|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 14:29:18 GMT 2
"Ma võin ise rääkida," lubas Tara. "Jah. Ma ei jõua seda sõitu ära oodata," kinnitas naine naeratusega. "Peakski vist lennupiletid ära broneerima," liikusid Tara mõtted juba puhkusele, isegi kui see kestab vaid mõned päevad. Ta vajas aega ka enda jaoks. "Kuidas sul nii lühike päev oli?" tekkis naisel küsimus. Oli ju harjumatu, et Nathan jõudis koju enne õhtut, mõni trennipäev läks isegi seitsme-kaheksani õhtus, seda eriti enne suuremaid mänge.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 16:32:11 GMT 2
Las siis Tara ajab ise selle asja korda. Ei hakka mees vahele segama. "Mida rutem need broneeritud saavad seda parem," arvas Nathan. Viimase hetke pakkumised on muidugi väga magusad, aga need lähevad alati väga ruttu. "Ahh..lasteaias oli mingi väljasõit ja seega mul ei olnud nagu mõted tühja saaliga trenni teha," muigas mees, kuid tema pähe tikkus üks mõte ja ta otsustas selle naisele esitada. "Kui ma oleksin täna hiljem tulnud nagu alati - kas sa oleksid mulle öelnud, et midagi sellist juhtus täna Jake'i ja sinu vahel?" esitas Nate naisele küsimuse. Muidugi oli see oletamine ja pärisolukord on hoopis midagi muud, aga parem kui ta selle küsimuse Tarale esitab, kui sellel enda peas ringi laseb käia, kuni ta selle lihtsalt millalgi järgmise vaidluse käigus välja purskab.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 16:40:51 GMT 2
Tara noogutas. Tuli ASAP asi korda ajada. Nojah, pisikestel oli ilmselt päris palju väljasõite, kus tutvustati erinevaid eluvaldkondi. Kuulnud küsimust, vaikis naine hetkeks, hammustades õrnalt huulde, mis näitas, et ta oli sügaval enda mõtteis. "Üsna tõenäoliselt oleks ma sellega venitanud kuni õhtuni. Mul ei oleks varem rääkimiseks julgust olnud," arvas naine. Ta kippus kohati liiga arg olema ning suutis sellega endale aeg-ajalt jamad kaela tõmmata. "Aga ma oleks sulle rääkinud, ma oleks vajanud lihtsalt natuke aega, et ise kõigest aru saada," oletas naine.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2013 16:52:16 GMT 2
Nathan ei hakanud naise vaikimisest midagi välja lugema, vaid ootas rahulikult, lastes tal seda küimust seedida. Nii oligi parem, sest kui naine oleks kohe vastanud, et muidugi oleks, siis oleks see üsna kahtlane olnud. "Ma loodan, et sa ei kardaks mind, vaid mu reaktsiooni," lausus mees, sest kui Tara teda kardab, siis on küll asi natuke halvasti. "Okei. Ma arvan, et ma saan aru," sõnas Nate ning naeratas enda abikaasale. Tore, et nad sellest vähemalt rääkida said.
|
|