18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 31, 2013 3:20:10 GMT 2
"Võta heaks," noogutas Phoebe, kuigi oli ka seda vennale ainult norimiseks öelnud. Tal oligi vist täna igasugune kiusamise ja norimise tuju, kuigi vahepeal ajasid nad omavahel isegi täitsa normaalset juttu. Noored astusid kohvikusse sisse ning Phoebe jäi vaatama letti, kus olid erinevad jäätised, ehkki ta ei suutnud üldse otsustada, milline maitse võtta või võtta üldse jäätisekokteil, nii et tüdruk lihtsalt jõllitas seda letti. "Kuule, aita mul otsustada," turtsatas Phoebs. "Piparmünt, šokolaad, maasikas või jäätisekokteil?"
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2013 16:20:06 GMT 2
"Sa peaksid ikka ise teadma," arvas Colin, vaadates erinevaid pakutavaid maitseid. Neid oli tõesti palju ja valida oli raske. Jäätisekokteili mees ei tahtnud. Pigem ikka üks korralik jäätis. "Sellest valikust ilmselt piparmünt," vastas mees lõpuks õele. Ise võtab ta ilmselt midagi muud. Lõpuks valis Colin endale banaani-šokolaadi jäätise pähkli ja šokolaadi tükkidega. Ta tellis endale ära, kuid jäi siis õe valikut ootama.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 31, 2013 16:47:52 GMT 2
"Kuidas ma saan seda teada, kui ma olen otsustusvõimetu?" küsis Phoebe muiates ning võttiski üheks valikuks piparmündi, nagu vend oli soovitanud. Juurde võttis ta veel šokolaadijäätise ning maasikajäätise ja peale tumedast šokolaadist valmistatud kastme. "Valid ise koha?" küsis neiu, kui oli enda valiku teinud ja tellimuse ära öelnud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2013 17:14:24 GMT 2
Colin turtsatas õe sõnade peale, aga ei lausunud midagi. Ta lasi Phoebel ilusti rahulikult otsustada. "Mine istu kuskile maha ma kohe tulen," lausus mees ning otsis enda rahakoti välja, et nende tellimused seal samas kohe kinni maksta. Siis ei ole vaja pärast sellega jamada. Seejärel suundus ta õele järele ühe vaba laua juurde. Colin võttis enda mantli seljas ära ning asetas selle toolileenile, enne kui laua taha istus. Jäätised pidi õige pea nendeni jõudma. "Päris huvitav, et me detmsebrikuus jäätist sööme," muigas mees, sest tavaliselt hoiab ta talvel ikka sellest maiusest eemale.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 31, 2013 17:25:54 GMT 2
"Nagu ütled," kehitas Phoebe õlgu ja otsis koha kuskil kohviku keskel tagapool, sest see oli ka esimene ettejuhtuv vaba koht. Tüdruk võttis salli ja kindad ära ning toppis need mütsi sisse, enne kui need oma koha tema nahktagi varrukas leidsid ja ta tagi toolileenile asetas. "Vähemalt ei söö me jäätist väljas ja vahepeal võib ju erandeid ka teha," lausus Phoebe, heites hetkeks pilgu eemal olevast aknast välja. "Nimetad sa seda tõesti talveks?" turtsatas tüdruk, sest isegi New Yorgis oli hetkel seitse kraadi sooja ning lumest polnud haisugi. Kas oligi sellel aastal väga soe ja plögane talv või veniski sügis pikale?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2013 18:37:02 GMT 2
"Jah, aga väljas on tegelikult nii soe, et me isegi saaks seda teha," sõnas Colin, kuid see ei tähendanud, et ta tahaks minna välja jäätist sööma. "Noh, kalendri järgi on ju talv. Ilma järgi ütleks sügis," kehitas tüüp enda õlgu, vaadates samuti korraks aknast väljas. Linnas on muidugi alati palju soojem kui kuskil maa piirkonnas.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 31, 2013 18:49:56 GMT 2
"Ütleb mees, kes tavaliselt isegi vihmase ilmaga väljas jäätise söömise kohta ütleb, et vaata et sa haigeks ei jää," noris Phoebe, viies oma erksinised silmad tagasi suurele vennale. Talle just meeldis vihmase ilmaga väljas jäätist süüa - oli lihtsalt omapärane ja mõnus. Järgmine kord peaks suurema pakasega ka proovima, kui see talv üldse mingi pakane tuleb. "Sellel aastal saab vähemalt porimemme teha," muigas neiu, sest lund ju ei olnud. Tuli alternatiiv leida.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2014 12:02:35 GMT 2
"Ma olen su vanem vend. See on mu kohustus, et ma seda sulle ütleksin," lausus Colin enda õekesele, kui too väitis, et noormees isegi vihmase ilmaga jäätist ei taha süüa ja seda Phoebele ka ei soovita. Pole see nii hull midagi. "Ma eelistan ikka lumememme," muigas mees, sest tema küll poriga plätserdada ei viitsiks. Pärast oled ise üks paras porimemm.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 1, 2014 14:27:06 GMT 2
"Sa oled mu vanem vend ja parim sõber," lausus Phoebe täiesti siiralt. Jah, Colinit pidas ta alati enda parimaks sõbraks, aga tüdruku parimad sõbrad olid ka Peter, Simona ja Hunter, kellega suvi ilusti ära sai saadetud. "See aasta igatahes lumememmeaasta just ei tundu," muigas Phoebs, kui neile lõpuks nende jäätised toodi ja tüdruk sealt esimese ampsu võttis. Nämma.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2014 13:38:48 GMT 2
"Tore on seda kuulda," lausus Colin enda õele vastuseks. Kuigi nende vanusevahe on päris korralik, on nad alati suutnud lähedasena püsida. Ilmselt seetõttu saavadki nad teineteist parimateks sõpradeks nimetada. "Detsember küll mitte, aga ära laida veel talve maha. Äkki läheb uuel aastal kõik valgemaks," sõnas noormees ning võttis ka enda jäätisest ühe ampsu. See oli päris külm, aga väga maitsev.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 3, 2014 1:12:22 GMT 2
"Lihtsalt tahtsin, et sa teaksid," kehitas Phoebe õlgu. Jah, ta on mõnikord vennaga tülitsenud ka ja talle närvidele käinud nagu Colin mõnikord tallegi, aga nad ikka hoidsid ka teineteist ja nii pidas Phoebs venda oma parimaks sõbraks. Tüdruk sõi oma jäätist, mis maitses imeliselt, ja jõudis järeldusele, et tagasi jõudes tahaks just kuuma šokolaadi või midagi taolist. "Arvad?" küsis neiu pead küljele kallutades, kui Colin ütles, et tüdruk talve veel maha ei laidaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2014 11:16:55 GMT 2
Colin noogutas enda õe sõnade peale, hoides enda heledaid silmi õe omadel. Mehele meenus, kuidas Helena kunagi ütles, et Hollowaydele on välimust rohkem kui küll antud. Noh, nad olid tegelikult päris sarnased küll enda tumedate juuste ja heledate silmadega. "Õigem oleks võibolla öelda, et loodan," muigas Colin.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 3, 2014 14:18:26 GMT 2
"Oleks jah natukene sant lugu, kui talv vahele peaks jääma," sõnas Phoebe ja sõi oma jäätist edasi. Kui jäätised söödud, jalutasid õde-venda veel natuke mööda linna ringi ja käisid isegi nii mõnegi vaatamisväärsuse juures, kuni nad õhtuks koju jõudsid ja Phoebe leidis, et on vist ikka parem kui ta hakkaks oma asju pakkima nüüd, mitte keset ööd. Tal oli ju niikuinii terve öö aega, et oma pilt ära lõpetada. Asjad pakitud, jäigi Phoebs oma joonistust lõpetama, ehkki tema vend oli juba ammu magama läinud.
OT: Lõpp
|
|