27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 9, 2013 1:32:13 GMT 2
"Ma ei öelnud, et mulle ei sobi keskharidus. Lihtsalt tulevase staarkokaga oleks ju olnud fun koos ringi kolada. Saaksin ajakirjadele rääkida, kuidas me koos kuumitustemajja sisse murdsime ja värgid-särgid," lausus Christopher, jättes meelega ütlemata, mis haridus tal on. Tundub muidugi veider, et kõrgharidusega inimene kolab niiviisi muukrauaga ringi, eriti arvestades seda, et noormees on õigust õppinud. Noh... Vähemasti saab ta oma õiguste eest võitlema hakata, kui keegi midagi rikkuma peaks hakkama. "No ma luban sul pakkuda ja siis öelda, kas see on enam-vähem või mitte," lausus Chris seejärel vanuse kohta ning muigas kergelt. Kuulnud korraga oma uut nö hüüdnime, puhkes mees naerma. "Kui sa mind Xrisiks hakkad kutsuma, siis ma söön su ära," lausus noormees naeratusega ja lasi silmadel ruumi avastada. "No ma ei kurdaks küll kui keegi mul kannist krabaks. Vähemasti mitte, kui tegu oleks sinuga," nentis Christian turtsatusega ja libistas käega läbi oma juuste. Eks mingill määral oli Renna ehmatus kindlasti õigustatud. Kuulnud neidise ettepanekut hoones ringi liikumiseks jõudis mees vaid noogutada kui Renna oli juba jõudnud jooksu panna koos veinipudeliga. "No kuuuuuuule," hõikas Chris naerma puhkedes ning vangutas seejärel pead. Oh seda neiut küll. Sellegipoolest seadis mees oma sammud sinna poole, kuhu Renna just jooksnud oli.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 9, 2013 11:19:59 GMT 2
Renna kõndis vaikselt edasi, kuna kuulis, et Chris kõndis üsna rahulikus tempos järgi. Neiu võttis ühe järjekordse plastikust võltsi luukere seljast musta keebi, mille ta endale peale pani ja ka kapuutsi pähe tõmbas. Niimoodi jäi ta ühe grupi niinimetatud vampiiride juurde seisma, et Chris ära oodata ja teda ehmatada. Juuksed veel kapuutsi alla toppinud, tõstis ta veinipudeli ühe plastikust vampiiri selja taha, et see kindlas kohas oleks, ning tema või Chris seda pikali ei tõukaks. Ta kuulis juba mehe samme ja jäätus ühele kohale. Sel hetkel, kui Chris või õigemini Xris oli möödunud, kiljatas tüdruk nii kõvasti kui kopsud võtsid ja ta tõukas kapuutsi peast. Mida nüüd mees kostab?
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 9, 2013 21:05:30 GMT 2
Mees kõndis rahullikult edasi ning vaatas ringi. Kui Renna korraga täiest kõrist ta selga taga lõugama pistis, võpatas Christopher kergelt ja puhkes seejärel südamest naerma. Mehe tumedate silmade salakaval pilk peatus Rennal kui mees neidisele sammu lähemale astus ja seejärel ka teise, pannes oma käe tugevalt neidisele ümber, kuid seda tegi ta selliselt, et neidis sai soovi korra vabalt lahti. "Kui sa tahad mind ehmatada, pead sa rohkemaks võimeline olema, lilleke," lausus Christopher poolsosinal, kui oli neidise endale nii lähedale tõmmanud, et ta tundis neidise sooja hingeõhku oma nahal. Mees hoidis neidist niiviisi veel vaevu sekundi ning tõmbus seejärel eemale, näol kerge naeratus mänglemas. "See keep sobib sulle päris hästi. Jäta endale. Saad teistele ka tonti mängida," lausus noormees muigega ja hakkas seejärel aeglaselt edasi liikuma, et hoone kõiki soppe avastada.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 9, 2013 21:14:23 GMT 2
Renna hakkas naerma, kui Christopher võpatas. "Ära ütle, et sa ei ehmunud, ma nägin seda ise," teatas tüdruk õnnelikult. Ta hoidis silmi mehel, kes tuli lähemale. "Küll ma millegagi lagedale tulen," lubas Bre vaikselt. Tüdruku näole ilmus kaval naeratus, kui ta jälle "lillekest" kuulis. "Ma ei ole kellegi lilleke," vastas Breanna ning võttis veinipudeli maast, kui Chris temast eemale tõmbus. Kurat, kui kuum see oli olnud, tüdruk oli nii lähedal mehe suudlemisele. Ta kõndis mehe kõrval ning lonksas veini ja ulatas siis pudeli Christopherile. Praegu plaanis ta küll keebis edasi kõndida, sellega oli soe. "Kui vana sa siis oled... 24?" pakkus Renna, vaadates Chrisi poole.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 9, 2013 21:22:54 GMT 2
Kuulnud Renna juttu, naeris Chris kergelt. "Su kisa pani mind võpatama lihtsalt. Mõtlesin, et mingi siga jäi kuskile aia vahele," lausus noormees lõbusa muigega, tumedate silmade pilk blondile kaunitarile liikumas. Kuulnud Bre lubadnust, naeratas mees kergelt. "Parem oleks. Sina ju ometigi ei saa mu lootusi alt vedada." Kuulnud Renna protesti lillekeseks kutsumisele, turtsatas Christopher. "Ära virise nii palju. Ole õnnelik, et ma sind lillekeseks kutsun mitte ma ei tea... lumememmekeseks," rääkis mees. "Ja pealegi naistele pidid ju nunnud hüüdnimed meeldimaa. Lilleke peaks olema piisavalt nunnu ju," rääkis Chris lõbusa muigega, silmitsedes Rennat. Mees võttis neidise käest veinipudeli, kust ta mitu suuremat sõõmu võttis. "Võib-olla, võib-olla mitte... Väga mööda see igatahes polegi," lausus noormees ning libistas käega läbi oma tumedavõitu juuste.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 9, 2013 21:27:50 GMT 2
"Siga aia vahel? Seriously? Taylor Momsen oleks uhke mu hääle üle!" vastas neiu tähtsalt. Selline rumal jutt oli vahelduseks mõnus. "Ah et sul on juba lootused. Vabandust, aga ma valmistan enamasti pettumust, seega harju ära," lausus Renna. "Ma ei virise," kinnitas neiu kindlalt. "Lumememeke? Sa oled siis... Kommionu. Pigem Veinionu," tuli Bre välja üsna originaalse hüüdnimega. Sellist just igapäevaselt ei kuule. Bre raputas järgmise peale pead. "Ei, ma ei ole see, keda tibuks ja musirulliks kutsuda," ütles neiu. "No ma lepin siis sellega, et sa oled 24," jättis Renna kuti vanuse rahule. "Tead, ma ei ole ammu ühtegi joomismängu mänginud, on sul ideid?" küsis Breanna. Veinipudel oli olemas, kaks mängijat ka.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 9, 2013 21:54:23 GMT 2
"Otsatupsununnu küll! Mis nüüd saab!" lausus Christopher dramaatiliselt ja puhkes seejärel naerma. Jeap.. 27-aastasele kõrgharidusega advokaadile igati sobiv käitumine. Kuulnud Renna tunnistust, et ta valmistab tavaliselt pettumust, muigas mees kergelt. "Rõõm kuulda. Vähemasti pole ma siis ainus," lausus Christopher, kuid ta ei kavatsenudki Rennale täpselt rääkida, mis selle jutu põhjuseks oli. "Parem oleks, et sa ei virise. Virisejad ei meeldi kellegile. Veinionu? Ma nüüd niiiiiiiiiiiii vana ka ei ole," rääkis Chris lõbusa muigega ning viis tumedate silmade pilgu tontidelt neidisele, kellele oli vist ühe tondi must keep täitsa sümpatiseerima hakanud. "Okei. Teeme nii, et ma ei kutsu sind tibuks ega musirulliks, lilleke," lausus mees turtsatusega ja võttis veinist lonksu. Kuulnud, et Renna leppis sellega, et mehe vanus on 24, muigas Christopher kergelt ja libistas käega läbi oma juuste. "Joomismängu? Jooooooodik," naljatles mees ning mõtles seejärel. "No ainsad joomismängud, mida mina mänginud olen, sisaldavad kaarte. Ja neid mul siin kaasas ei ole. Juhul kui sa oskad kaardivabu joomismänge siis ma kuulan aga kui mitte siis nohh.. Võime minu juurde minna. Seal leidub rohkelt alkoholi, kuna see veinipudel ei pea kaua vastu niiviisi ja kindlasti on olemas seal kaardipakk. Isegi Baila peaks olemas olema," lausus mees kergelt mõtiskledes. Baila oli isegi alles kilepakendi sees, kuna mees oli selle omale sünnipäevaks saanud.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 9, 2013 22:00:48 GMT 2
"Kui ma ei näeks, et rääkijaks on kahekümnendates mees, arvaksin, et tegu on 3-aastasega," vastas Renna turtsatusega. Chrisiga oli päris tore niimoodi lollitada ja end vabaks lasta. "Teeme klubi. Ma olen president, sa oled asepresident. Ära üritagi mind mõrvata, et koht endale saada, ma hakkan sind kummitama," oli Renna kindel. Viv arvaks, et ta on laksu all, kui ta sellist juttu kodus räägiks. "Oled ju küll," muigas tüdruk. "Okei, ma olen palju vanematega ka suhelnud," tunnistas tüdruk. Ta teadis kunagi üht 32-aastast tšilli rokkarit, kellega oli hea lihtsalt juttu ajada. "Vat, kes räägib, ise joodad alaealiseid tüdrukuid täis," vastas Renna ja jäi vait. Nojah, mis vahet seal enam on. Natuke kõhelnud-kahelnud, kuna nii enesehävituslik tüdruk nüüd ka polnud, et iga võõra inimese koju minna, noogutas ta. "Okei, kui sa siit tee välja leiad, siis lähme," nõustus Bre, pöörates ümber.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 11, 2013 19:46:30 GMT 2
"No juhtub ka parimatel eksole," lausus Christopher, võttes veinipudelist lonksu juua. Kuulnud seejärel Renna juttu klubi tegemisek ohta, turtsatas noormees kergelt. "Damnnnn.. Ma juba lootsin. Miks sa kõik mu ilusad plaanid ära rikud? Aga nohh.. Eks ma siis panen sind lihtsalt keldrisse luku taha ja võtan valitsemise üle," rääkis noormees lõbusalt ning viis oma tumedate silmade pilgu neidisele. "Nojaaa.. Ma olen sinust veidi vanem aga mitte nüüd muldvana, et ma mingi veinionu oleksin. Ja nohh.. Kui sulle ei sobi see, et ma sind täis joodan, siis sa võid ju täitsa ei ka öelda." Christopher oli kindel, et neidis ei keeldu alkoholist. Kui ta oleks tahtnud seda teha, siis ta poleks alguest peale Chrisiga veini nõustunud jooma. Kui Breanna oli nõus mehe juurde tulema, naeratas Matthew kergelt. Ta teadis, et neidis kõhkles veidi, kuid tuli nentida, et see oli igati mõistetav. "Lähme siis," lausus mees noogutusega ning hakkas seejärel väljapääsu poole liikuma. et sealt edasi mehe poole minna.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 11, 2013 21:00:36 GMT 2
Renna vaid turtsatas mehe peale: "Ah et parimatel." Ta ei suutnud hetkelise vestluse ajal vist kordagi tõsise ilmega olla. "Tahad olla juhtivas positsioonis? Domineerida? Ürita mind keldrisse kinni panna, ma lõhun su ketid ja ukse maha," vastas Breanna naeratusega. "Mhmh, nagu ma ütleksin sinust mitu korda vanemale veinile ära," sõnas tüdruk noogutusega. Ei tea, millist veini mehe kodus oli? Või oli tal hoopis head tekiilat? Odavad tekitasid kohutava pohmaka, kallimad olid täitsa talutavad. Renna järgnes mehele, aga võttis mobiili taskust, et õele sõnum saata. Ta ütles, et jääb sõbranna juurde kontrolltööks õppima. Sobis küll selline põhjendus. Nüüd võttis neiu keebi pealt ja viskas selle vampiiri peale, kui nad kujust möödusid. Varsti olidki noored juhtimispuldi juures.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 15, 2013 15:21:38 GMT 2
Chris muigas kergelt ning viis pilgu hetkeks Rennale. "Hmm.. Kas see tähendab seda lilleke, et sa tahad hoopis ise domineerida?" uuris noormees ja tegi neidisele silma, endal kaval muie näol mänglemas. "No kui sa nii väga tahad ja suudad mind ära rääkida, siis noh... Ehk sul isegi õnnestub domineerida," rääkis Christopher lõbusalt ning juba oligi juhtimispult vaatamisulatuses. Mees kkuulas neidise lauset vanema veini kohta ja puhkes lõbusalt naerma. "Ja tahad sa öelda, et sa oskaksid lugu pidada minust mitu korda vanema veini maitsest?" küsis noormees muigega. "Ma julgen pakkuda, et kui ma valaksin selle vanema veini pudelisse mõnda odavamat veini, siis sa oleksid ikka samasuguses vaimustuses sellest kui siis, kui seal oleks vein, mis oleks 100 aastat vana," rääkis Christopher muigega. Mingit 100 aastast veini ei kavatsenud nüüd küll noormees joomismängu mängimiseks jooma hakata. Sellised veinid olid siiski peamiselt nautimiseks ning mehel isegi ei olnud neid vanu veine just väga palju, kuna Chris lihtsalt ei osanud neist nii väga palju lugu pidada kui ta oleks ilmselt pidanud. Leidnud tee kummitustemajast välja, vaatas Chris muigega Breannale otsa ja hakkas seejärel enda kodu poole üheskoos neidisega liikuma. Õnneks ei elanud noormees võimatult kaugel sellest kohast, kuid siiski piisavalt kaugel, et suvel lõbustuspargi möllu kuulda poleks.[/i]
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 15, 2013 22:15:15 GMT 2
"Ja kui meeldibki, Xris?" uuris tüdruk muigvelsui. Ta ei olnud kunagi see tagasihoidlik neiu, kes noogutab iga asja peale ja on üks järgijatest. Ta oli üks juhtidest, isegi, kui ta oli väga kehv juht. Järgmise peale sai Christopher korraliku õlamüksu osaliseks. "Veinist saab aru, kas ta on 50 aastat vana või mingi odav kraam," oli tüdruk kindel. Ta oli pidutsenud päris rikaste inimestega, kes jõid kallist veini, selle maitse oli hoopis teistsugune. Varsti hakkasid nad rikkurite rajooni jõudma. "Sa elad siin?" küsis tüdruk kulmukergitusega ning veel suurem üllatus oli tal siis, kui Chris ühe villa ees seisma jäi. "Päriselt elad siin? Mis sa teed, oled poliitik või?" küsis neiu turtsatusega. Kuidas muidu tal nii suur ja kallis maja on.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 16, 2013 3:15:56 GMT 2
Neidise lause peale ilmus mehe näole lustakas naeratus. "Nohh... Sellisel juhul hakkasid sa mulle just rohkem meeldima," lausus Christopher muigega, kõndides rahumeeli oma kodu poole. No millisele mehele ei meeldiks domineerivad naised? Või nohh.. Eks neid mehi oli, kuid Chris ei olnud kindlasti üks neist. Domineerivad naised olid huvitavamad.. Eriti veel need, kes voodis domineerida tahtsid. Tõotas tulla huvitav öö.. Kui Renna teda järsku korraliku õlamüksuga kostitas, turtsatas Christopher lõbusalt. "Tohohh... Näed kust tuli nüüd spetsialist meil välja. Ja kui palju kogemusi sinul siis nende ülikallite veinidega on, mille vanuseks on vähemalt 50 aastat?" uuris Christopher muigega, tumedate silmade pilk hetkeks neidisele rändamas. Mehel oli päris huvitav jälgida tütarlapse reaktsiooni, kui nad Chrisi maja ette jõudsid. "Njahh.. Ma ju ütlesin, et mulle viskas korterielu kopa ette.. See maja tundus vahelduseks päris tore," lausus noormees lõbustatult ning sisenes seejärel hoovi, mis oli ilusti aiaga ümbritsetud. Jõudnud peauksni, avas noormees selle, võttis turvakoodid maha ja sisenes seejärel oma villasse. "Noh.. Selline tore ju," lausus Chris turtsatusega ja viis lõbustunult pilgu neidisele. Mees pani esikutule põlema, eemaldas oma jaki ja pani selle esikus olevasse nagisse ning liikus seejärel ülisuurde elutuppa, pannes elutoa tule põlema.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Dec 16, 2013 16:41:31 GMT 2
Tüdruk naeratas, ta sai aru küll, mida Chris mõtles, ega ta eilane olnud. "For your information, mul oli eelmises elukohas päris mitu tuttavat, kellel raha oli tänu rikastele vanematele laristada," mainis Renna. Enda staatusest ta ei rääkinud, kuigi ka temal oli igakuiselt päris arvestatav summa enda käsutuses. "Ma ei uskunud, et sa nii radikaalse muutuse tegid," teatas Bre korterielu peale. "See on sul endal ostetud või?" ei uskunud neiu, et noormees ise nii rikas oleks. Tavaliselt on ikka vanemate rahakott mängus väiksemal või suuremal moel. Renna sisenes majja ja võttis nahktagi pealt, tumesinine pusa jäi hetkel veel selga. "Sa pead siin mulle nüüd tuuri tegema," meenutas naine muigega.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Dec 20, 2013 0:35:49 GMT 2
Kuulnud Rennat, et viimasel on rikkaid sõpru eelnevates asukohtades olnud, muigas mees lõbusalt. "Ah nüüd ma siis tean, et sa otsidki omale rikkaid inimesi tutvusringkonda, et kalleid veine juua," räälos Chris turtsatusega ja viis pilgu hetkeks neidisele. Mees silmitses hetkeks oma ülikooli lõputunnistust USA ühest tippülikoolist, mille noormees oli cum laudega lõpetanud. Seejärel viis noormees pilgu tagasi neidisele. "Radikaalsed lähenemised on huvitavad. Pisikene maja oleks olnud nohh.. igav," rääkis Chris turtsatusega ning kuulnud mehe küsimust, et kas maja on enda ostetud, noormees noogutas. Jeap, tema enda raha eest. Põhimõtteliselt. See raha kuulus kunagi tõesti mehe vanematele aga nüüdseks olid nemad surnud, seega raha kuulud Christopherile. Või noh. Pool sellest, teine pool oli mehe õe käes. Kuulnud nüüd, et neidis soovib tuuri selles majas, muigas Chris ning võtnud Renna käest kinni, kõndis noormees üheskoos neidisega terve maja läbi. Lisaks hiiglaslikule köögile, söögitoale, elutoale, vannitoale, leidus selles majas veel jõusaal, suur sisebassein, suur peeglisaal, hunnik erinevaid saunu, mitmeid külalistetube, tuba, kus oli piljardilaul ning baarilett koos pukkidega ja veel hunnik erinevaid tube, millel kõigil oli oma pisem eesmärk.. Majas oli võrdlemisi palju ruume ning üksi elades enamikke neist ta tavaliselt ei kasutanud. Siiski oli tore, kui sul oli kodus enda jõusaal ja suur bassein, kus soovi korral trenni teha ja ujuda. Viimaks lõpetasid noored jällegi elutoas. "Me võime ükskõik missuguses ruumis istuda, seega vali," lausus Chris kerge muigega kui nõjatus vastu seina, viies pilgu Breannale.
|
|