18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 22, 2013 21:29:27 GMT 2
"Ja siis sa passidki kogu aeg siin ning ootad, et keegi sulle kaamera ette roniks?" uuris Phoebe. Siis tuleb vist tõesti keegi suvakas leida, kellel parajasti kaaslast ei tundu olevat, kuigi hetkel paistis see üsna mission impossibru, sest enamusel olid kaaslased. "Noh, selle kohta ütleks, et mul poleks midagi ühe kuti vastu, kes mulle luuletusi kirjutab ja lilli toob, kuigi mingi piinatud hing tunduks ka päris atraktiivne," muigas Phoebs, ehkki polnud pärast Stephenist lahkuminekut väga kellegagi sebimisele rohkem mõelnud. Aega on ju selle kiire asjaga.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 21:35:08 GMT 2
Kuna sellel aastal Vanessat ballil kohal ei ole, peab tema ülesannetega hakkama saama hoopis Tracey. Nessa muidugi tegi naisele kõik üsna ette ära, aga eks väike närv tuleb ikka sisse, sest kui midagi ikkagi nihu peaks minema, siis peab naine ise asjaga hakkama saama. Kuna naine on siiski mingil määral õhtujuht, siis kandis Tracey pikka kleiti, mille peale oli ta tõmmanud tesariidest lühikese vesti ja tema pika seeliku alt võisid aeg-ajalt vilksatada mustad kantrisaapad. Naine kontrollis veel viimast korda üle, kas esinejad on kõigega rahul ja ega neil mingeid küsimusi pole. Kui ta oli veendunud, et kõik on korras ja kell on praktiliselt seitse, astus Trace lavale. Ta tervitas kõiki, andis mõned avasõnad, luges ette kava ning kutsus orkestri lavale, et ball esimese valsiga alustada. See ei olnud aga valss, mida kõik harjunud kuulma on, sest tegu oli aeglase kantrivalsiga.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 21:46:24 GMT 2
"Kui sa suudad mulle leida mõne hea asenduse, siis ma võin siit ära ka ronida, aga vastasel juhul passin ma küll siin ilmselt," sõnas mees. Ta ei kartnud seda, et tal igav hakkaks. Tavaliselt oli pildi tahtjaid palju ning kuna mehele meeldib tema töö, siis mida ta enamat ikka sellest õhtust tahta võiks. "Lilli võib mees veel tuua... luuletusi kirjutaks? Emn... siis pead küll mõne talendika tüübi kinni püüdma," muigas mees, "piinatud hing? Mida te naised veel välja ei mõtleks?" Kuulnud, et saalis hakkab midagi pihta, viis ta enda silmad korraks uksele ja siis õekesele. "Noh, lähed enda printsi otsim?" muigas tüüp.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 21:50:13 GMT 2
"Mul on nii suur pere, kellele kinke teha, aga õnneks olen ma suutnud kõigile midagi ära teha," sõnas Hunter, jättes mainimata, et tal ei ole Simona jaoks veel kingitust, sest ta ei suuda midagi välja mõelda. "Kindlasti," lausus poiss kiire noogutusega. Kui nende õppealajuhataja lavale ilmus, liikusid Hunteri silmad Monalt temale. Ta kuulas naise rahulikult ära ning pöördus siis enda kaaslase poole. "Nüüd on meil võimalus enda kesist tantsuoskust demonstreerida. Mona, kas sa soovid minuga tantsima minna?" küsis Hunter viisakalt, ulatades näitsikule enda käe.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 22, 2013 21:55:13 GMT 2
"Ma võin Renna õega rääkida, tema pidi ka minu meelest väikest viisi harrastusfotograaf olema. Võib-olla on ta nõus sind asendama," pakkus Phoebe muiates, sest teadis, et kisakoori abitreener aitas ka korraldusel ja kuskil siin saalis on ta olemas ka, kuigi noh, ta ei tahtnudki seda, et naine tema venna töö ära võtaks. "Come on... tänapäeval on heasid mehi niigi raske leida, sest need, kelle otsa sa juhtuda võid, on kas mölakad või tahavadki sulle püksi ronida," lausus näitsik, kui kuulis, et midagi hakkab nüüd toimuma jah. "Jap, wish me luck," vastas neiu vennale ning kadus kuskile saali.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 22, 2013 22:03:42 GMT 2
"Seegi hea, kuigi vahepeal jääb see ikka nii viimase hetke peale, sest midagi ei tule pähe," lausus Simona. Isale oli tal kingitus juba isegi olemas ja kuna nüüd sai näitsik ideed, mida võiks teha, tuleb varsti Hunteri kingitus ka. Kahju ainult sellest, et ema enam nendega ei ole ja kui Mona tahaks tema hauale küünalt panna, peaks ta sõitma kodumaale. Noh, eks ta palub oma vanavanematel siis enda eest ka ühe küünla ema hauale panna, sest jõuluvaheajal neiu ise sinna ei lenda. Kui õppealajuhataja kõnet pidas, jäi ka Simona teda kuulama, kuni Hunter uuesti tema poole pöördus. "Mulle meeldib, kui sa mind Monaks kutsud," lausus näitsik naeratades ja andis Hunterile käe. "Jah, Hunter, ma tulen sinuga tantsima," vastas ta noormehe kutsele.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Dec 22, 2013 22:10:12 GMT 2
Brett mäletas veel väga selgelt seda päeva, kui Kennedy temalt matemaatikaga abi palus, ent pärast seda oli noormees ka edaspidi valmis tüdrukut sellega aitama, sest temal läks reaalainetes hästi ja ta sai aru. Ei, tutor ta olla ei tahtnud, sest kartis, et pole nii hea seletaja ja teiseks tundus see noormehe jaoks nagu ajaraiskamine, kuid Kay isiklik tutor võis ta küll olla. Igatahes hakkas tüdruk talle huvi pakkuma ja nüüd oli just Kennedy ainus, kelle Brett ballile tahtis kutsuda ja seda noormees tegigi. Veel enne kui ta neiuga kokku sai, käis ta poest läbi, et Kayle üks punane roos osta ning hiljem kinkiski ta lille tüdrukule. "Kas ma olen sulle juba öelnud, kui ilus sa välja näed?" küsis Brett Kennedylt kerge muige saatel, tumedate silmade pilk naelutatud neiu omadele. Kennedy oli hakanud noorukiga üha tihemini suhtlema. Alguses said nad koolis kokku, hiljem juba peale kooli. Varsti ka tüdruku juures, kus Brett selgitas talle matemaatikat. Nooruk kutsus Kay ballile ja seetõttu ostis tüdruk endale ka ühe uue kleidi, kuna tal ei olnud midagi väga pidulikku. Tüdruk kandis põlvedest pisut lühemat veinipunast kleiti, mille peal oli must pits, mis lõi illusiooni tumedamast kleidist. Varrukad olid pigem lühikesed, need katsid vaid napilt õlgu. Jalas olid Kennedyl mustad kantrisaapad, millel olid kuldsed kaunistused. Need olid laenatud ühe tuttava käest. Kay oli üle pika aja jälle unustamas kõike, mis temaga juhtunud, kuigi aeg-ajalt ilmutas minevik end neiu rahututes unenägudes. Unerohud aitasid kõvasti. Lill istus nüüd Kay toas vaasis, ballil oleks sellega olnud keeruline tegeleda. "Nüüd oled," vastas tüdruk, hoides enda silmi poisil, kes oli temast päris palju pikem. Kennedy pruunid juuksed langesid lokkidena ta seljale ja neid kaunistas pisike klamber Kay paremal meelekohal.
|
|
27-aastane; Kisakoori abitreener
School Worker
You gotta dance like there's nobody watching
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Dec 22, 2013 22:21:54 GMT 2
Kuna ka Vivian osales rohkem ürituse korraldusliku poole peal, ei saanud temagi täna tulemata jätta, ehkki kaaslast tal ei olnud. Ta oli juba väga varakult kohal ning aitas paika panna dekoratsioone, enne kui rahvas saabuma hakkas. Siis tegeles ta veel muude asjadega, aga seitsmeks oli naine saalis tagasi ning seisis lava juurde, kui tema kolleeg Tracey kõnet hakkas pidama. Kahju muidugi, et Vanessa tulla ei saanud, aga loodetavasti saavad nad ilma temata ka hakkama. Naine kandis lillat kleiti ja kauboisaapaid. Naise juuksed olid keeratud kergelt lokki ja neid kaunistas beežikas kauboikaabu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 22:35:10 GMT 2
Ühe või kahe tantsu jaoks ju isegi võiks endale asenduse lubada, aga siiski on mees tööl ja saab selle eest raha, kuigi ta võiks seda vabalt ka tasuta teha. Mnjah, Phoebel on meestest päris kena ettekujutus ja ega Colin vist selle parandamisele eriti kaasa ei aita. Vähemalt mitte viimasel ajal. Kui Phoebs kadunud oli, ootas mees vaid mõne hetke ja sai siis juba enda tööga pihta hakata.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 22:39:00 GMT 2
Mona oli ju lühem ja poisi arvates ka armsam. Saanud tüdruku käe endale pihku, jalutas poiss saali kesekele, kuhu paare aina juurde ilmus. Mõned neist juba tantsisid, kuid mõned alles ühinesid nagu ka Simona ja Hunter. Võtnud korralikult tantsuvõtte sisse, hakkas poiss koos muusikaga liikuma. Ega ta just väga kindel seal platsil ei olnud, aga vähemalt ei jõllitanud ta nende jalgu Mona imeilusate silmade asemel.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 22:40:51 GMT 2
"Ma tean isegi, et olen sellel korral ettevaatlikum, nii et rahune maha, Sammy," lausus Helena, sest teatud ettevaatus oli temas siiski vaatamata enda tunnetele Colini vastu. Seda, kas sealt areneb taas midagi enamat või jäävad nad sõpradeks, ei teadnud Helena isegi, aga ta ei saanud lubada, et sealt midagi ei arene, võib-olla see siiski juhtub... kes teab. "Jajah, hoian-hoian," sõnas tüdruk. "Oled nüüd lõpetanud?" uuris ta vennalt. "Lihtsalt hoia meeles, et ta ei ole keegi, keda usaldada," lisas Samuel. Ta ei kannataks järjekordset Helena lõhkumist ära, sest ikka on lähedased need, kes korjavad killud üles ja hakkavad neid kokku liimima. Ei tea, kas uuel parandamisel saaksidki mõrad nii hästi peidetud. "Olen," kinnitas Sam ja kallistas Helenat. "Sa oled mulle ühe valsi sees," lisas ta ning läks saali ja jäi kohe ühe endise klassiõega rääkima.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 22, 2013 22:57:11 GMT 2
Simonale endale meeldis ka tema nime lühem versioon rohkem ja eriti ilusalt kõlaski see siis, kui Hunter seda ütles. Tantsupõrandale jõudes hakkas ta koos poisiga muusika taktis vaikselt liikuma, neiu enda pruunide silmade pilk naelutatud Hunteri omadele. Sõnu polnud hetkel vajagi, piisas pilkudest. Okei, valss oli üsna elementaarne ja Mona arvas, et sellega saab ikka nii hakkama, et ta enda kuti varvastel vähemalt ei talluks, kuid siiski lasi ta noormehel juhtida ja läks ise sellega kaasa, ehkki temagi Hunterist kuigipalju kindlam seal platsil ei olnud. "Kui meil teineteise varbad puutumata jäävad, siis võib meist vist isegi asja saada," lausus tüdruk naljatades pärast natuke aega kestnud vaikust ja pilkudemängu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 23:05:51 GMT 2
Sõnu ei olnud hetkel tõesti vaja, sest kõik sa pilkudega öeldud. Pealegi oli muusika üsna vali ja rääkimiseks peaksid nad parajalt vaeva nägema. "Tõsi," turtsatas poiss ja naeris kergelt. Hunter tõesti lootis, et ta ei tatsu näitsiku jalgel. Tundus, et nad ei olnud siiski nii halvad, kui nad kartsid, et nad olid.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 22, 2013 23:06:40 GMT 2
"Jajah," noogutas Helena Sami jutu peale, sest ta oli enda arust juba rohkem kui sada korda seda ühte ja sama juttu kuulnud ning nüüd peaks juba ehk aitama ka sellest. Eks ta ise teab, mis teeb ja kui saab kõrvetada, siis oli seekord asi Helenas endas. Hea, et Samuel vähemalt praeguseks lõpetanud oli. Saanud vennalt kallistuse, embas Helena teda vastu. "Siis lähme parem tantsupõrandale," arvas neiu, kuid ikka pidi Sam kellegagi rääkima jääma. Hiljem pidi Marie veel Coliniga ka tantsima, aga seda võimalust kasutab ta ilmselt siis, kui Sam tõesti kellegi teisega räägib või enne Helenat peolt lahkunud on, ehkki tüdrukul polnud õrna aimugi, kauaks mees jääda kavatses.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 23:28:37 GMT 2
Samuel lõpetas jutu, kui kuulutati välja avavalss. Samuel võttis õe käest ning juhtis ta tantsupõrandale nagu mehele kohane. Seejärel asetas ta ühe käe neiu pihale ja võttis teisega ta paremast kinni, et valssi tantsida. "Ma tantsisin viimati mõned kuud tagasi, aga ei olegi nii roostes, kui arvasin," mainis mees kerge naeratusega. Ta ei tahtnud enam Colinist rääkida, mees oli viga Helena minevikus.
|
|