|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 19:23:20 GMT 2
"Mhmmm..." lausus Gayla rahulolevalt selle kanepijutu peale. Loodetavasti Phoebe üldse ära ei vaju, kuigi noh, kui tal kaks sellist hullu sõbrannat on, siis ei tasu vist väga ära vajuda. Kes teab, millisena ta hommikul ärkab. "Ei taha. Cmon, mis te vingute. Ise olete sama elevil sellest jahist nagu mina. Kui te kardate vahele jääda, siis võite ära ka minna. Küll ma siis homme räägin, mida huvitavat siin leidus," lausus Renna lõpuks justkui kurjalt, kuigi tema silmis oli lõbus helk. Astunud lõpuks Bre järel jahti sisse võis tüdruku heakskiitvalt noogutada. Iga päev nad sellist luksust ei näe. Vähemalt Gayla küll mitte. "Ärme tuld kasuta jah... küünlad ajavad vast asja ära, kui me neid siit leiame," sõnas tüdruk Bre sõnade peale ning hakkas mobiilivalguses edasi jalutama. Sellesse paati mahtus lausa täielik elutuba ja kööginurk paistis eemalt, mis tuletas näitsikule meelde, et tal on kõht tühi. Mingeid süümepiinu tundmata hakkas Gayla elutoa kappides tuhlama, et sealt küünlaid leida. "Mis sul Froydist?" kergitas Gayla silmnähtavalt enda kulme, kui Phoebs tema poisi nime kasutas. Jõudnud juba kolmanda kapi juurde, leidis ta neli suuremat küünalt. "Tule nüüd, tule jumal, ja pane need põlema, siis näeb ka midagi," muigas Gayla, otsides pimedas ruumis silmadega sõbrannat.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 4, 2014 21:22:28 GMT 2
Okei, igatahes andis Phoebs endast parima, et mitte ära vajuda, kuna jah... Gaylast ja Rennast võis ju oodata ka seda, et hommikuks on nemad läinud ja Phoebe ärkab jahi peal ja saab ise sissemurdmise eest süüdistuse või midagi. Igatahes ei tundunud see eriti hea stsenaarium. "Ei midagi, ma niisama," lausus Phoebs ning tõstis allaandmise märgiks käed, kui Gayla temalt Froydi kohta küsis. "Ma otsin parem näksimist või midagi, sest isegi tassist kohvist ei ütleks praegu ära," lausus näitsik, võttes taskust ka enda mobiili, et selle valgel midagi otsida.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 22:40:50 GMT 2
"Tulejumal Sid on the way," ütles Renna ning otsis välgumihkli taskust välja ja hakkas küünlaid süütama. "Kutsu jah Froyd, las toob süüa," lisas neiu, aga hakkas siis kappe läbi otsima, kuni leidis snäkid. "Pakk krõpse, mingid soolapulgad, kuivsupid... Šokolaadiküpsised. Toitu on su tüübil ikka normaalselt," leidis Renna. Nendele kolmele jagub ilusti. Neiu kraamis leitu ühele lauale välja ja otsis siis plärud üles. "Sa siis ei tee?" küsis Renna Phoebe käest üle, kes oli ikka väga zombie veel.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2014 0:25:33 GMT 2
Saanud kõik küünlad põlema, asetas tüdruk kaks neist elutoa piirkond ja kaks kööginurka. Nii oli ruum hämaralt valgustatud, aga vähemalt ei pea nad enam telefonidega ringi jalutama. "Ma arvan, et me saame ilma temata ka söönuks," leidis Gayla, hakkmata mainima, et tüübil on viimasel ajal näpud üsna põhjas. Palgapäevani läheb ka veel natuke aega. Jama värk. "Minu tüübil?! Prsh," turtsatas Renna ning jalutas sõbrannade juurde kööki, kus ta endale paki krõpse võttis. Avanud selle kiire liigutusega, pistis ta sealt kohe mõned krõpsud suhu. "Ei tea, kas siin kuskil..." lõpetamata enda lauset, läks Gayla jälle jahi peale ringi liikuma, et leida midagi joodavat. Eelistatult alkoholi. Mingi baarikapp peaks seal ju ikka olema. Natuke tuhlamist ja neiu leidiski kapi, kust tulid välja päris kalli väjlanägemisega joogid. "Kallis maitse..." pomises Gayla endamisi ning võttis siis kapist kolm pudelit ja jalutas nendega tagasi kööki. "Väärt kraam... brändi, rumm ja... mingi vein... seal on veel pudeleid, aga need ei tundunud head," muigas tüdruk, mitte et ta jookide alal nüüd eriti pädev oleks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 5, 2014 0:38:38 GMT 2
Phoebe hakkas samuti koos Rennaga kappe läbi otsima, aga sellest kapist, mille uksed tema avas, suutis ta leida ainult mõned kuivained ja paar pakki makarone. Prsh, kes neid ikka teha viitsib, kui Bre juba snäkid üles suutis leida? "Jätan vahele jah," vastas Phoebs Renna küsimusele ning haaras endale juba paki šokolaadiküpsistega, millega neiu kohe maiustama hakkas. "Sa tõid meid lausa kullaauku ju," ütles ta tunnustavalt G-le. Jah, küpsised jätab ta kindlasti endale. "Rumm isegi läheks, aga on meil midagi, millest koksid kokku segada?" uuris neiu enda küpsist mäludes.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2014 0:43:37 GMT 2
"Te võite mind hiljem tänada," muigas Gayla ning jalutas Phoebe sõnda peale külmiku juurde, mille lahti tegi. Seal eriti midagi ei olnud, aga kokteili saaks heal juhul mahlast või poolikust koolast. Ta tõstis mõlemad lauale ning otsis siis kappidest kolm klaasi. "Noh, kes soovib baarmani mängida," pakkus Renna kellelegi kokside tegemise rõõmu. Ta ise kippus tavaliselt alkoholi liiga palju panema ja seega lasi ta alati pigem teistel endale neid valmistada. Võtnud uuesti enda krõpsupaki kätte, pistis tüdruk sealt jälle mõned snäkid suhu.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 6, 2014 23:47:06 GMT 2
Breanna lasi kuuldavale vile, kui Gayla pudelid välja kraamis. "Mina küll kokteile segama ei hakka," oli neiu kindel ning pani pläru põlema ja tõmbas ühe sügava mahvi, selle järele veel ühe ning ulatas selle Gaylale edasi. Las teevad praegu selle ühe kahe peale, Christopher suitsetas üsna kanget kraami, polnud vaja päris pilvedesse ka hõljuma minna, vee lähedal poleks see nii tore ka. Renna võttis paki soolapulki lahti ja hakkas neid ükshaaval sööma ning leidis endale istekoha ühes tugitoolis. "Siin võikski iga nädalavahetus käia. Oma mõnus pleiss," alustas tüdruk. Okei, tehniliselt võiksid nad Xrisi juures ka pidutseda, aga Renna tundis niigi, et on koormaks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 6, 2014 23:51:57 GMT 2
"Ma midagi võin ju proovida, aga see, et ma Shootersis töötan, ei tähenda, et mul mingid erilised baaridaami oskused on," lausus Phoebs, suus küpsist täis, kuid ajas end siiski püsti. "Ma kannan kõigest jooke lauda," sõnas ta, kuid avas rummipudeli ja koola, mis kena vurtsu tegi, aga õnneks midagi täis ei pritsinud. Vedas, et see pudel poolik oli. "Siis peaks ehk võtmetest koopia tegema ja veel millalgi siia hiilima," arvas Phoebs. Täitsa mõnus koht oli ju. Nagu mingisugune pisike hotell vee peal.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2014 0:04:34 GMT 2
Gayla võttis Bre käest pläru ning tõmbas sellest paar mahvi. Kraam oli kange. Seda sai tüdruk kohe omal nahal tunda. Ulatanud pläru tagasi sõbrannale, tundis näitsik ennast ülimõnusalt. Muidugi oli ta seltskonnas hetkel ainuke, kellel paar koksi ja shotid juba kõrist alla olid läinud. Seega ega tal palju ei lähe vaja, et ta täitsa hulluks kätte läheks. "Noh, kui sul see õnnestub, siis me võime sulle soovituskirjad kirjutada, et sa natuke ametikõrgendust saaksid," muigas Renna laialt, vaadates, kuidas Phoebe klaasidesse koolat ja rummi valas. "Hmm... tead see koopia tegemine ei tundugi nii halb idee," noogutas tüdruk heakskiitvalt. Miks ta ise sellepeale ei tulnud? "Aitäh," sõnas Gayla üliviisakalt kui Phoebs koksidega valmis sai. Ta haaras kaks klaasi ja krõpsupaki endale kätte ning jalutas Bre juurde, istudes tema juurde maha, toetades enda selja vastu tugitooli. Ulatanud ühe klaasi sõbrannale, võttis ta teisest kerge lonksu. "Kuule, täitsa hea asja oled kokku keeranud," kiitis ta Phoebe tööd ning pistis paar krõpsu endale suhu.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 7, 2014 17:14:27 GMT 2
"Kuluks ära küll," noogutas Phoebe kokse kokku segades. Nii, midagi on veel puudu... Jääkuubikud! Hetkeks vaatas neiu pisikesse külmkappi ning oli väga tänulik, kui need jääkuubikud ka leidis ja mõned kohe jookide sisse pani. "Sa ei peaks vähemalt mõtlema, kuidas need võtmed tagasi anda ja me võiksime iga kell siia tagasi tulla," muigas tüdruk ning võttis lauale jäänud klaasist lonksu. Käib küll. "Okei, kus mu soovituskiri on?" pöördus Phoebs muiates G poole, kui ta neiu tööd kiitis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2014 18:29:56 GMT 2
Võtmed annaks Gayla ka siis ära, kui ta endale koopia teeks, sest ta ei tahaks neid endale jätta. Pärast jääb veel nendega vahele või midagi. Vaevalt Froyd teist korda tema eest endale jama kaela tõmbaks. "Sa saad selle hiljem... tuleta mulle meelde," lausus Renna lõbusalt ja võttis enda joogist uue lonksu, millel järgnesid paar krõpsu. "Ei tea, kui me naaaaatuke muusikat paneme, kas me jääme siis vahele?" esitas tüdruk mõtliku küsimuse, silmitsedes riiulil olevat muusikakeskust. Huvitav, kas see üldse töötab? "Samas, kes ikka öösel siia uitama tuleb," arutles näitsik edasi ja lürpis enda jooki.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 9, 2014 21:36:21 GMT 2
Tüdruk sai pläru tagasi ja tõmbas sellest sügava mahvi. Saanud kätte kokteili, mõtles ta pisut ja pani Gayla kõrvale. "Ära maha aja... Aga võid ise ära juua," lisas Bre. Nii fucked up ta nüüd ka ei olnud, et jooks ja teeks kanepit. See kooslus ei tundunud meeldivana. "Selline asi lõppeb halvasti. Ta saab aru, et keegi käis, kunagi paneb kaamera või ma ei tea, mis sita üles ja siis olemegi kinni," arvas neiu, aga muretses üha vähem selle pärast. Ta hakkas tasapisi pilve jääma, soolapulkade hävitamine tundus hea ideena. "Ehh, kui too tüüp oli täis, võib ju hiljem öelda, et ise andis võtmed," pakkus Renna veel ühe võimaluse välja.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 10, 2014 0:08:02 GMT 2
"Kui mul endalgi meeles on," lisas Phoebs muiates ning leidis, et aitab talle küll sellest baaridaami mängimisest. Nüüd oleks vaja ahter kuskile maha poetada, aga tugitooli oli Bre juba hõivanud. Kuna põrandal kõlbab ka häda pärast istuda, poetaski Phoebs end sinna, asetades joogiklaasi ja küpsisepaki enda kõrvale maha. Vähemalt on nüüd kindlal pinnal ega lähe ümber, kui keegi just väga palju siplema ei hakka või kogemata klaasi ümber ei aja. "Vaikselt vast ikka võib panna, siis niikuinii seda välja ju kuulda pole," arvas Phoebs, kui G muusikat tahtis panna. Tal poleks ka selle vastu midagi, kuni see mingi äramiksitud klubides lastav koerapeer pole. "Ka mõte," nõustus Aurora õlgu kehitades Brega, kui too pakkus, et võiks öelda, et tüüp ise andis võtmed.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2014 21:09:34 GMT 2
"Ma saan aru, et mulle on ilmselt geneetiliselt antud suur soov juua, aga nii palju ma nüüd ka juua ei jõua," lausus Gayla Bre sõnade peale, kuid teadvustas endale, et ei tasu väga seal tõmblema hakata, kui ei taha, et see jaht varsti rummi ja koola järgi haiseks. "Tead, just seda ma teengi. Viin need võtmed talle ja ütlen, et ta ise andis," sõnas tüdruk otsustavalt, "tänud, Bre." Olgem ausad, see noormees oli omadega üsna läbi olnud. Vaevalt ta omal jalgel kojugi sai. Asetanud enda klaasi hetkeks põrandale, tatsas Gayla muusikakeskuse juurde ning pani selle vaikselt käima. Ta hakkas enda kohe juurde tagasi jalutama, kuid kaasahaarav muusika pani ta hoopis tantsima. Gayla hakkas lõbusalt naerma ning ta jalutas Phoebe juurde, kelle kätest ta kinni võttis, et teda püsti ajada. "Ma palun sind tantsule, kaunis neiu," tegi tüdruk mehelikumat häält ja isegi kummardas Phoebsile kergelt. Juba teine kord tänasel päeval. Must be her lucky day.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 13, 2014 23:04:03 GMT 2
"Kanep ja alkohol koos on lihtsalt pidu, mida mina ei taha pidada," vastas naine laisalt, tõmmates enda pläru edasi. Olek muutus... Pehmeks. Talle tundus, et kõik lihased lõõgastusid ning pea muutus muredest tühjaks. "No problemo, tšikiita," venitas Renna magusa naeratuse saatel. "Agaaa," alustas tüdruk, jäädes järsku vait. Muusika suutis Bre küsimuse peast lennutaada. "Wooh! Get it on, girl!" karjus Breanna kaasa ning hakkas jalga muusika taktis liigutama. "See asi liigub," teatas blondiin mõne hetke pärast. Ta kustutas pläru klaasist tuhatoosi ja lasi end tugitoolis veel mõnusamalt pikali, kui avastas, et kangist sai istumisalusest voodi tekitada. "Siia ma suren," oli naine kindel.
|
|