20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 11, 2013 23:40:53 GMT 2
"Võimalik," sõnas Helena. Kui nii, siis läheb selleks ilmselt väga kaua aega, enne kui Helena üldse Colinile andestab. Kui andestab. "Ma võtsin selle vastu," tunnistas näitsik. "Äkki ta ei olegi nii creepy stalker, kui paista laseb," muigas ta. Pealegi tahtis neiu oma vastasmaja naabrit tundma õppida, sest noormees tundus isegi täitsa tore. Kui Helena oli oma joogiklaasi tühjaks saanud, asetas ta selle lihtsalt letile. "Sa piljardit viitsid mängida või tõmbame minema?" küsis Helena Rae käest, kui nägi, et tema joogiklaas on ka tühjaks saanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 23:48:38 GMT 2
Rae ei küsinud Helenalt Colini kohta rohkem midagi, sest oli näha, et see pole tüdruku lemmikteema. "Ja kui veab, siis võib ta isegi päris toredaks kutiks osutuda," pakkus Rae veel ühe võimaluse välja. Ei tasuks väga vara mingeid järeldusi tegema hakata. "Ma olen piljardis täielik koba. Sellest ei tuleks midagi head välja," hakkas Rae Helena küsimuse peale naerma. Võib-olla siis võiks proovida, kui ta on lasknud kellelgi ennast paremini mängima õpetada. Connoril äkki?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 11, 2013 23:57:53 GMT 2
"Ma loodan, et see on nii," sõnas Helena. Eks Christian natuke kergitas Helena silmis oma mainet sellega, et otsustas tüdrukuga tutvust teha ja pakkus isegi, et nad võiksid koos joosta. See polnud vähemalt enam stalkeri moodi. "Oli see ei?" küsis Helena muiates. Võiks ju ikka proovida, kuigi siis peaksid tüdrukud täiesti võõraste inimestega mängima, sest piljardilaua juures oli neli võõrast (ja üsna lärmakat) kutti. "Okei, need tüübid seal on kahtlased," muigas näitsik hetkeks piljardilaua poole vaadates, kuid pöördus siis uuesti Rae poole.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2013 0:12:44 GMT 2
"Loodame. Ma ei oska midagi ette ennustada," lausus Rae. Samuti ei teadnud ta, mida sellest tüübist arvata, kellest Helena rääkis. Küll tulevik näitab. Rae ei jõudnudki Helena küsimusele vastata, kui näitsik mainis, et nood tüübid seal piljardilaua juures on kahtlased. "Jätame selle vast mõneks järgmiseks korraks, kui kedagi teist laua lähedal ei ole. Ma ei taha, et nad mu välja naeraksid," ütles Rae. Ja tüübid nägid tõepoolest kahtlased välja.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 12, 2013 0:28:50 GMT 2
"Kunagi ehk kohtud temaga," arvas Helena. Ilmselt siis, kui Helena Christiani juba rohkem tunneb ja nad rohkem suhtlevad. Muidugi on selleks võimalus ka siis, kui Rae peaks lähiajal Helena juurde sisse sadama. "No siis teine kord," sõnas Helena, saades aru, et oleks siis aeg ilmselt minema tõmmata ja koju sõita. Näitsik ajas end püsti ja tüdrukud lahkusid Shootersist. "Ma katsun seda TRICi asja uurida ja annan sulle siis teada, kuidas selle esinemisega on," lubas ta Rae'le veel enne, kui "tsau" ütles ja oma autosse istus.
OT: Vsjo.
|
|