|
Post by Deleted on Dec 29, 2013 23:55:24 GMT 2
"Mingil määral on see tõsi," noogutas Colin, aga ta lihtsalt ei oska seletada õele, mis täpselt see on, mida ta Phoebele selgeks tahab teha. Lihtsalt mõni asi muutub teatud aja peale lapsikuks juba. "See plaan on hea, aga ma teeksin seda parem kuskil Tree Hillis, kus inimesed vähe sõbralikumad on ja nalja mõistavad ka," muigas mees, sest kes teab. Pärast kutsub keegi veel politsei ja mida veel. Vot siis isa külastamist. "Mul on hea meel, et sa enda seisukohta tema vastu muutsid," lausus noormees, "ja ma olen kindel, et temal on ka hea meel." Nüüd saavad nad vähemalt kahekesi koos papsil külas käia. Colin ei peagi üksinda lendama kogu aeg. "Me hakkasime jõululaupäeval jälle käima, aga see ei ole midagi, mida sa suure kella külge võiksid panna. Me tahame seekord vaikselt ja aeglaselt võtta. Võibolla ei tule sellest midagi välja, aga me üritame vähemalt," lausus Colin ausalt, sest praegu olid nad New Yorgis ja siin ei olnud kõrvu, mis nende juttu kuulata tahaksid.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 30, 2013 0:18:12 GMT 2
"Näiteks Karen's Cafe katuselt? Lahe," arvas Phoebe, sest ta oli isegi just sealt mööda kõndides mõnikord peaaegu kellegi veepommiga pihta saanud. Siis karjus ta muidugi igasuguseid vandesõnu, kuid hiljem ainult naeris selle üle. "Ta siiski võiks Tree Hilli ka rohkem nägu näidata," arvas Phoebe, kuigi eks temalgi oli hea meel, et tal mõlema vanemaga nüüd suhted korras on. "No palju õnne. Mul on teie pärast hea meel ja ma tõesti loodan, et... sellest ikka tuleb midagi välja," lausus Phoebe siiralt, kuigi ta juba aimas, et Helena perekonnas võib isegi mingi vastuseis olla, kuid loodetavasti ei jäta noored selle tõttu sinnapaika juba seda, mida nad uuesti alustasid. See oli lihtsalt midagi, millest pidi üle olema.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2013 0:33:16 GMT 2
"Migaiganes," turtsatas Colin. Phoebe võib ju selle koos enda hullude sõbrannadega ära teha, aga mees jätaks selle parem vahele. Talle meenus hetkeks värvisõda koos Lucyga. See oli lõbus olnud ja pani noormehe hetkeks isegi muigama, aga edasised mälestused on midagi, kuhu mees minna ei tahaks. "Siis tuleb talle seda öelda. Ta ilmselt sellepärast ka ei tahtnud tulla ju, et ta teadis, et sulle see ei meeldi," sõnas noormees õe sõnade peale. Mis ta ikka tuleb sinna Phoebe ja enda tuju rikkuma? Parem läheb Colin talle külla, kui teda näha tahab. "Ma loodan ka, sest nii palju kui ma aru olen saanud, siis tema vend ja paps vist väga õnnelikud ei oleks, kui nad teaksid," sõnas Colin kerge grimassiga.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 30, 2013 1:02:41 GMT 2
"Jajah, mida iganes," muigas Phoebs, kuigi tema näol oli ikka kaval naeratus. Raudselt on tal tagasi jõudes midagi varuks, kui ta just tee peal midagi välja ei mõtle. Noh, Lucy polnud samas Phoebele kunagi meeldinud, aga võib-olla oligi see sellest, et ta teadis juba algusest peale, et selle naise juures on midagi mäda ja noh, osutuski teine nõiaellaks. Kuna Colin oli tookord päris löödud ja Phoebs ka teda väga aidata ei osanud, sest ta polnud kunagi tunnetega kuigi hea, vandus tüdruk lihtsalt sisimas seda, et kui ta seda naist veel peaks nägema, lööb ta tema mõlemad silmad siniseks. Someone else to mess with her brother? "Ma hakkasin üldse temaga tookord nii väikese asja pärast paukuma ja oleks võinud selle juba varem ära klaarida," lausus Phoebs, kui mõtles tagasi sellele galerii avamisele, kus ta papsiga tülli oli pööranud. "Aga eks ma ütlen talle, et ta võib tulla. Ma loodan ainult, et empsil midagi selle vastu pole," lubas tüdruk, sest noh, ega emaga papsil ka asjad kõige paremini ei lõppenud, kui nad kolisid. Tegelikult tahtis ta üldse, et ema ja paps ka uuesti kokku saaks, see oleks ju igatahes parem variant kui saada mingi nõiaellast võõrasema. "Seda ma arvan ka, aga ilmselt tahavad nad, et sa end kõvasti tõestaksid või midagi. Katsuge lihtsalt sellest vastuseisust üle olla. Ega noh, vaevalt kõik paarid sellised oleks, keda igaüks pooldaks, aga mida ma ka tean," lausus Phoebe õlgu kehitades, kuigi oleks tahtnud veel lisada, et see vend tundub küll mingi ilueedi, kes endast jube palju arvab. Vähemalt ballil jäi temast küll selline mulje, kuid Phoebe ei tundnud teda ja ta ei tahtnud kedagi solvata ka. "Igatahes ei räägi ma seda kellelegi, et te kaks jälle... üritate," lubas Phoebe, sest Colini jutust võis tõesti aru saada, nagu nad Helenaga tahaksid, et tõesti võimalikult vähe inimesi sellest esialgu teaks. "Noh, Hunter jällegi hoiatas mind selle eest, et Tree Hillis võidakse mind ja Peterit ka juba paari panna," teatas näitsik lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2013 12:27:21 GMT 2
Colin kuulas enda õde, hoides pilku rohkem tänaval kui enda õel, sest New Yorgi tänavad on siiski natuke rohkem rahvastatud kui Tree Hilli väikesed kõnniteed. "Ega ma arvan, et peale tõestamise mul esimestel kuudel midagi muud teha ei olegi," sõnas noormees täiesti ausalt, viies korraks enda heledad silmad õele. Vähemalt on tore, et tema enda perekond on endiselt samasugune tema kõrval, vaatamata sellele, mida ta tegi. "Väga tore," noogutas Colin põgusalt, sest esialgu las jääda see nende vahele. "Meeldib ta siis sulle ka nii või olete pigem sõbrad?" tundis mees siirast huvi enda õe elu vastu. See, et temal ja Meganil asjad väha nihu läksid ei tähenda, et Phoebe ei tohiks Peteriga käima hakata, kui ta leiaks, et see on õige asi, mida teha.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 30, 2013 12:33:44 GMT 2
"Küll kunagi ikka leebuvad," arvas Phoebe, sest ei leidnud, miks ta ise peaks enda venna kallal enam õiendama, kui ta juba enda õiendamised siis ära õiendas, kui see Lucy tuli. Nüüd oli tal lihtsalt hea meel, et Colin jälle Helenaga suhet uuesti üritab alustada. Tema vend ja hea sõbranna ju ikkagi. "No kui Hunter minult sama oleks küsinud, siis oleks ma esialgu küll olnud nagu iuu, nalja teed või, aga... ma ei tea. Ta meenutab mulle sind, kuid rohkem vist ikka sõbrad," kehitas Phoebe õlgu, sest nad Peteriga norisid teineteise kallal samamoodi nagu Phoebe ja Colin omavahel. "Ausalt öeldes ma ei tunne hetkel puudust ka sellest, et mul keegi oleks." Jah, Phoebe tahab vist mõnda aega omapead olla.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2013 16:49:43 GMT 2
"Mind? Kuidas siis nii?" tahtis Colin huviga teada, sest Peter tundus ju nii vaikne ja tagasohoidlik olevat. Mees oli aga rohkem suhtleja. Aga ju siis midagi pidi neil ikka ühist olema, kui Colini oma õde seda ütles. "Sul ei peagi kedagi olema. Selles ei ole midagi halba, kui sa vallaline oled," lausus noormees, kes oli ka ise nüüdseks ikka päris pikalt vallaline olnud. Nüüd otsustas ta uuesti proovida ja eks näeb, mis sellest saab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 30, 2013 16:56:01 GMT 2
"Sest tal on ka tumedad juuksed ja sinised silmad ning ta norib ja kiusab," vastas Phoebs muiates. "Ta võib küll vaikne tunduda, aga sa ei tea, milleks ta võimeline on." Noh, mis kiusamisse puutus, siis täna oli Phoebe isegi rohkem kiusaja kui Colin. Colin ju ei teinud tema nina mustaks, vaid vastupidi. "Vallaliseks olemise suur pluss on see, et keegi ei saa su südant murda," lausus Phoebe, mille pärast talle meeldiski vaba olla. Pole ju meest, pole ka pisaraid ega midagi. Tüdruk jalutas edasi, kuni leidis ühe ägeda kujukese, mille peal istuda. "Ega sa juhuslikult fotokat kaasa ei võtnud?" küsis tüdruk vennalt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2013 17:13:22 GMT 2
"Okei, ma olen temaga vist liiga vähe aega koos veetnud," oli mees kindel, sest tema küll ei ütleks, et Peter kiusab ja norib, aga kes teab. Phoebe selstkonnas tundub ta nagu nii alati jutukam olevat. "Tõsi," noogutas Colin, kes küll parema meelega murtud südametest ei räägiks. Eriti kui ta ise on ühe tekitanud. Õnneks on tal võimalus seda parandada, aga keegi ei ütle, et see ka õnnestub. Võibolla läheb asi veel hullemaks. "Tead, ma ei tulnud selle pealegi, aga ma võin mobiili kasutada," pakkus Colin ning otsis selle vidina taskust välja. Läks natuke aega, kuid pilt sai ilusti valmis. "Ma võin neid pilte natuke hiljem kohendada," pakkus mees, sest ta ei teadnud, millise kvaliteediga nad tulevad.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 30, 2013 17:24:57 GMT 2
"Või on ta end minule lihtsalt rohkem avanud," lisas Phoebe, sest tegelikult oli tal noormehega väga lõbus. Nad said oma sisenalju teha ning ei tekkinud küll olukorda, et Peter pidevalt vait oleks. Kui Colin telefoni välja otsis, istus Phoebe kuju otsa ning tema näole tuli isegi naeratus. Kena mälestus Suures Õunas veedetud ajast. "Nüüd läheb see instagrami nagu mõnel viimasel hipsteril," naeris tüdruk ning kõlgutas kuju otsas istudes jalgu. Mõnus oli istuda seal. "Sina teed muidugi imesid nende piltidega."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2013 18:04:00 GMT 2
"Võimalik," sõnas Colin. Tegelikult oli päris huvitav, kuidas tema õde nüüd tema eksi vennaga suhtles, aga kui nad hästi läbi said, siis pole mehel küll midagi selle vastu. Meganit ei ole ta näinud sellest ajast kui too Phoebe sünnipäevale sisse astus. "Kuule, mul ei olegi instagrami," protestis Colin kerge naeruturtsatusega. Kui sii läheb see Phoebsi enda instasse. "Vaevalt küll, aga midagi ehk annab parandada," kehitas kutt enda õlgu.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 30, 2013 20:45:15 GMT 2
Vähemalt polnud Peter nii psühho kui Megan, keda Phoebe endiselt väga ei usaldanud, aga ei hakanud midagi ütlema ka tema kohta, sest korra oli Peter selle pärast juba pahaseks saanud, kuigi õnneks polnud ta kaua pahane. "Oih, siis käivad need instagrami naljad vist minu pihta ka. Kõik tembeldatakse ju hipsteriteks, kellel on insta, tahvelarvuti või need musta raamiga prillid, mis minu meelest on isegi lahedad," muigas Phoebe. Ta ei kandnud küll prille, aga need musta raamiga nohikuprillid olid mõne riietuse juures tema meelest täiega ägedad ja ta kannaks neid isegi, kui tal need olemas oleks. "Sa tead niikuinii töötlusprogramme rohkem kui mina, nii et äkki saad kvaliteeti natuke parandada. Telefoniga võivad udukogud jääda," arvas neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2013 22:52:49 GMT 2
"Kuna mul neist ühtegi ei ole, siis olen ma küll kaitstud selle hipsteri teema eest, millest ma ausalt öeldes suurt aru ei saa," lausus noormees ning libistas mobiili tagasi taskusse. Küll võib pärast veel pildistada, kui midagi huvitavat on. "Ega nad nüüd täitsa udukogud ka ei ole, aga palju vist puudu ei jää. Küll pärast arvutist näeb," sõnas Colin ning surus enda käed mantlitaskusse, jalutades õe kõrval edasi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 30, 2013 23:04:28 GMT 2
"Sa oled ikka nii vana," turtsatas Phoebe, kuigi tegelikult tundis ta just mõnes mõttes oma venna üle uhkust. Ta ei saanud isegi aru, mis nende tahvelarvutite mõte oli, kui juba puuteekraaniga telefonid võisid mõnikord päris korralikult närvidele käia. "Sul on ju muidugi terav silm," lausus neiu, kõndides venna kõrval edasi, kuni nad jõudsid ühele tänavale, kus oli palju pisikesi kohvikuid ja mõned keldripoed. Ilmselt mingi kõrvaltänav, kuigi see ei tundunudki nii väga creepy. "Mis sa jäätisest arvad?" küsis Phoebe, sest arvas, et ühes neist kohvikutest võiks ju peatuda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2013 23:31:34 GMT 2
"Aitäh," sõnas ta õele üsna irooniliselt. Ta ei olnud nüüd nii vana ka. Lihtsalt tal ei ole aega mingi insta jaoks ning tahvelarvutiga ei ole tal lihtsalt midagi teha. See on ju põhimõtteliselt nagu suur iPhone, millega ei saa lihtsalt helistada. Vähemalt selline on Colini arusaam sellest vidinast. "Miks mitte," kehitas Colin Phoebe pakkumise peale õlgu.
|
|