|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 15:17:14 GMT 2
Kui Jessica püsti tõusis ja teisele korrusele jalutas, märkis Sayer need kuupäevad enda mobiili kalendrisse ära, sest mingit märkmikut ta ei kasutanud, sest enamik läkski tal mobiili või siis läppariekraani külge elektrooniliste märkmekleepsude peale. Tõstnud enda pilgu mobiililt Jessicale, märkas ta kohe seda naeratust. "Noh, olemegi sammukese pulmale lähemal," lausus Sayer, "ma vaatan, et sa oled lausa juba pulmade jaoks märkmiku võtnud? Mis sa sinna siis kirja oled pannud?" Noormees uuris puhtast huvist, sest ta tõesti tahtis teada, mis neiul seoses nende pulmadega peas mõlgub. Muidugi tuleb neil ilmselt valida ja vaadata, mida nad kasutavad, aga hea, kui nad juba varakult kõiki võimalusi kaaluvad. "Muideks... kas sa enda pruutneitside peale ka mõelnud oled? Selles suhtes, et kui palju sa neid tahad. Ma vist ei pane mööda, kui pakun, et Kylie on su peapruutneitsi?" jäi Rufus enda kihlatule küsivalt otsa vaatama. Vastavalt Jessica pruutneitsite arvule võtaks ka Sayer siis ilmselt peiupoisse.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 12, 2014 15:45:54 GMT 2
"Mhmh," noogutas Jessica. Võiks ju ka telefoni üles märkida või rüperaali kasutada, aga ei, talle meeldib asju pastakaga üles märkida. "Siin on kõike, võid seda pärast lapata," lubas Jes, "põhiliselt silma jäänud asjad, mis võiksid meie pulmas ka olla, aga kindlasti mitte need kõik, kirjuks läheb muidu." Täpsemalt ta seletama ei hakanud, las Sayer loeb ise ja kui küsimusi tekib, on Jessie nõus vastama ja seletama. "Ma peale Kylie ei oskagi kedagi võtta. Lena võib-olla?" Pole väga inimesi, keda ta sõbrannaks nimetaks. Sayeri kasuõde ja ta enda kasuõde ainult. "Lizandra äkki? Võib-olla me poleks praegu kooski, kui Liz poleks mulle öelnud, et ma alla ei annaks," pakkus Jessie, "Kui palju sa neid peiupoisse tahad?"
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 16:19:58 GMT 2
"Olgu, eks ma uurin seda siis pärast," lausus Sayer põgusa noogutusega. Küll ta siis ütleb tüdrukule, mis talle sobib ja nii saavadki lõpuks üleliigse välja praagitud. "Ma mõtlesin neid sinu pruutneitsidele vastava arvu võtta," muigas noormees, kui oli näitsiku sõnu kuulnud, "noh, hetkel on vist Tyler mu kõige lähem inimene, sest temaga olen ma ülikoolis kogu aeg ninapidi koos. Siis oleks ilmselt Jason, sest noh ta on su vend ja kunagi oli ta mu parim sõber. Ja võibolle ka veel Liam... Muidugi kui Kylie on sinu peapruutneitsi, siis võiks ju võibolla Nathanieli ka võtta, aga ma ei tea... see peiupoiste valimine polegi nii kerge. Ja siis veel Joe..." Sayer jäi mõneks ajaks mõttesse ning pöördus siis uuesti Jessica poole. "Kui me peame nad mingil määral paaridesse toppiam, siis saaks Tyleri ja Lena kokku panna, Kylie ja Nathaniel, Jason ja Sierra, Alex ja Liam... Lizanrda siis Joe'ga, sest nii palju kui mina tean, siis Danielit vist silmapiiril ei ole hetkel," lausus Rufus ja ootas siis Jessie poolset arvamust.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 12, 2014 16:32:09 GMT 2
"Alex ilmselt oleks enim üllatunud, kui ma talle ütleks, et ta on üks pruutneitsitest," muigas Jessica. Nende suhted ei ole ka kunagi soojad olnud. Õigemini, nad olid küll klassiõed, aga nad ei suhelnud kunagi ning pärast seda, kui Jes Alexilt Sayeri üle lõi..noh, tema ei oskaks pulmakutsetki oodata, pruutneitsiks olemist ammugi. Samas ei ole tal tegelikult Alexi vastu mitte midagi. "Aga mulle sobib," lausus Jessica. Viis pruutneitsit on päris palju, aga las ta olla. "Et siis Mir, Lena, Liz, Lex ja Mel pruutneitsiteks," vuristas Jeanette, "ning peiupoisteks Nate, Ty, Joe, Liam ja Tom." Sai vist õigesti?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 17:13:55 GMT 2
"Ma arvan, et ta oleks tõesti üllatunud," lausus Sayer, "aga vähemalt ma loodan, et teie suhted ei ole enam nii... veidrad nagu vahepeal." Mehel oli väga hea meel, et Jes kõikide tema sõpradega lõpuks kenasti läbi saab. Jah, ta ise peaks võibolla natuke paremini Joe'ga läbi saama, aga küll see ka õnnestub. Viimati said nad normaalselt juba läbi. "Jah, hetkel jääb nii, aga eks tuleb uurida, kas nad kõik tulla ka saavad. Sellepärast tuleks kutsed üsna varakult juba laiali saata," sõnas Sayer, "kusjuures, kas sa tahad tellida kuskilt mingid valmis kutsed või meisterdame ise? Kui meil palju rahvast ei tule, siis saaks ise ka teha. Kahepeale tuleks meil vast midagi normaalset välja küll." Ise tehtud kutsed on muidugi natuke isiklikumad ka. Muidu ostad kutsed ja kirjutad tuimalt nimed peale ja ongi kõik.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 12, 2014 18:02:36 GMT 2
"Ma olen teda vahepeal Mary-Lou'ga jalutamas näinud, aga tere ütlema ei ole läinud. Ma ei tea, mida sa veidraks pead, aga meie suhted on täpselt sellised nagu keskkoolis - me ei väldi üksteist, aga me ei lähe üksteisele ligi ka. Nagu võõrad, ütleks, aga samas...ma ei tea, mina ei oskaks temaga millestki rääkida ka," seletas Jessica, "aga mul ei oleks mitte midagi selle vastu, kui ta minuga rääkima tuleks." Nad on lihtsalt erinevad inimesed. Nagu Jes ja Lizardki. Nad elasid koos, aga ka siis ei saanud neist sõbrannasid. "Ma arvan ka, et kutsed võiks ise teha. Selle koha pealt loodan ma muidugi sinu kunstiandele, iseasi muidugi, kui palju neid teha tuleb ja kas sul aega on. Kui sul on aega, siis võiks kõigile personaalse teha, aga kui ei, siis võid näiteks ühe kujundada ja saame paljundada lasta," avaldas Jes oma idee, mis oli ka märkmikus kirjas. "Sisse kirjutaks igal juhul käsitsi ja selle ma võtaks enda peale."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 18:24:29 GMT 2
Sayer kuulas enda neidu, kuid ei lausunud selle peale midagi, sest ega ta ei osanudki midagi kosta. Tore, kui nad sellises nii-öelda teineteist mõistvas stsoonis on. "Küll ma leian selle aja. Kõigepealt oleks meil siis vaja külaliste nimekirja, et teaks, kui palju teha," sõnas Rufus. Tegelikult tuleb isegi natuke vähema teha, sest osadele võib ju ühise kutse ka anda. "Kas on veel midagi, mida meil tuleks juba praegu varakult läbi mõelda?" uuris Sayer, sest temal hetkel eriti midagi pähe ei tulnud. "Ahjaaa... mis me selle Esimese Tantsuga teeme?" uuris mees kergelt muiates, sest nad võisid seda teha kui tavalist valssi või siis mõelda midagi huvitavat välja.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 12, 2014 18:38:29 GMT 2
"Oeh, see nimekiri. Seal peab nii palju silma kinni pigistama. Kasvõi mu oma pere koha pealt - ema ja isa kutsun, aga on ilmselge, et Albertit ja papsi naist ei saa kutsumata jätta," rääkis Jessica. Aga pole hullu, saavad hakkama. "Selle tantsuga.." Jessie mõtles hekte, "..pigem tavaline aeglane valss. Ei ole vaja meil esinema hakata." Nii näeb armsam välja ka. Vähemalt Jessica meelest.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 18:43:51 GMT 2
"Saan täiesti aru," lausus Rufus, kellel õnneks see nii keeruline ei ole, sest perekonnas mingeid keerulisi suhteid noormehel enam pole. Sõprade ja tuttvate koha pealt läheb küll ilmselt keeruliseks, aga küll nad hakkama saavad. "Selge, aga sul mõni laulu idee ka juba on?" uuris Sayer, sest ta ei tea, et neil nagu mingi nii-öelda nende laul olemas oleks, mida nad kasutada võiksid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 12, 2014 19:33:00 GMT 2
Sellist päris nende oma laulu neil välja kujunenud tõesti ei ole, aga on üks laul, mis Jessica meelest iseloomustab nende suhet päris hästi. "Glenn Medeirose Nothing gonna change my love for you näiteks? Selle järgi kannatab valssi ka tantsida," pakkus Jessica laulu välja, "sellel laulu sõnad on ka nii head ja tabavad. Või oled sa ise mingi laulu peale mõelnud?" Sayerile peab ka ikka sõnaõigust andma.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 20:36:48 GMT 2
"Ma peaksin selle ilmselt üle kuulama, aga nii palju kui ma neid sõnu mäletan, siis peaks see päris hästi sobima," lausus Sayer üsna mõtlikult, "ega ma eriti sellele mõelnud ei ole, mis mul esimesena pähe tuli praegu on Cascada Everytime we touch see mingi aeglasem versioon, mitte see hull klubi mix. Ma ei tea, kas sa oled seda kuulnud? Või siis... I Will Be... see peaks vist Avrili laul olema, aga Leone Lewis on seda ka laulnud minu teada. Üldiselt on meil veel aega, et veel laule läbi vaadata ja siis alles otsustada. Sa tead ju, et ma kuulan rohkem sellist muusikat, mis vist sulle väga esimeseks tantsuks ei meeldiks nagu 3 Doors Down, Nickelback, 12 Stones, Hoobastank ja muu selline," muigas Rufus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 12, 2014 21:39:32 GMT 2
"Mingit kõrget naishäält väga inisema ei tahaks," ütles Jessica. Millal ta üldse vabatahtlikult kuulas naist laulmas? Kui, siis pidi see P!nki laul olema, mida ta kuulas. On vähe naislauljaid, mis talle sümpatiseerivad ja need ei ole ka mingid valsilood siis, vaid sellised, mida ta oma tantsutrennides kasutada saab. "Aga jah, meil on veel aega selle üle mõelda - võib-olla keegi tuleb alles viiendal mail lagedale looga, mis meile ideaalselt sobib," lausus Jessie. Sest mine tea, kõik on võimalik.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 21:52:52 GMT 2
"Nõus," noogutas Sayer, sest ühtegi head laulu ideed tal praegu küll ei olnud, mis oleks selline mis tekitaks just-see-ongi-see-õige efekti. "Aga mida mu tulevane naine siis hetkel teha soovib? Kas pulmade kohta on veel küsimusi?" uuris Rufus, hoides enda rohekashalle silmi tüdrukul.
|
|