|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 14:28:32 GMT 2
"Olgu pealegi. Sa võid mind kutsuda kuidas tahes," sõnas Ezra rahulikult. Huvitavate hüüdnimede vastu pole tal midagi, kuni neid mõtleb välja Tess. "Põhimõtteliselt ju oledki. Ükski kuri onu ei saa siia tulla ning sind minema vedada," lausus Ezra muiates. Hea oli näha, et naisel hakkas tuju uuesti tagasi tulema. Nii ongi neile mõlemale parem. Kui Teresa korraga mingist võimalusest rääkima hakkas, ei mõistnud Ezzy, mis neidisel mõttes on. Võimaluse talle? Miks? Tess pidas ja teda alati lihtsalt enda heaks sõbraks. "Mida sa sellega mõtled, et mulle võimaluse anda?" esitas mees Tessile küsimuse. Ta lihtsalt ei suutnud uskuda, et nad võiksid praegu mõelda sama asja.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 15:41:34 GMT 2
"Kena," sõnas Teresa ja hakkas Ezra kommentaari peale naerma. Kuri onu jah. "Sest sa oled armas, hooliv, alati minu jaoks olemas," vastas naine, kui Ezzy küsimust kuulis. "See oleksid pidanud algusest peale sina olema, aga ma olin liiga loll, et sellest aru saada," lisas ta, viies oma sinised silmad Ezrale. See oli vist nagu kirjutamata seadus, et tüdrukud alati hea kuti asemel mingisuguse persevesti kipuvad valima ja alles hiljem oma veast aru saavad. "Ezra, kas sa oled kunagi mõelnud sellele, et võib-olla... et võib-olla võiks... meist midagi välja tulla?" esitas Tess nüüd mehele küsimuse. Meist as in rohkem kui sõbrad.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 16:23:13 GMT 2
Sõna "armas" peale pööritas Ezra korraks silmi, aga ei öelnud midagi. Talle ei meeldinud, kui teda armsaks kutsuti, kuigi teadis, et Tess ei mõtle sellega midagi halba. Lihtsalt kahtlane tunne tekkis. Kuulnud, mida näitsik edasi rääkis, ei suutnud Ezra oma kõrvu uskuda. Kust kohast Teresa oma jutu praegu võttis? Oli ta kuidagi aru saanud, mida mees temast mõtleb? Ezral oli nii palju küsimusi, aga ta ei julgenud hetkel ühtegi neist kuuldavale tuua. Kui aga Teresa oma jutu lõpetas, ei saanud Ezzy enam rohkem vait olla. "Jah, olen, aga see on alati nii ebareaalne tundunud. Sa pole mind kunagi sellise pilguga vaadanud, nagu ma tahaksin, kuid suutsin aja jooksul sellega leppida, sest sõprus on parem kui üldse mitte midagi," rääkis mees lõpuks tõe välja - või vähemalt osa sellest.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 16:35:50 GMT 2
Teresa ei teadnud üldse Ezra tunnetest midagi, aga ju rääkis naine seda sellepärast, et oli vahel ka ise mõelnud, et võib-olla oleks ta just Ezraga õnnelik. Mees vääris vähemalt võimalust ja nüüd oli Tess valmis talle selle andma. Kuulnud Ezra sõnu, asetas Tess oma mõlemad käed mehe näole ja vaatas talle sügavalt silma. "Kas see tundub sulle ebareaalne?" küsis ta, silitades õrnalt Ezzy põske. "Sa väärid võimalust ja ma olen valmis proovima," lausus naine. Proovima, kui just liiga hilja enam ei ole, sest vastasel juhul ei jääks Tess ilmselt homsenigi Ezra juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2013 23:59:01 GMT 2
"Ei tundu, aga see tuli kuidagi liiga kiiresti. Ma ei tea enam, mida arvata," tunnistas mees ausalt. Ühest küljest vaadatuna oleks see võimalus nagu tema suurima unistuse täitumine, teisest küljest aga kartis ta, et kui miski ei peaks toimima, ei jää ka sõprusest midagi järele. Täpselt samamoodi oli ju Tessil tolle eelmise tüübiga. "Seda räägid sa praegu, sest tunned ennast üksikuna. Võib-olla paari päeva pärast naeraksid oma sõnade üle," üritas noormees olla realistlik, kuigi sellised mõtted tekitasid temas kõike muud kui häid tundeid. Pealegi ei tahtnud Ezra olla Teresa jaoks ainult mingi lohutusauhind.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 9, 2013 0:16:03 GMT 2
"Ei, ma ei räägi seda, sest tunnen end üksikuna. Miks peakski?" esitas Teresa Ezrale küsimuse. Jah, kurb oli ta enne küll, kuid Ezzy tegi tema tuju oluliselt paremaks, aga üksikuna naine end küll ei tundnud. Ta ei kavatsenudki mehest enda lohutusauhinda teha, vaid tahtis kutile päriselt võimaluse anda. Võib-olla teeb just Ezra ta õnnelikuks? "Mul ei ole kavaski sind lihtsalt mingi asenduskutina kasutada, vaid ma tahaks päriselt proovida, mis meist välja tuleb," rääkis naine, mõeldes oma sõnu tõsiselt. Ezra vääris ju ometi võimalust ja kas mees seda mitte ei tahtnudki?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 10, 2013 14:22:19 GMT 2
Kuulnud Teresa küsimust, kehitas Ezra õlgu. "Ah, ma ei tea enam ise ka, mida räägin. Sinu sõnad tulid mulle liiga ootamatuna ning ma ei saanud esimese korraga kaugeltki mitte aru, kuidas sa sellisele ideele tulid. Et nagu meie... rohkem kui sõbrad," üritas mees selgitada, mis oli praegusel hetkel tema jaoks suur väljakutse. Kuulnud, et Tess ei mõtlegi temast kui asenduskutist, tekkis mehes isegi pisikene lootus. Mis siis, kui sellest ikkagi võiks midagi välja tulla, kuid tema puhtast argusest ei anna neile võimalustki? "Aga oletame, et sellest ei saa asja... mis edasi? Läheb samamoodi nagu sinu ja selle Sommersi-jobuga?" oli Ezra ikka veel kõhkleval seisukohal. Endamisi sõimas Ezzy end mitte just kõige viisakamate sõnadega, kuna täna võiks avaneda talle sajandi võimalus, aga mida tema teeb - leiab ainult negatiivseid külgi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 10, 2013 18:49:49 GMT 2
"Tegelikult olen ma sellest juba üsna tükk aega mõelnud, aga ma polnud kindel, kas sina sama võid tahta," tunnistas Teresa, kuigi jah, juhtus nii, et Ezra sai alles nüüd seda teada. Parem ikka nüüd kui mitte kunagi, ehkki Ezra küll ei näidanud kuidagi oma tundeid Tessale välja. "Miks sa kohe nii negatiivne pead olema?" ei saanud Teresa aru. Nad polnud veel käimagi hakanud ja juba arvab Ezra, et lähebki samamoodi nagu Chadiga. Ei pea ju nii minema. Võib-olla saab sellest ikkagi asja ja kõik võib minna ehk paremini kui nad mõlemad üldse ootavad.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 10, 2013 22:15:55 GMT 2
"Tükk aega? Ning sa ütled seda mulle alles nüüd?" ei suutnud Ezra oma kõrvu uskuda. Ta poleks iialgi osanud arvata, et Teresa on temast niimoodi mõelnud. Ja kuna naisel oli alati keegi teine silmapiiril, ei hakanud Ezra üritamagi enda tundeid välja näidata. Ennast pidas ta samal ajal igaveseks vallaliseks, kellel pole lootustki võita Tessi tähelepanu kõrgemal tasandil. "Ma püüan lihtsalt realistlik olla. Aga olgu pealegi, ma olen nõus selle riski võtma. Ära siis hiljem mind süüdista, kui midagi viltu peaks minema," sõnas noormees.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 10, 2013 22:43:01 GMT 2
"Jah, sest esiteks ei näidanud sina kuidagi välja, nagu tahaksid sa midagi enamat ja teiseks oligi mul võimalus sulle seda alles nüüd öelda," põhjendas Tess seda, miks ta alles nüüd Ezzyle rääkis, et on mõelnud mõnikord sellest, et nad võiksid ikkagi olla rohkem kui sõbrad. Jah, tal oli Chad muidu silmapiiril, aga tal on teine ja Tess ehk polnudki enam sellest mehest nii palju huvitatud. Elagu oma elu. "Niisiis?" vaatas naine Ezrale küsivalt otsa, kui too teatas, et on ikkagi nõus selle riski võtma. Kes ei riski... noh... see šampust ei joo.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 10, 2013 23:43:32 GMT 2
"Ma ei saanud midagi öelda. Kartsin, et see teeks meie sõprusele karuteene," põhjendas Ezra oma varasemat teguviisi. Loodetavasti Teresa mõistab teda. Ei ole kerge sellistest tunnetest niisama lihtsalt juttu teha, lootes, et see ei mõjuta negatiivselt nii hetkelist olukorda kui ka tulevikku. "Vaatame, mis juhtub," vastas Ezra, jäädes pikaks ajaks Tessi lihtsalt jõllitama, oskamata rohkem midagi ette võtta. Millegi sellise juures oli Ezzy paraku üsna aeglase taibuga. Viimaks võttis ta ennast siiski kokku, kummardus Teresa kohale ning vajutas naise huultele ühe pehme suudluse. Seda oleks ta juba ammu teha tahtnud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 11, 2013 0:02:11 GMT 2
"Mida sa kartsid?" uuris Tess. Naine ise küll arvas, et see ei oleks nii või teisti teda Ezrast eemale tõuganud, kui Ezra juba varem oma tunnetest talle rääkinud oleks. Noh, frienzone'is istus tüüp ju niikuinii... kuni praeguseni. Naine vastas Ezra suudlusele, asetades oma mõlemad käed õrnalt mehe näole. Suudlus oli imeline ja Teresa ei kahetsenud, et ta Ezrale võimaluse andis. Tõmbunud mehest eemale, hammustas Tess endale õrnalt huulde, pilk mehe silmadel. "Best decision ever," lausus ta, silmad säramas.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2013 23:28:23 GMT 2
"Ma arvasin, et sa võid hakata minust eemale hoidma ja siis pole enam sedagi, mis oli enne," seletas Ezra. Võib-olla Teresale tundus tema mõte lollakas, aga mees oli varem täiesti kindel, et tema suhted naisega poleks pärast sellist ülestunnistust kunagi endised olnud. Ta ei oleks äkki Tessile enam otsagi vaadata julgenud. Ka Ezra arust oli nende suudlus suurepärane, ehkki see sai natukene liiga kiiresti läbi. "Olen ma siis tõesti nii hea?" küsis Ezzy muiates. Hästi ei tahtnud nagu seda uskuda, kuigi tüüp oli neid sõnu kuuldes vägagi meelitatud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2013 23:05:10 GMT 2
"Miks ma peaksin sinust eemale hoidma? küsis Teresa. "Ma ei ole selline." Ezra oleks lihtsalt sõbratsoonis edasi situnud, kui Tess poleks endale tunnistanud tundeid noormehe vastu, kuid ajaga olid need siiski tekkinu. "Jah, oled küll," vastas naine Ezra küsimusele, kuid teda vaevas ikkagi üks küsimus. "Ezra, miks sa endast kogu aeg nii halvasti mõtled?" tundis ta siirast huvi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 20, 2013 13:24:15 GMT 2
"Ma ei tea. Ega mina naiste mõtteid lugeda ei oska," kehitas Ezra õlgu. Naised oskasid oma käitumisega alati mehi jahmatada. Ka Tess võiks sellega suurepäraselt hakkama saada, kui tahaks. Neidise küsimuse peale oli raske midagi vastata, sest Ezzy ise ka ei osanud endale neid mõtteid arusaadavalt selgitada, kuid ta ju võis üritada. "Ma pole eriti uskunud oma edusse armuasjades," sõnas mees. "Võib-olla nüüd saaub aeg, kui hakkan uskuma," lisas ta kiiresti.
|
|