|
Post by Deleted on Dec 15, 2013 0:15:20 GMT 2
Trey astus kella kuue ajal õhtul korteriuksest sisse ning tundis kohe köögist tulevaid häid lõhnu. Peagi nägi ta ka enda tumedapäist iludust, kes seal askeldas. "Mida iganes sa seal teed - see lõhnab imeliselt," sõnas mees ja eemaldas samal ajal enda üleriided, mis nagis endale koha leidsid. Hommikul olid noored üsna kaua maganud ja pärast hommikusööki Bossiga päris korraliku jalutuskäigu ette võtnud. Vahetult enne kodust lahkumist, öeldes ettekäändeks mõned äriasjad, andis Jeromy naisele lugeda enda stsenaariumi, mille ta juba tükk aega tagasi valmis oli saanud. Sealt võis selgelt leida seoseid Sethi ja Raveniga ja muu mehe eluga, kuid muidugi oli kõike moonutatud. Nüüd oli naisel aega seda lugeda, mitte et ta selle ühe korraga läbi oleks pidanud saama. Trey jalutas Raveni juurde, kes kapi juures seisis, ning asetas enda käed ümber tema peene piha, vajutades naise kaelale ühe suudluse. Libistanud ühe käe enda teksade taskusse, võttis ta sealt välja ühe tumemusta sõrmusekarbi. "Ma loodan, et sa jääd rahule tulevane proua Ryland," muigas Jeromy ning tõstis karbi neiu ette, hoides seda endiselt käes, avades vaikselt selle kaane. Nähtavale tuli punase teemantiga hõbedane kihlasõrmus. OT: Sõrmus
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Dec 15, 2013 0:55:58 GMT 2
Raveni tumepruunid lainesse hoidvad juuksed, kuna ta oli vähem kui tund aega tagasi tulnud duši alt, langesid vabalt tüdruku seljale. Tema pruunid silmad jälgisid kraanikausis seebivee ja vahu all peidus olevaid nõusid. Näitsik oli umber viis minutit tagasi lõpetanud söögitegemise. Hoides sööki soojal pliidiplaadil, otsustas tüdruk vahepeal nõud ära pesta. Faye parem käsi oli endiselt kipsis, kuid see ei seganud teda toimetamast. Lihtsalt neidis pidi meeles hoidma, et annaks tollele käele vähem tegevust. Trey tulekut tütarlaps ei pannud tähele, kuna korteris mängis üks vanemaid Aerosmithi plaate "Big ones". Kuna tegu oli vaieldamatult Raveni lemmikartisti ja -plaadiga, oli täiesti normaalne, et tüdruk laulis vaikselt kaasa. Kuulnud mehe häält esikust, võpatas näitsik hetkeks, kuid peagi ta hoopis muigas endamisi. Tüüp siiski elas siin. "Kolme juustu risotto ning see sai mõni minut tagasi alles valmis, seega võid julgelt sööma hakata. Ma lõpetan ka kohe," lausus näitsik vaikselt. Tema pilk liikus üle õla mehe poole. Kui Jeromy enda käed ümber Aareni piha pani ja tema kaelale õrna suudluse vajutas, sulges tüdruk hetkeks silmad. Tüübi sõnu kuuldes avas Faye uuesti enda silmad, vaadates enda ees olevat karbikest, mis aeglaselt avanes. Mõni hetk hiljem vaatas naine tõtt maailma kõige kenama sõrmusega, mida ta reaalselt elus näinud on. "See on imeline," lausus Raven sosinal. Puhta taldriku kraanikaussi lasknud vajuda, keeras tütarlaps ennast ringi, vaadates Trey'le otsa. "Ning see maksis ilmselt terve varanduse. Sa poleks pidanud, aga ma olen õnnelik, et sa tegid seda, kuna see on imeline," lisas Faye õrnal naeratusel, pannes enda märjad ja seebivahuga kaetud käed ümber mehe kaela, kinkides viimase huultele magusa suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2013 1:11:23 GMT 2
Trey võis rahulikumalt välja hingata, sest Raveni emotsioon näitas ainult seda, et see talle tõesti meeldis. Tema näole ilmus kerge naeratus, sest ta tundis ennast hetkel lihtsalt üliõnnelikuna. "See ei ole jah kuskilt nätsukommi seest saadud sõrmus, aga ära sina jumala eest selle hinna peale mõtlema nüüd hakka," lausus mees, sest tema ideeks ei olnud tõesti Ravenis mingit veidrat tunnet tekitada, nagu ta oleks Jeromyle nüüd kuidagi võlgu või midagi. "Samas oleks muidugi kena, kui sa ei kaotaks... ma oletan, et su elu esimest teemant sõrmust ära, nagu sa pidevalt enda kõrvarõngastega teed," muigas Trey, kes tegi just siin avastuse, et see oli tõesti tema esimene suurem kingitus näitsikule. Saanud selle magusa suudluse osaliseks, pani mees enda käed kindlalt ümber näitsiku ning kergitas teda mõneks hetkeks pisut maast kõrgemale.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Dec 17, 2013 14:03:16 GMT 2
'Meeldib' oli isegi natukene leebelt öeldud Faye puhul. Ta jumaldas seda sõrmust ning mingil määral isegi kartis, kuna viimane nägi tõesti päris kallis välja. Ta ei julge seda karbistki välja võtta, et kanda. Ilmselt peaks ühe kena hõbedast keti selle jaoks hankima, et kingitus ilusti südame lähedal oleks ja pealegi on kaelast seda kordades keerulisem ära kaotada kui käest. "Ma ilmselt ei tunnegi nii suuri numbreid," maigutas näitsik suud, jälgides sõrmust ja siis Trey helesiniseid silmi. Ning võlglasena mehe ees tunneb tüdruk ennast niigi. Juba aastaid. Jeromy aitas Faye tänavatelt ära ning pakkus talle hoolt, armastust ja perekonda, kui keegi teine seda ei teinud. Ta võlgneb mehele kogu enda elu ja sellepärast mõte abiellumisest sellise imelise inimesega on lihtsalt kõige õigem maailmas. "Juhul kui see ikka on päris teemant, siis küll ning sa ei saa ometi võrrelda kõrvarõngaid ja sõrmuseid," turtsatas Aaren valjult ja lõbusalt. Suudelnud Trey'd vastu, naeratas tüdruk õrnalt läbi suudluse, kui mees ta kergelt õhku tõstis. Ta oli momendil kõige õnnelikum inimene maailmas. Kui paljud maailmas saavad siduda enda edasise elu inimesega, keda sa armastad kõige rohkem maailmas ja kes on samas ka su parim sõber.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2013 21:25:03 GMT 2
Trey ei öelnud parem selle hinna kohta enam midagi. Ta lihtsalt laiutas käsi, endal suul kaval muie. Ta ei kavatse elu sees Ravenile seda hinda avaldada. "Kas sa tõesti arvad, et ma oleksin sulle selle sõrmuse ebausaldusväärsest kohast ostnud?" kergitas Trey enda kulme pisut, suul lõbus muie. Muidugi oli tegemist päris teemantiga. Mees ei oleks seda elu sees ära ostnud, kui ta natukenegi selles kahelnud oleks. "Noh, meeste jaoks on nad ühed ehted kõik," turtsatas Jeromy, kuigi vaevalt see sõrmus tema silmis samaväärne on kui Raveni muud ehted. Asetanud naise jälle kindlalt maha, vajutas ta veel ühe pehme suudluse Faye huultele. "Kas sa selle nüüd sõrme ka tahad panna?" küsis Trey, vaadates neiule otsa.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Dec 21, 2013 21:10:22 GMT 2
Faye muigas lõbusalt, jälgides Trey siniseid silmi. "Kõik need aastad mil ma sind tundnud olen, võin julgelt väita, et sinu puhul võib suuri ja uskumatult ootamatuid üllatusi oodata. Seega - nothing is impossible," turtsatas neidis vaikselt, kallutades kergelt pead kõrvale. Selle tüübi puhul ei võinud üheski asjas täiesti kindel olla. Viimane oskas üllatada. "Loomulikult, sest teie jaoks on kõige kallim ehe üks korralik kallis lips," maigutades Aaren suud, hoides tagasi naeruturtsatuse. Kui Raveni jalad taas kindlalt maapinnal olid, naeratas näitsik õrnalt, hoides enda silmi viivuks ühe pisikese pehme suudluse tõttu kinni. Need uuesti avanud, vaatasid kaks suurt pruuni säravat silmakest Jeromyle otsa. "Kas mul on võimalik see sinna saada, nagu kombeks on - sina ühe põlve peal ning need armsad sinised silmad neljasõnalise küsimuse saatel mulle otsa vaatamas?" küsis tüdruk vaikselt, viimata enda pilku mitte kuskile. Miks ta peakski? Vaatepilt oli lihtsalt super.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2013 21:57:14 GMT 2
"Kas sa oled mind tihti lipsu kandmas näinud?" küsis Trey lõbusalt ja vaatas tüdrukule otsa. Mees võis viisakal kogunemisel küll lipsu kanda, aga muidu oli see tema jaoks üks kägistav riidehilp, mis ainult ette jäi. Pealegi maksab see enda pisikesele suurusele vaatamata nii palju. "Nooh, küll sa tahad minult ikka palju," muigas mees ja võttis karbi enda kätte, hoides enda pilku lihtsalt Ravenil. Hinganud sügavalt sisse, laskus ta seal samas ühele põlvele, endal suul kerge muie. "Faye, kas sa palun tuleksid mulle naiseks?" esitas ta ka selle kõigile tuntud küsimuse, vaadates Ravenile küsivalt otsa, hoides samal ajal avatud ehtekarpi neiu ees.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Dec 21, 2013 22:06:07 GMT 2
"Kuna sa kannad seda nii harva, siis ma koguni kahtlen, et sul see endal kapis olemas on. Kindlasti laenad Chadilt või Mattilt," turtsatas Raven valjult, tema suule koguni õrn naeratus ilmumas, mis tekitas tüdruku põskedele pisikesed lohukesed. Tüüp kandis lipsu vist sama tihti kui Faye enda juukseid kinnisena. Ehk siis põhimõtteliselt mitte kunagi. Kui Jeromy muigega ühele põlvele laskus, hakkas näitsik lõbusalt naerma, vangutades kergelt pead. "Ma tegin nalja, Trey, see oli kõigest norimiseks. Tõuse püsti, muidu pean ma su pärast püsti aitama," hakkas neidis kergelt naerma. Terve käega õrnalt mehe omast võtnud, sikutas ta viimast ülesse. "Trey Jeromy Ryland, ma järgneksin sulle isegi Hiinasse kui vaja. Jah," lausus Aaren vaikselt, hoides enda pruune silmi mehel ning suul õrna naeratust. Ta kinkis Trey huultele veel ühe pisikese suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2013 22:47:11 GMT 2
"Kuule ega ma nüüd nii vana ka ei ole, et püsti enam ei saaks," muigas mees lõbusalt, tegemata väljagi sellest, et ta tüdruku nalja tõsiselt võttis. Tegelikult oli see kena, sest mees oli ju varem Ravenile lihtsalt lampi sellise pakkumise teinud. Nüüd oli see natuke ametlikum. "Väga tore, sest sa peadki välja nuputama, kuhu sa pulmareisile minna soovid ja ära ütle mulle, et sinna on palju aega," lausus Trey, kui oli jälle kahel jala. Ta võttis karbist sõrmuse välja ning libistas selle siis Faye sõrme. See passis sinna päris kenasti. Saanud uue suudluse osaliseks võis mees kõgega igati rahul olla.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Dec 28, 2013 1:00:30 GMT 2
"Seda ma ei öelnudki," muigas Raven lõbusalt, hoides enda pruune silmi Trey'l. Kes oleks osanud arvata, et tegu on mehega, kes suudab paikseks muuta hinge, kes ei püsi kuskil liiga kaua paigal? Näitsik ise oleks selle mõtte üle mõni aasta tagasi naernud. Raven ei pea ennast just eriti pereinimeseks. Veel vähem abikaasaks või kellegi emaks. "Kas sa annad mulle täitsa vabad käed või loed mulle 30 lehekülge erinevaid tingimusi ette?" maigutas neidis lõbusalt suud, hoides enda pilku mehel. Kui viimane sõrmuse talle sõrme libistas, naeratas Aaren õrnalt endamisi, imetledes juveeli enda sõrmes. "See on imeline. Sa oled imeline ning kõik see meie ümber on unenägu," sõnas Faye vaikselt, pöörates enda pilgu tagasi Jeromyle.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2013 13:09:01 GMT 2
Kellegi emaks ei pea Raven ilmselt veel nii pea hakkama. Vähemalt siis, kui see on Trey teha. Muidugi kui peaks juhtuma, et nad ühe põngerja saavad, siis kavatseb mees ilusti enda kohustusi täita. "Kuule, millal enne olen ma sulle 30 lehekülge erinevaid tingimusi ette lugenud? Muidugi võid sa ise vabalt valida," lausus Trey enda nüüd juba tulevasele abikaasale. "Kui me suudame leida mõne koha, mis meile mõlemale meeldib, siis saad sa ka pulmadega julgelt ise tegeleda," sõnas mees, "mis muidugi ei tähenda, et se kõigega üksinda hakkama pead saama." Jeromy naeratas laialt, kui Faye teatas, et see kõik on justkui unenägu. Ilmselt võis see neiule tõesti pärast tema rasket elu just sellisena tunduda. "Sa ei pea enam nii elama, et sellised asjad ainult su unenägudes juhtuvad," lausus mees, hoides enda heledaid silmi neiul.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Dec 28, 2013 23:49:48 GMT 2
"Näiteks siis me ostsime korteri Wilmingtoni ning ma pidin selle välja valima ja maakleritega rääkima," maigutas Raven lõbusalt suud. Neid tingimusi polnud ka siis oma 30 lk, aga põhimõte jäi samaks. "Pealegi sa oled meil ju režissöör ja kirjanik. Ma arvasin, et enda tahtmise saamine ja iga pisime detaili järgimine on sinu suur püha eesmärk," muigas naine õrnalt, asetades enda käed ümber mehe kaela. Faye kinkis Jeromyle õrna suudluse. "Ehk siis sa annad mulle krediitkaardi ja paar visiitkaarti," ei jätnud näitsik enda norimist. Lõbusalt muiates, ilmusid tüdruku põskedele pisikesed lohukesed. "Tõsi, sest nüüd oled sina minu pisikene unenägu, mis ei kao kuhugi," sosistas Aaren Trey'le, suudeldes seejärel meest. Kuna mõlemad olid nüüd suht täiskohaga Hollywoodi palgal, siis ei jäänud neile eriti palju üksteisele.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2013 23:57:03 GMT 2
"Okei, võibolla mingil määral, aga tead tüdruk, et sulle meeldib hirmsasti liialdada, kui asi on minu mitte just kõige säravamates külgedes," teatas Trey naisele pisut kiuslikul toonil, "ongi, aga seda ainult kaamera taga või paberil. Meie suhtes on mul oluline, et me mõlemad rahul oleksime." Mees ilmselt hellitaks naise täiesti ära, kui tüdruk vahepeal paras õeluse hunnik ei oleks, aga selline see nende suhe ongi. Paljude arvates tõeline ulme, et kaks nii püsimatut inimest suudavad nii kaua juba koos olla. "Noooh, kui sul neid tõesti vaja läheb siis küll," vastas Jeromy Faye norimise peale. Tegelikult mõtles mees enda sõnu üsna tõsiselt. "Ei kao," kinnitas mees ja suudles Ravenit magusalt vastu, asetades enda käed seekord kindlalt ümber naise, hoides teda seega enda vastas.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Dec 30, 2013 16:55:15 GMT 2
"Ma ei liialda," muigas Raven kergelt, kallutades pead kõrvale. Ta lükkas õrnalt paar juuksesalku mehe laubalt kõrvale, hoides enda pilku Trey sinistel silmadel. "Võib-olla ainult natukene," lisas näitsik mõne hetke pärast vaiksel turtsatusel. Nende suhe oli tõesti päris veider kooslus kahest totaalselt erinevast komponendist, mis on nagu kaks puzzle tükki, mis omavahel kuidagi kokku ei sobi. "You know me, Trey, I am a girl with very few demands," sõnas Faye peaaegu sosinal, unustades end peagi magusasse suudlusesse. Näitsiku käed olid ümber Jeromy kaela ja tüdruk seisis kergelt varvastel. Aeglaselt ühe käe mehe rinnale libistanud, suudles neidis teda viivuks, eemaldudes seejärel. "Mine nüüd sööma, enne kui see sootuks ära jahtub," naeratas Raven õrnalt, patsutades samaaegselt Trey'd kergelt rinnale. Kiire musi mehe huultele surunud, puges tüdruk tema käte vahelt välja ning naases köögitoimkonda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2013 17:03:23 GMT 2
Trey suudles naist endal samal ajal suul lai muie. Raveniga käima hakkamine ja kokku kolimine oli mehe elus üks parimaid otsuseid. Nad võtsid teineteist sellistena nagu nad oli ja võibolla just sellepärast nende suhe püsiski, vaatamata nende erinevustele. "Kas sa ei tulegi siis või?" küsis mees, kui Faye teda sööma saatis. Saanud veel ühe kiire musi, pööras mees ringi ning jalutas laua juurde. Ta tõstis endale korraliku portsu süüa, sest kõht oli tühi ikkagi. Enne kui ta sööma asus, võttis ta külmikust ühe mahlapaki, mille lauale asetas, täites sellega hetk hiljem enda klaasi. Nüüd sai Jeromy rahulikult sööki nautida. Ta pistis paar kahvlitäit suhu ning tõstis siis enda heledad silmad naisele. "Kallis, ma tänan sind selle võrratu toidu eest," lausus ta kerge naeratusega, kui oli suu tühjaks söönud. Raven oli ikka päris hea kokk. "Kas sa muidu seda lugesid ka, mis ma sulle andsin või ei ole veel jõudnud?" tundis Trey huvi nagu iga artist kui ta oma teose kellelegi esimest korda usaldab.
|
|