|
Post by Deleted on Oct 29, 2011 23:13:26 GMT 2
"Kõlab täitsa sinulikult," sõnas Carmel tüdrukule. Midagi sellist ta ette kujutaski ja tegelikult sobis see stiil Jessica iseloomuga kokku, kuigi ega Car ei tundnud teda eriti. Erinevalt Jessiest meeldis Carmelile lisada enda riietusele vaid paar üksikut ehet. Mõnikord unustas ta üldse ehteid lisada.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 29, 2011 23:18:37 GMT 2
Jessica naeratas. "Millal järgmine mäng on?" uuris tütarlaps. Carmel ilmselt mõistab, et selle küsimuse taga peitub teine küsimus - millal nad esinema peavad? "Mul pole esinemiseriideid ka," mainis Jessie. Tal olid varem kellegi teise riided kasutuses, aga too tüdruk naases ja Jes pidi riided talle tagasi andma.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 13:54:03 GMT 2
"Alles kahe nädala pärast. Me peame vaatama, kas me kasutame seal veel eelmise aasta kava või jõuame selleks ajaks uue selgeks õppida," rääkis Carmel. Kisakoor oli üks asi, mida ta võttis vägagi tõsiselt. Talle meeldis tantsimine ja ka korvpalli vastu ei olnud tal midagi. Ja see, et ta kapten oli, see oli vaid boonuseks. "Oh, õigus jah," lõi tüdruk endale käega otsaette. Kuidas ta selle unustanud oli? "Kui tema riided sulle suuruselt sobisid, siis ma saan tema mõõtude järgi sulle uue vormi tellida," sõnas Carmel, vaadates küsivalt Jessicale otsa. Kas talle sobis see variant?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 13:59:05 GMT 2
"Meil on pool uuest kavast juba selge, ehk jõuab," mõtiskles neiu. Kui kõik asja samatõsiselt võtavad nagu Carmel, siis kindlasti jõuab. "Ülemine osa oli okei, aga seelik võiks number väiksem olla," seletas Jessie. Tolle teise tüdruku seelikut tõmbas ta haaknõela abil kokkupoole, et see alla ei vajuks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 14:08:12 GMT 2
"Kui kõik endast maksimumi annavad ja kenasti kohal käivad siis küll," sõnas Carmel. See ei olnud siiski midagi võimatut. Muidugi ei saa nad kava perfektselt selgeks, aga lihvimiseks on aega ka pärast seda esinemist. Põhiline rõhk oli siiski võistlustel. "Olgu, ma jätan meelde ja kui koju jõuan, tellin sulle kohe uue vormi ära," lubas Car ning urgitses välja enda mobiili, kuhu kirjutas meeldetuletuse.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 14:15:23 GMT 2
Aga kas on sobiv minna võistlustele esinema lihvimata kavaga? See viiks nende mainet alla. Aga kui kapten arvab, et on okei, siis tavaliselt pole teistel väga sõnaõigust. "Tänks," tänas Jessica Carmelit selle eest, et selle vormi talle ära tellib. Tegelikult võiks Jessie seda ka ise teha, kui Car talle telefoninumbri või midagi annaks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 14:20:18 GMT 2
Eks selleks pidigi valima kumma kavaga nad lähevad, et kumb neil paremini välja tuleb. Samas on neil aega enda mainet hoida ja kukutada terve aasta. Ega kõik ühe mänguga siis otsustatud ei ole. "Anytime," sõnas Carmel sõbraliku naeratusega. "Rääkides kisakoorist. Ma vaatasin meie vanu esinemisi ja ma mõtlesin vahetada kavades sinu ja minu koha ära. Selles mõttes, et sa sobiksid ette paremini tantsima. Ma ei tea. Mis sa arvad?" küsis Car. Talle oli see idee tulnud alles paar päeva tagasi ja ta lihtsalt ei saanud seda peast ära.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 14:25:36 GMT 2
See ehmatas Jessica ära küll. Ees tantsib alati kapten - kõige julgem ja kõige tähtsam liige meeskonnas. Jessie on alati olnud see hall hiireke seal teiste keskel. Ta tantsib küll suurepäraselt, aga ta tunneb end kindlalt vaid siis, kui ta reaalselt näeb, et ta on teiste varjus. Ees tantsimine nõuaks temalt päris suurt eneseületust. "Ma ei tea...ma kardan, et sellest ei tuleks midagi välja," arvas Jes. Tütarlaps oleks tahtnud proovida küll, aga ta tõesti kartis, et tal jääb enesekindlusest puudu ning selle tagajärjel rikub ta kogu etteaste ära.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 14:59:55 GMT 2
"Miks sa arvad, et sellest midagi välja ei tule. Sa tantsid väga hästi, aga praegu jääd sa teiste taha peitu. Ma peaks ütlema, et ma avastasin, et sinu tantsimises on midagi kaasa haaravat ja see läheks rahvale peale. Mina usun, et sa saaksid sellega hakkama," sõnas Carmel innukalt edasi. Ta küll märkas Jessica kimbatust, aga kas kisakoori kapten annaks enda eestantsimis koha ära, kui ta ei usuks sellesse inimesse. Car oli kindel, et tiim vajab mingit muudatust.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 15:06:31 GMT 2
"Kuidas seda nüüd sulle selgitada," mõtles Jessie valjult, kui proovis siis,"vaata, seal keskel tantsides tunnen ma end kindlalt. Ma tean, et kui mul midagi sassi läheb, siis seda märkavad ainult kõige tähelepanelikumad inimesed ja seetõttu tunnen ma end sealt vabalt. Aga ees tantsides näevad mind kõik. Iga mu viga on kohe kõigile märgata ja see muudab mu ebakindlaks. Ma muutun seal närviliseks ja...keeran kõik nässu." Jessicale meeldis esineda, aga olla tähelepanu keskpunktis? See ei olnud päris see, milleks ta enda teada valmis on.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 15:10:40 GMT 2
Carmel kuulas tüdrukut ning mõistis mida ta silmas pidas. Põhiliselt kartis ta ilmselt kava sassi ajada. Car vaatas mõnda aega nende ees olevat riiete poodi, kuni viimaks enda pruunid silmad Jessicale viis. "Ma saan aru. Aga sa võid trennis proovida ja kui sulle ei meeldi, siis lähme vana viisi edasi," pakkus tüdruk välja kompromissi. Eks alguses on ikka õudne, aga äkki talle hakkab meeldima.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 15:21:14 GMT 2
Jessica noogutas, algul mõtlikult, pärast nõustuvalt. Proovida ju võis. Ega see temalt tükki küljest ei võta, kui ta trennis proovib. Kui seal midagi untsu läheb, siis pole hullu - trennis olleks kehtib reegel, et mis halvasti, see uuesti. See omakorda võtab pinget maha, niiet võis täitsa juhtuda, et trennis läheb kõik hästi. Rahvamassi ees olemine on aga hoopis teine asi. Jessie libistas taas telefoni kella vaatamiseks taskust välja. Ooo, kell on edasi liikunud. Natuke veel ja siis lõpetab tema paps töö.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 17:21:08 GMT 2
"Vaatad nii pingsalt kella juba? Kas ma tüütan sind tõesti nii palju?" küsis Carmel, vaadates Jessicale otsa. Tema näol oli kerge muie kui ta tüdrukut vaatas. Tegelikult ei olnud tal õrna aimugi, mida Jessica temast arvas. Ilmselt seda, et ta on üks ennast täis cheeleader nagu enamus arvavsid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 17:33:35 GMT 2
"Ei, sa ei tüüta mind," naeratas Jessica,"harjumus lihtsalt koguaeg kella vaadata, kui ma kedagi ootan". Carmel tõesti ei tüüdanud teda. On vähe inimesi, kes teda tüüdata suudavad, kui mitte ainult üks, kelleks on tema kasuisa. Jessie ei arvanud ka seda, et Car ennasttäis kisakooritüdruk on, ta puutus siiski neiuga kokku ja seega teadis enam-vähem tema olemust ka. See, kui inimene julgeb välja öelda oma arvamuse ja on otsekohene, ei tee temast ennasttäis isikut.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2011 18:22:48 GMT 2
"Okeey," venitas tüdruk nagu tal mõnikord kombeks oli, kui ta lihtsalt niisama midagi vastas. Carmel lõpetas enda jäätise söömisega ning pühkis sõrmed ja suu salvrätiga puhtaks, visates selle siis prügikasti. Ta silmitses mõnda aega mannekeenil jalas olevaid teksasi, kuid raputas siis pead ja vaatas Jessica poole.
|
|