24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 21, 2013 21:37:29 GMT 2
Oli viimane päev sel aastal, kui õpilastel tuli koolis ja Chadil tööl olla, mis tähendas mehe jaoks peatset puhkust, nii et ta saab mõnda aega muretult kodus vedeleda ega pea tööasjadega oma pead vaevama. Tänasel hommikul tuli mehel ka tundi anda, kuid mingit erilist õppimist aasta viimasel koolipäeval ei toimunud - selle asemel andis Chad õpilastele loomingulise ülesande. Praegusel hetkel istus Chad oma kolmandal korrusel asuvas kabinetis ja jõllitas arvutiekraani, olles otsustanud veel viimasele meilile vastuse ära kirjutada ning kohe pärast seda kohvikust läbi käia ning endale midagi süüa osta, sest tühja kõhuga on raske tööd teha. Üleüldse kippusid tüübi mõtted täna pidevalt hoopis teistele radadele rändama, mis tegi keskendumise raskemaks kui tavaliselt. Näiteks oli ta praeguseks juba unustanud, et lubas hiljem Hunteri autoga koju visata, kui viimasel trenn läbi saab. Jõulud hakkasid vist vaikselt pähe hakkama...
OT: Anna V. Sommers
Outfit
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 22, 2013 0:13:34 GMT 2
Anna jaoks lõppes täna tööpäev mitu tundi varem kui tavaliselt. Kõik vajalikud tellimused ja broneeringud vormistas neidis juba ammu enne tänast ära, mis tõttu sai ta ka töölt varem ära, lubades endale ühe pisikese kergendatud ohke, kuna hetkest, mil Veronica uksest välja astus, hakkas tal puhkus. Näitsik oli see aasta jaganud enda puhkusepäevad enam-vähem nii, et need kattuksid võimalikult palju Chadi omadega. Kuna kohe-kohe oli algamas lõuna, otsustas Anna enda abikaasale pisikese üllatuse teha. Tee pealt kaks lõunasööki kaasa ostnud, milleks polnud ainult salat, vaid ikka korralikum praad, lihtsalt mitte peenel valgel portselan taldrikul, vaid hoopis plastikust karbis, seadis näitsik enda sammud keskkooli poole. Koridorid olid majas vaiksed, seega Veronica eeldas, et noortel on veel mõni tund või on neil päev juba sootuks läbi. Treppi mööda kolmandale korrusele kõndinud, leidis tütarlaps kiirelt üles ukse, mille kõrval oli silt 'majandusjuht'. Kergelt endamisi muianud, kohendas Anna pakikesi enda käes nõnda, et ta saaks paremaga uksele koputada.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 22, 2013 1:02:32 GMT 2
Lugenud meili veel mitu korda läbi, kirjutas Chad sellele võimalikult kiiresti vastuse ning saatis e-kirja teele. Vähemalt nüüd sai ta selle postkasti lõpuks kinni pandud, pärast mida lülitas ka arvuti välja. Chad oli juba püsti tõusnud ning valmistus parajasti oma tööruumist väljuma, kui kuulis koputust. Kes see nüüd oli? Direktor? Kuna mees oli uksest vaid mõne sammu kaugusel, ei olnud tarvis hõigata, et ukse taga seisja sisse tuleks, vaid Chad tegi ukse ise lahti. Suur oli mehe üllatus, kui ta seal hoopis Annat seismas nägi, kuna too polnud kunagi varem selles kabinetis käinudki. Mehel ei tulnud pähe ühtki põhjust, miks tema abikaasa peaks praegu siin olema, kuid ometi oli tal selle üle hea meel. "Astu sisse," sõnas tüüp naeratades ja astus ukse eest ära, et Anna saaks ruumi siseneda. "Ma arvasin, et sina oled praegu samuti tööl. Aga see on hea, et sa süüa tõid, sest ma juba olingi nälga suremas," sõnas Kevin, kui imehea toidulõhn oli talle juba ninna tungida jõudnud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 26, 2013 23:17:41 GMT 2
"Hei," tervitas Anna Chadi õrnal naeratusel, kui noormees kabineti ukse avas. Juhul kui tüüp oleks hõiganud, et uks on lahti ja koputaja astugu ise sisse, oleks Veronical kulunud mõni sekund, et üldse üks käsi vabastada, millega oleks saanud ukse avada. "Ma sain natukene varem ära," lausus näitsik muiates, viies enda pilgu hetkeks kabineti seinal olevale kellale. "Seda ma arvasingi. Ega koolisööklad pole just kõige toitvamad söögikohad siin linnas," lisas tütarlaps lõbusalt, astudes suht pisikesse ruumi. Samas kui palju seda ikka vaja on. Laud, kolm tooli, arvuti ja üks pisikene kapp mahub ju ära. Kuid võrreldes Anna kabinetiga galleriis, on see pisikene. Kaks karbikest lauanurgale pannud, pööras neidis ennast ümber, jäädes Chadile otsa vaatama. Mehele õrnalt naeratanud, tõusis tüdruk varvastele, asetas enda käed poisi põskedele ja suudlest viimast õrnalt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 27, 2013 0:15:48 GMT 2
"Ning sa ei suutnud ära oodata, millal mina koju jõuan," muigas Chad kergelt. "Kusjuures alles ma mõtlesin sinu peale ning vaid mõni hetk hiljem koputasid juba uksele. Veel paremat ajastust polegi võimalik vist loota," lisas mees, näidates, kui positiivselt see ootamatu külaskäik tema tujule mõjus. "Häda pärast saab siit ka midagi, aga ülejoontes on sul õigus," nõustus tüüp Anna sõnadega. Ega rohkemat Kevin öelda enam ei jõudnudki, sest varsti oli näitsik juba toidukarbid lauanurgale sokutanud ning suudles meest. Loomulikult ei kavatsenud tüüp oma abikaasat vastuseta jätta ning haaras neidise enda käte vahele, suudeldes teda samal ajal innukalt vastu. Lõunapaus venib täna ilmselt palju pikemaks kui tavaliselt, aga Chadil polnud selle vastu midagi. Töö võib mõnda aega ju oodata ka.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 28, 2013 0:03:49 GMT 2
"Lihtsalt ma püüan ennetada seda, et kui sa õhtul koju tuled, siis sa ei söö mul tervet külmkappi tühjaks," turtsatas Anna lõbusalt, suunurgad kõrgel ja põselohukesed nägu kaunistamas. Chadi sõnade peale muigas tüdruk kergelt. "I was just lucky," maigutas neidis suud, hoides enda roheliste silmade pilku noormehel. Veronica suudles Kevinit pikalt vastu, kuid peagi katkestas suudluse. "Sa peaksid nüüd sööma, muidu läheb toit külmaks," sõnas näitsik sosinal. Chadi huultele kiire musi kinkinud, põgenes Anna juba teisele poole lauda. Istunud noormehe toolile, mis oli väga pehme ja mugav, keerutas ta sellega hetkeks. Jäänud uuesti paigale, sättis tütarlaps ennast mugavamalt istuma ning toetades küünarnukid lauale ja lõua kätele, jäi Anna enda abikaasat silmitsema. Kasvav laps peab sööma.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 28, 2013 1:01:17 GMT 2
"Miks mitte? Kas sa tahad seda ise teha?" küsis Chad lõõpivalt. Ei saa öelda, et Annal hea isu poleks, aga terve külmkapp oleks vist isegi Chadi jaoks liig mis liig. "Jah, sul vedas, et ma minema jalutada ning kabinetti lukku keerata ei jõudnud, sest vastasel juhul oleksid korralikult oodata saanud," lausus tüüp mõtlikul toonil. Kui tema juba lõunapausile läheb, siis pole mingit lootust, et enne vähemalt poole tunni möödumist Chad oma tööpostil tagasi oleks. Kui just Annal poleks viitsimist teda üle terve koolimaja otsida. "Ma suutsin toidu juba peaaegu unustada, aga eks ma siis söön," lubas Chad. Kohe näebki, mida head tema jaoks tänaseks ostetud on. Võtnud koha sisse ühel toolil oma abikaasa vastas, hakkaski Kevin varsti oma toiduga tegelema, aga enne ulatas ta Annale üle laua teise karbi. Ega ta üksi siin ometi mugima ei hakka.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 28, 2013 22:52:58 GMT 2
"Nagu ma oleksin selleks reaalselt ka suuteline," turtsatas Anna kergelt naerma hakates. "Suure tõenäosusega sarnaneksin ma täispuhutud õhupallile juba enne, kui ma jõuan veerand selle sisust ära süüa," lisas tüdruk õrnalt silmi pööritades. Kõige suuremat söögiisu neidisel õhtuti pole, kuigi tema portsjonid on alati väikesed. Selle eest sööb ta päevas rohkem kordi, aga korraga vähe. "Ning sellise olukorra puhul on meil sellised imetillukesed ja õhukesed asjandused nagu mobiiltelefonid," rõhutas Anna meelega viimast sõna, vaadates Chadile otsa. Saanud noormehelt teise karbi, avas Anna selle. Tegu polnud just viietärni restorani söögiga, aga päris söödav ja täitev. Salvrätiku seest kahvli välja kerinud, hakkas näitsik vaikselt sööma.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 28, 2013 23:27:09 GMT 2
"Täispuhutud õhupall? Sina? Ma tahaksin seda näha," turtsatas Chad. Nende kahe toiduportsjoneid omavahel väga võrrelda ei saa, aga see on ju loogiline, et Chadi-sugune musklimägi end tagasi ei hoia, kui asi heasse toitu puutub. "Ega ma alati ka seda endaga kaasa võtta ei taipa," sõnas Chad, kui Anna mobiiltelefoni mainis. Tavaliselt jätab mees selle terveks päevaks lihtsalt lauale vedelema ja alles pärast tööpäeva lõppu topib uuesti taskusse. Enda toidu lõpetamisega Kevinil kaua aega ei läinud, aga siiski otsustas ta oodata, kuni ka Anna sellega lõpetab. Kui nende mõlema karbid viimaks tühjaks olid saanud, koristas mees need laua pealt ära ja viskas prügikasti. Seejärel jalutas Chad oma abikaasa selja taha, kes ikka veel tema toolil istus. "Isegi mina juba tunnen, kui palav sul praegu olla võib," sõnas tüüp muigega ning aitas näitsikul jaki seljast ja salli kaelast, riputades need hetke pärast nagisse. Läinud tagasi Anna juurde, asetas ta käed naise õlgadele ja masseeris neid mõnda aega kergelt. Kummardunud pisut, vajutas ta väikese musi Anna kaelale. "Every day my love is stronger, every night I need you more," lausus ta sosinal neidise kõrva ääres. Mis siis, et nad hetkel täiesti omaette olid. Chadile meeldis sellegipoolest oma abikaasale kõlvatusi sosistada.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 29, 2013 0:17:22 GMT 2
Kuna Anna polnud pärast hommikusööki jõudnud midagi süüa, kadus toit ka näitsiku kohta kiirelt ja alles ei jäänud midagi. Neidis jõudis viimase toidupalakese endale suhu pista, kui Chad juba karbikesed laualt koristas ja ära viskas. Veronica rohelised silmad saatsid noormeest nii kaua, kuni viimane jõudis tema selja taha. Tüübi sõnade peale õrnalt muianud, andis tüdruk isegi heameelega kampsuni ja salli ära, jäädes lihtsa laiade õlapaeltega kleidikese peale. Kui Kevin uuesti Anna selja taha tuli ja neidise õlgu masseerima hakkas, ilmus näitsiku suule õrn muie. Ta sulges enda silmad ning kallutas pea kergelt küljele, nautides enda abikaasa puudutust ja pisikest musi. Viimase sosina peale turtsatas Veronica õrnalt. Enda käed mehe omadele pannud, tõusis tütarlaps toolilt ning pööras ennast näoga Chadi poole. "But it is day at the moment," lausus Anna vaiksel sosinal, suul lõbus muie. Sellegi poolest astus näitsik sammukese enda abikaasale lähemale ning suudles teist.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 29, 2013 0:41:36 GMT 2
"Who cares," muigas Chad kergelt, kallutades oma pead rohkem Anna poole, et viimase huultele üks kena suudlus vajutada, kuid näitsik jõudis temast ette. Nii oli ju veelgi parem. Nautides seda kuuma ja magusat suudlust, libistas tüüp käed enda abikaasa puusadele ning vaid loetud hetked hiljem tõstis ta Anna laua peale istuma, katkestamata seejuures nende romantilist hetke. Chad ei teadnud, millest see tuli, et tema pea järsku igasuguste ebasündsate mõtetega täitus. Tõmbunud natukeseks eemale, tekitas Kevin endale nii ühe pisikese hingetõmbepausi. Pealegi pidi ta oma hullust ideest näitsikule rääkima. "Mulle tundub, et ma ei jõuagi ära oodata, millal me lõpuks koju jõuame, sest sa lihtsalt ajad mind oma siinviibimisega pööraseks, kuigi see vist pole kõige sobilikum koht..." hakkas tüüp rääkima, keerutades üht Anna juuksesalku oma sõrmede vahel. Tema abikaasa ju ometi ei nõustuks sellega, ega ju?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 29, 2013 1:05:18 GMT 2
Anna muigas õrnalt, kui Chad ta korraga laua peale istuma tõstis. Vähemalt ei pidanud ta enam nii palju pead kuklasse ajama ega varvaste peal seisma. Noormees oli näitsikule kohe tunduvalt lähemal. Suudluse ajal enda käed kuti juustesse libistanud, sakutades hetkeks neid kergelt, pidi Veronica endale tunnistama, et osa Chadi ebasündsatest mõtetest olid ka tüdruku enda pähe ilmunud. Eriti ei aidanud kaasa ka pisikene hapniku puudus, mis sai õnneks peagi tasutud, kui Kevin nende magusa suudluse mõneks ajaks lõpetas. Anna rind kerkis suht kiirelt ja palju ning tüdruku rohelised silmad jälgisid noormeest enda ees, kes mängis nüüd tema juustega. Viimase sõnade peale maigutas näitsik kergelt suud. "Keset koolipäeva sinu kabineti laual armatsemine kõlab tõesti natukene veidralt ja julgelt. Isegi juhul kui ma läheksin sinu plaaniga kaasa, kuidas sa saad kindel olla, et keegi üks hetk ei ava ust ega tule koputama," lausus Veronica vaikselt, hammustades õrnalt endale alahuulde, viimata endiselt pilku Chadilt. Noormehe ebasündsad mõtted olid ilmselgelt ka tüdruku uimastanud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 29, 2013 1:27:37 GMT 2
Chad süüdistas oma ebasündsates mõtetes täielikult Annat, sest kui viimane poleks tema kabinetti ilmunud, ei tekiks ka ohtu, et keegi nad siit kuidagi mõnes kahtlases poosis avastama peaks. Kui Chad kuulis Anna vastust enda mõttele, pidi ta turtsatust tagasi hoidma. Ah et tema polnudki siin enam ainus, kes oma ideedega natuke liiale läheb? Võis ju näitsiku vastusest selgelt välja lugeda, et ta mõtles selle peale. "Ma juba panin ukse lukku," kõlas Chadi kiire vastus, kuigi ta ei olnudki enam sada protsenti selles kindel, et õigesti mäletas, sest Anna suutis tema mõistusega kummalisi trikke teha. Lihtsalt hirmus tüütu oleks praegu selle laua juurest lahkuda. Pealegi ei ole praegusel ajal kellelgi siia kabinetti asja. Juba mõte sellest võimalikust hullusest pani vere mehe soontes keema. "See oleks ju erakordselt ekstreemne ja samas ka kuum, kas sa ei leia?" sõnas Chad vaiksel häälel, kallutades end taas näitsikule lähemale, et teda kõigest mõne hetke pärast uuesti suudelda. Ei läinudki kaua aega, kui tüüp ennastki laua peale nihverdas ja käed uuesti ümber oma naise libistas.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 29, 2013 1:44:48 GMT 2
"Või nii," muigas Anna õrnalt, hoides enda rohelisi silmi vankumatult Chadil. "Sa oled ka kõige peale mõelnud," lisas näitsik lõbusalt, kallutades pead kõrvale. See kõlas vägagi halva mõttena, olles päris riskantne ja hull, aga võib-olla just sellepärast tundus see ahvatlev, kuna oli midagi teistsugust ja hullumeelset. Nagu nad oleksid uuesti keskkooli õpilased, kes püüavad leida amelemiseks kohta, kus õpetajad peale ei satuks. Enne kui Veronica jõudis Kevini küsimusele peale ühe muige midagi muud vastata, suudles noormees teda jälle. Üle naise selja jooksid kaks paari sooje elektrilisi värinaid, mis muutsid terve näitsiku sisemuse soojaks ja naha kihelevaks. Kui Chad ennastki lauale nihverdas, pannes enda käed ümber Anna, maigutas tütarlaps läbi suudluse vaid õrnalt suud. Tema käed libisesid tüübi juustest teise vöökoha juurde, mängides särgisabaga, mis kampsuni alt välja paistis.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 29, 2013 2:05:59 GMT 2
"Enne seda jah, kuni sina minu mõtted ainuisikuliselt hõivasid," parandas Chad. Nagu sellest veel vähe oleks, et ta tööl olles ikka ja jälle oma abikaasale mõtlema hakkab. Kui Anna isiklikult välja ilmus, läks täielik katastroof lahti. Ilmselt ei julge näitsik pärast tänast siia enam üldse oma nina pista, sest kes teab, mida kõike juhtuda võiks... Natuke vähe ruumi oli laua peal, aga õnneks polnud see praegu üle ujutatud kõikvõimaliku pahnaga, mis noori segada võiks. Hetkel vähemalt tundusid nad küll sellele kenasti ära mahtuvat - isegi siis, kui nad peaksid natuke oma asendit muutma ja pikali heitma. Märganud, kuhu näitsiku käed libisesid, eemaldus Chad temast vaid hetkeks, et enda kampsun üle pea seljast tõmmata ning põrandale visata, ja kohe varsti olid mehe huuled juba õiges kohas tagasi - tema abikaasa omadel loomulikult.
|
|