21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 18, 2013 10:50:46 GMT 2
"Mis teema sul ja Jessical oli üldse? Miks teie vahel suhtlemine lõppes?" uuris Nathaniel Kylie'lt. Ta polnud kindel, et ta polnud seda juba mingi aeg neidiselt küsinud, kuid noormees vastust ise sellele küsimusele ei mäletanud. Nathaniel kuulas Mirthi juttu ja naeratas. Tore oli kuulda, et Nate polnud ainus, kes pidas hetkelist olukorda lihtsalt suurepäraseks. "Naeratama suudad sa mind tõesti panna," lausus Nate naeratusega ja libistas oma pöidlaga õrnalt üle Kylie põse. Mirth oli tõesti üks neist, kellega Nathanielil olid tõsised kavatsused. Vastasel juhul poleks ta tõenäoliselt vaevunud nii kaua neidise järele ootama. Nüüd tuli vaid loota, et ta Ky-st ära ei tüdineks, kuid Nathaniel siiralt kahtles, et see peaks juhtuma, vähemalt lähiajal kindlasti mitte. Ky oli.. Ky ning Kylie oli eriline.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 18, 2013 11:22:43 GMT 2
Oojgiogjdf, pikk jutt. "Jessica elas kunagi paar aastat Miamis ja käis minuga samas koolis. See oli tal teine või kolmas kolimine. Ühesõnaga, ta oli juba vähemalt kaks korda pidanud oma elu uuesti üles ehitama, vana seltskonna nii sõprade kui trennikaaslaste näol selja taha jätma ja uuesti leidma. Ta oli selline hästi vaikne, kellegagi ei suhelnud, oli koguaeg omaette või jooksis venna sabas. Sayer rääkis, et ta oli Tree Hillis alguses samasugune enne temaga tutvumist, niiet sina tema klassivennana peaksid teadma küll, milline erak ta oli. Aga mulle pakkus ta huvi. Ma tahtsin ta sõber olla. Ja meist saidki sõbrad. Aga siis ta pidi jälle ära kolima. Me olime paar-kolm aastat kirjavahetuses. Tigupostiga, sest mittemingisugust arvuti kallale saamise võimalust mul ei olnud. Igatahes, mingil hetkel ma enam vastuseid oma kirjadele ei saanud kuni ühel kaunil päeval siiski sain, aga selle sisu oli täis pettumust ja viha. Jessica kirjutas, et on solvunud minu peale, et ma tema viimasele kirjadele ei vasta. Ehk siis me kumbki ei saanud üksteisele saadetud kirju kätte. Veider on see, et selle viimase Jessica kirjutatud kirja ma sain. Ma kahtlustan, et meie suhtlemine mitte ei lõppenud, vaid see lõpetati," rääkis Mirth kogu pika loo ära võimalikult täpselt ja nii lühidalt kui oskas.
|
|