19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 19:25:09 GMT 2
Kylie raputas pead. Ei tahtnud rummi. "Kui nad sind nii väga vihkavad, siis miks nad sind ikka veel nii palju toetavad?" ei saanud Ky aru. Veekeetja andis märku, et vee temperatuur kannus on sada kraadi. Nate on siiski ammu täisealine ja vanemad ei pea temaga enam mittemingisugust tegemist tegema. "Oled sa proovinud nendega ära leppida? Võinoh, kes olen mina, et end sellesse segada," jättis Kylie asja sinnapaika. Eks Nate ise teab, mis teeb. Kylie sai taaskord rummist ära öelda. Ta valas kuuma vee tassi. Kannu oma kohale asetanud ja Gossipi kohta kuulnud, kergitas Mirth kulme, kuid ei lausunud midagi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 19:45:05 GMT 2
Küsimuse peale kehitas Nathaniel õlgu. "Ilmselt perekonna maine ja et nad nii värdjate vanematena ei tunduks. Ega praegu teavad üsna vähe tegelikult olukorrast kui aus olla. Enamik arvavad lihtsalt, et vanemad on koguaeg tööreisidel," rääkis Nate. See oli miski, millest Gossip Corner polnud veel maiku sugu saanud. "Nendega on võimatu ära leppida ja ma isegi ei kujuta ette, mida ma peaksin tegema, et nad mulle jälle otsa suudaksid vaadata. Seega hetkel mul on suht savi. Saan elada oma elu täpselt nii, kuidas ise tahan," selgitas Nathaniel oma mõtteid neidisele. Noormees jälgis Ky üllatunud ilmet ning oli hetkeks segaduses. "Sa ei teadnud seda?" uuris Nathaniel.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 20:05:45 GMT 2
Kylie pidas targemaks seda vanemate teemat enam mitte torkida. Ta ei ole selle teema peal väga kodus ka, niiet las ta praegu jääda. Kylie lisas teele suhkru. "Ma ei loe Gossipit," kordas Ky end, "niiet jah, ma ei teadnud, et seal meid paariks nimetatakse." Imestada polnud midagi, nad on viimasel ajal üsna palju aega koos veetnud ja käisid ju koos ballilgi ja eks see, et Ky Rivercourtil Nate'i käest kinni võttis, andis ka alust arvata, et nad on paar.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 20:16:24 GMT 2
See oli õige otsus, kuna see teema polnud päris kindlasti Nathanielile meelepärane. See rikkus lihtsalt noormehe tuju ning võimalik, et ühel hetkel oleks ta lihtsalt Ky peale vihaseks saanud, kui ta kaua selle kohta veel oleks uurinud. Nathaniel jälgis, kuidas Ky segas suhkrut ning Nate hammustas kergelt huulde. Ta kõndis laua juurest Kylie juurde ja asetas oma käe õrnalt neidise lõua alla ning tõstis seda nii palju, et Kylie talle otsa vaataks. Nathanieli näol mängles õhkõrn naeratus ning hetke pärast suudles ta tütarlast õrnalt. Tal polnud vähimatki aimu, kuidas Kylie sellele reageerib. Ideaalis võiks ta muidugi vastu suudeleda, kuid Nate poleks väga üllatunud kui selle asemel ta saaks hoopis kõrvakiilu osaliseks. Ta ei teadnud mida oodata, kuid eks sai seda varsti teada.. Või õigemini kohe..
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 21:00:09 GMT 2
Sel hetkel, kui Nathaniel oma käe tema lõua alla asetas ja ta endale otsa vaatama sundis, teadis Ky, et see on nüüd see hetk, mil ta kas vastab suudlusele või riskib sellega, et Nate'i kannatus saab otsa. Poiss on hästi hakkama saanud, äkki peab veel vastu? Kylie asetas oma mõlemad käed Nate'i puusadele, kui noormees teda suudles, suudlemata teda vastu. Mõelnud, et lükkab kuti endast eemale, ta seda siiski ei teinud - ta vaid naeratas põgusalt, libistas oma käed ümber noormehe kaela, sulges oma silmad ning vastas Nathanieli suudlusele. Ky oli viimaks valmis Nate'ile võimaluse andma - ja kui Nate peaks ikkagi kõrvalehüppe tegema, siis kaalub Mirth päris tõsiselt nunnaks hakkamist, sest ta on juba piisavalt palju pettuma pidanud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 21:13:09 GMT 2
Kui Kylie suudlusele ei vastanud, oli Nathaniel valmis juba neidisest eemale tõmbuma, kuid jumal tänatud, et ta seda ei teinud, kuna Mirth suudles teda vastu. Lõpuks ometi oli kogu see ootamine ära tasunud! Ilmselt ta ei oleks suutnud tõesti väga kaua enam end kontrollida, kuid hetkel polnud tal enam vajadust seda teha. Või nohh.. Nii palju oli vaja ikka end kontrollida, et lambikate tsikkidega mitte voodisse ronida, kuid nüüd oli tal Kylie ja tal polnud seda enam vajagi. Oot.. Oli ikka? Ilmselt ikka oli, kuna Ky polnud selline, kes lambist suudleks vastu. Nathanieli üks käsi libises ümber neidise piha ning teine käsi jäi pidama Mirthi põsele, kui ta Ky endale veidi lähemale tõmbas. Ta ei teadnud kui kaugele ta tohtis minna, et mitte neidist ära ehmatada. Mõne hetke pärast lõpetas Nathaniel suudluse ja jäi Kylie'le naeratusega otsa vaatama, pöial õrnalt neidise põsel liikumas. "Sa ei tea kui kaua ma seda juba olen teha tahtnud," lausus Nathaniel, näol kerge naeratus mänglemas.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 21:42:26 GMT 2
Ka Kylie oli seda juba ammu teha tahtnud. Juba siis, kui Nate perega Miamis ekskursioonil käis. Nathanieli jaoks polnud seal küll erilist ekskursiooni, vaid pigem konkreete kohalike eluga tutvumine - vähemalt alates sellest hetkest, kui Kylie ta endaga punkrisse vedas. "Kui kaua?" küsis Kylie kelmikalt naeratades. Pool aastat kindlasti, sest juba nende taaskohtumisel tahtis Nate oma huuled Ky omadele suruda. Mirth libistas oma käed Nate'i kaela ümber ära, et teepakike tassi seest ära võtta ja see prügikasti visata.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 22:01:25 GMT 2
Nate ei mäletanud, kas ta Miamis oli tahtnud Kylie't otseselt suudelda, kuid tõenäoliselt küll. Ilmselt poleks sellest küll midagi väga välja tulnud, kuna Mirth oli Miamis ning Nate elas siis Tree Hillis, kuid siiski. Ju olid nad kokku loodud või midagi. "Piisavalt kaua, et mõelda, miks ma seda varem ei teinud. Noh, mõningane põhjus oli kindlasti selles, et ilmselt sa poleks just väga lasknud ka ning ma ei tahtnud sind endast päris eemale ehmatada," rääkis Nathaniel naeratusega. "Aga kas sa midagi süüa tahad? Shokolaadi, jäätist, pelmeene, võikut?" uuris Nate ja liikus seejärel oma koksiklaasini, kust ta uue lonksu võttis. "Ja oled sa kindel, et sa midagi alkohoolset ei soovi?" küsis Nate üle, "mitte, et ma üritaksin sind siin täis joota või midagi."
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 22:27:41 GMT 2
"Tegelikult sa ju üritasid," muigas Kylie. Aga nagu Nate ütles, Ky poleks lasknud ja ei lasknudki. Kuni tänaseni. Loodetavasti ei pea Ky seda kahetsema. Kuigi suudlus suudluseks - suurem hirm on veel ees. Ega Nathaniel ära ei tüdine, kui on Kylie voodisse ka saanud? Ky lihtsalt lootis, et sellel, et nad taas kohtusid, on põhjus, milleks on see, et nad on määratud koos olema. Kui Nate jälle süüa-juua pakkuma hakkas, lasi Kylie kergel naerul kõlada. "Ma ütlen, kui ma tahan, okei?" küsis Mirth ja võttis siis teest esimese lonksu. Mõhkugi aru ei saanud, mis tee see on, aga kui oletama peaks, siis ütleks, et maasikas ja nõges ja takjas, sekka ingverit. Millest kõigest ka teed ei tehta. Aga ei, iseenesest maitselt on täiesti okei.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 10, 2013 22:46:13 GMT 2
"Jah, ja siis sa olid nii kuripahaõel ja andsid korvi mulle. Seda just väga tihti minuga ei juhtu, you know," lausus Nathaniel turtsatusega ja tegi oma joogile põhja peale. Noormees ei kujutanud küll ette, et ta lähiajal Kylie'st peaks ära tüdinema. Seks neidisega teda küll ära ei tüütaks, eriti pärast seda, kui ta oli ligikaudu pool aastat oodanud. Kui Ky naerma puhkes, muigas noormees kergelt. "No teeme nii. Ja kui sa tegelt tahad süüa või juua, aga ei ütle mulle seda, siis ma olen kuri," lausus Nathaniel muigega ja vajutas neidise huultele kerge musi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 10, 2013 23:02:14 GMT 2
"Anna andeks, ma enam nii ei tee," lausus Kylie kergelt naerdes. Jah, Nate'i suudluseid ta enam ei bloki. Kui just kutt tal kakskümmned neli seitse näos kinni pole, see on tüütu. Tõesti on. Liiga palju head pole hea. "Mhmhm," mõmises Ky nõusolekuks, et Nate võib kuri olla, kui Kylie valetab, et süüa ei taha. Kylie võttis tassi sangast kinni ja liikus elutuppa. Tassi laua peale asetanud ja telekapuldi haaranud, viskas ta end selili diivanile. Nathaniel vaadaku ise, kuhu tema nüüd mahub. Kylie klõpsis kanaleid. "Miks öösiti kunagi midagi head ei tule?" küsis Mirth.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 11, 2013 10:34:55 GMT 2
"Parem oleks," lausus Nathaniel kerge muigega. Ka Nate ise ei sallinud neid paare, kes 24/7 teineteise näos kinni olid, seega seda ei pidanud Mirth kartma. Liikunud üheskoos neidisega elutuppa, puhkes Nathaniel naerma, kui ta vaatas, kuidas neidis end selili diivanile viskas. "Ah et nii paha oledki, et ei lase mind enda juurde, jah?" uuris Nate lõbusa turtsatusega. Kui ta oli omale uue joogi valmis meisterdanud ja sinna ka paar jääkuubikut lisanud, asetas ta selle diivani kõrval olevale pisikesele lauale. Haaranud tugitoolilt ühe ilupadja, liikus Nate kerge muigega diivani juurde. Tõstnud Ky ülakeha hetkeks üles, istus Nathaniel diivanile. Pannud kiirelt oma sülle ka padja, lasi noormees Kylie peal talle sülle vajuda. "Nii on parem," lausus Nate turtsatusega ja vajutas Ky huultele ühe kerge musi. "Öösiti ei tule sellepärast mitte midagi head, kuna öösel on kõigil tavaliselt midagi targemat teha," lausus Nathaniel lõbusalt. Arvestades tõsiasja, et noormehel oli päris kindlasti üle saja kanali, siis pidi kuskilt ka midagi asjalikku tulema.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 11, 2013 13:15:14 GMT 2
"Ei noh, mis ei lase, tule-tule. Vaata ise, kuhu ära mahud," lausus Kylie. Ega keelama ei hakka, kui Nate end kuhugi sinna pressib. Ky klõpsis veel kanaleid, aga loobus sellest sel hetkel, kui Nate omale uue joogi kokku segatud sai. Sada mõttetut kanalit. Või siis lihtsalt polnud tuju telekat vaadata. Mingi saade taime kasvamisest on ka huvitav, kui on piisavalt igav, et seda jälgida. "Eksole," turtsatas Ky. Mida paremat inimesed öösiti teevad? Ööl vastu laupäeva? Well, enamik noori on klubides, korralikud sätivad magama ja...tegelikult vist ei taha teada. Ky ajas end diivani peale istuma, võttis teetassi kätte ja puges Nate'ile külje alla. "Räägi midagi ilusat," palus neiu, enne kui oma teest lonksu võttis. Enam polnud kuum ja maitset oli seetõttu ka paremini tundma. Mõttes märkus, et seda teed võib järgmine kord ka juua.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Apr 11, 2013 17:15:57 GMT 2
Nathaniel muigas kergelt, kui ta vaatas kuidas Kylie viimaks kanalite osas alla andis. Ju siis ei tulnud sealt tõesti midagi asjalikku. Võtnud lonksu oma joogist, muigas noormees kergelt, kui neidis talle külje alla puges. See oli tegelikult päris armas. Nathaniel libistas oma käe ümber näitsiku ja naeratas kergelt kui oli kuulnud Mirthi palvet. "Küll sul on alles keerulised soovid," muigas Nate. "Võin sinust rääkida, kuna sina oled ilus," lausus noormees naeratusega ja ei suutnud vastu panna kiusatule, mistõttu sasis Ky juukseid. "Ma olen õnnelik, et sa oma tee Tree Hilli leidsid ja et sa hetkel siin oled," lausus noormees vaikselt. See oli kuradima tõsi. Kui aus olla, siis oli ta Kylie'st väga pikka aega puudust tundnud ja ta polnud isegi osanud loota, et Mirth võiks niiviisi Nate'i embuses taaskord olla.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Apr 12, 2013 0:30:46 GMT 2
Komplimentidega pole Nathaniel kunagi kade olnud. Tavaliselt tegi ta seda kindla eesmärgi pärast, aga vähemalt praegu sai Ky kindel olla, et praegu on noormees siiras. Või kas sai? "Ma olin üsna kindel, et Tree Hilli tulek on õige tegu. Ma ei saanud lasta Jessical arvata, et ma niimoodi julmalt lihtsalt lõpetasin temaga suhtlemise. See tüdruk on mulle liiga tähtis selle jaoks," rääkis Kylie, "aga seda, et mu elu siin nii ilus olema saab, ei osanud ma ette kujutada." Kylie oli arvanud, et peab omale ruttu töö otsima ja oma elamise hankima ning siis virelema, sest ta ei saanud panustada sellele, et saab Jessica juures elada. Seda, et ta kasupere saab ja siin uuesti Nathanieliga kohtub, oli tema jaoks väga ebareaalne. Seda enam, et ta isegi ei teadnud, et Nathaniel Tree Hillis elab. " Aga et ma siit ka sinu leidsin," lausus Mirth, kallutades pea kuklasse, et Nate'ile otsa vaadata, "sellest parem ongi ainult see, et ma saan sind naeratama panna." Näha, et noormees on õnnelik vaid seetõttu, et tal olemas oled, on vaieldamatult parim kompliment, mille üks neiu saada võib. Jääb vaid loota, et Nate'ile piisab ainult Ky'st - miski ei tee Kylie't õnnelikumaks, kui olla armastatud armastatud inimeste poolt. Ja armastatud inimesi ei peteta, neid austatakse ja hoitakse. Neist hoolitakse.
|
|