22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Dec 30, 2013 17:21:23 GMT 2
Raven muigas kergelt, segades enda teed, mille ta tõmbama pani vahetult enne Trey saabumist. "Kohe-kohe," sõnas naine lõbusalt. Teepakikese kuivemaks tõmmanud, viskas Faye selle prügikasti. Pisikese lonksu enda kuuma jooki võtnud, pööras näitsik ümber ja kõndis laua juurde, istudes Jeromy vastu. Tõstnud ka endale pool taldrikut risottot, viis neidis enda pilgu mõneks ajaks mehele, kes istus momendil temaga koos laua taga ja kellest saab mõne kuu pärast tema abikaasa. Proua Aaren Faye Ryland. Kõlas päris hästi. "Ikka. Ma jõudsin umbes poole peale ning kirjutasin mõned ideed ja mõtted, mida sa võid kaaluda, aga võid julmalt ka maha tõmmata, lehekülje servale. Aga muidu päris hea. Aus ja tore näha, et sa oled ka enda iroonia sinna sisse kirjutanud," lausus tüdruk õrnalt naerdes, pistes seejärel kahvlitäie sööki suhu. Tema pruunid silmad liikusid taldrikult tagasi Trey'le.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2013 18:09:37 GMT 2
Tore, et naine temaga ühines, sest üksinda oleks natuke veider süüa olnud seal niimoodi. "Ideed ja mõtted on alati teretulnud. Küll ma need pärast üle vaatan," noogutas Trey, vaadates neiule otsa, "päris heaga võin ma isegi enda esimese stsenaariumi puhul vist rahul olla." See irooni märkus pani mehe lõbusalt muigama, aga eks iga kirjanik panebki ju natuke ennast enda teostesse sisse. Tegelikult on mehe puhul peaaegu terve see heal juhul tulevane film inspireeritud tema enda ja lähedaste elust. Tegelasi on lihtsalt korralikult muudetud nagu ka asukohti.
|
|