|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 0:08:18 GMT 2
"Ma ei oska ka meeste mõtteid lugeda. Ezra, palun luba mulle, et kui sul midagi on, siis sa tõesti räägid mulle, mitte ei lase mul arvata," sõnas Teresa, et see asi juba nende suhte alguses kohe paigas oleks. Vastasel juhul arvaks Teresa, et Ezra võib-olla ei usaldagi teda ja siis on ka natuke keerulised lood, sest suhtes on usaldus väga oluline. "Vaatame, mis tulevik toob," lausus Tess kavalalt ning vajutas Ezra huultele väikse musi, enne kui noormehest eemale tõmbus.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 1:12:19 GMT 2
"Jah, olgu pealegi. Ma luban, et räägin," sai Tess Ezralt lubaduse kätte. Muidugi läheb mehel nüüd tublisti aega, et praeguse olukorraga täiesti harjuda, sest istus juba aastaid vaikides sõbratsoonis. Ja järsku oli mees suutnud end sealt välja murda... Ezzy ei jõudnudki Teresale midagi vastata, kuna sai kõigest veidi aega hiljem ühe pisikese musi osaliseks. Käis muidugi ka see, aga õige suudlus oleks loomulikult parem olnud. Samas ei tasuks alguses liiga ahneks minna. "Aga mida sa nüüd teha tahaksid? Mul on mõningaid filme, mida me vaadata võiksime, juhul kui sa millegi parema peale ei tule," rääkis Ezra.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2013 16:57:55 GMT 2
"Teeme siis nii," noogutas Teresa, lootes, et Ezra sellisel juhul oma lubadust ikka peab ka. Nüüd lootis naine, et see suhe jääb tõesti kestma ning ei juhtu nii nagu Chadiga. Sellisel juhul jääks ta ju oma parimast sõbrast ka ilma ning seda Tess ei tahtnud. "Mis filmid sul on?" uuris naine, sest ka tema idee oli algselt mingit filmi vaadata ja siis ehk seda poolikut pitsat mehel süüa aidata, sest see nägi lihtsalt nii isuäratav välja.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 17:05:21 GMT 2
Tavaliselt võttis Ezra oma lubadusi vägagi tõsiselt, mistõttu poleks Teresal vaja üldse karta, et läheb vastupidi. Ezzy ei kippunudki kergesti lubadusi andma, aga kui juhtus, et ta kellelegi midagi lubas, tundis ta, et on kohustatud seda igal juhul pidama. Kuulnud küsimust filmide kohta, viipas mees riiuli poole, kus kõik tema DVD-plaadid reas olid - mingit seaduspära aga selles järjestuses küll polnud. Kõik plaadid olid seal suvaliselt ritta seatud. "Mine vali endale midagi välja," lausus mees. Tema on juba niikuinii kõiki neid filme näinud.
|
|