|
Post by Deleted on Aug 7, 2013 18:29:40 GMT 2
Colin istus rahulikult laua taga ning kuulas enda õde, kes korraga elutuppa kadus. Noormees jäi rahulikult paigale, oodates lihtsalt lasanje valmimist. Ega tal midagi teha ei olnud. Seega kuulas ja jälgis ta Phoebet, kui too koos enda joonistusega tagasi jõudis. Läks tükk aega, enne kui Colin tooli pealt püsti tõusis ja leidis, et söök on valmis. Seega tõstis ta vormi ahjust välja ja jättis selle jahtuma. Lasanje jahtumise ajal kattis ta laua ära.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2013 21:38:28 GMT 2
Selleks ajaks, kui lasanje valmis sai ja Colin selle ahjust välja tõstis, oli Phoebe suutnud pildi varjutamisega poole peale jõudnud. Näinud, et vend juba tegutseb, katkestas Phoebs joonistamise ning pani töö üldse köögikapile, et see lauale ette ei jääks. "Saan end kuidagi kasulikuks teha?" küsis ta, kui nägi, et vend juba lauda katab. Lõpuks ometi saab korralikumat toitu ka süüa.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2013 21:46:57 GMT 2
"Pole vaja sul midagi teha. Saan ka ise hakkama," lausus Colin, asetades viimased asjad lauale ning asudes siis uuesti lasanje kallale, mida ta lahti hakkas lõikama. "Tead kuna mamps ka jõuab?" uuris noormees, võttes laualt esmalt Phoebe taldriku, et sinna üks tükk panna. Asetanud selle õe ette, võttis ta enda taldriku. Alles jäänud lasanje pani ta ahju tagasi, kuigi seal ei olnud enam tuld. Las lihtsalt seisab seal soojas. Võtnud laua taga istet, hakkas Colin sööma. "Head isu!"
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2013 22:01:01 GMT 2
"Minu teada pidi ta täna isegi varem jõudma," teadis Phoebe rääkida. "Ta mainis midagi üheksast või poole kümnest ja ma eeldan, et kui tal veab, saab ta seda lasanjet veel soojalt... kui sina, eriti isukas inimene, kõike ära ei söö." Need viimased sõnad ütles Phoebe Colinile veel sõrmega osutades, et vend ei jätaks emale ainult väikest raasukest, kuigi ei arvanudki, et tüüp emale peaaegu et midagi ei jätaks. Tüdrukut pani muigama see, kuidas vend ise laua ära kattis ja nüüd taldrikutele toitu tõstis. "Kas vihm hakkas sulle pähe või on mu lahke tuju nakkav?" küsis ta turtsatades ja hakkas oma lasanjetükikest sööma. Nämma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2013 12:03:36 GMT 2
"Okei, väga tore," lausus Colin ja vaatas õde väga veidra pilguga, kui too mainis, et ta võib kõik lasanje ema eest ära süüa. Huvitav, kelleks Phoebe teda küll pidas. "Mitte kumbki. Ma lihtsalt ei tahtnud, et sa mul siin niigi kitsas köögis ees hakkaksid patseerima," muigas noormees. Nende kätetöö maitses päris hästi. Natuke tuline ta veel oli, aga sai siiski rahulikult süüa.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 8, 2013 13:10:51 GMT 2
Phoebe hakkas naerma, kui Colin teda väga imeliku pilguga vaatas. Nojah, tüdruk pidi endale tunnistama, et seekord ta tõesti liialdas. "Ma just tahtsin kasulik olla ja aidata, mitte sulle jalgu jääda," lausus tüdruk ja võttis lonksu oma mahlast. "Meie lasanje kõlbab isegi süüa," ei saanud Phoebe mainimata jätta ja pani järgmise ampsu suhu. "Ja usu või mitte, aga ma igatsen seda, et saaks emaga kolmekesi ühe laua taga süüa. Nagu jõulude ajal," tunnistas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2013 15:22:47 GMT 2
"Kahekesi saame kenasti hakkama nagu näha," lausus Colin, kui oli mõnda aega õde kuulanud ja samal ajal enda suud tühjaks mälunud. "Noh, kui sa aeglaselt sööd, siis ehk saad temaga koos süüa," sõnas noormees, kes lisaks lasanjele nüüd ka Phoebsi tehtud võileibu sööma hakkas. Ei saanud neid ju niisama seisma jätta. Pealegi oli nii päris hea, sest lasanje oli päris tuline kohati.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 8, 2013 16:07:52 GMT 2
"Saame küll," noogutas Phoebe. "Alati oleme saanud." Võib-olla saaks Phoebe nüüd isegi üksinda lasanje tegemisega hakkama, aga tal oli tavaliselt asi viitsimise taga kinni. Alati on lihtsam võtta midagi kiiret kui korralik õhtusöök valmis teha. "Ma päris aegluubis ka nüüd selle pärast sööma ei hakka," muigas Phoebs, kes kiiremini ka oma lasanjetükki praegu süüa ei saanud, sest see oli kuum. Enne kui tüdruk uue ampsu suhu pani, puhus ta sellele peale. "Tead, kui me kahekesi veel nii häid toite edasi teeme, võime varsti uhkusega restorani avada," lausus neiu naljatades.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2013 18:15:53 GMT 2
Noh, ju siis ikka ei taha piisavalt palju ikka koos emaga õhtust süüa. Siiski jättis Colin need mõtted enesele ning sõi rahulikult edasi. Ausalt öeldes tekkis tal tunne nagu ta täna ainult söökski. Enne kino, kino ajal, pärast kino ja õhtul ka veel. Kuhu saa kõik küll mahub? "Parem jätaksin selle vahele. Mulle piisab mu stuudiost," lausus noormees kergelt naerdes.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 8, 2013 18:28:37 GMT 2
Asi polnud mitte tahtmises, vaid selles, et Phoebe ei viitsinud nii kaua ka oodata. Ta saaks ehk kõhu täiski, kui ema koju jõuab, kuigi kella uuesti vaadates pidi tüdruk tõdema, et iga hetk võib Grace jõuda ka. Kell oli juba päris palju. "Kui sa seal niigi juba neid photoshoote ja asju teed, siis saaks ehk mina ka mõni päev tulla?" uuris neiu. Vend polegi vist teab kui ammu juba teda pildistanud ja mõned uued ning kvaliteetsed pildid ei teeks üldse paha.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2013 19:39:34 GMT 2
Colin kuulas õe ära, kuid ei vastanud kohe, sest tal oli vaja natuke mõelda selle üle. "Sa võid äkki mõnel õhtul tulla, kui stuudio juba kinni on või siis ma helistan sulle, kui mul peaks suurem auk tulema, kus mul midagi teha ei ole," lausus noormees. Nii oleks kõige parem, sest ta ei taha väga õele niisama mõnda kliendi kohta ära anda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 9, 2013 14:04:33 GMT 2
"See sobiks päris hästi, kui sul midagi teha ei ole. Saangi sind lõbustama tulla, sest ma tihti mõtlen, kas sul seal igav ei ole, kui mõni auk sisse tuleb," nõustus Phoebe, kellele oleks sama hästi sobinud ka teine variant. Siis ainult pidi mõni vaba õhtu olema, kus neiu jälle Shootersisse tööle ei pea minema. Kooli kõrvalt läheb sellega eriti raskeks, kuigi Phoebs katsub enda tööaega natuke lühemaks saada, et ta päris hommikul koju ei jõuaks ja korralikult magada saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2013 18:08:47 GMT 2
"Nende aukude ajal tegelen ma juba tehtud piltidega. Ega mul ei ole eriti tihti sellist aega, kus ma tõesti lihtsalt lage vaatan," teatas Colin, aga õe jaoks saaks ikka vast kuskilt mõne tunnikese pigistada. "On sul siis mingi kindel idee ka, milliseid pilte sa saada tahad?" uuris Colin ja pistis peagi uue kahvlitäie lasanjet endale suhu.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 9, 2013 18:24:04 GMT 2
"Asjalik," sõnas Phoebe ning võttis oma mahlaklaasist lonksu mahla. Nojah, kuidagi pidi vaba aega ju ka sisustama. Kuulnud venna küsimust, vajus Phoebe hetkeks mõttesse, sest ta polnud veel väga mõelnud, millised pildid võiksid olla. "Midagi teistsugusemat kui tavaline mina," tuli neiule mõte. "Mind näeb tavaliselt mustas, aga siis ma just võtaks valge kleidi ja veel mõned heledamad riidehilbud, mis mul kuskil kapis vedelevad. Aga noh, muidugi sa võid ise ka aidata mul mõelda veel, mul nii selget ideed veel pole," rääkis tüdruk ja sõi oma lasanjetükki, millest pool juba otsas oli.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2013 18:49:04 GMT 2
Midagi teistsugusemat... see annab küll suuna kätte, aga mitte midagi väga täpset. Küll Colin siis üritab midagi välja mõelda. "Noh, see on ju tegelikult hea idee, aga ma võin natuke mõelda, äkki tuleb mingi hea idee," lausus Colin ja võttis klaasi kätte, võttes sealt mitu lonksu, enne kui selle lauale tagasi asetas. Kõht hakkas juba vaikselt täis saama ja taldrik samamoodi tühjaks.
|
|