|
Post by Deleted on Oct 3, 2013 21:32:28 GMT 2
Teresa oli küll alustanud magistriõpinguid, ent tunniplaan võimaldas tüdrukul mõneks ajaks Tree Hilli tulla. Ta sai küll jääda kuni järgmise nädala alguseni, aga asi seegi, ehkki keegi teine just sellepärast teisele poole maakera ei hakkaks lendama. Tessal tuli lihtsalt koduigatsus ning ta soovis näha oma lähedasi. Nüüdseks oli ta Tree Hillis viibinud juba kolmandat päeva ega kurtnudki enam selle olukorra üle, mis kodus valitses. Paistis, et vanemad võtsid lõpuks mõistuse pähe ja nägid isegi, et see pidev surve avaldamine ei vii kuhugi. Täna hommikul sai Tess aga ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui avastas, et tema kõrvaklapid ei töötanudki enam nii, nagu peaks, aga ilma nendeta ta ka läbi ei aja. Uusi oli vaja ja selleks tuli minna kaubanduskeskusesse, et sealt endale uued klapid muretseda. Kuna näitsik polnud juba teab mis ajast Tree Hilli kaubamajas käinud, kolas ta seal esialgu niisama ringi ja ostis isegi mõne uue riidehilbu, enne kui tehnikapoe üles otsis. Tess vaatas mõnda aega niisama ringi, silmitsedes riiulitele asetatud vidinaid. Sealt võis leida kõike kaablitest tahvelarvutite ja läpakateni. Pööranud end ümber, leidis Teresa üles ka riiuli, kus oli terve valik kõrvaklappe. Blondiin jäi seda riiulit silmitsema, suutmata otsustada, millised kõrvaklapid neist kõige kvaliteetsemad on ja millised ta peaks võtma. Ta kandis heledat kleiti, selle peal musta nahktagi, jalas saapaid ning musti sukkpükse. Peas oli Teresal musta värvi imearmas kootud mütsike ja kaelas hele sall. OT: @ezra
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2013 22:06:29 GMT 2
Kuna täna oli Ezral vaba päev, võttis mees ette käigu kaubanduskeskusesse, mida ta ikka ja jälle edasi on lükanud. Šoppamine pole just väga Ezra teema, aga tal oli tarvis mõningaid asju osta. Jätnud auto parklasse, sisenes ta hoonesse. Esimesena suundus mees riidepoodi, et see kõige tüütum osa kiiresti kaelast ära saada. Teksade proovimiseks kulus tal kõigest mõni minut, kui tüüp juba otsuse tegi, et need käivad küll, ja püksid ära ostis. Teine ja veelgi raskem ülesanne oli oma kaksikutest täditütardele sünnipäevakinkide valimine, aga kuna selleni on jäänud vaevalt nädal, pidi mees midagi ostetud saama. Mingid kinkekaardid ega ümbrikud rahaga ei tulnud kõne allagi, kuna taoline kingitus on Ronani arvates liiga igav. Nii käiski mees ühest poest teise, küsis paaril korral müüjateltki nõu, aga väljus ikkagi igalt poolt tühjade kätega. Siiski ei kavatsenud noormees lootust kaotada, vaid otsustas vahelduse mõttes tehnikapoes ära käia, lootes, et kui oma ostu seal sooritanud on, proovib ta uuesti need naistele mõeldud vidinad üle vaadata. Sisenenud peagi tehnikaosakonda, liikus Ezra automaatselt riiuli juurde, kus olid CD toorikud. Mõnda aega nende seas sortinud, leidis mees enda jaoks sobivad ning hakkas juba leti poole minema, kui nägi vilksamisi üht tuttavat nägu seismas vaid paar meetrit eemal. Kui Ezra oli kindlaks teinud, et tegemist ongi Teresaga, jalutas ta naise juurde. "Tervist! Ma ei teadnudki, et sa praegu Tree Hillis viibid," alustas Ronan kohe juttu.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2013 22:16:57 GMT 2
Kui Teresa üldse kunagi nii otsustusvõimetu oli, siis tõenäoliselt täna, sest ta ei suutnud kohe kuidagi endale uusi kõrvaklappe valida. Ta tahtis kvaliteetseid, aga mitte väga kalleid. Lõpuks võttis naine ühe pakendi enda kätte ning uuris seda, kuni kuulis kedagi end kõnetamas ja oma sinised silmad kõnetaja poole viis. "Ma olen siin tegelikult juba üsna mitmendat päeva. Loodan, et sa väga solvunud pole, et ma ette teatada ei kavatsenud," lausus ta. Ta ei teatanud kellelegi ette, vaid sadaski lihtsalt ühel heal päeval oma vanematekoju, sest üllatusvisiidid on ka ju toredad. "Aga kuna sa juba siin oled, siis äkki oskad mulle häid kõrvaklappe soovitada?" pöördus Tess abi saamiseks Ezra poole, sest tema oli ju sellistes asjades lausa spetsialist.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2013 22:35:38 GMT 2
"Ei, miks ma peaks solvunud olema," sõnas Ezra muigega. Kindlasti on inimesi, keda Teresa olulisemaks peab - näiteks naise pereliikmed. Pealegi oli mees paar viimast päeva hiliste öötundideni tööl olnud, mistõttu poleks tal nagunii Teresaga kohtumiseks sobivat võimalust tekkinud. Kuulnud Tessi küsimust, heitis Ezra pilgu pakendile, mida näitsik parajasti hoidis, ja võttis selle siis enda kätte. "Ma ei ütleks, et see siin oleks halb valik, aga võin mõned teised ka üle vaadata," teatas noormees, kui oli pakendit pisut põhjalikumalt uurinud. Järgmiseks tutvus ta veel teistegi sarnaste toodete hindade ning tehniliste andmetega, kuni ühe pakendi välja valis ning Teresale ulatas. "Kui sa tahad korralikku bassi, oleksid need Sony kõrvaklapid päris hea diil," sõnas Ezra.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2013 22:47:24 GMT 2
"Ei peakski," kehitas Teresa õlgu. Tema kohta ei saanud just öelda, nagu peaks ta oma pereliikmeid kellestki olulisemaks, aga oma õdesid tahtis ta küll näha ja nüüd nägigi ta nad ära. Kui Ezra naise käest kõrvaklapid haaras, uuris Tess ise samal ajal hindu, kuni talle ulatati ühed Sony kõrvaklapid. "Ma tahan head kvaliteeti ja seda, et nii hinna kui kvaliteedi suhe oleks tasakaalus. Sa ütled, et need on kvaliteetsed, aga vaatasid sa hinda ka?" uuris näitsik, kuigi arvas, et võib-olla võtabki need. Eksperdi arvamus ju siiski loeb päris palju, kuigi mingi hiina imevidina eest Tess küll nõus hingehinda pole maksma. Võiks ikka natuke kauem vastu pidada kui mõni kuu.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2013 22:59:13 GMT 2
"Aga sa võid mulle rääkida, mis sind nii ootamatult Tree Hilli tõi. Koduigatsus?" ütles Ezra oma varasema mõtte välja. Üldiselt ei käinud näitsik siin eriti tihti. Viimane kord, mil Ezra teda nägi, oli alles kunagi suvel. Kuulnud Tessi küsimust, hakkas tüüp naerma. "Jah, vaatasin küll. Ma ei ütleks, et need siin just kõige odavamad oleksid, aga mingit sellist jama pole sul ilmselt ka vaja, mis juba paari nädala/kuuga otsad annab." Kui mees ise endale poest tehnilisi vidinaid valis, võttis ta tavaliselt pigem kallima ja kvaliteetsema kui odava ja kahtlase, aga muidugi ei saanud ta endale kõige paremaid mudeleid lubada, sest rahaga Ezral väga laiata pole võimalik. Ega baaris just imesummasid ei teeni.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2013 23:11:57 GMT 2
"See ja tore tunniplaan, mille järgi mul kuni järgmise nädala alguseni midagi erilist ei toimugi. Mitte et paljud isegi selleks lühikeseks ajaks teisele poole maakera viitsiksid reisida," rääkis vastas Teresa, silmad Ezral. "Ja viimati, kui ma mäletasin, ei meeldinud sulle šopata, nii et ma tõsiselt imestan, mida Ezra Danvers kaubanduskeskuses teeb, kuigi praeguse kohta võiks ju öelda, et jumal tänatud, et sa siin oled," jätkas ta. Poleks olnud Ezrat, mõtleks Tess ehk siiani, millised kõrvaklapid võtta. Võib-olla oleks ta pimesi võtnud just need, mida ta enne silmitses. "Kuna eksperdi arvamus loeb palju, siis eks ma lähen maksan need ära," arvas näitsik ja suundus kõrvaklappidega kassasse. Tal polnud praegu erilist probleemi nii palju nende eest välja käia, sest raha oli ta suvel päris kõvasti kokku hoidnud ja mingil määral toetasid veel vanemad ka.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2013 23:24:49 GMT 2
"Mul on hea meel, et sina pole nagu need paljud teised, kes nii lühikeseks ajaks teisele poole maakera lennata ei viitsi," tunnistas Ezra, näol kerge naeratus. Mees ei kavatsenudki varjata, kui hea meel oli tal üle nii pika aja Teresat näha. "Mul oli vaja mõningaid asju osta. Mul oli enne ainult üks paar korralikke teksasid. Ja muidugi veel mõned väiksemad asjad, milleta ei saa," jätkas noormees. Kui Tess mainis, et võtab need kõrvaklapid siiski ära, järgnes Ezzy naisele kassa juurde. Temalgi oli vaja oma ostu eest maksta. Natukese aja pärast said aga mõlemad oma ostud tehtud ning väljusid poest. "Kuna mina sind aitasin, siis äkki saaksin sinult üht vastuteenet paluda? Mul oleks hädasti sinu nõu vaja, sest teismelisele tüdrukule kingituste valimine pole just minu tugevaim külg," esitas mees ka omapoolse abipalve.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 5, 2013 21:32:14 GMT 2
"Üks asi on viitsimine, teine asi on ressursid," sõnas Teresa oma eelnevat mõtet pisut ümber. Kui oled vaene, siis ometi ei hakka ju igal nädalavahetusel teisele poole maakera lendama. Siis oleks mõttekam muidugi üldse võimalikult kodu lähedal õppida. Muidugi oli naisel endal samuti hea meel Ezrat näha, sest tema oli üks vähestest inimestest, keda Tess üldse usaldada sai "Kellele sa kingitust tahad valida?" küsis Tess, kui Ezra lootis temalt mõned nõuanded kingituse osas saada. Ezra rääkis küll mõnest teismelisest tüdrukust, aga kas võis olla võimalik, et seesama tüdruk oli tüübi silmarõõm?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 6, 2013 22:25:56 GMT 2
"Jah, sul on õigus," lausus Ezra mõtlikul toonil. Ei olnud temagi mingi rikkur, sest baaris jooke müües ja vahepeal mõnda juhutööd tehes just miljonäriks ei saa. Mitte et Ezra üldse rikkusest unistakski. Noormees oli rahul sellega, mis tal juba olemas oli, kuna ei uskunud, et priskem summa pangaarvel teda õnnelikumaks teeks. Õnneks vajas ta midagi enamat, kuid Ez ei teadnud praegu isegi, kes või mis see olema peaks. "Oma täditütardele, kes saavad varsti 14. Sa oled nendega kohtunud küll," vastas mees Teresa küsimusele.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 7, 2013 23:49:07 GMT 2
"Aga sina lendaksid kunagi minu juurde Austraaliasse?" uuris Teresa, kuigi ei pidanud noormehe jaatavat vastust kuigi tõenäoliseks. Kuidas peakski Ezra teisele poole maakera saama, kui tema ise enda raha teenib ega saa just kõige kõrgemat palka? "Oh neid pubekaid," turtsatas Tess Ezra vastuse peale. Teismelistele on mõnikord ikka raske kingitust valida, sest võib-olla ei sobi neile ei üks ega teine asi, kuid oleneb teismelisest. "Ma arvan, et sa pead minuga naisteosakonda kaasa tulema, kuigi sina ikkagi ütled, mida nad arvatavasti tahta võiks. Ega minulgi lihtsam pole teismelisele kingitust valida," muigas naine, kellel endalgi oli kodus kaks teismelist õde ja vend, kes ka enam-vähem sellesse ikka juba hakkas jõudma.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 11, 2013 23:19:03 GMT 2
"Kui sa mind kutsuksid ning mul aega ja raha leiduks, siis miks ka mitte," vastas Ezra pärast enda esimese reaktsioonina tulnud õlakehitust. Juba lihtsalt uudishimu pärast oleks tore Austraaliasse minna, kuna mees polnud seal veel kordagi elus käinud. Üldse oli ta oma senise elu jooksul üsna vähe reisida saanud. "Pubekate kohta on nad küllaltki mõistlikud," kostis Ezzy neidise kommentaari peale, kuigi teadis, et sellegipoolest ei saaks ta üksi neile normaalse vidina valimisega hakkama... "Midagi roosat? Ma mäletan, et neile meeldis kunagi hirmsasti roosa värv," tuli mehele järsku pähe, aga ta kahtles, kas Teresa ainult värvi põhjal midagi soovitada oskaks... ja kui see idee üldse kuskile kõlbab.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 16, 2013 22:31:09 GMT 2
"Ja sa andsid just hea mõtte mulle," lausus Teresa, sinised silmad kergelt säramas. "Kui mul tuleb rohkem vaba aega, näiteks jõulude ajal või suvel, siis me läheme road tripile. Mis sa sellest arvad?" rääkis näitsik oma mõttest. Ta polnud varem kellegagi midagi sellist ette võrnud, sest alati jääb puudu kas ajast või rahast, kuigi raha pole vähemalt Teresa jaoks kunagi probleem. Samas midagi vahvat oleks alati tore teha. "Palun ära räägi mulle, et neist on saanud blondid wannabe Barbied," muigas Teresa.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 21:37:48 GMT 2
Kuulnud Teresa pakkumist, ei mõelnud Ezra kaua, sest idee tundus talle heana. "Võid minuga igal juhul arvestada," lubas mees. Jõulude ajal Ezra niikuinii tööl olema ei pea ning suvel saab ta endale paar nädalat puhkust ikka lubada, kuigi nii suve kui jõuludeni on praegu veel küllaltki palju aega. "Blondid on nad juba alates sündimisest, aga wannabe Barbie'de kohta ei oska ma midagi öelda," vastas noormees õlgu kehitades. Varsti aga oldigi juba õiges osakonnas ning Ezra saatis Teresale küsiva pilgu, nagu ootaks ta naiselt käsklust, mida ta edasi tegema peaks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 10:49:14 GMT 2
"Talvisel road tripil ma polegi käinud. Alati teevad kõik need suvel," lausus Teresa. Talvine sõit kuskile võib ka päris lõbus olla, eriti kui see sisaldab kämpingutes ööbimist, väikese ahju ees istumist ja kuuma šokolaadi rüüpamist. Mõnus. "Aga oskad sa vähemalt öelda, mis neile võiks meeldida, sest raske on aidata sul kingitust valida, kui ma ise nendega nii palju koos pole olnud?" küsis Teresa. Ta arvas, et Ezra sugulased olid ikka natuke erinevamad kui Tess ise. Pealegi olid nemad varateismelised ja Tess juba täiskasvanud naine.
|
|