20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 9, 2013 16:57:12 GMT 2
"Suvi jäi tõesti veidi lühikeseks ja praegu ongi ilmad juba natuke liiga külmad, et randa minna, kui sa just talisupleja pole," muigas Helena. Muidugi oleks ju võinud rohkem aega rannas veeta, sest isegi LAs oleks Helena saanud seda teha, aga tihti oli nii, et aega ei jäänud, sest tuli veel plaadi kallal töötada ja siis veel kuskil esineda, intervjuusid anda või mõne ajakirja jaoks poseerida, kuid sellinse see artisti elu juba kord on. "Naljakas, aga minul on miskipärast alati nii, et mida vanemaks ma saan, seda lühemaks jäävad suved," naeris Helena ja võttis pidžaama seljast, jäädes helesiniste bikiinide väele. Seejärel võttis näitsik enda juuksed hobusesabast lahti ja sättis need pealaele krunni, enne kui rätiku haaras ja selle lihtsalt üle õla viskas. "Ma lähen hüppan nüüd vette, võid järele tulla, kui riided vahetatud saad," ütles ta sõbrannale ja lippas basseiniruumi, enne kui pea ees vette hüppas.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 18:33:22 GMT 2
Talisuplemisest on Daniela puhul asi kaugel. Pigem on ta mehhiklane, kes juba paar miinuskraadi peale soojemad riided selga tõmbab. Hetkel olid nad aga sees ja seega ei olnud Danil midagi selle vastu, et ujuma minna. Ta vahetas kiirelt enda riided bikiinide vastu, mis talle täitsa sobisid. Jalutanud basseiniruumi, jäi näitsik alguses tehisveekogu äärde seisma, silmitsedes sõbrannat, näol lõbus naeratus. Seejärel hüppas ta ka ise basseini, aga mitte pea ees, vaid ikka korraliku pommiga. Kui tüdruk jälle vee peale ilmus, lükkas ta juuksed üle pea ning ujus sõbranna poole. "Vesi tundus alguses nii külm," lausus Daniela, kes nüüd juba veega harjus. Vähemalt ei olnud majas tuult, mis kindlasti ujumise mitu korda külmemaks muudaks.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 9, 2013 18:57:30 GMT 2
Helena ujus vee all basseini teise otsa, enne kui pärast vette hüppamist pinnale tõusis. Ujumine oli ikka pagana hea mõte, sest tundub, nagu sellest oleks möödas terve igavik, kui näitsik viimati ujumas käis. Jah, vesi on küll kloorine, aga vähemalt soe. Helena kiljatas, kui Daniela vette pommi hüppas, sest sai pritsmetega pihta. "Täitsa võimalik, aga nagu näha, kastsid sa end juba korralikult märjaks. Harjudki palju kiiremini kui redelist vaikselt basseini tulles," lausus Helena. "Millal sa viimati ujumas käisidki?" uuris tüdruk, sest tundus, nagu oleks Danigi see suvi palju vähem randa jõudnud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 19:43:10 GMT 2
"Mulle meeldib nii rohkem, sest kui ma aeglaselt lähen, siis ma ei jõuagi mõnikord ujuma," muigas Daniela, kes nii mõnelgi korral on poole pealt tagasi keeranud ja hoopis veekogu ääres istunud. Ujumine talle üldiselt meeldib, aga see sisse minek on kõige hullem. "Ma arvan, et millalgi juuli alguses," lausus näitsik pärast mõningast meenutamist.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 9, 2013 19:51:53 GMT 2
"Peaks vist kunagi Mehhikosse sattudes seal ka vette minema, sest su sõnadest võib aru saada, et siin on isegi suvel kõvasti külmem vesi kui seal," arvas Helena, kuigi ei kujutanud ettegi, millal ja kuidas ta sinna sattuda võib. Äkki mõnel tuuril, kui just Dani teda kaasa ei võta? Sellele ei saanud muidugi vastu vaielda, et mõnikord on aeglaselt sisse minek kõige hullem, sest igal suvel esimest korda tuleb Marielgi kananahk ihule ja ta hakkab lõdisema, ent kastab siis end üleni vee alla, selle asemel et kaldale tagasi minna. "Ega ma ka rohkem ei jõudnud, kuigi mina vist sain isegi augusti alguses veel rannas ära käia, mitte et mul oleks jäänud aega end seal pruuniks praadida või kauem lainetes möllata," rääkis näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 20:22:40 GMT 2
"Ma tahan kaaaa Mehhikosse minna," sõnas Daniela, kes ei olnud seal juba ammu käinud. Ta tundis enda sealsetest sugulastest ja sõpradest pidevalt puudust. Võibolla võtab tüdruk tõesti Helena millalgi endaga kaasa. Siis saavad tüdrukud jälle ühe uue mälestuse. Helena saab hoolega enda hispaania keelt ka õppida. "Noh, eks ma oleks isegi rohkem käinud, kui teatud asju ette poleks tulnud," lausus näitsik õrnalt muiates.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 9, 2013 20:33:00 GMT 2
"Ära räägi, see kõlab nii ahvatlevalt, et ma võin kadedaks saada," muigas Helena, kes polnudki Lõuna-Ameerikas üldse käinud. Kui aga Mehhikost juba juttu tuli, ilmus Helena näole lai naeratus. "Kas ma rääkisin sulle juba sellest, et loodan uuest aastast tuurile saada?" küsis ta sõbrannalt. Colinile ta igatahes rääkis ja... hakkab jälle pihta, nüüd tuli näitsikule just see tüüp jälle mõtetesse. Võib-olla peaks üritama varemgi seda tuuri asja hakata ajama, kui Marie veel kolida ei taha. Siis oleks ta nii või teisiti mõnda aega kuskil ringi rändamas... või minna ikkagi Los Angelesse, sest tal oli võimalus saada osa ühes muusikalis, ent Marie kahtles, kas võtta see vastu või öelda ära. Otsustamisaeg hakkab igatahes otsa saama.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 20:39:29 GMT 2
"Hah, pole sul vaja kadedaks saada. Küll ma võtan su endaga kaasa, kui sinna lähen," lausus Daniela lõbusalt, andmata küll otsest lubadust, aga miks mitte see ära teha. Vaja ainult hea aeg leida. Kui laps kunagi haiglast välja saab, siis oleks nagu nii kena teda ka enda sugulastele näidata, kui nad just ise kohale ei lenda. "Mmm... viiist ei rääkinud. Igatahes ma ei mäleta, et oleksid rääkinud, aga mul on viimasel ajal peas tuhat ja üks mõtet nii et...," raputas tüdruk lõbusalt enda pead. Ta oli nüüd valmis Helenat kuulama, sättides ennast sellili vette ühe koha peal. Ta jõllitas lage, aga kuulas ka sõbrannat.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 9, 2013 20:49:01 GMT 2
"Okei, see kõlab juba nii, nagu tuleks sellest üks megavinge trip," lausus Helena. Muidugi tahaks ta Daniga kaasa minna ja siis saaks ta võib-olla oma hispaania keeltki harjutada. Teine mõte oli muidugi end keeltekooli kirja panna, aga tont teab, kas Mariel on üldse aega kohal käia. Muidu oli ta ammu mõelnud isegi klaveritundide peale, kuid need otsustas ta küll ikka kõvasti edasi lükata. Võib kitarri ka veel tinistada. "Kuna ma ise ka ei mäleta, et oleksin, siis nüüd ma räägin," rääkis näitsik ja asetas enda mõlemad käed basseini äärele. "Ma ei tea, kuidas ja kas ma üldse tuurile saan, aga esimene tuur oleks ilmselt mõni väiksem ja ainult USAs."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 20:55:36 GMT 2
Daniela naeris kergelt, olles kindel, et sellest tulebki üks megalahe reis, kui see tõesti toimub. Ajanud ennast jälle kõhuli, ujus tüdruk natuke ringi, aga mitte kuigi kaugele, jäädes viimaks Helena juurde basseiniäärde. "Soojendusesinejaid otsitakse alati. Pead lihtsalt õigel ajal õigest asjast kinni haarama," leidis Dani.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 9, 2013 21:02:54 GMT 2
"Kui nüüd soojendusesinejatest rääkida, siis esimest korda LAs olles sain ma küll mõnel üritusel kellegi soojendusesineja olla," rääkis Helena, sest ei mäletanud, et ta seda kunagi Danielale maininud oleks. Nüüd pole aga noor artist mitte ainult enam soojendusesineja olnud, vaid ta on andnud juba mitu päris enda kontserti ka, kaasa arvatud need plaadiesitlused nii Los Angeleses kui ka tema kodulinnas Tree Hillis, kus ta isegi Burning Boat Festivalil üles astus. "Ja ma pole sulle ilmselt rääkinud ka sellest, et mulle pakuti ühes muusikalis osa, aga ma endiselt ei tea, kas võtta või jätta ja otsustamistähtaeg läheneb. Noh, hea on see, et ma saaks ehk näitlemises ka kätt proovida, kuid siis ei saa ma kauaks Tree Hilli jääda," rääkis näitsik. Seda uudist võis juba ammu ka neiu twitterist lugeda, kuid keegi polnud selle kohta eriti küsinud ka.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 21:09:44 GMT 2
"Soojendusesineja sain isegi mina New Yorgis olla paaril korral," lausus Daniela, kes päris enda suurt esinemist küll pole teinud, küll aga on ta teinud enda youtube'i fännidele pisikesi kokkusaamisi ja siis on ta küll üksinda esinenud. Burning Boat Festivalil näitsik üles astuda ei saanud ja noh, egas midagi. Võibolla järgmisel aastal? "Selle otsuse pead sa küll ise langetama. Eks ta kindlasti põnev kogemus oleks, aga see võtab ka kõvasti aega, sest kui sa ennast sellise asjada seod, siis on seal proovid ja esinemised peaaegu igal õhtul," sõnas tüdruk, kes ise Helena asemel olles vist samuti ei oskaks valida, mis see õige asi oleks.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 9, 2013 21:16:47 GMT 2
"Soojendusesineja või mitte, see on igatahes hea algus," leidis Helena. Eriti hea on see veel neile, kes polegi varem suurel laval suure rahvahulga ees esinenud, kuid Marie eeliseks olid võistlused, millel ta juba lapsest peale osalenud oli. "Näitlemine võib samas päris lahe olla, aga igal õhtul proovid ja esinemised... hmmm, see kõlab isegi mulle kui potentsiaalne stressiallikas," muigas tüdruk, ent polnud siiski oma otsuses veel kindel. Eks ta natuke mõtleb sellele ja küll üritab siis otsusele ka jõuda. Kui ta nii väga näitlemist tahab proovida, võiks ta ju minna isegi mõne filmi või sarja castingule, kui seal osatäitjaid otsitakse.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 21:25:22 GMT 2
Daniela oli Helenaga täiesti nõus - see on hea algus. Tüdrukule oli suure rahva ees esinemine endiselt natuke kõhe, aga ta sai sellega siiski juba päris hästi hakkama. Dani alustaski ju enda videodega sellepärast, et ta ei julgenud kellegi ees otseselt esineda. "Stressiallikas on ta kindlasti," naeris tüdruk, "eks sa tule ja räägi Matti ja Treyga. Nemad teavad vast midagi näitlemisest. Mitte küll teatrilaval, aga asi seegi." Lükanud ennast jälle basseiniservast eemale, otsustas Dani natuke ujuda. Mis ta ikka seal ühe koha peal seisab.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 9, 2013 21:44:50 GMT 2
Kui oli tõesti midagi sellist, mida Helena kindlasti kunagi ei kaotanud, oli selleks just tüdruku enesekindlus. Tõsi, enne esinemist tuli temalgi närv sisse, kuid kadus, kui näitsik oli laval. Seal tundis Marie end kindlalt. Kuna Helenal sai ka ühe koha peal kükitamisest kõrini, ujus temagi mõned ringid basseini teise otsa ja tagasi. "Nägu olen näinud ja nime olen kuulnud, aga meest ei tea," naeris Helena, kui Dani soovitas tal tema ja Mattiga näitlemisest rääkida. Treyga polnud Helena lihtsalt suhelnud ja tüdruk oli kindel, et tema on viimase jaoks samuti ainult nimi ja nägu. "Tegelikult mõni väike külalisroll oleks isegi lahe," arvas neiu.
|
|