|
Post by Deleted on Nov 29, 2013 0:11:02 GMT 2
Kuigi nii Sierra kui ka Jason olid mõlemad ülikoolis juba teist aastat, ei olnud näitsik veel kordagi noormeest ülikoolis külastamas käinud, sest tal oli enda kooliga nii palju tegemist. Ja just siis kui talle sobis, oli Jasonil mõni õppus. Keegi justkui ei tahtnud, et need kaks kokku saaksid. Nüüd oli see aga muutumas, sest tüdruk oli osavalt suutnud enda koolitöö ühendada Jasoniga. Aines, kus nad õpivad kontsertite korraldamist, pidid nad vabalt valima koha, muusika, esinejad ja kõik muu, mis käis sellega kokku. Sierra otsustas minna külla Jasoni koolile, et neile väike muusikaga täidetud tunnike anda. Ta sai kiirelt mõned enda kursakaaslased endaga kampa. See kõik võttis küll kõvasti aega ja asjade ajamist, et kõik täiuslikult välja tuleks, aga Sierra arvates oli kõik seda väärt. Neiu lootis, et kui ta reedel esineb, siis saab ta veel terveks nädalavahetuseks Jasoni juurde jääda. Kuigi Sierra oleks rahul ka mõne tunniga, mis ta koos tüübiga veeta saaks. Jõudnud reede pärastlõunal Jasoni kooli juurde, hakkas näitsik kohe kontsertiga tegelema. Ta aitas üles panna tehnikat, valgustust ja kaameraid, et esitus linti võtta, kuna õpetaja pidi ju kuidagi saama kõike hinnata. Lisaks oli Sierra välja printinud väikesed tagasiside lehed, mis iga kuulaja ära täita saab. Nii saab neiu teada, mida keegi tema esitusest ja kontsertist üldiselt arvab. Kella kuueni oli veel kuskil kümme minutit jäänud kui kogu kool aulasse kutsuti. Alguses võttis sõna kooli direktor, kes seletas, mis üritusega tegu on ning siis astusid juba esinejad lavale. Esimesena esines üks neljaliikmeline poistebänd, seejärel üks Sierra parimatest sõpradest ülikoolis, kes oli ühtlasi ka tema roomie ja viimasena tuli näitsik ise lavale. Ta küll üritas rahva seest Jasonit üles leida, aga see osutus üsna raskekes, sest peaaegu kõik nad oli lühikeste juuste ja vormiga. Pärast kontsertit aitas Sierra kõik jälle kokku koristada. Ta saatis enda sõbrad kõik ära ning võttis seejärel suuna Jasoni ühikasse, lootes teda sealt leida. Ukse juures suitsu tegevad tüübid vaatasid tüdrukut üsna huvitatud ilmetega, sest oli näitsik ju just tunnike tagasi lavalt alla roninud. Sierra ainult muigas selle peale ning sisenes hoonesse. Ta suutis pärast pisikest otsingut üles leida puhkeruumi, kus oli päris korralikult tüüpe. Sierra jäi ukse juurde seisma, et lasta enda silmadel üle ruumi libiseda. Märganud korraga seda tuttavat inimest, hüppas Sierra süda lausa rõõmust. Ta jalutas vaikselt laua poole, mille taga istus neli inimest, kes kaarte mängisid. Üks neist oli Jason. Selles ei olnud kahtlustki. Näitsik jäi noormehe tooli taga seisma ning asetas enda käed tema õlgadele. "Missed me?" küsis Sierra muiates. OT: Välimus nagu videos, ainult sinised juuksed
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Nov 30, 2013 1:58:18 GMT 2
Nii Jasoni ja ilmselt ka nii mõnegi teise kadetti jaoks tuli tänase õhtu tippsündmus ootamatu. Noormees tegi enda toas parasjagu füüsikat, kui kõik kutsuti suurde aulasse, kus toimuvad vaid kõige tähtsamad üritused, kus on kõiki kohale vaja. Kuna Tommie jäi allasuunduva rivi lõppu, oli ta ka saali kõige tagumises otsas, aga kui Sierra lavale astus, tundis noormees ta ära enne, kui tüdruk jõudis üldse enda suu lahti teha. Üks lai naeratus oli poisi suul terve neidise esinemise ajal. Ning polnud just väga raske uskuda, et kogu saali täis kadette elasid noortele muusikutele kaasa, lauldes mõne rea isegi refräänist koos nendega. Jason oli ka üks nendest, aga põhiliselt siiski siis, kui tema tüdruk esines. Kahjuks jäi kontsert liiga lühikeseks, Thomas oleks võinud seda imelist häält kuulma jäädagi.
Pärast ootamatut preemiat, nagu neile naerdes öeldi, saadeti poisid tagasi ühikasse. Seega ei jõudnud Jason Sierraga sõnakestki vahetada, kui ta oli juba poolel teel tagasi enda tuppa, kui ta uksel füüsikast loobus ning hoopis puhketuppa suundus, kus poisid rääkisid endiselt nende üllatusest. Kaardimänguga ühines Jas lihtsalt mingi hetk, leides, et vajab mingit tegevust. Noormees tundis ennast momendil justkui pisikene laps, kes lubati kommipoodi ja talle anti isegi suur pulgakomm kätte, aga enne kui ta jõudis seda maitsta, võeti see talt ära. Ning Sierra oli tema hiiglaslik pulgakomm, mida noormees pole juba kuid saanud puudutada. Pidi leppima klaasi tagant imetlemisega.
Tundnud korraga kellegi käsi enda õlgadel ja seda imelist häält, hüppas Jason põhimõtteliselt laua tagant püsti, pöörates enda silmad Sierrale. Loomulikult märkas ta tüdruku juures tema juuksevärvi muutust, kurat, ta märkas seda juba siis, kui tüdruk lavale astus. Tommie arvates on see tüdruk siin ilmselt ainukene, kes midagi nii hulljulget suudaks uhkelt ära kanda. Kõik teised lihtsalt kahvatuksid. "Sa veel küsid," turtsatas Jason naerma hakates, põimides enda käed ümber tüdruku ning tõstes ta õhku, keerutades viimast koguni paar ringi. Lubanud Melody uuesti kahe jalaga maa peale, kinkis poiss neidise pehmetele huultele ühe õrna suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2013 15:51:53 GMT 2
Sierral ei olnud kohe kindlasti plaanis Jasonit ehmatada, aga just nii see siiski välja kukkus. Kui Jason äkitselt püsti hüppas, astus näitsik ise paar sammu taha poole. See oli lihtsalt instinktist. Kuulnud noormehe vastust enda küsimusele, hakkas Sierra naerma, aga enne kui ta talle midagi vastata jõudis, olid Tommie käed juba tema ümber, tõstes teda maast lahti. Keegi oli ikka väga õnnelik tema nägemise üle. See tegi Melody oleku ainult paremaks. Kui sa veedad palju aega kellestki lahus, siis sa ei tea kunagi, kas see teine inimene igatseb sind või unustab su. Kui Sierral kindel pind jälle jalge all oli, põimis ta käed ümber enda armsama kaela ning suudlues teda korralikult vastu. Ta ei kavatsenudki seda nii pea lõpetada. Ta oli midagi sellist siiski nii kaua oodanud. Lõpuks siiski noormehe huuled enda omadest vabastanud, vaatas tüdruk poisle naeratades otsa, libistades enda käed kuti kaelalt tema põskedele. "Ma lihtsalt tahtsin kontrollida ega sa mind vahepeal ära pole unustanud või kellegi teise vastu vahetanud," muigas tüdruk. Keeranud äkitselt enda pilgu teistele ruumis viibivatele tüüpidele, jõudis Sierrale justkui korraga kohale, et nad ei olegi seal kahekesi. Oih. "Eee... Tervist, poisid! Ma olen Jasoni tüdruk, kui keegi veel aru ei saanud. Sierra," sõnas näitsik natuke kõvemal häälel, pöördudes seejärel jälle vaiksemalt häälel Jasoni poole, "kas siin kuskile selline koht ka on, kus me saame vähemate silmapaaride all olla? Või on teil siin mingid nõmedad reeglid tüdrukute kohta ka. Seda ma juba tean, et ma pean enne öörahu ära minema, aga ma võtsin endale siia lähedale hotellitoa, mis tähendab, et ma olen pühapäeva õhtuni siin. Palun ära ütle, et sul ainult jälle mingi õppus või muu asi on." Meoldy vaatas Jasonile ootavalt otsa.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Nov 30, 2013 22:47:03 GMT 2
Jason suudles õrnalt, kuid armastavalt Sierrat vastu, hoides enda käsi tüdruku alaseljal. "Seda on raske teha. Sa oled lihtsalt liiga eriline selleks," sõnas noormees vaikselt, vajutades neidise ninale õrna musi. "Huvitav kelle. Siin on põhiliselt ainult poisid ning enda orientatsiooni pole mul kohe kindlasti plaanis muuta," turtsatas noormees lõbusalt, hakates hetkeks naerma. Tema sõbrad ja ülejäänud kursakaaslased, kes puhketoas olid või juhtusid sellest mööduma, seisid oma kohapeal paigal. Mõni muigas, mõni vangutas no-on-noored allmõttega pead ning mõni vaatas lihtsalt suu ammuli nende poole. Pooled Tommie sõbrad arvasid, et Sierrat kui Jasoni tüdruksõpra pole olemas ning need pildid tema voodi juures seinal on lihtsalt mõne suvalise internetist leitud tüdruku omad. "Ma arvan, et minu tuba on momendil üks tühjemaid kohti terves majas. Tule," sosistas Jason Melodyle vaikselt vastu, võttes tüdruku käest ning kõndides temaga mööda rahvast täis koridori, kus kõigi pilgud neid saatsid, enda toa poole. Õnneks polnud see väga kaugel. Ukse lahti lükanud, lasi Tommie tüdruku enda ees sisse vägagi lihtsasse, kuid suurde ja puhtasse ühikatuppa, mida poiss koos kolme tüübiga veel jagab. Uksest sisse minnes jäi otse suur aken, kust avanes vaade kooli õuele. Mõlemal pool akent oli seina ääres kahekordsed nagid koos kahe kirjutuslauaga. Jasoni oma oli paremat kätt asuva nari alumine korrus, mille vastas oleval seinal oli mõni kõige kenam pilt, mis noormehel oli, Sierrast ja neist kahest. "Mul on nädalavahetus täiesti vaba. Ei ühtegi õppust ega loengut. Ning kuna vabadel päevadel pole kohustuslik ühikas olla, siis ma võin täna õhtul sinu und valvata, kui sa vaid soovid," sõnas Jason õrnal naeratusel. Lükanud ukse enda selja taga kinni, kõndis ta vaiksel sammul enda nurgakese poole. Poiss kandis muidu seljas siis õhuväemundri juurde kuuluvaid pükse, nöörsaapaid ja pükstega tooni poolest kokkusobivat särki. Tema juuksed olid lõpuks isegi suht normaalse pikkusega, et neid saaks mingisse soengusse lõigata ning õnneks nii pea tal neid maha ei aeta uuesti, juhul kui tüüp ei lase neil just väga pikaks kasvada.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2013 23:52:21 GMT 2
Sierra jalutas koos Jasoniga tema toa juurde, surudes kogu jalutuskäigu vältel muiet alla, mis tahtis sinna kerkida, kui ta teisi tüüpe vaatas. Kas see oli sii tõesti nii eriline, et Tommiel keegi külas oli? Tüdruk ei hakanud selle mõttega eriti enda pead murdma, vaid jalutas tema tuppa. Ta lasi silmadega üle ruumi ning leidis, et see on tegelikult päris viisakas. "Kui ma soovin? Sa tõesti küsid seda? Muidugi ma tahaksin, et sa minuga tuleksid," sõnas Sierra säravalt. See nädalavahetus sai just palju paremaks, "kui sa seda linna siin tunned, siis sa võid mulle natuke seda homme tutvustada. Sinu sõpradega oleks ka äga kohtuda muidugi." Melody jalutas Jasoni juurde ilmselt tüübi narikoha juurde ning tema suule ilmus muie, märgates seinal pilte neist kahest. "Minu ühika toa teadetetahvel näeb üsna sarnane välja," muigas näitsik ning sättis ennast Jasonile sülle, asetades enda ühe käe ümber tema kaela ja teisse kätte võttis ta ühe poisi käe. "Ma näen, et soeng on sul küll lõpuks päris korralik," muigas Sierra.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Dec 1, 2013 0:41:13 GMT 2
Jason naeratas õrnalt Sierrale, võttes enda voodil istet. Õnneks olid siinsed narid kõrgemad kui õppekeskuse omad, kus ei ole isegi lühikesel inimesel võimalik enda voodis istuda, ilma et tea pead ära lööks. "Eks ma püüan homseks mingi teekonna välja mõelda," lausus noormees kergelt naerma hakates. "Ning põhimõtteliselt sa juba kohtusid nendega. Pealegi on nad kõik mingil määral mu sõbrad," lisas Tommie. Usaldus ja sõprus oli nende jaoks tähtis, sest nad pidid olema valmis enda elu usaldama teise kätte ja võtma ka ise vastutuse kellegi teise eest. "Tore ning ma loodan, et minust on seal ikka ilusad pildid üleval. Specially those with a normal haircut," turtsatas Jas lõbusalt, hoides enda rohelisi silmi kindlalt Sierral. Goosh, kuidas ta tüdrukut igatsenud on. Tema naeru, tema häält, tema soojust ja lõhna ning huumorit. "Jah. Nii kaua kuni me ei kavatse rokkariteks hakata, ei tule nad kääridega kallale," maigutas tüüp enda suud, tõmmates vaba käega läbi enda poisipea. See oli märgatavalt pikem kui mõni kuu tagasi ning meenutab paljugi seda soengut, mis tal oli siis, kui noormees lõpetas keskkooli. "Ning kuidas sul läheb?" küsis Jason vaikselt, tõstes käe, mis oli Melody sõrmede vahel, enda suu juurde, suudeldes õrnalt tüdruku sõrmi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2013 0:54:02 GMT 2
"Parem oleks, kui sellel teekonnal ka mõni hea söögkoht oleks," muigas Sierra. "Väga lahe, et te kõik läbi saate. Tead, ma olen üsna kindel, et ühikas, kus on ainult poisid on palju parem õhkkond kui seal, kus on ainult tüdrukud," lausus Melody, sest tüdrukud lihtsalt on sellised kadetsejad ja õelutsejad. "Nooh, seal on igasuguseid toredaid pilte, aga piinlikust sa ilsmelt tundma ei peaks, kui sa mõne mu ülikooli sõbrannaga kohtuksid," naeris Melody. Mõni oli ikka natuke totakam pilt ka, aga need oli lihtsalt nunnukad. "Ma arvan, et sulle sobib see väga hästi, mis sul on. Karvikuna ma sind küll ette ei kujuta," muigas Sierra ning tõmbas käega läbi kuti pehmete juuste. "Ma pean ütlema, et täitsa hästi. Teine aasta on natuke lihtsam ja meile antakse rohkem vabadust, et me saaksime ikka sellist muusikat ajada, mis meile rohkem meeldib. Meil on lahedad valikained ka ja palju rohkem esinemisi on ka. Ma ütleks, et suhteliselt tegus on, aga samas mitte hullult raske," sõnas Melody naeratades.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Dec 3, 2013 23:12:06 GMT 2
"Neid häid söögikohti jätkub siin linnas piisavalt, kuigi ma arvan, et kõige parem on siiski enda tehtud," muigas Jason lõbusalt, toetades kergelt enda pea Sierra õla vastu. Kaks pisikest turteltuvi. "Ütleme, et nii ja naa. Siin on omad eelised, aga sa ei oska arvata, kui suured diivatsejad võivad poisid vahepeal olla," turtsatas Tommie valjult ja lõbusalt, hakates hetkeks koguni naerma. Loodetavasti ei kuula keegi ukse taga nende juttu pealt, sest vastasel juhul tehakse noormehele hiljem kambakat. "Ehk siis ka totakaid pilte, kus mul on kõige veidram nägu peas, mida üks inimene on suuteline tegema," maigutas kutt lõbusalt suud, hoides enda rohelisi silmi Sierral. Aga see lihtsalt oli nii tüdrukulik. "Ning kui ma kõnnin sinu juurde sisse, siis kindlasti saadavad mind tuhat ja üks pilku ning selja taga kihistatakse naerda," lisas Jason norivalt. Kui tüdruk kommenteeris, et noormehele sobib hetke soeng, tõmbas Tommie veelkord läbi enda juuste. Nojah, ei kurda, kuigi võiks natukene pikem olla. "Seda on tore kuulda. Peaasi, et sa õnnelik oled ning väljakukkumine ei ole silmapiiril," muigas poiss kergel naeratusel, kinkides Melody ninale veel ühe musi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2013 23:20:58 GMT 2
"Noh, kui sul siin kusil köök käepärast on, siis sa võid mulle ju süüa teha," vastas Sierra lõbusalt, andes märku, et tema ise küll midagi teha ei viitsi, "ja ma mõtlen ikka sellist kööki, kus ei pea poolele su koolile süüa tegema." Ühika köökides kipus see ikka nii minema, et kui keegi midagi tegi, siis tulid kohe teised ka platsi. Vaesed tudengid. "Küll ma juba tean..." muigas Melody, "ma siiski näen seda parima pealt." Turteltuvid võisid nad ju olla, aga lisaks sellele suudavad nad pärast kuid lahus oldud aega ikka üksteise kallal norida ja nalja teha. "Ma ei välista seda, aga ma arvan, et need pilgud on pigem tingitud sinu... väga treenitud ja kuumast väljanägemisest," tunnistas Sierra ja peitis enda näo Jasoni õlale, endal suul lai muie. "Vahel ma mõtlen küll, et ma saaksin muusikaäris hakkama ka ilma selle kraadita, aga ma ikkagi arvan, et kõrgharidus annab mulle pisikese eelise. Pealegi kes teab... äkki ühel päeval saab minust hoopis muusikaõpetaja või midagi... aga aega on veel, et sellele kõigele mõelda," seletas Sierra ja vajutas poisi huultele ühe kiire musi.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Dec 4, 2013 20:10:57 GMT 2
"Päris nii suur luksus meil pole, et igal toal oma pisikene köök oleks. Isegi nelja toa peale ei ole võimalik ühte kööginurka teha," muigas Jason lõbusalt. Korruse peale oli kuskil neli kööki, seega üks söögitegemise nurgake pea kümne toa peale. "Seega sa pead jõuludeni ootama ning siis võin ma sulle kasvõi iga päev midagi küpsetada," lisas noormees vaiksel sosinal, hoides enda rohelisi silmi Sierral. "Või nii ... Kas ma peaksin sellest välja lugema, et sa panid minust poolpaljaid pilte seinale?" kergitas Tommie tõsiselt kulme, hoides vägagi osavalt naeru tagasi. Norida oskavad nad üksteisega tõesti, isegi kui möödas oli mitu kuud nende viimasest füüsilisest kohtumisest, sest Skype'i vestlused ei lähe just väga arvesse või mõned üksikud telefonikõned nädala sees. Lõpuks ilmus tüübi suule aga pisikene naeratus ja pärast valju turtsatust hakkas poiss lõbusalt naerma. "Muidugi saaksid. Nood tüübid seal stuudio klaasist seina taga peaksid olema kurdid ja lollid, kui nad sulle ära ütleksid," sõnas Jason ausalt, vastates Sierra pisikesele musile.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2013 22:45:06 GMT 2
Kuulnud Jasoni sõnu, manas Sierra enda näole kerge moss-suu, aga seda ainult senikaua, kuni noormees lubas talle jõuludel peaaegu et isiklik kokk olla. "Ohhooo, seda jään ma küll ootama," muigas tüdruk laialt. Kes ei tahaks, et keegi talle iga päev midagi maitsvat teeks? "Ja sinu sõnadest võin ma välja lugeda, et sa oled jõuludel Tree Hillis? Kuna sa siit üldse lahti saad?" uuris tüdruk kohe mitu küsimust järjest, sest ta kartis, et unustab muidu mõne neist ära veel. "Ei, muidugi mitte. Kuule, see on ju ainult minule vaatamiseks," lausus Melody kelmikalt ning vajutas Jasoni kaelale ühe õrna suudluse, samal ajal kui noormees lõbusalt naeris. "Ma tänan nende sõnade eest. Need tähendavad palju," sõnas tüdruk pisut tõsisemal ilmel.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Dec 5, 2013 21:53:09 GMT 2
Jason muigas vaid kergelt, kui märkas Sierra reaktsiooni. Loomulikult reageeris tüdruk sedasi. Millisele näitsikule ei meeldiks, kui tema poiss on nõus talle iga päev hommikul ja õhtul süüa tegema? Ilmselt mitte ükski. "Mul on kuskil poolteist nädalat veel käia. Seega 15. detsembriks peaksin olema Tree Hillis ning enne jaanuari esimese nädala lõppu ei liigu ma sealt kuhugi," sõnas Tommie vaikselt, mängides Sierra sinise juuksesalguga, keerutades viimast ümber enda näppude, lastes selle lahti ning korrates enda tegevust mitu korda. Tüüp lihtsalt armastas igat pisiasja tüdruku juures. "Ja sa? On sind ikka võimalik jõuludeks koju saada või pean ma sulle järgi tulema ja vägisi Tree Hilli viima?" turtsatas Tommie lõbusalt. Tundnud neidise huuli enda kaelal, libistas Jas õrnalt enda sõrmed tüdruku lõuale ja pööras tema näo enda poole, et näitsiku pehmetele huultele üks soe suudlus kinkida. "Sinu jaoks alati, printsess," sosistas Tommie.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2013 23:00:16 GMT 2
"Oh, siis sa saad ju sellel aastal õige vara juba vabaks," sõnas Sierra, "varem kui mina... mul on viimane arvestus üheksateistkümnenda hommikul. Ma üritan samal päeval lennukile saada. Ma arvan, et sa saad need paar päeva ilma minuta ka hakkama. Saadki enda perega aega veeta, enne kui ma su neilt ära röövin." Tüdrukule meeldis, kui Jason tema juustega mängis. See oli armas. Paljudele neidudele see muidugi ei meeldinud, aga Meolyl polnud selle vastu midagi. "Muideks... kahekümnendal oli vist kooliball... tahad minna? Kas sa selle aasta teemast kuulsid - Cowboy Christmas," muigas Sierra. See oli selline omamoodi, sest ei saa öelda, et see väga pidulik on, samas tahaks neidis hirmsasti näha, millise nurga alt kool selle korraldab. Saanud ühe pehme suudluse osaliseks, naeratas näitsik läbi selle.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Dec 9, 2013 0:04:51 GMT 2
"See on esialgne plaan. Aga neil seal suures ümmarguses kabinetis on kombeks meid siiski viimase hetkeni kinni hoida, aga loodame, et see aasta nad halastavad," muigas Jason kergelt, suul lõbus muie. "Ning kui sa soovid, siis ma võin sulle vastu tulla. Kasvõi Berkley ette parklasse," pakkus noormees vaikselt. Sierra parema käe enda sõrmede vahele võtnud, mängis ta veidikene tüdruku sõrmedega, põimides seejärel need enda omadega ja kinkides õrna suudluse neidise sõrmenukkidele. "Kas tavaliselt ei peaks poiss olema see, kes tüdruku ballile kutsub, mitte vastupidi," turtsatas Tommie lõbusalt. Jessica oli talle balli maininud mõni päev tagasi, aga tänaseks oli see noormehe peas sootuks kadunud. Ilmselt sellepärast jõudis Melody temast ette. "Aga teema on küll põnev, vähemalt momendil kõlab see nõnda," noogutas Jas kergelt enda sõnadele kaasa. Huuled näitsiku huultelt viimase lõuale ja sealt edasi kaelale viinud, kinkis poiss viimasele pisikesi üksteisele vägagi lähedal asuvaid musisid. "Aga see oleks mulle au olla sinu kaaslane sel päeval," sosistas ta vaikselt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 9, 2013 0:24:34 GMT 2
Sierra on ilmselt see, kes kõige rohkem loodab, et Jason tõesti natuke varem lahti saab. Saaksid nad kasvõi jõulud koos veeta, siis see oleks juba suurepärane. "Ma arvan, et kui sa mulle North Carolinas lennujaama vastu tuled, siis see on juba täiesti piisav," sõnas tüdruk, sest poisil ei ole mõtet ju lihtsalt selleks Bostonisse lennata, et tüdrukuga koos tagasi tulla. Sierra suudab selle pisikese reisi üksi ka üle elada. Seda eriti siis, kui ta teab, et Tommie ootab teda sihtpunktis. Melody näol oli endiselt üks naeratus, mis sealt ilmselt enne pühapäeva ära ei kaogi. Kõik see siin tundus lihtsalt nii õige. Jason lihtsalt tegi neiu arvates kõike õigesti. Tema sõnad ja puudutused ja suudlused... ta oli nii õrn, aga samas kindel. Tüdruk ei saakski midagi paremat tahta. Tommie oleks justkui üks unistuste poiss-sõber, keda tüdrukud endale võibolla unes ette kujutavad. Ainsaks miinuseks hetkel mehe juures ongi vahemaa, mis Sierrale vahel uskumatult suur tundub. "Võibolla, aga ära muretse, ma ei arva, et sa vähem mees oleksid sellepärast," turtsatas Melody ja hakkas naerma, toetades enda otsmiku vastu noormehe õlga. "Mhm, kuigi mul ei ole õrna aimugi, mida ma peaks kandma, et see oleks pidulik, aga samas teemasse," muigas Sierra ja juba järgmisel hetkel võis ta nautida Tommie suudlusi enda nahal. Need liikusid muudkui madalamale ja tekitasid näitsikus võrratu tunde. "Väga kena, sest ma ei oleks ilmselt eitavat vastust kuulanud," sosistas tüdruk vastu ning kattis Jasoni naha suudlustega täpselt vastupidiselt ennist Tommie poolt tehtud rajale neiu nahal. Sierra huuled liikusid mehe kaelalt tema huultele, kuhu nad pikemaks ajaks püsima jäid.
|
|