|
Post by Deleted on Sept 1, 2013 21:29:28 GMT 2
"No siin ei hakkagi, aga kui see kõrgem oleks, siis küll," selgitas Kitty, sest Alejandro oli temast vist natuke valesti aru saanud. Muidugi oli see ronimispuu liiga madal selleks, et Kittyl kõrgusekartus tekiks. "Jah?" oli Kitty põnevil. "Mida sa siis veel hästi oskad? Peale massaaži ja ronimise?" uuris tüdruk. Ta polnud ise veel Alejandrolt massaaži saanud, aga kui ta massöörina töötas, pidi ta ikka hea olema. "See tuletab muidugi meelde, et peaks kunagi sinu juurde salongi tulema," muigas Erica, ehkki tal polnud õrna aimugi, millal ta seda päriselt teeb. Kunagi ikka. Rica järgnes Alejandrole liivakasti, kuni leidis ühe plasttopsi. "Näed, me päris paljaste kätega ei peagi siin askeldama. See ajab vast lossi ehitamisel ka asja ära," pakkus näitsik ja hakkas kätega liivakastis kaevama, et märga liiva leida. Kui ta selle leidis, pani ta märja liiva topsi sisse ja keeras selle kummuli, koputades peale. Kui Erica topsi ära võttis, oli mingi tornitaoline kuju juba olemas.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2013 22:21:25 GMT 2
"Kui sa tunnistad selle asjanduse otsas endale, et kardad kõrgust, võib ka pisike ronimispuu hakata palju kõrgema ja ohtlikumana tunduma," seletas Alejandro oma mõtet täpsemalt. Kuulnud küsimust, jäi mees natukeseks mõtlema. Ega ei olnudki neid tegevusi palju, milles ta väga hea oleks. "Noh, ma oskan päris hästi arvutimänge mängida. GTA-s teeksin sulle vabalt pähe," pakkus noormees muigega, sest tal ei tulnud lihtsalt midagi paremat pähe. "Salongi oled alati oodatud, aga võiksid mulle enne enda tulekust teada anda," sõnas Alejandro. Võib ju juhtuda, et Kitty tuleku ajal on Alejandro juures hoopis keegi teine. Vedas neil, et keegi ühe topsi sinna oli jätnud, sest paljaste kätega oleks seal natuke tülikas kaevata. "Pole sellel ka midagi viga," nõustus Luis Erica sõnadega, kuid kirtsutas ühel hetkel nina, sest ta tundis lõhna, mis ei peaks üldse sellesse liivakasti kuuluma. "Mulle tundub, et mõni kass on kuskile siia pissinud," teatas tüüp muige saatel.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2013 22:39:51 GMT 2
"Ma ei tea, kuivõrd see psüühiline on, aga mul tõsiselt hakkab mõne kõrgema ronimispuu või mille iganes peal pea ringi käima, kui ma alla vaatan. Aga noh, korra olen ma oma kõrgusekartusega ka silmitsi seisnud - sillal," rääkis Kitty. Ka lennata ei saanud neiu nii, et ta merehaigust vältida suudaks, sest see lihtsalt tuli. Õnneks polnud see kõrgusekartus midagi foobia sarnast, sest muidu poleks Erica sellele ronimispuulegi läinud, rääkimata veel sillalt alla hüppamisest. "Okei, pane mind ka midagi mängima. Esita mulle väljakutse ja vaatame, kes siis pähe saab," tuli Ricale mõte, kui Ale ütles, et GTA-s teeks ta tüdrukule pähe. Noh, eriline mängur Erica tõesti polnud, aga talle meeldisid väljakutsed. "Jätan meelde," noogutas Kitty. Varsti hakkas ka tema liivakastis ebameeldivat lõhna tundma ja Alejandro sõnad panid ta naerma, ent Erica ei lasknud end sellest segada, vaid võttis järgmise topsitäie liiva, kuni sealtki mingi tumeda ja äärmiselt ebameeldivalt lõhnava olluse avastas. "Tundub, et kass pole siia ainult pissinud," naeris tüdruk ja näitas topsi sisu Alejandrole. "Ma leidsin praegu... junni," ei suutnud Kitty neid sõnu öeldes kuidagi tõsiseks jääda, kuigi nüüd mõtles ta küll, et jäägu see liivaloss sinnapaika. Saatuslik kakajunn? Nüüd oli küll Erical tahtmine lihtsalt käed kuskil ära pesta, kakajunn unustada ja Alejandro juurde minna.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2013 23:08:11 GMT 2
"Aga sillal sa ületasid ennast ning tegid selle hüppe ikkagi ära," sõnas Alejandro, kui ta meenutas seda korda, mil nad koos Wilmingtoni sillalt alla hüppasid. Eks mõnikord tulebki elus oma hirmudega silmitsi seista, et õppida neid ületama. "Võib ju kunagi koos mõnda mängu proovida. Küll siis näha saab," lausus tüüp muigega. Huvitav oleks muidugi teada, kas Kitty pärast seda korda üldse enam Alejandro vastu mõnda arvutimängu mängida tahaks... Näitsiku tähelepaneku peale hakkas Ale veelgi rohkem naerma. Kuhu nad küll sattunud olid? Oli see liivakast või kassivets? "Läheks kuskile mujale?" arvas noormees. Siin liivakastis olemiseks polnud tal küll enam mingit tuju. Vaesed lapsed, kes siia kunagi veel mängima peaksid sattuma. Keegi peaks mingi hoiatussildi üles panema.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2013 12:02:34 GMT 2
"See eneseületus oli seda lihtsalt väärt," lausus Kitty. "Ma teeks seda iga kell veel." Järgmisel suvel siis ehk, sest vaevalt vesi enam nii soe. Ookeanis võis küll vesi veel soe olla, aga jões vaevalt. "Las ma arvan... Sul on terve riiul neid mänge täis?" pakkus Erica, kes Alejandro tuba siiani näinud ei olnud. Tema oli tavaliselt elutoas istunud, kui ta sattuski Alejandro juurde. "Ma arvan, et läheks jah. Tegelikult tahaks käsi pesta ja siis võiks sinu juurde ehk minna," arvas Erica. Mõni avalikum koht pidi ju ikka tee peale jääma, kus oleks vähemalt WC, et käed puhtaks pesta. Tõsiselt rõve ikka, et kassid selles liivakastis oma häda käisid tegemas, kui seal mängimas käiakse.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2013 0:54:53 GMT 2
"Ära nüüd liiga uljaks ka muutu. See võib valusalt kätte maksta," otsustas noormees Kittyt igaks juhuks hoiatada. Tihti juhtub nii, et kui ühe väiksema ekstreemsuse korra ära proovid, hakkad tahtma midagi veelgi vägevamat korda saata... "Päris tervet riiulit pole, aga neid mänge leidub ikka omajagu," vastas Ale näitsiku küsimusele. "Muidugi. Meid ei tohiks seal täna keegi segada ka," oli Luis Erica mõttega nõus. Igatahes on Alejandrol liivas sobramise tuju ilmselt pikaks ajaks läinud, kuigi seda intsidenti meenutab ta kindlasti kunagi hiljem naeruga.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2013 11:13:27 GMT 2
"Aga ütle, mida siis veel teha, kui mul jälle adrenaliinivajadus tuleb?" küsis Kitty, kallutades pead kergelt küljele. Selle hüppe ajal olid küll neiu adrenaliinitase ikka väga kõrgel ja ta nautis seda. Kindlasti tahaks veel midagi väga ekstreemset kunagi teha. "Mis su lemmikmängud on?" uuris tüdruk. Ta ise vist neid mänge ei oskaks, kus mingeid missioone tuleb täita, aga näiteks Need For Speed võiks isegi sobida. "Siis võiks minema hakata," arvas Erica, kuigi väga lähedal Alejandro kodu sellele mänguväljakule polnud ja neiu ise katsub rattaga nii sõita, et Alejandro temaga ikka ühes tempos püsiks.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 18, 2013 20:49:33 GMT 2
"Helista mulle," vastas Alejandro muige saatel. Küll ta siis neidist edasi oskaks juhendada. Võib-olla võtaksid hoopis koos midagi ekstreemset ette. "Grand Theft Auto, FIFA ja Battlefieldi seeriad," vastas Ale näitsiku küsimuse peale. Eks neid lemmikuid oli tal rohkemgi, aga need kolm olid siiski põhilised. Igasugused auto-, spordi- ja tulistamismängud oli vägagi Alejandro teema, kuid ei saa öelda, et ta iga päev midagi mängima satuks. Normaalse inimese kombel on ka ju ikka elada vaja. "Mina arvan sama," noogutas kutt, olles iga hetk valmis juba liikuma hakkama.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 18, 2013 21:56:30 GMT 2
"Helista mulle, olen nii villane," imiteeris Erica Alejandrot ning hakkas naerma. "Kindlasti helistan," lubas ta. Tegelikult tahtiski ta kutiga koos adrenaliini otsima minna, sest üksi oleks seda lihtsalt veidi igav teha. "Ainus, mis mulle üldse midagi ütleb, on see Grand Theft Auto," muigas ta, kui poiss enda lemmikud mängud ette luges. Nagu paljud tüdrukud, ei olnud ka Erica just eriline arvutimängude fänn. Seekord ei tundunudki tee Alejandro juurde enam nii pikk, sest varsti olid noored kohal ka ning seejärel läks Erica käsi pesema, sest see "aare", mis nad Alejandroga liivakastist leidsid, polnud just kõige meeldivam. "Süüa tahaks," oli kööki jõudes Erica esimene mõte.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 21, 2013 0:01:56 GMT 2
Alejandro muigas selle peale, kui Erica kasutas sellist hääletooni, mida võib kuulda hilisõhtuti telekast, kui tulevad reklaamid, kus mingid paljad tibinad paluvad endale helistada... Mitte et Ale oleks mõnele sellisele numbrile kunagi helistanud. "Ega tüdrukud tavaliselt sellistest mängudest palju ei teagi," lausus Alejandro Kitty sõnade peale. Ale ei tunnegi vist ühtegi naissoost isikut, kes oleks arvutimängudesse kiindunud. Ju neil on ikka mingid muud huvid. Mõne aja pärast oldi juba Jimenezte pool ning söögitegemisplaani võiski varsti käiku lasta. "Mina samuti. Vaatame siis, mida huvitavat külmkapis leidub," arvas noormees. Kuna ta oli alles hiljuti poes käinud, peaks seal piisavalt söödavat kraami olema, mida niisama näksida või millest midagi valmistada.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 21, 2013 0:12:23 GMT 2
"Ma tean The Simsi," muigas Erica võidukalt. See oli üks vähestest arvutimängudest, mida ta mängis ja mis talle meeldis ka. Kitty polnudki seda mängu juba teab kui ammu mänginud, kuid selle kavatseski ta nüüd ette võtta veel enne, kui kool algab. Suvest tuleb ikka viimast võtta. "Aga sa vaata ja ütle, mis me süüa võiks teha," lausus näitsik ning sammus noormehe juurde, tõusis seejärel kikivarvukile ja vajutas tema huultele õrna musi.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 21, 2013 17:35:38 GMT 2
"No näed. Polegi arvutimängud ainult meeste rida," lausus Alejandro näitsiku sõnade peale. The Sims peakski olema selline mäng, mis tšikkidele rohkem peale läheb. Alejandro oli seda ka muidugi proovinud, aga erilist muljet mäng talle ei avaldanud. Luis ei jõudnudki Ericale rohkem midagi vastata, kuna enne sai ta ühe musi osaliseks. Selle peale naeratanud, haaras ta näitsikul käest ning jalutas Ericaga koos külmkapi juurde, et sealt kohe head ja paremat lauale laduma hakata. Sellest tuleb kindlasti üks korralik söömaaeg.
OT: läbi
|
|