|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 14:05:54 GMT 2
Gayla seisis Hollowayde maja tagahoovis, hoides käes peotäis väikseid kivikesi. Kell oli kuskil kaks öösel ja tüdruk oli kergelt joogine. Ilmselgelt hakkas tal üksinda linnapeal igav ja seega otsustas ta Phoebe välja kutsuda. Selle asemel, et esiust kasutada nagu enamik inimesi, otsustas ta hoopis enda täpsust harjutada. Gayla itsitas endamisi, enne kui kive vastu sõbranna magamistoa akent viskama hakkas. Loodetavasti on sõbranna uni kerge ja ta ärkab ruttu. Muidu ärkab veel neiu ema hoopis üles ja siis on jama oi kui palju, mitte et Renna sellele hetkel eriti mõtleks.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 4, 2014 14:48:09 GMT 2
Kuna Phoebe oli töölt surmväsinuna koju tulnud, siis ei teinudki ta muud kui tuli koju, sõi kõhu korralikult täis ning vahetas riided, enne kui voodisse justkui kukkus ning kohe magama jäi. Ta oli nii poolteist tundi saanud rahulikult magama, kui kuulis, et miski käib pidevalt vastu akent. Neiu võttis öökapilt telefoni ja nägi, et kell on kaks läbi viis minutit. Uniselt silmi hõõrudes ajas Aurora end püsti ja läks akna juurde ainult selleks, et seal Gaylat näha. "Gayla, tõsiselt?" küsis Phoebs unisel häälel, kui oli akna avanud. Miks oli tal just nüüd vaja magaja üles äratada?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 15:19:43 GMT 2
"Sa oled uniselt niiiii armas," lausus tüdruk lõbusalt ühe koha peal tammudes, sest lühikese kleidiga hilja õhtul väljas olla ei ole just eriti lahe. "Igatahes aja enda tagumik nüüd välja enne kui ma ära külmun," sõnas Gayla pahuralt, kuigi tema näol oli lai ja lõbus naeratus, "ma saadan Rennale ka sõnumi või siis helistan talle nii kaua kuni ta vastu võtab... ma ei ole veel otsustanud. Igatahes tee ruttu!" Gayla muigas ja viipas Phoebele justkui annaks ta sõjaväes kellelegi au. Neiu tatsas maja ette tagasi ning jäi tee peale seisma. Libistanud mobiili enda taskust välja, saatis ta Brele sada sõnumit, et ta ennas Wilmingtoni sillale ajaks. Viitsib Gayla jee uuesti kuskile Eastile jalutada. Renna ei lõpetanud enne sõnumite saatmist, kui ta sõbrannale vastuse sai.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 4, 2014 15:27:45 GMT 2
"Sa äratasid just kurja karu üles," sõnas Phoebe, kuigi kui Gayla juba siin oli, siis ilmselgelt ta enne hommikut küll magama ei saa ning siis tulevad ema ja võib-olla ka Colin, kes vahepeal ikka vana kodu ka üles leiab, ja vinguvad, et Aurora magab päeva maha. Kui Renna vol 2 Phoebele viipas, pani tüdruk akna kinni ning ajas kiiresti esimesed ettejuhtuvad hilbud selga. Enda musta juuksepahmakat ta väga kammida ei viitsinudki, nii et tõmbas sellest ainult sõrmedega läbi, enne kui hiirvaikselt alla läks ning majast välja hiilis. "Mis plaanid on siis? Renna vol 1 ikka tuleb?" küsis Phoebe, kuigi unisus tema häälest polnud veel kuskile kadunud. No ei olnud aega kohvi teha.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 15:42:58 GMT 2
"Renna tuleb kindlasti, millal tema öistest seiklustest ära ütleb," muigas tüdruk ja hakkas pisut keksivalt edasi liikuma, sest jahe oli noh. Oleks võinud ikka teksad jalga tõmmata, aga no ei tulnud pähe. Mis plaani puutus, siis libistas tüdruk enda nahktagi taskust ühed pisikesed võtmed välja ja raputas neid sõbranna ees. "Me külastame täna jahisadamat," lausus Gayla süütult silma pilgutades, "ma läksin täna TRICi, kus üks tüüp mind sebima hakkas. Ta oli ikka korralikult joogine ja siis ta lehvitas mulle neid võtmeid ja rääkis huvitavaid jutte enda hiiglasliku jahi kohta. Ma siis jätsin lõpuks temaga hüvasti põrgates temaga 'kogemata' kokku. Ja tadaa, mis mu käsi tema taskust kätte sai. Ära põe, ma viin need talle hiljem postkasti või kuskile tagasi, aga enne lähme ja külastame seda." Pätist poiss-sõber on neiule ilmselgelt midagi õpetanud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 4, 2014 16:14:05 GMT 2
Phoebe hakkas koos Gaylaga liikuma ning surus enda käed nahktagi taskusse. Polnudki vist vaja kuskilt tanklat või mõnda muud öö läbi lahti olevat kohta otsima hakata, kust tassikese kohvi saada, sest külm õhk lõi pea juba piisavalt selgeks. "Sa teed nalja?" ei suutnud Phoebe uskuda, kui Renna vol 2 tema ees pisikesi võtmeid lehvitas. Muidugi ei ütle sellisest seiklusest ära, kui sõbranna on kellegi jahivõtmed tuuri pannud. Peaasi ainult et politseiga mingeid jamasid ei tuleks, sest muidu saab Phoebs vist päris pikaks ajaks koduaresti, kui ta ise just kinni ei kuku. "Igatahes... well played," sõnas näitsik lõbusalt. Jah, ta tegi vähem lollusi võrreldes selle ajaga, kui Hollowayd Tree Hilli alles tulid, aga see ei tähendanud, et Phoebe nende inimestega suhtlemise lõpetanud oleks. Nüüd oli lihtsalt kaks seltskonda - need vaiksed inimesed, kellega Phoebe lollusi tegema ei kippunud ja need, kellega ta nii või teisiti läbi käis ja üht-teist korda saatis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 16:27:13 GMT 2
"Mkm," lausus Gayla üsna tõsiselt, kuid hakkas siis naerma. Huvitav, kui luksusliku jahi ta endale tänaseks õhtuks siis 'rentis'. Eks seda saab varsti teada teada. Õnneks oli mees kenasti enda jahi nime ka välja lobisenud. Seega peaksid nad selle vast ikka üles leidma, kuigi paate on seal kõvasti. Eriti sellel talvel, kui neid ei olnudki väga mõttet kuskile ära viia vahepeal. "Ma tänan," kummardas Gayla teatraalselt, kuid oleks selletõttu peaaegu enda tasakaalu kaotanud. Rohkem ei tasu seda proovida. "Ma loodan, et seal paadis on süüa ka, sest ma olen tõsiselt näljane," turtsatas Renna, kui nad juba eemalt silma nägema hakkasid. Parem oleks, kui Bre ennast kiiresti kohale veaks. Muidu on Gayla tõesti varsti haigusega voodis.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 16:37:10 GMT 2
Breanna sai pisut pärast kella kaht sõnumi. Chris magas, nad olid umbes pool tundi tagasi magama vajunud. Renna tõusis vaikselt voodist ja pani end riidesse. Mustad kitsad teksad, erksinine tank top, selle peale hall nahktagi ning muidugi tõmbas tüdruk pähe ka halli tuttmütsi. Torganud madalad hallid poolsaapad jalga, oli ta valmis minema. Mõne aja pärast jõudis tüdruk sillale ja nägi juba kaht tuttavat neiut. "Hommikust," sõnas ta ning surus haigutuse alla. "Ma ei tea, mida kuradit teil plaanis on, aga ma sain mõned plärud ka enda valdusesse," ütles blondiin, kui oli jõudnud Gayla ja Phoebe juurde.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 4, 2014 16:37:50 GMT 2
Nüüd hakkas Phoebe ka naerma. Gayla oli vahepeal ikka täiesti uskumatu, aga see seiklus tuleb kindlasti fun. "You're welcome," muigas Phoebs, kuid ei suutnud tõsiseks jäädagi, kui Gayla tasakaalu kaotama hakkas. No sorry, sis, aga naljakas oli teda lihtsalt nii näha. "Me võime seal paadis vist oma pidžaamapeo küll maha pidada," arvas Phoebs, kuigi need pidžaamapeod polnud väga tema teema. Las need üritused jäägu nendele kukupaidele tüdrukutele. Kui Bre saabus, pomises Aurora tallegi väikse tervituse.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 16:57:07 GMT 2
"Ma arvan, et pidžaamapidu on natuke liiga nõrk sõna selle kohta," muigas Gayla, vaadates Phoebele otsa. Tundus, et ta oli ainuke nende seltskonnast, kes oli natukenegi mõistusega. Võibolla oli asi selles, et ta oli neist natuke vanem ka. Vähemalt ei hakanud ta neile mingit ema mängima. "Hooommmmmiiiik," muigas tüdruk ja vaatas sõbrannat kriitilise pilguga. Ta ei tundunud õnneks nii väsinud ja pahur kui Phoebs mõni minut tagasi olnud oli. "Niiice, Bre," noogutas Gayla heakskiitvalt, kui sõbranna plärusid mainis. Kuna nad olid sillal, siis viipas tüdruk alla jahisadama poole. "Sinna läheme," teatas ta näitsikule ning hakkas siis sinna poole kõndima. "Ma 'laenasin' ühelt purjus tüübilt võtmeid," mainis ta nii muuseas, hakates pärast silla ületamist hoopis mööda treppe alla jalutama. Jõudnud jahisadamat piirava aia juurde, kohmitses Renna uuesti võtmed välja, et sealt mõne leida, mis väravasse istuks, sest kleidiga ta just üle aia ronida ei tahaks. "Fuuck, kui pime," turtsus Gayla ning otsis taskust mobiili, et võrrelda lukuauku ja võtmeid kimbus. "Okei, see peaks minema," natuke subimist ja värav tuli kriuksatusega lahti. "Tänage mind hiljem," muigas neiu, kui sõbrannadele üle õla ühe kavala pilgu viis. "Kes esimesena leiab üles jahi nimega Wind Dancer saab... ma ei tea mida, aga pange enda silmad nüüd tööle," muigas Gayla lõbusalt, hakates mööda kaid edasi keksima, lugedes erinevaid nimesid, mis jahtide peale olid kirjutatud. Mõni oli ikka väga ajuvaba.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 17:21:13 GMT 2
"Kõik korras, Phoebe?" küsis Renna mustapäiselt tüdrukult, kes paistis täna eriti vaikne olevat. "Kust sa selle energia võtad, ma ei saa aru," lausus Bre muigega, kui ta jälgis Gaylat, kes oli justkui Duracelli reklaamist välja hüpanud. "Laenasid? Las ma arvan, sa võtsid need ära. Kuidas sa need talle üldse tagasi annad?" küsis Bre, kuigi ausalt öeldes polnud see enam tema ja Gayla probleem. Arutleda võib ikka. "Wind Dancer? On alles nimi," vastas neiu kerge pearaputusega ja hakkas ringi käima. Ta võttis mobiili välja, et taskulampi kasutada. "Siin on üks Smurf," ei saanud Renna jätta totakat nime enda teada. "Wind Dancer! Mida ma võitsin?" uuris Bre, kui leidis õige nime üles. Alles nüüd vaatas ta jahti ja leidis, et nad on väga kena sõiduki otsa komistanud. See pidu saab huvitav olema.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 4, 2014 17:31:01 GMT 2
"Jajah, on on. Ma ei ole lihtsalt silmatäitki magada saanud," lausus Phoebs, sest tundis, et pea ikka kergelt tuikab ja ta üldse ei imesta, kui peaks end hommikul sellelt jahilt leidma. Okei, see oleks hetkel vist kõige hullem, mis juhtuda saab, sest ta ei pruugi sealt enam ära saada and then she's doomed. "Ta pani need tuuri," lisas Phoebe kergelt turtsatades, hakkamata keerutamagi. "Smurf, Skyscraper... hahah, Lucifer... mida nimesid tõesti?" ei suutnud ka Phoebe uskuda, mis nimesid inimesed veel oma jahtidele panevad, kui ta ka seda Tuuletantsijat otsis. Lõpuks leidis Bre aga õige jahi juba üles ning Phoebs jäi sinna samma seisma, lastes oma selgetel sinistel silmadel üle paadi libiseda. "Well, that's awesome," sõnas neidis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 17:45:40 GMT 2
"Sorry I am not sorry, et ma su üles ajasin, aga ma olen kindel, et sa oleksid tahtnud meiega siia tulla," lausus Gayla õlgu kehitades. Äkki on sellel paadil kohvimasin ka ja unimüts saab endale natuke kohvi teha. Muidugi kui Phoebs tahab, siis võib ta vabalt ka koju tagasi minna ega Gayla pahaseks ei saaks. "Kokteilid teevad imesid, Bre. Ma tulin TRICist," turtsatas Bates ning jalutas huviga mööda jahtide vahelist kaid, et see neetud paat juba üles leida. Külm hakkab juba. "Phoeeebe, ma laenasin... ma annan need talle tagasi," lausus tüdruk, "noh, üks võimalus on need talle postkasti poetada või siis lihtsalt siia jahi peale jätta. Ma ei ole sellele veel mõelnud, aga küll ma midagi välja nuputan." Selles osas oli Gayla küll väga muretu. Ega ta neid endale küll ei jäta, kuigi samas... rikkur võib endale uued võtmed teha ja Renna saab igal ajal siia pidutsema tulla. Jaah, hea plaan, aga natuke riskantne. "Lõpuks," hingas neiu kergendatult ning jalutas Bre juurde, kes seisis suure ja uhke jahi ees, "sa võitsid... au, et see jaht lahti keerata". Gayla ulatas võtmed Brele ning astus juba järgmisel hetkel jahile. Ta jäi ruumidesse viiva ukse juures seisma, et sõbranna ukse lahti saaks teha. Kuna väljas oli endiselt pime, siis otsis neiu juba enda mobiili välja, et natuke lukule valgust näidata.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 18:35:32 GMT 2
"Well, väike mahv otsa ja me mõlemad oleme üleval. Phoebe kohta ma seda vist öelda ei saa," turtsatas tüdruk. "Hea tšikk. Sa ikka väga tahad trellide taha sattuda?" küsis Renna laia muigega ja võttis siis võtmed Gayla käest, kes ta juurde kõndis. Ta otsis G mobiilivalguse käes õige võtme üles. "Ayyyy," venitas neiu lõbusalt, kui uks lukust lahti saadi. Renna astus sisse ja otsis lampi. "Kuule, kas me siin tuld üldse võime põlema panna? Anname end ära," arvas tüdruk. Ja noh, sissemurdmisega Breanna eriti vahele jääda ei tahtnud. "Mul on tšäks, mõned küünlad sobivad ka," pakkus Renna välja.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 4, 2014 19:20:07 GMT 2
"Ma alles aasta eest jätsin suitsetamise maha, nii et lepin kohviga, kui sellel vennal siin kohvimasin on," lausus Phoebe õlgu kehitades. Ei, jointi tema küll täna tegema ei hakanud, sest keegi neist pidi ikka mõistusega ka olema, kuigi ka Phoebs ei tahtnud sissemurdmisega vahele jääda. "Loome jah romantilise meeleolu, siis äkki G kutsub oma Froydi ka kohale," lisas neidis muiates, kui Renna pakkus välja, et küünlad võiks põlema panna. Tuled oleks võib-olla jah natuke liiga riskantsed.
|
|