|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 14:21:27 GMT 2
"Äkki hakkab meeldima ja varsti kannadki ainult kantristiili," muigas Colin, kuigi oli kindel, et seda nüüd küll juhtuma ei hakka. Phoebe on alati sellist ühtlast tumedamat joont ajanud. "Kuule, ta on minu arvates niigi Richmondiga võrreldes palju jutukam ja julgem, kas sa ei leia?" lausus mees. "Tjah, ma kuulsin ka su huvitavatest tegemistest. Olen ainult mõned nädalad kodust väljas elanud ja juba sa tekitad kaost," sõnas Colin. Phoebe Norrise kommentaari peale hakkas kutt naerma. Kuna kaameraga oli kõik valmis, siis asetas ta selle kotti, kuna peo alguseni oli veel natuke aega.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 22, 2013 14:37:31 GMT 2
"Never gonna happen," lausus Phoebe kindlalt, sest oli enda tumeda stiiliga täitsa rahul ega mõistnud, miks ta nüüd seda äkki muutma peaks. Jah, natuke tüdrukulikum ta oli, aga ikkagi tume. "Seda ta on, aga siis vean ma ta lihtsalt jõulude ajal ikka välja. Võib ju Hunteri ja Simona ka siis kampa võtta," arvas näitsik. Pärast seda suvist grillimist jõe ääres hakkaski Phoebele tunduma, nagu oleks, tema, Peter, Simona ja Hunter ka omamoodi grupp, kuigi need kolm peale tema on ikka kõvasti vaiksemad ja tagasihoidlikumad. Vähemalt suhtlesid nad omavahel rohkem ja siis oli nendega päris lõbus. "No juhtub. Aga sa jõulude ajal oled ikka meiega?" uuris Phoebs, sest tema jaoks oli Colini kodu ikka see pisike maja, kus tema ja Grace nüüd kahekesi elasid.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 22, 2013 14:47:38 GMT 2
"Ringi saame veel tükk aega vaadata," lausus Hunter ning asetas enda käe ümber neiu, et temaga koos edasi liikuda. Kuulnud Mona sõnu, meenus poisile, et ka temale on see esimene suurem ball. "Mina ka, sest eelmisel aastal ma ei käinud ja Sõbrapäeva ballile pole ma veel kunagi läinud," sõnas poiss. Tavaliselt on tema selle suure peo ajal see, kes Rosie't hoiab. Tulevale peole ta ilmselt saab ka ise kohale minna, kui tahtmist on. Simona liikus Hunteriga saalis edasi, kuulates samal ajal noormeest, ja vaatas neid kaunistusi ja kõike, mis igale poole üles oli pandud. Võimla oli tõesti totaalse muutumise läbinud. Kuulnud, et Hunterile on ka see ball esimene, puhkes tüdruk kergelt naerma. "Meil jällegi keegi ei viitsinud nende ballide korraldamisega jamada, aga kui viitsiski, siis ma ei hakanud kaaslaseta lihtsalt minema. Pealegi pole ma enda tantsuoskuses kuigi kindel, nii et ma tõesti loodan, et sulle varba peale ei astu või midagi," rääkis näitsik ja muigas, kui enda tantsuoskusest rääkima hakkas. See muidugi ei tähendanud, et Mona ei ütleks, kui Hunter ta ikkagi tantsima peaks paluma. "Rääkides sõbrapäeva ballist, siis meil neid ei korraldatud ja mina ei jõudnud eelmine aasta sellepärast, et siis ma ei elanud veel siin," sõnas näitsik Hunteriga saalis edasi jalutades. Mona täpset kuupäeva ei mäletanudki, millal ta Tree Hilli saabus, aga ta teadis, et see oli kuskil 20. veebruari paiku. "Teil pidi sellega siin ka vist mingi huvitav komme olema," lausus näitsik lõbusalt, kui taipas, et nad olid iileksi all peatunud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 14:53:02 GMT 2
Viimasest jõuluballist, millel Brittany käis, oli möödunud nii kaks aastat ja see oli võrreldes selle aastaga ikka tunduvalt pidulikum. Selle aasta teema oli väga omapärane ja Brittanyt huvitaski, kuidas see kõik korraldatud on. Mis kaaslasesse puutus, siis seda tal ei olnud, aga naine ei kavatsenudki väga kauaks jääda. Kohale jõudis ta nii kümme minutit enne seitset, andes oma üleriided garderoobi ning jäädes siis heleda triibulise seelikuosaga kleidi ja kauboisaabaste väele. Enda juukseid ta soengusse väga seadma ei hakanud ning naise peas oli kauboikaabu. Ta jalutas saali ning võttis istet ühel heinakuubikesel, sest peo alguseni oli veel natuke aega ja küll ta kuskilt ikka endale kaaslase leiab, kellega tantsida.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 15:45:35 GMT 2
"Nendega ei hakka sa vast vähemalt lollusi tegema," sõnas Colin, vaadates õele otsa. Äkki suudavad nad talle pisut paremat eeskuju ka anda, kuigi nad on kõik Phoebest nooremad... vist. "Juhtub..." turtsatas mees, "ma saan aru, et sõpradega koos on suur kambavaim ja siis võib isegi kõige suurem lollus geniaalne tunduda. Lihtsalt ürita oma peaga ka mõelda enne kui sa midagi tegema hakkad." Colin viis pilgu inimestele, kes ilmselt ballil lihtsalt ringi vaatasid ja lõpuks ka saalist välja olid jõudnud. "Jõuludel tulen ma jah teie juurde," sõnas mees, "ma lähen millalgi pärast jõule ilmselt papsi juurde ka paariks päevaks."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 22, 2013 15:59:51 GMT 2
"Ma pole nendega ammu tegelikult niimoodi neljakesi väljas ka käinud," lausus Phoebe. Peakski selle vea nüüd parandama. "Jah, issi," sõnas näitsik muiates, kui Colin oma moraalilugemisega lõpetanud oli. Kõik juba niigi üritasid talle selgeks teha, et Breanna Tanner on halb mõju ja ta pole just Phoebele kõige parem sõber. Nüüd oli ju ka GC tagasi ja veel hullemana kui kunagi varem. Huvitav, kes seekord selle kõige taga on? "Võiksin ma sinuga kaasa tulla, kui sa lähed?" tuli Phoebelt äkki küsimus, sest ta leidis, et peaks isaga ikka ära leppima. Colin ju sai temaga läbi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 16:22:17 GMT 2
"Kuule," sõnas Colin käsi laiutades, kui Phoebe teda issiks nimetas, "ma lihtsalt ei soovi, et sa lõpetaksid kuskil politseis." Mees ei taha hakata ise talle sõpru valima või öelda, et ta ei tohi kellegagi suhelda. Ta lihtsalt tahab, et Phoebe enda peaga ka mõtleks, kui ta sõpradega koos on. Alati ei pea ju teiste järgi toimima. "Kui sa tõesti tahad tulla, siis minugi poolest," lausus Colin, üritades näha vähem õnnelik välja, kui ta tegelikult oli. Hea, et Phoebs kavatses lõpuks papsiga rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 17:09:15 GMT 2
"Noh, meil õpetajad tavaliselt juhivad asja ja siis kõik soovijad saavad aidata," lausus Hunter, sest ta ei olnud kindel, kas Mona teadis seda, et tal on võimalik ka balli korraldamisest osa võtta kui ta tahab. "Mis tantsimisse puutub, siis oleme ilmselt üsna samal tasemel," muigas poiss, sest ta oli küll eelmisel aastal tantsukursustel käinud, aga ballile ta ei läinud. Seega on sellest ikka päris palju aega möödas. "Kuna see on igal aastal, siis on igal aastal uus võimalus minna," naeratas noormees. Kui nad sellel ajal ikka veel koos on, siis Mona kindlasti läheb sinna. "Teil ei olnud seda Rumeenias?" küsis Hunter, sest ega tema ei teadnud, kas see oli ainult nende tava või veel kuskil. Üldiselt nad ei suudelnud kuskil väga avalikult, aga täna võis ühe pisikese erandi teha. Asetanud mõlemad käed ümber enda kaunitari, suudles poiss Simonat õrnalt. "Selline see meie tava ongi," muigas poiss õrnalt, vaadates neiule pärast suudlust otsa.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 22, 2013 17:42:25 GMT 2
"Päris aktiivsed inimesed siis," lausus Simona. "Meil vedas selliseid ettevõtmisi eest õpilasesindus, aga sealgi ei viitsinud keegi väga tihti mingi suure ürituse korraldamist ette võtta." Simona ise ka ei kuulunud just õpilasesindusse või mingisugusesse aktivistide liikumisse, sest ta oli ise natuke liiga arglik ja hoidis tavaliselt omaette. Kuulnud, et Huntergi parem tantsija pole kui Simona, hakkas näitsik naerma. Hakkab nalja saama seal tantsupõrandal, sest Simona ei käinud isegi kursustel, kuigi valsiga saaks ta ehk hakkama. "Kas see sõbrapäeva ball on ka nii, et iga aasta on mingi kindel teema?" uuris tüdruk. Selleni oli ju ka mingi kolm kuud vähemalt, aga kindlasti tahaks Simona Hunteriga sinna minna. "Ei olnud," vangutas Simona kergelt pead ning vastas Hunteri suudlusele, vaadates pärast seda noormehele naeratades otsa. Õnneks polnud see enam nii kohmakas kui nende esimene suudlus, millele oli isegi naljakas tagasi mõelda. "Tõesti kahju, et meil Rumeenias seda tava ei ole," muigas tüdruk. "Aga meil on ühed teised huvitavad tavad," lisas ta, kui jutt juba jõulukommetele minema hakkas.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 22, 2013 17:47:56 GMT 2
"Ei saagi lõpetada, sest ema saaks südamerabanduse," lausus Phoebe, kellel polnud vähimati kavatsust seadusega pahuksisse sattuda. Peaks end teinekord tõesti tagasi hoidma, sest alati ei õnnestu ju vahelejäämisest hoiduda. Sellega läks niigi hästi, et ta tervet GPBd kogemata maha ei põletanud. "Siis me lähme tripile!" hõiskas Phoebs, kui Colin lubas tal endaga kaasa tulla, ja kallistas tugevalt venda. Noh, seekord küsis ta ilusti ka.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 18:17:23 GMT 2
"See sõbrapäeva ball on maskeraad," lausus Hunter, "see on iga aasta sama." Seal on põhirõhk pidulikkusel ja elegantsusel. Nende perekonnas räägiti sellest üritusest alati üsna palju, kuna linnapea pidi seal ju kõnet pidama ja üldse igal aastal kohal käima. "Mida huvitavat siis rumeenlased jõuludel teevad?" tundis poiss siirast huvi, kuigi ta on ühtteist Simona rahvuse kohta uurinud ka mõnikord.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Dec 22, 2013 18:20:50 GMT 2
Jason jõudis Tree Hilli paar päeva hiljem, kui algul plaanitud oli. Teise aasta pilootidele otsustati viimasel hetkel teha kahepäevane koolitus. Õnneks oli see koolis, seega sai noormees otse sealt koju minna. Esimese öö veetis ta enda vanemate juures, kuid järgmisel hommikul sõitis ta mere äärde, kus oli pisikene maja, mis kunagi kuulus Tommie isale, kuid viimane otsustas selle enda pojale kinkida. Nüüd on Jason juba teist aastat majakese õnnelik omanik. Korraldanud seal suure suurpuhastuse, et kõik oleks Sierra saabumiseks valmis, kuna suure tõenäosusega lõpetavad nad pärast balli just seal. Poiss lõpetas alles hilisel õhtutunnil, veetes öö seal. Järgmisel päeval pidi Melody juba koju tulema. Kuna noormees lubas talle lennujaama vastu minna, ärkas Jas vara ning enne kaheksat hakkas ta sõitma, et õigel ajal kohal olla. Õnneks teekond polnud väga pikk ja peagi oli kutt üks nendest, kes ootesaalis seisid ja enda lähedasi ootasid. Sierra sinist juuksepahmakat märkas Tommie kaugelt ning tema suule ilmus lai naeratus, kui sai tüdrukut taaskord enda käte vahel hoida. Wilmingtonis veetsid nad vähe aega, sõites peaaegu kohe tagasi Tree Hilli poole. Kuna näitsikul oli ilmselgelt kõht tühi ja Jason lubas talle vaheajal süüa teha, läksid nad Jasoni rannamajja, kus poiss ühe korraliku lõunasöögi tegi. Ei tohi lasta lapsel nälgida. Jason läks Sierrale kella kuueks järgi ning umbes veerand seitse jõudsid nad kooli juurde. Auto ära parkinud, suundusid noored eraldi seisva spordihoone poole, kus ball alati toimunud on. Üleriided ära andnud, kõndisid nad saali poole. Jason hoidis kindlalt Melodyt enda käevangus ning tema rohelised silmad olid samuti tüdrukul. Seljas oli noormehel heledam ruuduline flanellsärk, mille all oli valge maika, jalad tumesinised teksad, mille peal oli must nahast suure pandlaga vöö, ja mustad kaboisaapad. Lühikeste juuste peal oli särgiga sama tooni kaabu. "Väga vaimukas, Sierra. Aga üllataval kombel ei tundu vaatepilt üldse veider, kuigi see erineb totaalselt sellest Texasest, mida ma näinud olen," muigas Tommie lõbusalt. Kohalikud käisid tõesti riides nii nagu tema ja teised tüübid siin, aga kuna Tommie ei käinud väga kooli territooriumilt väljas, siis ei oska ta eriti midagi arvata.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 18:21:21 GMT 2
"Väga tore, et sa tema peale ka mõtled," muigas Colin, sest emale see ilmselt tõesti just suur rõõmusõnum ei oleks, kui Phoebe peaks kinni kukkuma kasvõi ööpäevaks. Saanud äkitselt kallsituse osaliseks, embas Colin õde vastu. Nad ei olegi ammu midagi koos teinud. "Aga vaata, et sa siis mul sõna kuulad ja korralik oled," lausus noormees, pidades silmas nii kogu reisi kui ka seda aega, kui nad reaalselt papsi juures on. Colin peaks ilmselt isale ütlema ka, et Phoebs tuleb. Talle kindlasti meeldiks see.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 18:27:29 GMT 2
"Ma tean," muigas Sierra, kui Jason irooniliselt teatas, et tüdruk on vaimukas. Tüdruk vaatas kohal olevat rahvast just selle pilguga, et leida nende endiseid klassikaaslasi või kedagi, kellega nad kooli ajal suhtlesid. "Milline see Texas siis on, millega sina hrajunud oled? Rohelised poisid ja palju õpikuid?" turtsatas Melody lõbusalt. Ei tea, miks ta täna nii noriv ja lõbus oli. Vähemalt oli tal peotuju. Eks näeb, mida õhtu kaasa toob.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 22, 2013 18:38:53 GMT 2
"Maskeraad kõlab küll huvitavalt, kuigi miskipärast tuleb mulle sellega kohe Veneetsia meelde," muigas Simona. Seegi koht, kus nad kunagi Hunteriga söömas käisid, oli justkui killuke Itaaliat keset Tree Hilli ja Itaalias tahtis Mona kindlasti kunagi ära käia. Võib-olla ei teeks paha ka see, kui ta natuke itaalia keelt õpiks. "No kas sa teadsid näiteks seda, et meil on nii, et jõuluõhtul - ehk siis 24. detsembri õhtul - käivad lapsed majadest majadesse ja laulavad jõululaule ning saavad selle eest siis maiustusi ja mõnikord isegi natuke raha... umbes nagu teil... ma oletan, et Halloweeni ajal?" rääkis neiu esimest asjast, mis talle seoses Rumeenia jõulukommetega pähe tuli ja vaatas noormehele otsa, kui ta korraks Halloweeni mainis. "Ja siis täiskasvanud lähevad järgmisel päeval välja jõululaule laulma ning võtavad kaasa värvilisest paberist tehtud ja kaunistatud tähekese... meil on nagu üks kõige levinumatest see tähe jõululaul ja siis selleks võetaksegi see kaasa. Kuna see laul on küllaltki lühike, on minulgi selle sõnad juba pähe kulunud," rääkis näitsik edasi.
|
|