20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Nov 16, 2013 16:20:55 GMT 2
Võib-olla nuusutaks Sissy lihtsalt Colini korralikult läbi, kui mees mingil põhjusel Helena juurde peaks sattuma või kui tüdruk ise looma täna parki kaasa oleks võtnud. Siis oleks pidanud see lihtsalt üks jalutuskäik olema, sest noortekeskusesse loomi väga lasta ei taheta, nii et Mariel poleks niigi olnud Sissyt kuhugi panna. "Ma tulin tegelikult noortekeskusest... ma käin seal vahepeal harjutamas, nii et sa tead, kust mind leida, kui ma pole kodus või linnast väljas," rääkis Helena. "Ja ma olin teel koju, kuni need mälestused lihtsalt mu siin peatuma sundisid, kuid tegelikult olen ma endiselt sinnapoole minemas," rääkis ta. Natuke pikk maa küll, aga pole hullu. "Kuhu sa ise siis suundud?" uuris Helena, sest Colin küsis sama küsimuse temalt ja noh, võib-olla tõesti lähevad siis mõnda aega sama teed.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 16, 2013 19:57:45 GMT 2
"Ma lähen koju... ma mõtlen uut kodu," sõnas Colin viibates suunda, kuhu ta enne teel oli, kui tüdruk ta siin seisatama pani. Noormees hakkas vaikselt edasi liikuma, sest paar sammu saavad nad koos ka käia, kuigi Helena suundub Eastside'i ja Colin mitte. Noored jalutasid natuke maad koos, rääkides tühjast-tähjast, kuni noormees lõpuks paremale keeras ja tüdrukuga hüvasti jättis. Ei teagi, kas and enne Helena lahkumist veel kohtuvad.
OT: Lõpp?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Nov 16, 2013 21:32:42 GMT 2
"Selge," noogutas Helena. Colin eks andku siis teada, millal soolaleivale võib tulla, kui ta juhuslikult soolaleivapidu juba ära pole pidanud. Ta liikus mõned sammud koos Coliniga ja rääkis mehega niisama igasugustest asjadest, kuid enne kui neiu sillalegi jõudis, pidi ta mehega hüvasti jätma ja siis edasi minema. Koju jõudes otsis Marie enda lennupiletid välja ning hakkas siis midagi juba kokku pakkima. Ilmselt viib ta mõned asjad ka oma uude korterisse ära, kuid neid asju pole väga palju. OT: Läbi, tho they should really have some bonding time
|
|