|
Post by Deleted on Jan 13, 2014 23:38:07 GMT 2
"Seeelge," lausus Gayla, kui Bre teatas, et tema alkoholi ja kanepit segamini ei tee. Noh, ilmselt tark tegu. Renna tavaliselt mõtleb järgmisel päeval, et see oli halb idee ja neab ennast. "Sina aja enda laisk tagumik toolilt püsti ja tule ka tantsima," lausus tüdruk, kui sõbranna ennast sinna eriti mugavalt sisse sättis ja ainult jalaga natuke muusikatakti lõi. "Liigub-liigub, varsti oleme Hiinas," naeris Gayla, kellele sõbranna pilves oleks nalja pakkus, sest ise oli ta ainult ühe mahvi võtnud. Tema organismis oli rohkem alkoholi. "Ka me peame sulle siis piraadimatused... tead küll viskame su vette?" küsis Gayla ning lasi Phoebsi kätest lahti, tantsides nüüd vabalt enda ette, katsetades läbi kõik liigutused, mis tema purjus aju välja suutis mõelda.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 15, 2014 21:48:32 GMT 2
Phoebs ei jõudnud end korralikult istumagi sättida, kui ta juba enda joogiklaasi käest oli sunnitud panema, sest ta tiriti tantsima. No kuidagi ta muusika rütmis tõmbleski, sest erilist tantsijat polnud Phoebest kunagi. Siiski jäi näitsik mingi hetk seisma ja kuulatas, viies oma sinised silmad siis sõbrannadele. "Kuulete seda?" küsis ta neilt, sest arvas, et äkki kuuleb ta valesti. "Keegi on vist tulemas."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2014 22:05:37 GMT 2
Gayla ei kuulnud küll mitte midagi, sest ta oli esiteks ametis tantsimisega ja teiseks enda klaasi tühjendamisega, mille ta vahepeal jälle põrandalt üles oli korjanud, et koos enda kokteiliga tantsida. "Need on su närvid, Phoebs, sest sa kardad vahele jääda," lausus näitsik lõbusalt ja laialt, "pealegi kes peaks siis öösel tulema? See kutt... prsh... ta oli täis kui tinavile." Renna ei lasknud sõbranna märkusel ennast häirida, vaid lõbutses edasi, kuni ta korraga ka ise midagi kuulis ja seekord oli see lähedal. Keegi oleks justkui seisnud kai peal seal samas jahi juures. "Shiiit," sosistas näitsik ise samal ajal naeru kihistades, "Phoebs, ma võtan enda sõnad tagasi, sest keegi on tõesti siin." Gayla seisis ühe koha peal nig üritas kuulata, mis õues toimub. Seal oli kuulda ühte laulvat naishäält ja siis... tundub, et ta polnudki nii täis, kui neiu arvanud oli. Näed, tundub, et isegi ohvri suutis endale leida, kellega õhtu veeta. Kui hääled korraga valjemaks muutusid ja keegi jahile astus, viis Gayla enda pruunid silmad kummalegi sõbrannale. "Bre, kus sa võtmed panid?" küsis näitsik pea aegu sisisedes. Asetanud klaasi lauale, üritas ta enda purjus ajuga mõnda kohta välja mõelda, kust kaudu nad minema saaksid minna. Lõpuks peatus tema pilk klaasist ustel, mis paadi tagumise otsa juurde viisid. "Ruttu, Bre, lähme sinna. Damn, sa oled ikka jummalast pilves," raputas näitsik pead ning jalutas kiirelt sõbranna juurde, et võtmed saada ja samal ajal teda natuke aktiivsemaks ajada. Häälte ja sammude järgi võis öelda, et varsti astub keegi sealt uksest sisse ja ilmselt arvab Gayla õigesti, kui ta mõtleb, et keegi neist kolmest ei tahaks vahele jääda.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 15, 2014 22:10:40 GMT 2
"Mhh, ma ei viitsi," venitas Bre. "Siin on sitaks mõnus lihtsalt magada," lisas ta ning sulges silmad. "Viskate mu vette... Ma tulen teid kummitama. Võtan kõik sõbrad MJ ja Elvise kaasa ja hakkan iga öö teile "Love Me Tender'it" laulma," lisas Breanna tähtsalt. P ja G paanika peale Renna lihtsalt lesis toolis edasi. "Ma ei tea, ma võin Chrisile helistada. Chris teab," arvas tüdruk ning hakkas naerma. Ta ajas end lõpuks improviseeritud asemelt üles ja läks Gaylaga kaasa. "Näed, taskus olid," koukis Renna aeglaselt võtmed taskust välja ja pillas need maha. "Miks põrand kaugeneb?" küsis Renna vaikselt, vaadates enda jalgade ette.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 15, 2014 22:28:47 GMT 2
"Ei, ma olen kindel, et need ei ole mu närvid," lausus Phoebs, kui sammud aina lähemale paistsid tulevat. Keegi võiks teda vähemalt kordki kuulata, eriti kui vahele ei taha jääda. "I told you so," sõnas näitsik, kui Gayla oma sõnad tagasi lubas võtta. Nojah, tuleb öelda, et seis on sitt, kui nad kiiresti minema ei saa. Tüdruk hakkas koos Gaylaga uste poole minema, kuid jäi ootama, et Bre ka jõuaks. "Eluga," lausus ta vaikselt, sest tulijad paistsid juba väga ohtlikult lähedal.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2014 22:48:29 GMT 2
Kuigi olukord ei olnud kiita, ei suutnud Gayla turtsatust ja naeru alla suruda, kui ta Breannat silmitses ja kuulas. Ta nägi välja nagu inimene, kes on just sügavast ünest üles aetud ja nüüd ei jaga ta ei maad ega ilma. "Bre!" sisistas Renna ning kükitas ise maha, et võtmed üles korjata, "jaht vajub põhja sellepärast põrand vajubki.... kiirusta." Näitsiku enda jalad olid üsna pehmed sellest joomisestl, aga ometi suutis kogu paanika ja ärevus teda pisut selgemana hoida, kuigi naerma kippus ta küll liiga tihti. Jõudnud ukseni, hakkas Gayla kiiruga õiget võtit otsima. Sammud läksid tugevamaks ja Renna hingamine kiiremaks. Shit. Kui ta vahele jääb, siis Brad lööb ta maha... "Yess," kilkas näitsik poole häälega ning keeras ukse lahti, jättes võtmed lukuaukku. Vaevalt oli Gayla ukse nende selja taga kinni lükanud, kui eesuks lahti läks. "Eluga nüüd! Phoebs, me peame Bre kuidagi kaile aitama," sõnas tüdruk ning pani enda käe toetavalt ümber enda pilves sõbranna.
|
|