|
Post by Deleted on Nov 20, 2011 15:41:53 GMT 2
Lizard istus enda toas, läppar süles. Ta kirjutas ühiskonna tunni jaoks arutlust, mis üllataval kombel kasvas minut-minutilt aina pikemaks. Enamasti pidi Liz tükk aega vaeva nägema, et õpetaja soovitud tööpikkus valmis saada.
Tüdruk oli täielikult enda teemasse süvenenud, kui tema arvuti desktopile tuli meeldetuletus uuest Gossip Corneri postitusest. Ta oli sinna endale konto teinud ja nüüd tulid need meeldetuletused talle igakord. Huvi pärast luges ta need tavaliselt läbi, kuid tõepähe ta neid väga ei võtnud, kuigi sismas pidi ta siiski tunnistama, et kes iganes see ka ei oleks - ta teab k õ i k e!
Alguses luges Lizza üsna kiirelt ja süvenematult, kuid korraga muutusid ta silmad suureks ja ta luges aina kiiremini ja kiiremini, et kogu informatsioon kätte saada. Esiteks, see inimene teadis temast ja Danielit, mis tähendas, et ta pidi kiiremas korras Sayeriga rääkima. Ja teiseks - JOE SAAB ISAKS JA TEMA TÄDIKS! Ja veel Nicole'iga mitte Delilah'ga. Miks tema kõigest viimasena teada peab saama? "JOE!!!" kisas Lizard üle kogu korteri hüpates voodist maha ning minnes otsejoones Joe tuppa. Kui tavaliselt ta koputas enne sisenemist siis praegu paiskas ta lihtsalt ukse lahti. "Ütle, et see ei ole tõsi," lausus Lizza jäädes keset tuba seisma.
OT: JOE!
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 20, 2011 15:50:56 GMT 2
Joseph tegeles just ühe kirjandi kallal kuid pani kaustiku ja pastaka kõrvale, kui kuulis Lizzie karjumist. Ei läinud sekunditki, kui Liz seisis Joe toas. "Mis ei ole tõsi?" küsis nooruk, taipamata, millest käib jutt. Ta polnud veel uudiseid lugenud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 20, 2011 15:56:24 GMT 2
"Kuu pealt oled kukkunud või?" küsis Lizard, "Sina.Nicole.Laps? Mis toimub?!" küsis tüdruk ja tema hääl oli tõusnud normaalsest kõrgustesse vaid paari sekundiga. Ta laiutas käsi ning vaatas nüüd ise kuu-pealt-kukkunud näoga vennale otsa. "Terve Tree Hill teab sellest ja mina tean seda viimasena?" avaldas neiu selle, miks ta päriselt nii pahane oli.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 20, 2011 15:58:28 GMT 2
Joe langetas pea. Ta tundis end hetkel nii halvasti, kui veel võimalik. Joseph ohkas ja alustas :"Mul oli vaja kõigepealt ise sellest aru saada, enne kui ma teistele räägin. Eile sai kõik selgeks, kui ma Danieliga rääkisin. Ma juba tunnisasin fakti, et ma saan isaks."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 20, 2011 16:04:59 GMT 2
"Danieliga?!" hüüatas Lizza, "Daniel, Delilah, kõik teised ja siis mina?" küsis tüdruk löödud häälel. "Ma tulin esimese asjana sinu jutule kui ma sarnase asja ees olin ja sina tulid minu juuurde.....oota, EI, sa ei tulnudki minu juurde, ma pidin seda kuskilt internetist lugema. Tore, et sa mind nii vähe usaldad," pahvatas Lizard, lükates tugeva laksuga Joe toa ukse kinni ning istudes tema voodi servale.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 20, 2011 16:07:12 GMT 2
"Vabandust," sõnas Joe ja vaatas Lizziele otsa. "Ma kartsin, mida sa ütled. Et sa arvustad või..," lõpetas Joseph lause. "Ma ei tea ise ka, mis mu peas toimus. Viimane nädal on möödunud nagu udu sees."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 20, 2011 16:11:28 GMT 2
Hinganud mitmeid kordi rahulikult sisse ja välja ning kuulates venna tasast häält hakkas neiu esimesest šokist üle saama. "Mis edasi saab?" küsis Liz, viies pilgu enda kätele, mis ta süles üksteise külge olid põimitud.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 20, 2011 16:15:57 GMT 2
"Laps peaks sündima...Seitsme ja poole kuu pärast. Suvel töötan ja elan ma veel siin, sügisel lähen ülikooli...Nicole lubas ka sinna kolida," lausus Joseph. "Ma tean, et seda on palju," lisas nooruk.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 20, 2011 16:21:05 GMT 2
Lizza oli vait ja üritas kõike seda juttu seedida - seitse ja pool kuud, töö, ülikool ja viimaks ärakolimine. Seda oli tõesti palju. Liiga palju. "Tundub nagu sul oleks kohe terve plaan välja mõeldud," sõnas Liz vaikselt. Imelik, et ainult teda seal kusagil ei olnud. Joe läheb ülikooli, kolib ära. Saab endale uue pere ja tema? Tema jääb siia?
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 20, 2011 16:23:50 GMT 2
"Ülikool ei asu õnneks kaugel. Ma saan sind ja loodetavasti vanaisat käia iga nädalavahetus külastamas. Vahetevahel võin tulla isegi mõne päeva õhtuks ja minna varahommikul tagasi," lausus Joseph. See oli ülikooli pluss - ta asus üpris lähedal.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 20, 2011 17:02:01 GMT 2
"Kui kauaks sa ikka niimoodi pendeldama jääd?" sõnas Lizard, vaadates vennale otsa. Varem või hiljem peab ta siiski kuskile paikseks jääma. "Ja kuidas Delilah sellesse kõike suhtub? Tal on ju kool siin? Ta jääb siia?" eistas Liz aina uusi ja uusi küsimusi. See olukord tundus lihtsalt liiga võimatu.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 20, 2011 17:05:44 GMT 2
"Pendeldan kuni sa lõpetad kooli. Siis võid ka minu juurde kolida," lausus Joseph. "Deli lõpetab ka kevadel kooli," lisas Joe. Ta ei teadnudki enam viimasel ajal, mis tema ja Delilahi vahel oli. It´s compilcated.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 20, 2011 17:27:05 GMT 2
"See kõlab kõik väga ilusti, aga kas see teoorias ka nii hästi läheb. Pealegi ei ole ma enam nii kindel, kas ma tahangi siit lahkuda," sõnas Lizard täiesti ausalt. "Sa ei vastanud mu küsimusele, kuidas ta sellesse suhtub, et sul teise tüdrukuga laps on?" kordas Liz. Ei mingeid küsimustest kõrvale põiklemist. Mitte enam.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 20, 2011 17:38:27 GMT 2
"Deli? Alguses muidugi..Või noh...Ta oli kindlasti ehmunud, kuid siis mõistis," vastas Joseph. "Aga räägi, kas sa Danieliga kokku oled saanud?" vahetas Joe teemat. Ta ei tahtnud enam sellest rääkida, kuidas teised reageerisid uudisele.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 20, 2011 17:47:51 GMT 2
"Eks ma üritan ka siis mõista. Sa tead ikka, et ma saan nüüd sinu pärast tädiks," sõnas Lizard suutes isegi kergelt muiata. Ta nihkus vennale natuke lähemale ning kallistas teda, istudes siis jälle tagasi voodi servale. "Jah olen, me põrkasime tänava peal kokku," sõnas Lizza.
|
|