|
Post by Deleted on Oct 25, 2013 14:26:46 GMT 2
"Siis peamegi meie midagi teisiti tegema - näiteks suusad või lumelaua kaasa võtma ," arvas Ezra. Poleks ju paha, kui nende roadtripist saaks lõpuks hoopis suusamatk või midagi muud sarnast, kuigi tüüp end eriti heaks suusatajaks just ei pea. Samas suudaks ta end nendel nii kaua püsti hoida, et mitte päris koba muljet jätta. Lumelauaga polnud ta oluliselt suurem sõber. "Mingi lõhnaõli, huuleläige või muud sarnased vidinad peaksid sobima, aga ma ei oska neid kohe üldse valida," kõlas Ezra vastus. Loodetavasti oskab Tess ta vähemalt nüüdki suuremast hädast välja aidata.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2013 22:57:06 GMT 2
"Lumelaud kõlab põnevalt, aga mina ei oska sellega midagi teha. Võib-olla õpetad?" pakkus Teresa. Praegu ei tuleks sellest lumelaua õppimisest ehk midagi veel välja, kuna pole õieti lundki ja kes teabki, millal see maha tuleb. Austraalias hakkab ka nüüd alles ju suvi ning Tere on keset suve koolis. Vahva. "Aga lähme vaatame siis lõhnaõlisid," pakkus Teresa. Ega ta ise ka ei teadnud eriti, mis nendele preilidele meeldida võiks, aga loodetavasti leiavad nad Ezraga kahepeale ikka midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 4, 2013 0:05:29 GMT 2
"Ma ei nimetaks end sel alal mingiks profiks, aga kui vaja, siis üht-teist oskaksin sulle ikka õpetada,"oli Ezra nõus väljakutse vastu võtma. Võib-olla olekski parem plaanid juba varakult valmis mõelda, sest siis jääks rohkem aega ettevalmistuste tegemiseks. Ajaga on ju selline lugu, et see kipub täiesti märkamatult mööduma, ilma et arugi saaksid. "Minu jaoks lõhnavad need kõik kuidagi liiga vängelt ja lilleliselt. Või siis olen ma lihtsalt valesid lõhnu nuusutanud," kommenteeris Ezra, kui hakkas lõhnaõlide nurga poole jalutama.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 4, 2013 22:32:20 GMT 2
"Then we have a deal," lausus Teresa. Siis tuleks ehk talvel mõneks ajaks tagasi tulla, kui see ülikooli kõrvalt veel võimalik on. Austraalia suve juures ei saa ju lumelauda nüüd õppida. Kuradi aastaajad, mis justkui tagurpidi on - kui teistel on detsembris talv, siis Teresal on südasuvi. "Mehed..." muigas Tess. Nad ei tee vist kunagi naiste parfüümidel vahet, ent ometi suudavad nad isegi mingi sellise kinkida, mille lõhn kõige vängem polegi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 4, 2013 23:41:51 GMT 2
"Ja kui sa selle unustama peaksid, siis ära imesta, kui ühel hetkel sinu telefon helisemist lõpetada ei suuda," sõnas Ezra naljaga. Tegelikult piisaks talle ka ainult ühest kõnest või sõnumist ja kui sellele vastust ei tuleks, ei viitsiks Ezra tüütamisega jätkata. Ta lihtsalt pole sellist tüüpi inimene, kellele meeldiks pidevalt oma sõnu korrata. "Selleks mul sinu abi vaja ongi. Valid näiteks mõned lõhnad välja, mis sulle meeldivad, ning mina võin siis lõpliku valiku teha, kui sulle nii sobib," pakkus Ezra. Võtnud hetke pärast ühe pudeli kätte, nuusutas mees seda korraks, kuid lõhna peale kirtsutas ta nina. Kuidas mõni naine küll midagi nii jubedalt lehkavat endale peale kallata suudab?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 6, 2013 19:08:26 GMT 2
"Come on, ma poleks su peale isegi siis vihane, kui sa mu keset ööd oma telefonikõnega äratama juhtud," muigas Teresa. Ainus inimene, kes teda kunagi ei tüüdanud, oligi vist Ezra ning vahepeal mõtles Tess isegi, kuidas neist nii head sõbrad on saanud. Keegi ei tunnegi vist Tessat rohkem kui Ezra. "Aga sa just ütlesid, et need lõhnad on ju kõik sinu jaoks ühesugused imalad lillelõhnad," noris Teresa. Lõhnavalik jääb vist ikkagi talle.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 12, 2013 1:16:49 GMT 2
"Ööseks tuleks telefon üldse hääletu peale panna," arvas Ezra. Vähemalt ise ta seda võimalust kasutas. Nii ei teki probleemi, et keegi tema magusat uneaega häirima hakkaks. "Aga järgmine kord ma siis proovin. Tahaks ise ka selles veenduda, kui vähe sind öine helistamine häirib," lisas mees, kuigi neid sõnu ei mõelnud ta tõsiselt. Ezra muigas korraks Teresa norimise peale. "Kolme lillelõhna seast ühte valida on ikka kergem kui kolmesaja lillelõhna seest."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2013 16:35:06 GMT 2
"Aga inimesed kipuvad unustama ja pealegi... äkki tuleb öösel mõni hädaolukord, kuigi ma loodan, et ei tule, sest enamasti oleks ma ikka väga pissed, kui keegi mu keset ööd ja kõige magusamat und üles ajab," rääkis Teresa, kes oli üks paljudest inimestest, kes kunagi ööseks telefoni hääletu peale ei pannud. Ega see tal just eriti helisema ka ei kippunud, kui mõni järjekordne valeühendus ei tekkinud, kus mõni mammikene kedagi küsib ja Teresal pole nagu õrna aimu ka, kes see inimene on. "I dare you," muigas naine, mõeldes, kas Ezra tegelikult ka talle keset ööd helistama vaevuks. Tema öö on ju Teresa päev, kui naine Austraalias juhtub viibima. Tess läks parfüümileti juurde ja esimesena haaras ta kätte Justin Bieberi lõhna. "Mis sa sellest arvad?" küsis ta naerdes.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2013 18:57:18 GMT 2
Ezra muigas naise sõnade peale. Ei, tema ei kavatsenud olla see kuri tüüp, kes vaese väikese Teresa keset kõige magusamat und üles äratab. "Seda me veel vaatame," ei hakanud Ezra kindlat lubadust andma. Tal ei tulnud see esimese hooga pähegi, et päev ja öö on Austraalias võrreldes Tree Hilliga täiesti tagurpidi. Kui mees nägi, missugust lõhna Tess talle pakkus, krimpsutas Ezra nina. Talle ei meeldinud kohe üldse see Bieberi-tüüp. Nii palju kui Ezra teadis, oli see tatikas kõike muud kui kellelegi head eeskuju andev staar. Pigem meenutas täielikku matsi, kes ei austa kedagi peale iseenda. "Tüdrukutele võib-olla isegi meeldiks, aga mina isiklikult otsiks midagi muud," andis tüüp ausa vastuse.
|
|