|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 1:37:28 GMT 2
Nüüd võiks küll öelda, et Teresa oli endale paraja sita maha keeranud, kui ühel päeval Chadiga raamtupoes kohtus ja mingi päev tema naist galeriis terroriseeris. Ta oli oma haige armukadeduse tõttu kaotanud ühe inimese, keda ta oma sõbraks pidas ja teinud haiget kellelegi, kes ei puutunud üldse asjasse. Tehtut ei saa aga tagasi võtta, kuid Teresa kahetses, ehkki Chad oli talle mõista andnud, et parem ärgu tema silme alla sattugu. Niisiis seisis õnnetu Tess enda parima sõbra Ezra taga ning helistas kella. Ta lihtsalt pidi kellegagi rääkima ja Ezzy oli ainus inimene, kelle poole naine selliste muredega pöörduda sai.
OT: @ezra
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 2:03:34 GMT 2
Ezral oli täna vaba päev, mistõttu ei pidanudki mees üldse kodust välja minema. Kuna ta oli alles hiljuti külmkapi sisu täiendanud, poleks ka söögi pärast tarvis muretseda. Selle asemel pikutas Ezra diivani peal, pitsakarp käes, ning vaatas televiisorist filmi. Ühel hetkel kuulis mees aga uksekella, kuigi teadis, et polnud tänaseks kedagi endale külla kutsunud. Mis seal siis ikka, tuli vaadata, kes seal on. Ajanud ennast diivanilt püsti, jalutas Ezra esikusse ning juba mõne sekundi pärast avas ukse, mille tagant ta enda üllatuseks leidis ei kellegi muu kui Teresa. Mida tema siin tegi? Kas naine ei pidanud ometi Austraalias viibima? "Teresa? Ma ei osanud sind täna oodatagi, aga astu sisse," lausus tüüp, vaevumata oma rõõmsat hääletooni varjama. Korra lõi noormehele pähe mõte, et oleks võinud varem koristada, aga mis seal ikka - päris sealauta tema kodu ka ei meenutanud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 2:08:30 GMT 2
Sisse astudes ei hakanud Teresa midagi ütlemagi, vaid kallistas kõvasti Ezrat, silmadest voolamas pisarad. "Ma rikkusin kõik ära," suutis naine ainult pomiseda, ehkki vaevalt Ezzy aru sai, mis lahti oli. Tess tahtiski just Ezrale kõik ära rääkida, sest ta oli üks vähestest inimestest Tree Hillis, keda naine sai usaldada... kui just mitte ainus. Lasknud noormehest lahti, võttis Tess üleriided ära ning läks elutuppa, võttes seejärel diivanil istet. "Ma tulin, sest tunnen, et pean kellegagi rääkida saama ja sina oled praktiliselt ainus inimene Tree Hillis, keda ma usaldan, nii et..."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 2:17:24 GMT 2
Ezra ehmatas selle peale päris korralikult ära, kui nägi, et Tess nutma puhkes. Mis küll toimus? Loomulikult kallistas mees Teresat vastu, kuid ta otsustas, et ei hakka ise kohe pärima, vaid annab näitsikule endale võimaluse rääkida. "Kõik saab korda," pomises noormees vaikselt Tessi sõnade peale, kuigi ei teadnud, kas viimane teda praegu üldse kuulas. Ja vaevalt et need sõnadki kuigi lohutavad olid. Ezzy ei osanudki eriti kedagi lohutada - vähemalt enda arvates küll. Kui Teresa elutuppa läks ja diivanile istus, keeras Ezra telekal hääle maha ning võttis seejärel näitsiku kõrval koha sisse. "Räägi mulle kõik ära ja kohe algusest peale, et ma millestki aru ka saaksin, sest muidu on sellest kuulamisest vähe kasu," sõnas mees, pilk ootavalt Teresale suunatud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 2:23:21 GMT 2
Kõik saab korda? Tahaks loota. Tess sättis end diivanile mugavamalt istuma ja viis oma sinised silmad Ezrale, pühkides pisaraid, mis mööda põski alla hakkasid voolama. "Ma nägin ühel päeval Chadi. Ja ma ütlesin talle tõsiselt lollakaid asju... ja sellega jäin ilma ühest sõbrast," rääkis naine. "See oli mingi... loll armukadedus. Jumal hoidku, ta on abielus." Jah, mees oli küll abielus, kuid Tess oli talle selgelt mõista andnud, et ta on selle abielu vastu... nagu see midagi üldse enam muudaks. "Ja siis galeriis kohtusin ma tema naisega ja ütlesin tallegi päris koledaid asju, kuigi tema ei puutu üldse asjasse. Nüüd ei taha Chad minuga üldse enam tegemist teha ja ma kahetsen ja ma lihtsalt ei tea... seda ei saa ju enam tagasi pöörata," rääkis Teresa edasi, suutmata tagasi hoida nutuhoogu. See ei olnud üldse temalik, et ta niimoodi kellegi abielu üritab purustada, ehkki see üritus oli juba kaugeltki luhtaläinud katse.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 2:41:16 GMT 2
Vaevalt oli Teresa jõudnud oma jutuga alustada, kui Ezra juba üht nime kuulis, mida ta absoluutselt ei seedinud. Jälle see Chad... Ezrale ei mahtunud pähe, mida nii paljud naised temas leidsid, kuna tüüp on ju kogu elu olnud täielik ringitõmbaja ning vahetanud tüdruksõpru nagu sokke. Nii oli see keskkooli ajal ja mitu aastat hiljemgi. Ja sellele kahtlasele salaja sõlmitud abielule, millest mõned kuud tagasi terve Tree Hill sahistas, ei ennustanud Ezra kaugeltki mitte pikka ja helget tulevikku. "Ma saan aru, et sa oled endiselt tema peale solvunud, vihane ja mida kõike veel, aga sa peaksid mõistma, et teed ainult iseendale sellega haiget, kui tolle tüübi peale oma aega ja närve kulutad. Ta pole sinu kannatusi väärt," rääkis Ezra, üritades mitte ühe hooga kõike välja paisata, mida ta Chad Sommersist arvas. "Jah, sa ei saa oma sõnu tagasi võtta ega kuidagi olukorda parandada. Ainus võimalus on edasi liikuda ning Chad lihtsalt pikalt saata. Sul ei olegi temasugust sõpra vaja," jätkas Ezzy, hoides pilku ikka Tessil.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 2:47:43 GMT 2
Tess jäi Ezra sõnade üle pikalt mõtlema, kuid mida rohkem ta neid seedis, seda rohkem taipas ta, et noormehel on õigus. Chad oli tõesti täielik tõbras ja noh, kes ütleks, et ta abielu aastatki kestab? Teresa pühkis viimased pisarad ära ja kallistas tugevalt Ezrat, pannes pea mehe rinnale. "Aitäh, et sina vähemalt alati mu jaoks olemas oled," lausus ta. "Ma lihtsalt ei kujuta ette, mida ma ilma sinuta teeks. Sa oled mu parim sõber."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 3:00:21 GMT 2
Ezra juba kartis, et tema jutu peale, kui mõttetu ja tühine sell on see Sommers, hakkab Teresa vastu vaidlema ja Chadi koguni kaitsma, aga õnneks naine seda ei teinud. Vastasel juhul oleks see ka Ezra tuju lõplikult ära rikkunud. Silitanud kergelt Tessi blonde juukseid, ei lausunud Ezzy tükk aega sõnagi, kuna ta lihtsalt ei osanud enam midagi öelda. Jälle kostus sõna "sõber". Mida muud ta Teresale ikka oli, aga sellegipoolest ei tundnud mees end kõige paremini, kui talle tema staatust ikka ja jälle valjushäälselt meelde tuletati. Sõber ja sõber ja sõber - ta ei murra sellest tsoonist ilmselt kunagi välja. "Ma olen sinu jaoks alati olemas, mis iganes ka ei juhtuks. Sa ei tohi seda unustada," lausus mees vaiksel toonil.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 3:05:30 GMT 2
Tessal polnud loomulikult õrna aimugi, et Ezra tahaks olla justkui midagi enamat kui sõbrad. Mees ei olnud seda lihtsalt kuidagi mõista andnud ega mitte midagi ka teinud, et seda välja näidata, ja Teresa kahjuks mõtteid lugeda ei osanud. Mitte et naine isegi teaks, mida ta tunneb, kuid praegu oli tal lihtsalt turvatunne, kui Ezzy tema juukseid silitas ja talle meelde tuletas, et on tema jaoks alati olemas. "Ei unustagi," lausus Tess. "Kas ma võin sinult midagi paluda?" pöördus ta mehe poole, tõstes oma siniste silmade pilgu, et talle otsa vaadata.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 3:17:56 GMT 2
Kuidas olekski Ezra saanud Teresale oma tunnetest rääkida, kui näitsik kogu aeg teise järel on jooksnud? Tema arvamus oli ikka selline, et parem sõprus kui üldse mitte midagi. Juba aastaid seisis Sommers Ezzy tee peal risti ees, jätmata noormehele ainsatki võimalust Tessiga lähedasemaks saada. Kui Ezra mõned aastad tagasi Sommersist lõpuks lahti sai, kuna viimane otsustas mingi teise tšiki kasuks, kadus ka Teresa ja nii oli Ezra jälle põhimõtteliselt samas kohas tagasi. Kui tihti ta ikka Teresat nägi. Ega ei hakka ju ometi talle helistama ning telefoni teel teatama, et tahaks näitsikuga olla midagi enamat kui sõbrad. Ja alati kui Tess talle külla tuli ning Ezzy üritas sel teemal temaga rääkima hakata, suutis näitsik kas jälle Chadi jutuks võtta või siis kadus Ezral endal julgus. Nii pole ta praeguseni oma tunnete kohta sõnagi lausunud. "Lase käia. Ma loodan, et suudan sinu palve täita," lausus Ezzy vastuseks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 3:23:13 GMT 2
"Palun... lihtsalt... hoia mind," lausus Teresa, kuigi need sõnad tulid temalgi üllatavalt raskelt üle huulte. Veel üllatavam oli naise jaoks see, et ta tahtiski, et mees teda mõnda aega lihtsalt hoiaks. Et see turvatunne ei kaoks kuhugi, sest just see tundus hetkel midagi, mida Teresa vajas ja Ezra sai seda talle pakkuda. "Ja võin ma täna siia jääda?" tuli Tessalt kohe küsimus. Tänase päeva tahtis ta Ezraga veeta, sest mees suutis ta mõtteid mujal hoida.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 3:36:26 GMT 2
Ezra oleks oodanud ükskõik mida muud, aga kohe kindlasti mitte seda, millega Tess just lagedale tuli. "Ma teen seda," lubas mees, hoides ühte oma kätt Teresa ümber ning teisega silitas ta endiselt naise juukseid. Ezrale tuli hetkeks isegi mõte, et ta räägib Teresale kõik ära, kuid otsus juba järgmisel hetkel, et selleks pole praegu kõige sobivam aeg. Ta peab siiski naisele toeks olema, mitte uusi probleeme juurde tekitama. "Võid jääda nii kauaks, kui sa ise tahad," ei näinud noormees selles mingit probleemi, kui Tess tema juures ööbib. Tööle peab ta nagunii homme alles hilja õhtul minema.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 3:46:57 GMT 2
Nii oli juba parem, kuid Tess oli endiselt veidi mõtlik. Võib-olla oleks kõik parem olnud, kui ta juba alguses Ezra oleks valinud ja Chadi lõplikult perse saatnud. Noh, tundub, et Chad oli see, kes tema perse saatis, nii et erilist vahet vist niikuinii ei olnud. "Ma jään esialgu homseni ja siis vaatab, mis edasi saab," arvas Tess. "Sa oled lihtsalt nagu... mu kaitseingel, alati minu jaoks olemas ja ma isegi ei tea, kuidas sind selle eest tänada," lausus Teresa. "Ma tahan tänase päeva sinuga veeta." Isegi kui nad vaatavadki telekast mingeid mõttetuid saateid ja söövad pitsat. Teresale see sobib.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 3:58:45 GMT 2
Muidugi oleks Ezrale meeldinud ise Teresaga käia, aga tal pole selleks kunagi võimalust avanenud. Pigem on ta olnud kõrvaltvaataja, kellelt tullakse nõu küsima, kui suhe ei lähe nii, nagu ehk peaks. Isegi sel ajal tegi ta kõik, et näitsikut aidata, kuigi tal endal oli valus - kõike lihtsalt selleks, et Tess oleks õnnelik. "Kaitseingel? Seda nimetust kuulen sinu suust küll esimest korda," hakkas mees isegi kergelt naerma, aga tõmbus siis uuesti tõsiseks. "Ära parem mõtlegi praegu homse peale. Ela üks päev korraga," soovitas Ezra. Küll saab aga temal endal raske olema, kui näitsik peagi jälle Tree Hillist lahkub. Varem oli Ezra saanud end Tessi tulekuks ja minekuks kuidagi ette valmistada, aga praegu käis kõik nii ootamatult.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 4:18:29 GMT 2
"See tundub sulle kõige sobivam nimetus," leidis Tessa, kui temagi huuled kergeks muigeks kaardusid. "Näiteks praegu olen ma sinu tiiva all ja see paneb mu tundma... nagu oleks ma kõige eest kaitstud," rääkis ta kergelt naerdes ning pani ühe oma käe sellele Ezra käele, mis naise ümber oli, ehkki naine ei teadnud hetkel üldse, miks ta seda räägib. Tõsi oli see, et talle tõesti meeldis mehe embuses olla ja naine tahtis, et see nii ka jääkls. Mitte et Tess peakski veel Austraaliasse tagasi minema. Ta ei tahtnud kauaks jääda, sest kartis, et teeb Ezrale tüli. "Olgu, ei mõtle homse peale," lubas Tess, hingates hetkeks sügavalt. "Ma oleksin juba varem võinud sulle võimaluse anda. Ma olen nii loll," pomises Teresa vaikselt endamisi, kui oli jälle mõnda aega mõttes olnud. Need sõnad aga lihtsalt libisesid üle huulte.
|
|