Ometi teeb ta nii julgelt kohe järeldusi nagu Froyd elatukski sellest, et ta teiste vara rööviks. Gayla suutis ei tea kuidas vait püsida, aga seesmiselt ta pulbitses nii, et vähe polnud. Hinganud sügavalt sisse ning sulgedes hetkeks enda silmad, avas neiu need hetk hiljem uuesti, leides Cedricu pilgu endalt. Ta vastas sellele kerge naeratuse ja peaaegu nähtamatu noogutusega. Ütlemata kummalegi tüübile sõnakestki, liikus neiu paigast. Froydist möödudes puudutas ta õrnalt käega kuti kätt ning sosistas talle need kolm kallist sõna, enne kui ukse avas ja välja astus. Märganud eemal Brandoni autot, jalutas ta selle juurde ning jäi selle kõrvale seisma, viies enda silmad kohe jaoskonna poole.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 20, 2014 19:59:48 GMT 2
Brandon läks Gayla järel välja. Kuidas sai ta õde nii loll olla ja sellise vea teha? See jätab ta tulevikku märgi, tüdruk ei pruugi saada endale sobivat tööd, kuna vargus on selgelt kirjas. "Istu autosse," lausus Brandon. Pigem oli see käsk, mees oli ärritunud ja pisut isegi vihane. Gayla ei lahku enne kolmekümnendat eluaastat majast. "Räägi mulle nüüd täpselt ära, mis juhtus," ütles Brandon, kui oli autosse istunud. Ta tõmbas turvavöö peale ja käivitas auto. Mees jõllitas enda ette ja vaatas lõpuks paremale, et Gayla poole vaadata. Ta ootas selgitust. Ta tahtis natukenegi mõista, miks tüdruk oli nõus varastatud autos sõitma.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2014 20:15:19 GMT 2
Gayla pööritas enda silmi, kuid istus siiski autosse, kus ta endale automaatse liigutusega ka turvavöö peale tõmbas. Enda pilgu viis tüdruk kohe aknast välja, sest ta ei tahtnud absoluutselt siin koos Brandoniga istuda. Üldiselt lootis Renna, et mees sõidab vaikides koju, aga kus sa sellega. "Sa kuulsid politseilt juba kõike," lausus tüdruk kauge ja unustusse vajuva häälega. Ta ei usu nagunii ühtegi sõna, mida näitsik räägib. Milleks vaeva näha? Brandon juba teatas neiule, mis ta temast arvab, sest nimetades Cedricut varganäoks, tegi ta seda ka tüdrukuga. Kui Brandon enda pilgu Gaylale pööras, viis ka neiu enda pilgu hetkeks vennale, tuues kuuldavale ühe raske ja tüdinud ohke. "Me ei varastanud seda... või noh varastasime, aga me oleksime selle ju tervelt ja kenasti tagasi viinud, kust me selle võtsime, kui võmmid ei oleks meid rajalt maha võtnud," lausus tüdruk lõpuks, teades kohe, et Brandon ei saa sellest aru, "igatahes Froyd muretses selle auto, et me saaksime roadtripile minna, sest ma ei ole sellest pommiaugust kunagi välja saanud ja Cedric teab, kui väga ma maailma tahan näha. Seega me mõtleime, et paar päeva kuskil ringi sõita oleks ka juba piisav." Renna vaikis ning pööras enda pilgu aknast välja, andes sellega märku, et tal ei ole enam midagi öelda.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 20, 2014 22:05:02 GMT 2
Brandon hakkas lõpuks sõitma ja kuulas Gaylat. "Te ei varastanud? Sa võid auto viieks minutiks võtta, see on ka juba varastamine. Kuidas sa reageeriksid, kui su sülearvuti oleks ühel heal päeval läinud? Lihtsalt niisama?" küsis Brad. Ta oli sisimas maruvihane, aga proovis end talitseda. "Sa ju tead, et ma oleksin rohkemgi kui nõus teie kolmega kuhugi minema. Muidugi pidasid sa vargust targemaks. Mis järgmisena? Mh?" küsis mees. Ta pigistas rooli, nukid värvusid juba valgeks. "Froyd on sulle vaid halvaks eeskujuks. Armastus... Armastus võib tunduda, et see on armastus, aga fakt on see, et inimesed kasutavad teisi vaid enda kasuks. Ta varastas auto, kuidas sa saad kindel olla, et ta näiteks kokaiini ei varasta? Ta tõmbab sind endaga koos jamadesse. Ma ei taha, et sa ei tea kus lõpetad," rääkis Ethan.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2014 22:40:04 GMT 2
Hea, et Gayla enda pilgu ära pööras, sest siis ei saanud Brad näha tema silmade pööritamist. Kamoon, see tüüp oleks ilmselt võinud endale selle ühe Lambo asemele kohe viis tükki asemele osta. Mis puutus tüdruku arvutisse, siis vaevalt keegi tema panni läpparit endale tahaks, aga jah... ta sai aru, mida vend sellega öelda tahtis, mitte et see neiu kogu olekut toimunu kohta muutnud oleks. "Me ei ole just mingi eriline perekond, kes istuks õhtuti kõik koos laua taga ja räägiks enda päevast või läheks pühapäeval koos kirikusse või vaataks koos mõnda filmi või läheks kuskile reisile," nähvas Gayla, kui mees teatas, et ta oleks võinud ainult küsida, et nad reisile läheksid. Pealegi ta ei taha ei Bradi ega enda õdedega kuskile minna. Ta tahtis minna Froydiga. "Froyd on mulle halvaks eeskujuks? Ta on ainuke, kes mind koos suudab hoida," lausus tüdruk häält tõstes, sest ta juba oletas, kuhu vend enda jutuga liigub. "Mida tead sina armastusest? Enda üheöösuhetes oleda sa seda kindlasti niiiiii palju kogenud," turtsatas tüdruk peaaegu et lausa Brandoni üle naerdes, "ta ei kasuta mind ära ja kui sa Froydi natukenegi päriselt tunneksid, siis sa teaksid, et ta jälestab narkootikume. Enamasti suudan ma ennast ka üksinda jamadesse tõmmata. Selleks mul küll tema abi vaja ei lähe. Ja kas sa tõesti arvad, et ta tunneb ennast hästi, et ma koos temaga seal kongis pidin istuma? Ta tundis ennast niigi halvasti ja siis pidid sina veel teda sõimama hakkama." Renna tahtis juba koju jõuda, et ta ei peaks selles autos koos Bradiga olema, siis saaks ta enda tuppa põgeneda ja seal rahulikult olla. "Ma nagu nii ei tea, kus ma lõpetan," turtsatas Gayla külmalt, viies pilgu esiaknast välja.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 20, 2014 22:57:57 GMT 2
Brandon kuulas Gayla vingumist ja kriitikat, millele tal praegu õigust polnud. Siiani ei olnud ta vabandanud järsu kadumise tõttu ja autovarguse pärast. "Me ei olegi. Meie perekond on kõike muud kui normaalne ja tavaline. Ma tean, et meie suhted on kohati väga fucked up, aga sa pead mõistma, et hetkel jätad sa endast nii iseka mulje. Üks viiendik meie perest on juba trellide taga, tahad sellele lisa tuua? Saad aru, et noortevangla on väga tõenäoline stsenaarium," rääkis Brad, lubades endale mõne pilgu tüdruku poole, kes ikka ei saanud aru, kui kohutava teo kaasosaline ta oli. Vargust käsitleti, eriti veel nii kallist, päris karmilt. "Jah, õigus. Mu seitsmeteistaastane õde, kes on mingi täisealise blondeeritud kutiga suhtes, sattus veel selle nolgi pärast jamasse, on tõesti positsioonil mind kritiseerida," teatas Ethan. "Hah, nüüd mul polegi vaja teda tunda. Kui te kaks olete nii täiskasvanud, et koos elada, siis te teate suurepäraselt, et see temp rikkus igasuguse ühise tuleviku teil ära," lisas mees. "Oh, Gayla," ohkas Ethan vaikselt. Ta hakkas juba leebuma, aga muretses, mis tüdrukust saab.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2014 23:13:47 GMT 2
Vabandust võib Gayla suust ootama jäädagi, sest ta ei jaga neid siia ja sinna nagu tänapäeva noored enamasti, kellel 'sorry' ees ja 'sorry' taga. Küll aga võib ta tulle alles mitme kuu möödudes ja paluda vabandust sajandi taguse tegevuse pärast, sest jõudis alles nüüd järeldusele, et peaks vabandama. "Mis mul seal noortevangalas hullem oleks kui selles majas koos sinuga elada," lausus tüdruk ükskõikselt. Hetkel oli tal tõesti tunne, et tal on enda karistusest kohtus täiesti ükskõik. Mis tuleb, see tuleb. Jah, see jääb tema nime külge pikaks ajaks, aga ka see neidu eriti muretsema ei pannud. "Esiteks ta ei ole nolk, teiseks, miks sulle ta juuksevärv ette jääb ja kolmandaks - jah, ma võin sind kritiseerida, kui sa seda minuga nagu nii kogu aeg teed," pani tüdruk vastu, kergitades pisut enda kulme. "Sa tahad tõesti öelda, et sa ootad, et ma temast nüüd eemale hoiaksin ja vastupidi? Prsh, sa kulutaksid palju vähem närve ja jõudu, kui sa seda ei teeks," lausus Gayla, andes kindlalt märku, et tema suhtleb tüübiga edasi ja Bradil ei ole erilist mõtet seda keelata, sest tüdruk ei kuula teda. Ta leiab alati viisi, kuidas reeglitest mööda hiilida. Saab ka seekord hakkama. "Ma ei saa aru, miks sa ei võiks lasta mul lihtsalt Froydi juurde kolida? Sa ei peaks minuga enam vaeva nägema ja ma teen ise enda vead ja vastutan ise nende eest. Sa ei taha mind sinna su närvidel mängima ja mina ei taha, et sina mulle reegleid peale sunniksid. Seega me mõlemad võidame," seletas tüdruk rahulikult, pöörates viimaks enda pilgu vennale.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 21, 2014 23:04:23 GMT 2
Brandoni kannatusel oli ka piir. Selline "oh-I-don't-care" suhtumine hakkas mehel juba üle viskama, õnneks jõudis ta sissesõiduteele, kus mees pidurite kriiksudes peatus. "Sa ei saa ikka tõesti aru," lausus mees ning ta astus autost välja. Ta sulges auto ja läks Gayla järel majja. "Tule, istu," palus Brandon, hääl pisut väsinud kõlaga. "Kuna asjad on nii kaugele läinud, siis tuleb nüüd lihtsalt istung ära oodata. Su vanuse tõttu ei ole karistus leebe ka. Ma... Ma ausõna ei tea enam, mida teha. Sa nagu ei saagi aru, et see samm oli ääretult rumal. Enda kuti juurde kolimise võid ära unustada, kooli lõpetamiseni oled sa minu valve all. Tegelikult ma üldse mõtlen, kas siia jääda, äkki peaksime neljakesi Washingtoni kolima. Uus algus ja kõik," rääkis Brad. Ta oli kindel, et saadab neiu internaatkooli, kui ta vanglakaristusest peaks pääsema. Ethani võimuses ei olnud, ja ei saanudki olema Gayla muutmine.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2014 23:28:16 GMT 2
Gayla vabastas ennast turvavööst, kui auto seisma jäi, ning lükkas autoukse lahti, pööritades veel venna viimaste sõnade peale enda silmi. Seda on ta täna juba palju teinud, aga Brad lihtsalt tekitab talle sellise tunde, et tahaks talle virutada, sest hoopis tema ei saa millestki aru. Ootamata enda venda ära, jalutas näitsik majja. Ta eemaldas enda üleriided ja oli valmis juba üles enda tuppa ronima, kui Brandon teda hoopis istuma kutsus. Ega tal vist suurt midagi üle ei jäänud. Gayla jalutas rahulikult venna juurde ning istus maha, kuulates vaikides tema sõnu. "Mul ei ole varasemaid rikkumisi ja ma ei võtnud otseselt seda autot. Ma lihtsalt viibisin teadlikult varastatud autos. Nad ilmselt annavad mulle ÜKT kuuks või paariks," lausus Renna, sest seda talle vähemalt öeldi, et karistus võib selline tulla. Aga jah, lõplik otsus tuleb siiski kohtus. "Ma saan aru, et see ei olnud kõige parem... ettevõtmine," protestis tüdruk vaiksel häälel, tõstes enda silmad Bradile. Ta lihtsalt leidis, et see ei ole nüüd niiii hull ka, nagu Brad räägib. Vend lihtsalt reageerib üle natuke. "Ei!" lausus tüdruk järsult ja valjult, "mingi uus algus ei hakka meid aitama. Pealegi meie elud on juba siin. Sinul oleks võibolla ainult parem seal olla... sa ju pidid meie pärast siia tulema ja kõik muu maha jätma. Vaevalt sa siia just väga vabatahtlikult meile lapsehoidjat mängima tulid..."
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 23, 2014 19:57:00 GMT 2
"ÜKT antakse tundidega. Seega hea juhul saad sa saja ringis, nad võivad ka kuni midagi kolmesaja kandis anda. Seda töötad ikka kaua," lausus Brandon ohkega. Naiivne Gayla. "Kõige parem? Sa võtsid midagi, mis ei kuulu sulle. Varastasid. Kuidas sa üldse sellise asja peale saad tulla? Raudselt see tüüp... Lihtsalt sulle on vaja uut algust. Uute sõprade ja uue keskkonnaga. See vana on ilmselgelt liiga tugeva jälje jätnud, veel ei ole hilja seda muuta," arvas mees. Ta teadis, et peab saatma tüdruku internaatkooli, ta ei saa ise 24/7 neiul silma peal hoida, tal on töö ja eraelu ka, mõlemad peaksid täielikult kaduma.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 23, 2014 20:16:27 GMT 2
"Ma ei karda tööd, olgu seda siis sada või kolmsada tundi," lausus Gayla venna sõnade peale. Brandon jah arvas võibolla, et tüdruk on mingi mõttetu tibin, kes ei teagi, mida töö tähendab, aga ta teadis, sest oli juba üsna varakult ise endale raha teenima hakanud. Ainuke jama asi ÜKT juures ongi see, et Renna ei saa sealt raha, aga samas peab ta ilmselt enda praegusest tööst loobuma, sest tal lihtsalt ei jää selle jaoks aega. Mis tähedab, et taskuraha suhtes hakkab ta nüüd Bradist sõltuma. Jama. "Nagu nägid, siis sain lihtsalt," sõnas Gayla turtsatades, "ja mitu korda ma pean sulle ütlema, et jäta Froyd rahule! Sa ei teagi mu sõpru ja mis Tree Hillil viga on? Sa räägid nagu ma oleksin mingi katkine mänguasi, mis vajab prandamist...Tead, palun säästa mind sellest jutuajamisest ja räägi mulle nüüd parem, milline see koduarest välja näeb, sest niisama sa mind nagu nii ära ei lase." Gayla ohkas ning suunas enda küsiva pilgu vennale.
|
|