18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 22, 2013 18:50:37 GMT 2
"Vastasel juhul ei saaks ju enam tema imelisi pirukaid," muigas Phoebe. Ilmselt oli ema jõuluõhtuks ka üht-teist head-paremat küpsetamas ja see oli üks põhjustest, miks neiu seda ootas. Samas võiks ju ise ka emalt retsepti hankida või temaga koos küpsetada. "Kuule, nüüd sa räägid minuga küll nagu kaheaastasega," turtsatas Phoebs. Vaata, et sa sõna kuulad ja korralik oled. Noh, üritame, üritame.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 18:58:39 GMT 2
Selena oli ikka päris üllatunud, kui Shane ta ballile kutsus. Kuna näitsik ja terve nende bänd on seotud THH glee klubiga, siis nägi tüdruk kuulutust seinal tuhandeid kordi viimase kuu jooksul. Kuna kumbki Dallas pole suuremat sorti balli-inimene, ei hakanud ei Blake ega Selena eriti stiili peale mõtlema. Neil polnud sinna õieti asjagi. Eelmine aasta olid nad küll abiks, vähemalt need bändiliikmed, kes reaalselt laval pilli mängivad, ansambli näol, kes laval erinevaid soliste saatis, kuid seekord hoidsid nad kõigest kaugele eemale. Kantri polnud just nende stiil. Saanud aga keset päeva Shanelt kõne ja kutse, hakkas Emily esmalt naerma, kuna pidas seda järjekordseks noormehe huumorikatsetuseks. Aga kuna tüübil oli tõsi taga, siis ei jäänud lauljataril muud üle kui nõustuda ning minna endale riietust otsima. Selliseid rõivaid, nagu ball eeldas, tal kodus kohe kindlasti pole. Lähenedes aga asjale kerge huumoriga, leidis tüdruk kiirelt endale ühe toreda hilbukese, mille juurde sobivad saapad oli tal kodus olemas. Selena polnud täna mitte cowgirl, vaid saloon girl. Enda ülerõivad ehk ühe musta mantli, musta kootud mütsi ja valge salli andis tüdruk garderoobi, liikudes Shane käevangus edasi. "Love what they have done with the place," maigutas Sel lõbusalt suud. Tema juuksed olid sätitud osaliselt ülesse, moodustades sinna pisikese krunni, mille külge kinnitus juukseehe kahe sulega. Ülejäänud juuksed langesid vabalt naise õlgadele ja seljale. Sinine toon oli neis endiselt sees, lihtsalt osavalt krunni sisse ära peidetud. Kes teab, võib-olla tahtis Shane mingil määral ikkagi nalja pärast ka Selenaga ballile tulla, aga noh peaasi, et noortel ikka lõbus oleks. Veel parem oligi see, et Sel nõustus mehega tulema, so let the party begin. "Ei saa üldse nuriseda jah. On küll selline tunne, nagu olekski sinuga kuskile heinaküüni sattunud. Ainult hobused on veel puudu," lausus mees ning liikus Selenaga saalis edasi. "I also love the way you look, hot saloon girl," tegi Shane Selenale natuke omapärase komplimendi, aga neiu nägi täna tõesti vapustavalt ilus välja. "Kuidas väikese loosiga oleks? Is your hand lucky enough?" uuris mees edasi sammudes. Nalja pärast võiks ju võtta ning vaadata, mis nad võidavad.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 19:50:13 GMT 2
"Jah, meil on selline käitumine enamasti Halloweeni ajal," sõnas Hunter, "sa ju sellel aastal said seda isegi näha." Iseasi muidugi, kas Dragomirid võtsid üldse lapsi vastu. Leidus ju neidki, kellele see püha ei meeldinud. "Päris huvitav. Vähemalt on teil jõuludes midagi rohkemat kui lihtsalt söömine ja kingituste jagamine. Te ikka teete kinke?" uuris poiss kerge muigega, sest kes seda teab, kuigi tänapäeval ongi jõulud paljude jaoks lihtsalt aeg, kus tuleb palju suuri kingitusi teha ja see on kõige olulisem. Nende peres on jõulud kingituste saamise aeg veel ainult kõige pisemale ilmselt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 19:54:09 GMT 2
Colin hakkas õe sõnade peale naerma, aga noh eks ta mingil määral tõsi ka oli, kuigi enamik noori kardaks ilmselt midagi muud. "Vahel võid sa lihtsalt tõesti kaheaastase mulje jätta," sõnas mees vastu. Samas ega ta ei väida, et ta ise mõnikord sama väiksena ei käitu. Vaadanud korraks enda käekellalt aega, veendus Colin selles, et ball hakkab peagi ja sellega koos ka pildistamine. Vähemalt on sellel aastal nii tehtud, et pildistamine pannakse enne ballilõppu kinni, mis tähendab, et Colin saab natuke aega ka ise peost osa saada.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 22, 2013 19:59:10 GMT 2
"Sain. Isegi meie juures käidi," lausus Simona. Nende uks igatahes neile väikestele suletuks ei jäänud ja peotäie kommi ning paar õuna nad Dragomiridelt ikka said. Neiu kodumaal tähistavad seda vaid vähesed, sest nende jaoks on see ikkagi rohkem nagu ameeriklastelt üle tulnud püha, täpselt nagu valentinipäev. "Meil on päris lõbus jah," noogutas Mona ning puhkes naerma, kui Hunter küsis, kas nad kingitusi ikka teevad. "Ikka teeme, aga näiteks mina isiklikult eelistan alati midagi ise teha kui osta. Vahepeal ma muidugi ostan ka juurde, aga jah, enamasti katsun ise midagi teha," rääkis näitsik, kuid nüüd hakkasid tal isegi mõningad ideed juba tulema, mida just Hunterile võiks kinkida.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 20:04:29 GMT 2
"Samuel, palun!" sõnas Helena noomivalt ning kallutas pea küljele. Tüüp võiks end natukenegi viisakamalt üleval pidada. "Hiljem näeme," sõnas ta vaikselt Colinile ning pööras pilgu taas vennale. "Olgu pealegi," sõnas ta ning hakkas siis privaatsemat kohta otsima, kuni leidis ühe nurgakese, kus väga rahvast ei olnud, viibates vennale, et too kaasa tuleks. Neil vedas, et praegu inimesed veel saabumas on. "Ma vist aiman juba, millest sa minuga rääkida tahad," teatas neiu. That's right, let's get ALL the judge. Noormees vangutas pead ning läks Helenaga kohta, mis polnud veel messivate noorte poolt hõivatud. "Kas ma eksin või sa suhtled enda eksiga, kellel on probleem enda riista püksis hoidmisega, nagu oleksite te head sõbrad? Sa olid peale tema suurt stseeni sinu sünnipäeval nii murtud, sellises olukorras näidatakse, et vaata, kui palju parem ma nüüd olen, aga vabandust, ma ei ole sinu jaoks," seletas Samuel. Ta hoolis enda õest ja Colin ei olnud keegi, kes seda kahjuks tegi. Ta magas kellegi teisega, olles samal ajal Helenaga suhtes. Petmist ei sallinud mees üldse. Lõpeta enne ikka eelmine suhe ära ja liigu siis edasi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 22, 2013 20:05:30 GMT 2
Phoebe lihtsalt ei mõelnud selle "millegi muu" peale ja pealegi oli tal nii palju ikka oidu, et hoiduda seadusega pahuksisse sattumast. Tuleb vist tõesti see lolluste tegemine lõpetada, sest vahelejäämist ei välista miski. Kõik tuleb ju niikuinii kunagi välja. "Ahah. Aitäh," turtsatas Phoebe, kui Colin ütles, et ta jätab mõnikord tõesti kaheaastase mulje. "Ja sa tahad minust varsti mõneks ajaks lahti saada?" uuris näitsik, kui märkas, et vend kella vaatas. Kurb küll. Kellega ta nüüd avavalssi tantsib?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 22, 2013 20:11:09 GMT 2
Hakkab jälle pihta. "For your information, me olemegi head sõbrad," teatas Helena, sest enam-vähem nii see hetkel oligi, meeldigu see siis Samile või mitte. "Jah, ma olin murtud, aga ma leian, et vimma kandmine on lihtsalt lapsik ja nõme ning sa ei saa minult seda oodata, et ma teda nüüd elu lõpuni vihkaksin," oli Helena seekord ikka väga otsekohene. Ta lihtsalt ei kannatanud enam seda, kuidas kõik talle nina alla hõõruvad, et mees pettis teda ja ta ei peaks temaga tegelikult üldse suhtlema. Saagu üle, Helena on täiskasvanud inimene ja teab ise, mis teeb. "Vaata, ma saan aru, et sa hoolid minust ja tahad mulle parimat, aga palun ära hakka minu eest otsustama, mida teha või kellega suhelda või mitte suhelda," lausus neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 20:17:15 GMT 2
"Võta heaks," muigas Colin ja vaatas õele lõbusalt otsa. Küll on tore, et tal selline noorem õde on, kellega nad hästi läbi saavad. Õnneks mõistavad nad ka üksteise huumorit nii nagu vaja, kuigi noh eks on juhtunud ka seda, et Phoebs on solvunud, aga see läheb ruttu. "Ei ma ei taha sinust lahti saada. Mul hakkab lihtsalt varsti töö pihta, aga kui sa soovid, siis lõpuvalsi saan sulle jätta, kui sa siin üldse nii kaua passida viitsid," lausus mees.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 22, 2013 20:23:22 GMT 2
Phoebs hakkas naerma. Coliniga oli tõesti lõbus, kuigi Phoebs solvus ainult siis, kui ta tõesti tundis, et vend läheb oma huumoriga natuke liiga üle piiri või siis ise ennast kuidagi mõnest märkusest puudutatuna tunneb. Õnneks juhtus seda harva. "Lõpuvalsi? Really?" turtsatas näitsik. "Mul pole avavalssigi kellegagi tantsida, kui ma just maagiliselt mingit loner kutti endale kuskilt ei leia," kurtis ta. Jah, see on see kui üksi tuled - riskid sellega, et oled loner.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 20:33:00 GMT 2
"Vimma kandmine on jah lapsik, sellest peabki lahti saama, et edasi liikuda, aga ma ei taha, et sa ühe reha otsa kaks korda astuksid," vastas Samuel. Olgu sõbrad, kui tahavad, aga Sam lootis, et Helena ei arenda sellest midagi enamat. "Marie, muidugi ma ei vali sulle sõpru. Lihtsalt ole ettevaatlik. Ma tean, et sa saad ilusti enda eest seista. Lihtsalt... Hoa end. Eks?" palus Samuel. Colin oli tema arvates üks järjekordne šovinist, kes arvas, et on ilus naisi sellisel moel ära kasutada.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 22, 2013 20:37:54 GMT 2
"Ma tean isegi, et olen sellel korral ettevaatlikum, nii et rahune maha, Sammy," lausus Helena, sest teatud ettevaatus oli temas siiski vaatamata enda tunnetele Colini vastu. Seda, kas sealt areneb taas midagi enamat või jäävad nad sõpradeks, ei teadnud Helena isegi, aga ta ei saanud lubada, et sealt midagi ei arene, võib-olla see siiski juhtub... kes teab. "Jajah, hoian-hoian," sõnas tüdruk. "Oled nüüd lõpetanud?" uuris ta vennalt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 21:08:28 GMT 2
"Ma annaksin sulle hea meelega avavalsi, aga ma pean kella seitsmest siin platsis olema," lausus noormees. Ta tantsiks rõõmuga koos enda õekesega, aga praegu ei mängi välja. Ainult siis kui ta vahepeal endale asenduse saab. "Äkki leiadki loner kuti ja siis avastad, et ta on tegelikult päris lahe," pakkus Colin muiates, mitte et ta enda õele mingi kosjasobitaja tahaks olla. Lihtsalt kunagi ei või teada, kus sa kedagi kohtud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 21:14:44 GMT 2
"Mina olen kingituste koha pealt tavaliselt see, kellel ei tule ainsatki ideed," muigas Hunter, "ja ma ei jää kunagi enda kingitustega rahule, mis ma teistele teen." Seega Simona arvestagu, et need kaardid ja lilled võivad talle vale mulje jätta, kui tüdruk enda jõulu- või sünnipäeva kinki ootab poisilt. "Aga see on lahe, et sa ise teed," arvas poiss. Siis sa tead, et inimene on ikka vaeva ka näinud, kulutades enda aega millegi meisterdamisele.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 22, 2013 21:25:10 GMT 2
"Ma olen viimased mitu päeva ka väikese ideedepuudusega maadelnud, aga ma arvan, et nüüd on mingid ideed juba hakanud tulema," muigas Simona, jättes mainimata just selle, kelle kingitusele mõeldes tal kõige vähem ideid on... või siis oli, sest see oli lõpuks ometi muutumas. "Aga kas see pole mitte kõige tähtsam, et saajale kingitus vähemalt meeldiks?" küsis Simona, üritades asjale natuke positiivsemalt läheneda. "Eks ma üritan jah nii palju kui oskan või võimalusi on," sõnas tüdruk.
|
|