20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 2, 2014 13:29:53 GMT 2
Polnud Sayer Jessicat räppimas kuulnud, polnud keegi teine ka. Üldiselt ta lüürilistele luuletustele kaasa ei jorise. Kui, siis kuskil vaikselt omaette nii, et ise ka eriti ei kuule. "Kuninganna," parandas Jessica. Soovahetusoperatsioonist räägime teinekord. "Sellistel asjadel ilmselt mingit piirangut peal ei olegi," arvas Jessie, "nagu läheks lihtsalt aegunud passi uuendama, lihtsalt sünnitunnistusele lisaks nõutakse abielutunnistust ka." Eraldi seletama ei pea midagi. Et oma isanimi tagasi saada, pidi Jes ikka kõvasti seletama, et mine tea, äkki ta ei abiellugi kunagi ja siis peab terve elu kasuisa nime kandma, mis talle igati vastumeelne on, sest tal on siiski armastav isa, keda ta armastab, olemas.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2014 13:46:25 GMT 2
"Aaa, okei minu viga," muigas Sayer, kui Jessica teda parandas. Nüüd tekkis noormehel muidugi soov kuulda neidu räppimas, aga küll see ka kunagi juhtub. Võibolla. "Siis ei peaks sellega probleeme tulema," sõnas mees, olles sisimas muidugi kergendatud. Üks asi on pulm korraldada ja siis veel hakata mingi nime vahetusega jamama. Kellele veel seda vaja on? "Igatahes teist aastat jutti ma sinuga kihlatud olla ei taha, nii et me võiks hakata tõsiselt selle kuupäeva peale mõtlema. Muidu me pärast muutume nii mugavaks, et leiame, et peale kihlumise polegi midagi muud vaja," lausus Sayer ja vaatas Jessicale otsa. Asi ei olnud selles nagu Say ei tahaks temaga kihlatud olla, vaid selles, et ta tahab, et neiu juba ametlikult tema naine oleks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 2, 2014 13:56:47 GMT 2
Mis ta nüüd nii väga jamamine on - ühe korra lähed täidad ankeedi ära, järgmisel korral saad dokumendid kätte. Kahe korra vahel on nii kuu aega, kui just rohkem plekkida ei taha, et vajalikud dokumendid nädalaga kätte saada. Ja Sayeril pole üldse vinguda vaja, tema ei pea omale uut passi sellepärast tegema, et abiellub. "Noooh, alustame siis sellest, et kui pikad järjekorrad Tree Hilli perekonnaseisuameti büroos on?" küsis Jessica.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2014 14:33:07 GMT 2
"Sellele ma küll vastata ei oska, kuigi ma arvan, et lühikesed, sest esiteks on linnas vähe rahvast ja enamik on juba abielus. Need, kes ei ole üritavad siit väikelinnast suure tõenäosusega minema saada," lausus Sayer enda arvates väga loogilise vastuse. Ega siis rahvas iga päev ka abielluda ei soovi. Vaevalt nad selle järjekorra pärast muretsema peaksid. "Mis on järgmine probleem meie teel abiellumiseni?" tõstis Rufus enda silmad neiule.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 2, 2014 14:42:43 GMT 2
"Kõlab loogiliselt," arvas Jessica. Sayer on üks väheseid, kes terve oma elu Tree Hillis elanud on ega plaani ka lahkuda. Vähemalt mitte praegu. Jessica ei teagi, kas tema tahaks ära kolida, kui ta oleks terve oma elu siin veetnud. Ta on oma elus nii palju kolinud, ka Tree Hilli siseselt, niiet päris hea on lõpuks paikne olla. Mis siis, et enamik ajast kodus veedab ta üksinda. Ta saab oma tööde tõttu inimestega palju suhelda, seega ongi mõnus kodus omaette olla. "Järgmiseks probleemiks ilmselt ongi kuupäeva valimine. Kas me valime mingi erilise kuupäeva või sellise kuupäeva, mil tõenäoliselt rahval, keda pulma kutsume, muud targemat teha pole, kui meie pulma tulla," muigas Jes.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2014 20:22:05 GMT 2
"Mõlemad on päris head pakkumised, aga ma arvan, et see viimane variant oleks kasulikum. Kuigi ega mul midagi kindlat küll ei ole," lausus Sayer enda khlatule, "sa vist suvel abielluda ei tahtnud, õigus?" Viimati kui nad sellest rääkisid, siis jäid õhku vist nagu kevad, sügis või varajane talv. Muidugi kui nad tahavad abielluda katusel, siis peaksid nad väga hoolega ilmaga arvestama. Samas võib ju alati pidulikuma osa katusel teha ja muu sisse viia. Siis ei olegi ilm nii suur mõjutaja.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 2, 2014 20:37:19 GMT 2
"Päris suvel ei taha jaa, aga mais näiteks?" pakkus Jessica. Siis peaksid ilmad juba soojad olema ja loodus üsna roheline. Jessie lasi kassil sülest maha minna. Kiisu hüppas tugitoolile ja tõmbas end seal mõnusalt kerra. "Siis me saame tseremoonia katusel läbi viia nagu me mõtlesime," lausus Jes. Peo peab ilmselt kuskil mujal maha pidama kui katusel, muidu on pooled külalised pärast köhas-nohus-palavikus. Teadagi seda petlikku sooja kevadet.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2014 20:43:00 GMT 2
"Mai kõlab täitsa okeilt, kuigi mul on siis ilmselt suhteliselt semestri lõpp, aga vast saab hakkama," sõnas Sayer, sest korvpall saab tal nagunii varem läbi ja seega on tal rohkem aega. Pealegi palju tal neid eksameid ikka on. Nii et mai peaks sobima. "Noh, kuu oleme paika saanud vähemalt," muigas Rufus, "kuupäeva tuleb ilmselt rohkem mõelda." See tuleb ju teiste inimestega ka kokku panna. Samas eks lõppsõna jääb ikka neile kahele. Kes ei saa tulla, siis väga kahju.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 2, 2014 22:11:37 GMT 2
"Ma usun ka, et sa tuled toime," lausus Jessica. Pole see pulmade korraldamine midagi nii aeganõudvat, kui see juba nii lähedal on. Oleneb muidugi, kas nad jätavad ettevalmistused viimasele minutile või ei. Jessical igatahes on küll praegu seda aega, et pulmad risti-põiki läbi mõelda ja plaanide teostamiseks sobivate inimestega rääkida. "Kuupäev jääb nädalavahetuse peale, ma arvan," ütles Jessica, "siis vähemalt kindel, et sa ei pea koolis olema..aga oota, korvpall. Mängud on maiks kõik lõppenud?" Jes ise veel ei tea, kuidas tal tantsimisega on - aprillis on paar esinemist ja juunis ka, aga maikuust ei tea ta veel midagi. Hea seegi, et ise ta lavale minema ei pea. Kuigi, olgem ausad, Jessica igatseb seda.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2014 22:25:22 GMT 2
Enda kihlatu toetavate sõnade peale sai tüdruk noormehelt ühe sooja naeratuse, millele järgnes õrn musi põsele. "Nädalavahetus oleks tõesti hea, sest see sobiks siis töötavatele inimestele ka," sõnas Sayer ning liigutas vaikselt enda kätt üles-alla, mis ümber Jessica puhkas. Ilmselt jääbki see pulma korraldus rohkem Jessie teha, aga Sayer üritab alati enda nõu ja jõuga aidata kui vaja. "Mängud peaksid kuskil märtsis-aprillis läbi saama," noogutas Sayer. Kõik oleneb muidugi sellest, kuidas nende mängud edaspidi lähevad. Siiani ei ole nad ühtegi kaotust enda tulemustesse lasknud ja see hoiab meeskonna vaimu päris kõrgel.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 2, 2014 22:36:53 GMT 2
"Tjah, hakka veel oma pulma pärast vaba päeva võtma, eksole," muigas Jessica. On temagi ju tööloom ja seda lausa kahel rindel. Mis siis, et treeneritööd võtab ta pigem hobina. Aga peab ta nendeski iga päev kohal olema. Vaheaegadel küll mitte, sest kahele inimesele pole ka mõtet trenni anda. "No siis korvpall segama ei hakka," järeldas Jeanette. Sellega, et ühtegi kaotust neil siiani pole, oli Jes kursis. Tublid poisid on, pole midagi halba öelda.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2014 22:44:46 GMT 2
"Eksole," kordas Sayer kerge turtsatusega endal suul lai muie, "tegelikult ma mõtlesin rohkem nagu külalisi. Nad ka ju töötavad... vähemalt mõned." Noormees noogutas näitsiku kokkuvõtte peale, mis puudutas korvpalli. Say libistas enda taskust mobiili välja ning avas kalendri, kerides seda kuni maini. "Nii... okei mina soovitaks 10, 17, või 24. Kolmas ei tundu lihtsalt ilus number ja kolmkümmend üks tundub nii lõplik," muigas Sayer, hoides mobiili nii, et Jessica ka kalendrit näeks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 3, 2014 16:49:26 GMT 2
Jessica vaatas Sayeri mobiiliekraani ning vahtis natuke aega vaikides numbritele otsa. Korralik mõttetöö käis. Võtaks loosiga selle kuupäeva üldse? Ei, see pole mingi õnnemäng. "Sel juhul ma valiksin kümnenda, sest see on praegu ainus number, mis mulle midagi ei meenuta," lausus Jes, "samas, kahekümne neljandal detsembril kihlusime ja järgmise aasta mais saab seitsmeteistkümnes kuu sellest...niiet...tegelt, kümnes mai kõlab nii ilusti." Või mis noormees arvab?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2014 17:11:18 GMT 2
"Tead see kakskümmend neli tundub isegi huvitavam, kui mõelda, et me detsembris sama numbriga kuupäeval kihlusime," sõnas Sayer, kui oli mõnda aega Jessica juttu seedinud. Muidugi kümme on ka päris kena kuupäev. "Me võime ju praegu need mõlemad kuupäevad endale üles märkida ja siis käime uurime, kuna oleks üldse võimalik see katus ja hilisem peo koht kätte saada," pakkus noormees, sest tegelikult ongi parem, kui neil on mitu varianti, sest kui nad läheksid kohale ja tuleks välja, et see üks ei sobi, siis saab kohe teise kuupäeva pakkuda.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 12, 2014 13:57:42 GMT 2
"Njaa..aga märgime siis üles," lausus Jessica ja tõusis püsti, et märkmik, kuhu ta endapoolsed pulmaideed ja kõik muu pulmadega seonduva üles kirjutanud on. Seda materjali polnud seal just palju ja enamik sellest oli Sayeriga läbi arutamata, aga sellega pole veel kiire, sest ta pole kindel, milliseid ta neist ikkagi käiku lasta tahaks. Katus igatahes jääb! Trepist alla tagasi jõudnud, maandus ta Sayeri kõrvale diivanile ning kirjutas need kaks kuupäeva - kümnes mai ja kahekümne neljas mai - märkmikusse üles. Üks nendest saab olema tema pulmapäev. Jessica naeratas Sayerile otsa vaadates. Kuupäev on peaaegu paigas.
|
|