18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 20, 2013 1:14:25 GMT 2
"Jaa, ja siis varastan na neilt kõik raha ja kolin mujale," vastas Renna turtsatusega. Ta enda kontol oli ka päris kenake summa, seda hoidis ta mõne suurema väljamineku jaoks. Bre tahtis juba pikemat aega Prantsusmaale minna. Käinud koos Chrisiga terve maja läbi, ei jäänud ka neiule tunnistus märkamata. Kena, huvitav, iseseisev ja veel tark ka - sellist komplekti kohtas harva. "Võtaks mõne pudeli ja sätiks end kuhugi kamina ette istua, sest mul on jahe," arvas Renna. Sõrmed olid tal ühel käel siiani jääpurikad. "Ülessoojenenult võime muidugi ujuma ka minna, kui viitsimist on," lisas Bre võltsi ükskõiksusega, millest Chris pidigi välja lugema, et Renna on igasugusteks lollusteks valmis. Tõenäolisem oli muidugi see, et nad jäävadki kamina ette. "By the way, sul on hea maitse villade osas." lisas Renna, nagu oleks ta ka mehe teisi otsuseid teadnud.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 22, 2013 21:28:28 GMT 2
"Eks ma arvasingi seda," lausus Christopher lõbusa muigega. Njahh.. Sellest elamisest oli ühtteist kaasa tõesti võtta, kuid õnneks ülikalleid mõttetuid vidinaid mehel siin majas polnud. Eks mõni kallim käekell või tehnikavidin oli, kuid mitte midagi sellist, millega varas seda villat arvestades rahule võiks jääda. Kuulnud, et Breanna tahab kamina ees soojeneda, muigas noormees lõbusalt. Liikunud ühekoos neidisega kaminatuppa, liigutas noormmes ühe diiani ning paksu ülipehme valge karvase vaiba kamina juurde. Seejärel mässas noormees tsipakene kaminaga, et viimases küttekeha põlema läheks ja see ikka veidi sooja ka annaks. "Nii.. On sul joogi osas eelistusi? Mingit magusat veini, happut veini, valget või punast veini? Või hoopis rummi, viina, tequilat, siidrit, šampust, likööri.. Ma ei tea.. Nimeta jook, mida sa tahad ja ma tõenäoliselt leian selle," rääkis Christopher, tumedate silmade pilk neidisel püsimas. Saanud komplimendi villa osas, mees naeratas. "Ma tean. Ise ka just väga palju ei kurda."
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 22, 2013 22:38:08 GMT 2
Renna noogutas. Ta mõtles, millal ta üldse midagi varastanud oli. Kunagi sai ühest kinost Keanu Reeves'i cutout pihta pandud, et see sõbrannale kinkida. Kellel samas papist kahju on. Muud ta vist varastanud ei olnud. Bre vaatas heatujuliselt, kuidas Chris diivani ja vaibaga mässas. Tüdruk istus vaibale rätsepaistesse, nii hakkas tal kiiremini soojem, kuna diivan ei olnud ka nüüd nii lähedal. "Sul on kõike? Let me think... Too mõni valge vein," pakkus Renna välja. "Siis ma võin su vaipa selles ujutada ja sa ei vingu," lisas Breanna laiema naeratusega. Alkoholiga hakkab kiiremini soe ka, ei joonud nad üldse niisama.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 25, 2013 23:31:17 GMT 2
Kuulnud nüüd Renna soovi, puhkes Christopher naerma. Kui neidis soovib valget veini, siis seda peab ta ka saama. Chris eksles oma veinikeldris ringi veidi ning väjus sealt peagi kahe valge veiniga. Kumbki neist ei olnud väga vana, kuid see-eest need veinid olid siiski kuradima head.. Ja mitte ka väga odavad. Otsinud kaks valge veini pokaali ja avaja, läks noormees nendega kaminatuppa. "Ära mõtlegi vaipa nendes veinides leotada.. Ma ei teagi kummast mul rohkem kahju oleks, aga ma ei taha väga teada ka," rääkis noormees muigega ning avas seejärel ühe valge veini. Mehel oli kaasas ka veinijahuti, seega üks vein jäi sinna. Valanud veini mõlemasse pokaali, ulatas Chris ühe pokaali Rennale ja teise pokaali jättis enda kätte. Pannud korgi uuesti veinile peale, asetas mees ka selle jäässe ja vaatas muigega Rennale otsa. "Meie kohtumise terviseks või midagi."
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 1, 2014 20:25:51 GMT 2
Neiu jäi tuld vaatama, kuni Chris veini järel käis. Sellest ei jäänud väga kiirelt täis, aga peale paari klaasi oli Renna metsikum pool kindlasti paljastatud. "Ainult natukene," lausus Renna Chrisile kavala naeratusega vastuseks. Ei, ta ei plaaninud kuti pehmet vaipa läbi leotada, aga hirmutada ju võis. Ta ajas end üles ja võttis pokaali vastu, et see kerge heli saatel vastu mehe oma lüüa. "Meie kohtumise terviseks," kordas tüdruk, hoides enda silmi Christopheri omadel ning lonksas veini, mis maitses üsna hästi. See polnud liiga kuiv, nagu mõned kippusid olema, aga samas mitte ka liiga puuviljase maiguga, mis meenutaks lastejooki. "Niisiis, sul pidid kuskil kaardid ka olema," meenutas blondiin mehele joomismängu.
|
|