21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 15:15:48 GMT 2
Nathaniel oli reede õhtul rahulikult kodus ning lebotas diivani peal, tühjendades klaasi, mis oli täidetud rummikokteiliga. Telekas käis taustaks, kuid Nate ei pööranud oma tähelepanu sellele. Mehe mõtted olid suunatud viimasele Gossip Corneri postitusele, mis oli väitnud, et Nathaniel ja Kylie on suhtes. Kas nad olid? Tõsi oli see, et Nathaniel polnud vahepeal ringi tõmmanud, kugii tal oleks võimalus olnud küll, kuid ta tahtis Kylie't ning Nate teadis, et Ky ei oleks temast huvitatud, kui Nathaniel endiselt teiste naistega kogu aeg koos oleks. Noormees libistas käega läbi oma juuste ja tegi oma klaasile põhja peale.
Haaranud laualt oma nutituti telefoni, saatis Nathaniel Kylie'le järgmise sõnumi: "Baby, come here. I miss you!". Visanud seejärel telfoni huuletult diivanile, meisterdas Nate omale uue Cuba Libre valmis ja lasi pilgul telekale püsima jääda. Nüüd tuli vaidl oota, et Kylie end varsti kohale veab.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 15:56:14 GMT 2
Kylie vahtis rahumeeli mingit vana armastusfilmi koos õnnepisaraid valava Claire'iga, kes muudkui korrutas, kui ilus film see on. Eks rasedus ole naise veelgi emotsionaalsemaks teinud, kui ta muidu oleks, aga seda Ky ei tea, sest nii kaua kui tema oma kasuema teab, on ta koguaeg rase olnud. Kuu aja pärast peaks ta lapse ilmale tooma. Mirthile see film väga pinget ei pakkunud, sest see oli nii imal ja etteaimatav - klassikaline armastusfilm siiski, kus mees ja naine kohtuvad, armuvad, eitavad oma tundeid, lähevad tülli ja siis taipavad, et oi, me siiski armastame üksteist. Üleüldse ainus armastuslugu, mis Mirthile pinget pakub, on see, mida ta ise enam-vähem pool aastat blokkinud on. Sõnum, mille ta nüüd sai, oli üheks märgiks, et Nate vist tõepoolest siiski on temast huvitatud, et pärast nii pikalt pipardamist, ikka tema järgi jookseb. Tegelikult mängis Ky oma õnnega - ta teab oma tundeid Nathanieli vastu ja hetkel riskib ta sellega, et Nathanielil viskas see narritamine-õrritamine üle ja ta loobub ning kui Nate tõesti loobub, siis on Kylie see, kes nutab. Natukene rohkem kui pool tundi hiljem, oli Mirth Nathanieli kodu ukse taga. Ta helistas uksekella ning surus siis käe tagasi tagi taskusse. Väljas oli päris jahe.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 16:03:08 GMT 2
Nathaniel võttis parasjagu oma joogist lonksu, kui kuulis uksekella. Tõusnud diivanilt püsti, kõndis Nate ukseni ja avas selle. "Võttis ka sinul alles aega. Mõtlesin, et jäid magama vahepeal või midagi," lausus noormees turtsatusega ja kutsus Kylie seejärel sisse. "Ja sa oleksid võinud niisama sisse kõndida, nukuke," lisas Nathaniel seejärel, kui ukse tütarlapse järel sulges. "Pidin ekstra sinu pärast end püsti ajama. Ma oleks sinu asemel meelitatud, et ma seda tegema vaevusin," lausus noormees muigega ja sasis Ky juukseid. "Juua või süüa midagi soovid?" esitas Nate seejärel neidisele küsimuse.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 16:20:20 GMT 2
Ky astus sõnagi lausumata majja sisse. Esikus võttis ta jalanõud jalast ja tagi seljast. Soe tuba. Hea soe tuba. Polnud vist hea mõte jalutada, aga noh, tal autojuhti pold võtta ja takso jaoks polnud sularaha ja ta ei tahtnud kellegi käest küsida ka. Pealegi arvas ta, et jalutamine on mõnus. Ei olnud mõnus, Florida piiga pole selliste kevadilmadega harjunud. Kylie, olles oma üleriietest lahti saanud ja tagi varna riputanud, keeras end Nate'i poole, kes hetk tagasi tema juukseid sasis, ning puges tema embusse. "Tere, Nathaniel," lausus Ky siis. Ilmselge nokkimine kuti kallal, et kõigepealt öeldakse tere.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 16:36:25 GMT 2
Nate jälgis, kuidas Ky end riietest vabastas ning ei öelnud eelnevalt mitte midagi. Nate muigas kergelt ning muie muutus peagi naeratuseks, kui neidis tema embusesse puges. Noormees mässis enda käed ümber Kylie. Kuulnud neidise sõnu, muigas Nathaniel kergelt. "Sa lõhnad hästi," mõmises noormees Kylie'le ja vajutas kerge musi tütarlapse pealaele. "Tore, et sa tulid," lausus Nathaniel naeratusega ja viis seejärel pilgu neidisele. "Süüa või juua midagi?" küsis noormees oma särava naeratuseka, tumepruunide silmade pilk Kyliel püsimas. Kurat kui ilus ta ikka oli.. "Mul on näiteks jäätist, pelmeene, shokolaadi, mahla, väga palju erinevat alkoholi," lisas Nate seejärel.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 16:49:43 GMT 2
"Ja sina lõhnad nagu sa oleksid jälle ilma minuta rummiga alustanud," lausus Ky ja kirtsutas siis nina, "miks ma sulle ainult siis meenun, kui sa üksi jood?" Tegelikult ei saanud Kylie kindel olla, et Nate siis joonud oli, kui selle sõnumi saatis, aga ütleme, et see on naiselik vaist, mis hetkel võimust võttis. Sellegipoolest sulges Mirth oma silmad ja nautis seda, et saab Nathanieli soojas embuses olla. "Ma ei taha midagi," ütles Ky. Vähemalt mitte praegu.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 17:01:31 GMT 2
"No sellepärast ma sind kutsusingi ju, et ma ei peaks üksi jooma. Kuid sinul võtab siiajõudmine ju kümme tundi," torises Nathaniel, kuid hetke pärast ilmus noormehe näole siiski muie. Kylie't oli tore aeg-ajalt kiusata. "Ja sa ei meenu mulle ainult siis, kui ma üksi joon," tegi Nate neidisele märkuse. Nate jälgis, kuidas Ky oma silmad sulges ning see pani Nathanieli kergelt muigama. "Ah et kellelgi on kerge hellushetk täna peal, et lahti ei taha lasta või?" uuris Nate vaikselt neidiselt, kuid ei eemaldanud oma naise ümbert. Kuulnud, et Ky ei soovi midagi, hakkas Nathaniel kergelt muretsema. Kas kõik oli ikka korras? "Kas midagi on juhtunud?" esitas noormees küsimuse ja libistas oma käega õrnalt läbi neidise juuste.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 17:12:21 GMT 2
Ky turtsatas. "Helistanud varem siis, et ma õhtul siia tuleks," lausus Kylie,"ei, kõigepealt joome julgustuseks klaasikese ja siis saadame sõnumi, sest äkki saab hääle järgi aru, et natuke joonud ja neiu ei tule." Sama tore, kui on Nate'il Ky'd kiusata, on Ky'l Nate'i. Veelgi toredam on kuulda, et Kylie ilmub Nate'i mõtetesse ka siis, kui noormees kellegagi koos joob või mõtles Nate seda, et siis ilmub ka, kui kutt kaine on? "Nii on soe," lausus Kylie, kuigi peab tõdema, et pärast imala armastusfilmi vaatamist on tore küll, kui ise ka armsama käte vahele saab. "Minuga küll mitte," ei saanud Ky aru, miks Nathaniel seda üldse küsis.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 17:29:21 GMT 2
"No mul tuli alles praegu pähe, et ma võiksin su siia kutsuda. Ning alkoholil pole mingit osa sellel. Lihtsalt tundsin sinust puudust, kallis," õigustas Nate ennast ja viimase sõna peale muigas kergelt. Huvitav, kas ja kuidas Ky sellele sõnale reageerib? "Ah et vaesekesel on külm? Oled sina alles meil üks külmavares," lausus noormees ja vajutas Ky põsele kerge musi. Kui neidis kinnitas, et kõik on korras, naeratas Nathaniel. Siis oli tore. "Aga kas mu pisike külmavares külmarohtu alkoholi näol tahab? Või kohvi, teed?" uuris Nate muigega, kui viis tumepruunide silmade pilgu neidisele.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 17:49:16 GMT 2
Tjah, eks Nathaniel oli juba üsna harjunud sellega, et Kylie on tööl koguaeg. On küll kaks tööl-kaks vaba graafik, aga see on täiesti tavaline, et neiu vabadel päevadel ka tööl käib. Mirth naeratas kergelt. Nate on teda koguaeg kallikeseks ja nukukeseks ja muud sellist kutsunud, aga ilma igasuguse liialdava lõputa 'kallis' kõlab armsalt ja lihtsalt on kuidagi palju tugevam. "Lämme tuppa," tegi Ky ettepaneku. Mis nad seal esikus ikka embavad. Alkoholi Kylie ei tahtnud. "Tegelikult tee kõlab päris hästi," lausus Mirth, sammudes aeglaselt köögi poole.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 17:59:05 GMT 2
Nathaniel kõndis koos Kylie'ga kööki. Tegelt oli noormees kergelt üllatunud, et Ky ainult teed tahtis. "Oled sa kindel, et kõik on korras? Mis ajast sina meil niiviisi järsku teed jood? Kindel, et midagi alkohoolset ei taha? Rummi, siidrit, veini, viina, tequilat?" uuris Nate neidiselt. See polnud lihtsalt väga Kylie'lik, kuid eks aeg-ajalt oli isegi Nathanielil neid päevi, kui ta ei tahtnud alkoholi juua. Okei, enamasti juhtus see küll pärast mõnda eriti hullu pidu ning kui Nate mõne eriti hullu pohmelli all kannatas, kuid siiski. Sellegipoolest otsis Nate üles selle maja üsnagi suure teekogumiku. "Aga juhul, kui sa kindlasti teed tahad, siis valik on iseeneset üsnagi lai," lausus noormees ja tõmbas ühe kapi lahti, mis oli täis erinevaid teesid. Seal oli nii pakiteid kui ka puruteid.. Nathanieli ema oli eriline teegurmaan, mistõttu oli neil olemas enamik ülikallitest ja üliheadest teedest.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 18:22:42 GMT 2
"Ma olen koguaeg teesõber olnud," kehitas Kylie õlgu, "ja tead, kui elada majas, kus alkoholi isegi mitte suveniirina ei hoita, siis kaobki isu ära." See-eest teed joovad nad Claire'iga võidu. Kylie võttis kapist tassi - ainult ühe, sest ta oli enam kui kindel, et ega Nate nii lahja kraami peale täna enam üle ei lähe. "Päris korralik ladu," muigas Ky nähes Nathanieli teevarusid. Viitsimata süveneda, et mis seal siis täpsemalt leidus, võttis Mirth kõige kättesaadavama paki, mis õnneks purutee ei olnud. Puruga on nii palju mässamist. Pakikese tassi pannud, pani ta veekeetjaga vee keema. Seejärel toetas ta end vastu tööpinda ja vaatas Nate'ile otsa. "Uudiseid ka on?" küsis tüdruk nii jutu jätkuks. Kasvõi klatši - Ky endiselt ise Gossipit ei loe.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 18:32:34 GMT 2
Nate jälgis, kuidas Ky omale tassi võttis. Natuke naljakas oli küll ise rummi juua, samal ajal kui Kylie teed jõi, kuid elab ehk üle. "No seda võib-olla küll. Nüüd ma ei saagi sind täis joota ja ära kasutada," tegi Nate kurva näo pähe, kuid see ilme ei jõudnud noormehe näol kaua püsida, kuna peagi mängles seal jällegi lõbus muie. "Njahh.. Mu ema oli.. Võib-olla endiselt on, ma ei tea, kergemat sorti teegurmaan ja siis nohh.. Aja jooksul ta ikka kogus siia nii mõndagi," rääkis Nathaniel. Kuulnud seejärel küsimust, mõtles Nate veidi. "Ma arvan, et ma Gossip Cornerist midagi rohkemat ei tea. See on ju siinne kohalik klatšiallikas nagu sa ilmselt oled aru saanud," lausus noormees naeratusega ja läks seejärel elutuppa oma rummikoksile järgi, et pakkuda Ky'le seltsi, kuniks tee valmis saab.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 18:41:15 GMT 2
"Kui see su plaan oli, siis nägemist!" lausus Kylie täie tõsidusega. Pole väga teema, mida Ky suudaks naljana võtta. "Oled sa mõelnud, et äkki peaksid vanematega püüdma ära leppida või midagi? Kas nad seda üldse teavad, et neist vanavanemad saavad?" uuris Ky. Miks veekeetja nii kõvat häält teeb? vaikselt ei oska vett keeta? Või on asi selles, et öö on? "Ma pole Gossipit lugenud, midagi huvitavat ka seal on?" Mis on Kyle huvitav? Kõik, mis puudutab tema pere ja sõpru ning mingil määral ka tuttavaid. Aga miks ta seda ise ei loe? Ei tea, ehk peaks?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 18:53:28 GMT 2
"Hei-hei.. Rahu. Sa tead, et ma ei teeks seda mitte kunagi," lausus Nate Kyliele ja võttis seejärel lonksu oma joogist. "Soovid?" pakkus Nathaniel neidisele ka oma rummikoksi, mille sees ulpisid jääkuubikud. Kuulnud Ky küsimust ta vanemate kohta, turtsatas Nathaniel naerma. "Sa teed nalja, eksole? Nendega on võimatu ära leppida. Nad vihkavad mind, mitte et seda saaks neile pahaks panna, ning nende silmis olen ma selle perekonna häbiplekk ja nende lemmiklapse mõrvar. Ja mis puutub minu ja Bekah' lapsesse, siis ma ei usu küll, et nad teavad. Mina pole neile sellest igatahes rääkinud," rääkis Nathaniel Kylie'le pikalt ning jõi oma joogist veel paar lonksu, enne kui ta selle taaskordselt Ky poole ulatas, mõeldes, et äkki viimane soovib ka rummi. Nate'i perekond polnud just Nathanieli lemmikteema, millest rääkida ning lihtsam oli juua.. "Hmm.. Gossip Corneri sõnul oleme me suhtes, seega ära ole väga üllatunud, kui keegi sinult selel kohta midagi küsima tuleb," lausus Nathaniel kergelt mõru muigega ja libistas käega läbi oma heledate juuste. Naljakas oli mõelda, et Ky oli temaga samas ruumis ning Ky meeldis Nate'ile, kuid noormees kartis Ky piire ületada, mistõttu vähemalt hetkel jäi ta pigem kõrvalseisjaks. Sellist asja polnud väga ammu juhtunud.
|
|