|
Post by Deleted on Aug 20, 2013 12:01:06 GMT 2
Värskelt Tree Hilli elanikuks ristitud Kittyl läks küll hästi, kui ta pärast Alejandroga veedetud õhtut haigeks ei jäänud, sest ta jõudis läbimärjalt koju ning külmetas ennast ikka päris korralikult. Kui esimesel korral Wilmingtoni sillalt alla hüppamine veidi kõhe tundus, siis nüüd oli neiu veendunud, et ta teeks seda veel. Tol õhtul tuppa astudes ei jõudnud Erica oodatagi, millal ta Alejandrot uuesti näeb, kuid mõne päeva pärast, kui neiu tüübiga jälle Skype'is juttu ajas, tegi too ettepaneku uuesti kokku saada. Seekord ei olnudki kohtumispaigaks Wilmingtoni sild või mõni muu täiesti tüüpiline koht, vaid mänguväljak, kuhu Kitty oli jällegi kõvasti varem jõudnud. Ta oli alati see, kes jõuab igale poole pigem varem kui hilineb. Täna ei jätnudki Rica jalgratast keldrisse, vaid sõitis parki ja lukustas selle jalgrattahoidla peenikese metalltoru külge. Vaid nii sai kindel olla, et Kitty ratas pärast alles on. Nüüd suundus Erica mänguväljaku poole ja jäi ühele vabale kiigule noormeest ootama. Kuna ilm oli päris soe, kandis Erica kirjut suvekleiti ja pruunikat tooni rihmikuid. OT: @alejandro
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2013 15:06:21 GMT 2
Pärast toda õhtut, kui nad Kittyga oma esimesel kohtingul käisid, suhtlesid noored ikka samamoodi edasi nagu ennegi, kuid järgmise kokkusaamisega tuli pisut oodata. Alejandrol tekkis tööl jälle kiirem aeg ja niisama lõbutseda ta ei saanud, aga kohe esimesel võimalusel kutsus noormees Kitty uuesti endaga välja. Sel korral leppisid nad kokku, et kohtuvad mänguväljakul. Ale isegi ei mäletanud enam, millal ta viimati sinna sattunud oli. Kohale jõudis Alejandro mõneminutilise ajavaruga, aga isegi siis oli Kitty juba varem platsis. See oli muidugi positiivne, sest paljud teised naised lasevad meelega meestel enda järel oodata. Naeratanud kergelt ning saatnud Ericale tervituse, jalutas mees näitsiku juurde ning võttis koha sisse teisel kiigul, mis oli samuti veel vaba. Seljas kandis mees triibulist lühikeste varrukatega triiksärki, jalas beežikaid lühikesi pükse ning musti sandaale."Paku, miks ma just siin kokku tahtsin saada," andis Luis neidisele kohe ülesande kätte. Ei tea, kas Kittyl on nii hea fantaasia, et see põhjus ära arvata.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2013 15:31:08 GMT 2
Kui Alejandrol tööl kiireks läks, sest kliente oli ehk palju, lõpetas Kitty enda tööaja välikohvikus ära. Nüüd hakkas ta juba mujale töökohta vaatama, sest olgugi et isa saadab raha nii talle, ta emale kui ka neiu poolõele Staciale, ei tahtnud Kitty temalt midagi. Ta tahtis ise raha teenida. Alejandrol muidugi vedas, et tema Kitty järel kunagi ootama ei pidanud, sest neiu oli alati nii varajane. Siis ei saanud tüüp ka vinguda, et Erica veedab pool päeva peegli ees. Tegelikult ei kandnudki neiu eriti palju meiki ja juuksed olid tal ka tavaliselt niisama lahtiselt, seega peegli ees tal kaua minna ei saanudki. Kui Rica viimaks Alejandrot märkas, ilmus temagi näole naeratus ja ta viipas kergelt tüübile, kui too tema poole kõndis. "Seriously? Ma vihkan äraarvamismänge," torises Erica Alejandro küsimuse peale. Nimelt ei meeldinud igasugused äraarvamismängud tüdrukule ühel väga lihtsalt põhjusel - ta lihtsalt ei suutnud kunagi midagi ära arvata ja kui suutiski, siis oli see rohkem vedamine. "Aga olgu, las ma proovin siis arvata," muutus tüdruku ilme lõbusamaks ja ta tegigi näo, nagu üritaks mõelda. "Sa tahad, et me olekski täna nagu väikesed lapsed?" pakkus näitsik, šokolaadipruunid silmad Alejandrol.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2013 21:31:02 GMT 2
"Sest sa pole nendes osav?" oletas Alejandro. Mis põhjusel neid muidu vihata? Ega Ale ka arvamises eriti hea polnud, aga ta vähemalt üritas millegi vaimuka peale tulla, kui keegi talle sellise väljakutse esitas. Kuulnud, mida Kitty pakkus, raputas noormees pead. Olgu, parem ütleb õige vastuse ise ära, sest vaevalt näitsik selle peale muidu tuleks. "Ma nägin ühel ööl unes, et tulin siia koos sinuga. Sellepärast," tõi Luis ise tegeliku põhjuse kuuldavale. Kui ta nüüd mänguväljakul natuke ringi vaatas, selgus, et vähemalt praegusel hetkel polnud küll läheduses ühtki last näha. Ei tea, kuhu nad kadunud on? Muidugi mingis mõttes oligi nii parem, sest nad said nüüd täiesti omaette olla. "Aga me võime pärastpoole mujale minna. Näiteks minu juurde. Maja on täna täiesti tühi," pakkus noormees ühe variandi välja, mida nad hiljem teha võiksid.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2013 21:50:41 GMT 2
Whoa, tüüp loeks nagu Kitty mõtteid. Kusjuures polnud see üldse esimene kord, kui nii juhtunud oli. Vähemalt oli Kitty vastus noormehe küsimusele neiu enda jaoks loogiline. Miks muidu just mänguväljak? "Mitte eriti," raputas Erica pead. Kuulnud õiget vastust, tundis Kitty, kuidas tema süda jälle pekslema hakkas ning neiu näol võis näha kerget õhetust. Seda oli küll hea kuulda, et tüüp teda unes nägi. Vähemalt polnudki Kitty ainus, sest Alejandro oli tema unenägudeski viimasel ajal kuidagi tihe külaline. "Ja sa tahtsid seda unenägu reaalsuseks teha?" küsis Kitty, näol õrn naeratus. Neil oli selleks praegu hea võimalus, kuna ka Kitty ei näinud mänguväljakul ainsatki hingelist peale Alejandro ja enda. "Mulle sobib see variant," noogutas näitsik. "Aga tahad sa praegu mulle hoogu teha?" küsis Erica ja viis siis pilgu liumäele, ronimispuule ning seejärel liivakastile. "Või hoopis laseme liugu ja turnime natuke? Või ehitaks liivalossi?" pakkus neiu erinevaid variante, kuigi ausalt öeldes polnud temal olulist vahet. Jõuavad seal mänguväljakul veel küll olla.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 25, 2013 1:18:05 GMT 2
Nojah, igaüks polegi sellistes arvamismägudes suurepärane. Vähemalt ei hakanud Alejandro Kittyt hullult pinnima, vaid ütles talle vastuse ilma liigse keerutamiseta ette ära. Neidise reaktsioon kuuldule oli Ale jaoks paras üllatus, aga seda muidugi positiivses mõttes. "Ma mõtlesin, et oleks ju huvitav midagi sellist teha. Üldiselt ma eriti oma unenägusid ei mäleta," selgitas noormees, miks tal tuli mõte just siia tulla. Kuulnud näitsiku järgmist küsimust, tõusis Alejandro püsti ning liikus Ericast piisavale kaugusele, et talle hoogu tegema hakata. "Ma arvan, et võime seda kõike täna teha, kuid esimesena avaldasid soovi, et sulle hoogu teeksin," sõnas kutt. Natuke läks sellega aega, et kiik korraliku hoo üles võtaks, aga kui see tehtud sai, läks Ale enda kiigele tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 25, 2013 1:38:22 GMT 2
Muidugi oleks see pinnimine Kittyl lõpuks kopa ette visanud, aga Alejandro peale poleks ta ikka vihastanud nii tühise asja pärast. Ta tuli siia, et neil koos tore oleks, mitte noormehe üle vinguma. "Huvitav, et sa seda mäletasid," muigas Kitty. "Aga las ma räägin sulle ka midagi. Nimelt olen ma sind viimasel ajal päris tihti unes näinud." Kui jutt juba unenägudele läks, siis Erica tahtiski, et Alejandro seda teaks. Tundub, et neil mõlemal on ilusad unenäod. "Üle võlli ei tee," hoiatas Erica, kui Alejandro talle hoogu läks lükkama. Päris suur hoog tuli ikka ja nüüd aitas Kitty juba jalgadega kaasa. Nii sai ta vähemalt kuidagigi kontrollida, et üle võlli ei lähe või kiigult maha ei kukuks.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 13:09:39 GMT 2
"Ma imestasin ise ka, sest nagu ma juba ütlesin, juhtub seda ikka päris harva," sõnas kutt lõbusal toonil. Võis ju loota, et ühel hetkel hakkab tal unenägude mäletamisega rohkem vedama - algus on ju ometi tehtud. Kui Kitty teatas, et on teda tihti unes näinud, tõstis Alejandro üllatunult pilgu. Oli see neil mingi kokkusattumus? Samas ei saanud päris seda ka öelda, sest Ale unenägudesse oli Erica seni ilmunud ühe korra. "Mis sa arvad, millest see tulla võiks?" esitas Luis näitsikule küsimuse, jäädes lootma, et ei pane nüüd neidist kogemata piinlikku olukorda, nii et too peaks tunnistama midagi sellist, mida parema meelega endale hoiaks. "Sellise kiiguga polegi võimalik üle võlli käia," hakkas Ale Kitty sõnade peale naerma. Saanud mõne aja pärast ka endale piisavalt hea hoo sisse, lasi noormees end nüüd täiesti lõdvaks ning sulges silmad. Talle meeldis niimoodi silmi suletuna hoides kiikuda.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 17:51:34 GMT 2
"Ja vastupidiselt sinule näen mina väga tihti selliseid unenägusid, mida ma mäletan," lausus Kitty. Vahepeal olid need unenäod täitsa absurdsed, aga viimasel ajal... hmm, täna mäletas Erica ärgates seda, et tantsis kuskil Alejandroga. Ei teagi, kas ta on sama hea tantsija kui need latiinod tavaliselt olema pidid? "Ja sa küsid seda selle asemel, et küsida, mida ma näinud olen?" turtsatas Kitty, sest arvas, et praegu võiks ikkagi sellest noormehele rääkida. Aga noh, küsimus polnud päris see, mida Erica ootas. "Aga vastuseks sinu küsimusele - ausalt öeldes ma ei tea, samas ma olen kuulnud, et kui sa näed kedagi unes, siis ta mõtleb sinust," arvas neiu, sest ta ei osanudki mingit konkreetset vastust anda. Piinlikkust Erica igatahes ei tundnud, sest Alejandro teadis tema tunnetest ja seetõttu ei sattunud Kitty enam ebamugavasse olukorda. "Valetaja," turtsatas Erica, sest arvas ikka, et ka selle kiiguga võib üle võlli käia. Igatahes varsti tundis neiu, kuidas sees keerama hakkab, ja nii jättis ta kiigu seisma, et natuke istuda ja end koguda, enne kui midagi muud teeb. "Mängiks kulli," pakkus Erica, kui oli end äkki püsti ajanud. "Sina oled," lausus ta kergelt itsitades ja puudutas Alejandro õlga, enne kui tüübi eest ära jooksis.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 18:11:34 GMT 2
"Ma isegi ei tea, kas see on hea või halb, et mina ei mäleta," ei osanud Alejandro kindlat seisukohta võtta. Mis puutub muidu tantsimisse, siis seda oskab Ale enda arvates piisavalt hästi, aga oleneb muidugi kellega teda võrrelda. "Jah, küsisingi," vastas mees õlgu kehitades, sest ta ei saanud aru, mis tema küsimuses nii imelikku oli. Kitty järgnevate sõnade peale Alejandro noogutas. Ta oli isegi kunagi midagi sellist kuulnud. "Ja sina mõtled minust palju?" küsis Luis edasi. Huvitav oleks ju seda teada. "Mul ei ole tavaliselt kombeks tüdrukutele valetada, aga kui sa tõesti nii arvad," hakkas tüüp naerma. Ale tõesti ei uskunud, et Kitty võiks selle kiiguga üle võlli käia. Aga mine sa tea... Kui Alejandro kuulis, et näitsik tahab kulli mängida, kergitas ta üllatunult kulmu. Seda mängu polnud ta mänginud enam... 10 aastat? Rohkem? Muiates ajas temagi end kiigelt püsti ja sööstis peagi neidisele järele.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 18:32:15 GMT 2
"Ma usun, et mitte kumbki. See on sinu eripära nagu su aktsentki," naeratas Erica. Polnud kahtlustki, et ka tema oli üks neist, kellele Alejandro aktsent peale läks. "Võib-olla," lausus Kitty kavalal häälel Luisi küsimuse peale, andmata mehele kindlat vastust. Las järeldab seekord midagi ise. Polnud ka Kitty ammu kulli mänginud, aga just nüüd tundis tüdruk, et läheb lõbusaks. Alejandrot endale järele sööstmas nähes jäi neiu korraks seisma, et tüüpi õrritada, ja sööstis siis itsitades eest ära, kuigi teadis, et mees saab ta nii või teisiti kätte.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 18:52:12 GMT 2
"Võimalik, et sul on õigus," sõnas Alejandro. Mees ei kahelnudki selles, et tema aktsent Kittyle meeldib, sest vähemalt siiani pole ta kohanud ühtegi tšikki, keda see häiriks. "See pole mingi vastus," turtsatas Alejandro naerma. Mitte et ta nüüd Ericat oma küsimusega pinnima hakkaks. Kui ta ei taha rääkida, siis las hoiab selle pigem enda teada. See oli küll Kitty poolt vaadatuna vale otsus, et ta seisma jäi, kuna nii sai Luis võimaluse ta loodetavast isegi kiiremini kinni püüda. Asetanud ühel hetkel käed ümber neidise, naeratas tüüp kavalalt. "Mäng läbi," lausus ta muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 19:04:35 GMT 2
"Kui ma sulle enda unenägudest rääkima peaks, saaksid kõva kõhutäie naerda," muigas Erica. Kui tüüp aga tüdruku viimastest unenägudest kuuleks, siis ta ehk ei naerakski... või ikka naeraks. "Sina mulle ju ka ei ütle, nii et oleme tasa," sõnas tüdruk Alele silma vaadates ning asetas oma sõrme korraks õrnalt tüübi huultele. Kohe näha, kellelt see väike õrritamise komme külge on tulnud. Seda teadis Rica seisma jäämatagi ette, et Alejandro ta ühel hetkel kätte saab. Tüübil olid ju kiiremad jalad kui Kittyl. Tundnud ühel hetkel Luisi käsi enda ümber, asetas Kitty enda käed mehe omadele. Ta ei tahtnud, et Alejandro temast lahti laseks. "Pagan," lausus tüdruk vaiksel häälel, kui kutt teatas, et mäng on läbi. "See on küll ebaaus, et sa mu nii ruttu kätte said. Sohitegija selline," muigas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 29, 2013 22:24:17 GMT 2
"Ma ei kahtlegi selles. Oleneb sellest, kui jaburad need on," lausus Alejandro. Tõsi ta on - ega Ale ei rääkinud enda mõtetest Kittyle just palju. Miks peaks neidis siis temale rääkima? "Olgu pealegi. Ma mõistan," sõnas Luis vaikselt. Erica julge liigutus tuli talle üpriski suure üllatusena. Tüdruk oli tõesti kõvasti julgemaks muutunud ja see Alele meeldis. "Mäng jäi tõesti lühikeseks. Aga sohki ma küll ei teinud," vaidles Alejandro vastu, huuled muigeks kaardunud. Ta ei lasknudki veel Kittyst lahti, mistõttu võis näitsik rahulikult hingata. Kuna mees midagi asjalikku enam öelda ei osanud, jäid nad Kittyga lihtsalt tõtt vahtima. Ei tea, kumb neist esimesena alla annab ja pilgu mujale pöörab?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 29, 2013 22:34:31 GMT 2
"Olgu, minu kõige jaburam unenägu on olnud siiani see, et ma jooksen mitu ringi ümber maja ja hakkan siis mööda seina üles ronima vaid selleks, et avastada, et oravad on mu elamise üle võtnud ja koristavad mu tuba," rääkis Kitty ühest jaburamast unenäost, mis talle meenus. Alejandroga need kõige jaburamad unenäod seotud polnudki, pigem olid unenäod temast päris ilusad. Julgemaks oli Erica tõesti muutunud ega kartnud enam Alejandro juuresolekul olla tema ise. Ta tundis end täiesti vabalt. "Kas see, et sa väidetavalt reeglina tüdrukutele ei valeta, on piisav põhjus, et sind uskuda?" küsis Erica muiates. Kui Alejandro talle äkki otsa vaatama jäi, ei pööranud ka Erica mõnda aega pilku ära, kuid ühel hetkel vaatas ta siiski kuti silmade asemel tema huuli. Mis nüüd?
|
|