|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 19:53:45 GMT 2
"Ma ei ole öelnud, et ma teda usun püha müristus. Ma küsisin sinult lihtsalt mõnda täpsustust," sõnas mees käsi laiutades. Ta lasi naisel lahkuda, kuid peagi järgnes ta talle alumisele korrusele. Väga täiskasvanulik on ikka lihtsalt minema jalutada. Nathan jalutas otse kööki ning vaatas äsja ostetud asju - šampus, tort ja lilled. Kena. Mis ta nendega nüüd siis teeb? Ta haaras lillekimbu endale kätte, vaatas seda hetke ja viskas siis prügikasti. Šampus ja tort läksid külma ilmselt paremaid aegu ootama. "Mis sa oledki nüüd kogu aeg minu peale pahane või? Mina leidsin sinu teise mehega ja sina oled pahane minu peale?" sõnas Nathan rahulikumalt, aga endiselt oli tema hääles kerge sarkasm või pilge, mis ilmselt lihtsalt varjas seda, et mees sai täna tõsiselt haiget.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 20:07:52 GMT 2
Tara kuulis mehe samme treppidel, aga ei tahtnud isegi Nathani poole vaadata. Seda kõike oli liiga palju. "Ma olin teise mehega? Nate, tema suudles mind, mitte vastupidi. Pealegi lükkasin ma ta kohe eemale," ütles naine. "Ma olen pahane enda peale, Jake'i peale ja sinu esialgsete kommentaaride peale, kuidas ta on mu silmarõõm ja nii edasi," ütles naine tasasel häälel. Naine sai küll aru, et Nate oli öelnud äärmise sarkasmiga, aga ometi oli see mehest inetu. Kas ta käituks sama jubedalt, kui mõni võõras järsku Tarale külge lööks? Oleks ka naine jälle süüdi? Ilmselt.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 21:26:49 GMT 2
"Mida ma peaksin arvama, kui ma olen sulle pidevalt üritanud selgeks teha, et ta tahab sinult midagi enamat kui ainult sõprus ja sa ainult kaitsed teda iga kord, kui mul tema kohta midagi öelda on ja siis leian ma teid suudlemas...või siis teda sind suudlemas," sõnas mees, jalutades köögiosast elutuppa ning istudes tugitooli. "Noo, ma vabandan, kui mu kommentaarid sulle haiget tegid, aga ma olen lihtsal selle mehe peale nii vihane, et ma oleksin talle hea meelega ühe lõuahaagi andnud ja ilmselt olen ma lihtsalt sinus pettunud, kuigi jah, ma saan aru, et see suudlus oli ühepoolne. Vähemalt nii sa väidad ja ma tahan uskuda, et see on tõsi," lausus Nate, vaadates naisele otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 21:40:28 GMT 2
"Arva seda, et ma ei suuda mõelda nagu mees ja eksisin. Ma kaitsesin teda, sest arvasin, et ta tõesti tahtis ainult sõber olla," rääkis naine juba üpris rahunenult. Ta tõusis diivanilt ning läks ja istus mehe sülle, toetades pea Nathani rinnale. "Vabandust, et ma su sisetunnet ei usaldanud," lausus Tara. "Ma oleks võinud selle lõuahaagi ise anda, kui ma pisutki vägivaldsem oleksin ja ei kardaks enda kätt lõhkuda. Pisikesi oleks raske ühe käega kantseldada," lausus naine. Ta kutsus kaksikuid siiani pisikesteks, kuigi nad olid augustist saati kõvasti kasvanud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 21:54:16 GMT 2
Võibolla on siin tõesti asi selles, et Nate nägi lihtsalt mehe läbi, sest on ka ise mees, aga Tara ei saanud enda naiselikkusega sellele pihta. Pealegi on Taral alati natuke pehme süda olnud, kuigi olukorra sunnil oskab ta seda väga kõvaks teha. Nate oli kergelt üllatunud, kui naine tema sülle istus. Alguses ei teinud mees midagi, kuid asetas siis raske ohkega enda käe ümber naise, kes nägi välja nagu peksa saanud kutsikas. "Sa ei oleks ulatanudki talle lõuahaaki anda," turtsatas mees ning isegi naeris kergelt, kuid see hajus kiiresti. Kujutlus Tarast kedagi endast suuremat löömas tundus lihtsalt koomiline. "Ma loodan, et midagi sellist, mis juhtus sinu ja Jacobi vahel ei kordu enam kunagi," sõnas Nathan kindlameelselt. Ta või tunduda juba rahunenum, aga tema sees olid asjad endiselt natuke laiali.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 22:31:20 GMT 2
"Ma ei ole nüüd nii lühike ka," lausus Tara. "Ta ei ole minu juurde enam teretulnud. Ma loodan, et ta ei ürita enam minuga kontakti ka saada," lisas naine. "Minu jaoks oled sina see üks, kellega terve elu koos olla. Pealegi on meil armas perekond, kellest kaks magavad täna päris rahulikult," mainis Tara. Ta sulges silmad ja tundis enda Nathani käte vahel kindlas kohas, üritagi Jake tagasi tulla ja siis ta näeb, milline emalõvi Tara süütute lokkide ja tagasihoidliku naeratuse taga peitub. "Ma ikka veel ei usu, et ta selline inimene on. Pagana hea näitleja," tunnistas Tara.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 22:41:24 GMT 2
"Oled ikka küll," jäi mees endale kindlaks. Kontsadega koos oli ta muidugi täitsa arvestatava pikkusega. Nathan ei öelnud Jacobi kohta enam midagi, kuigi ta lootis, et asi lõppeb tõesti sellega, et Tara ei suhtle selle mehega enam. Samas kui ta peaks tahtma temaga kohtuda, et asju sirgeks rääkida ega mees siis vist väga vastu ei saa olla. "Tara, aga kas see on tõesti tõsi, et sa oled stressis? Sest kui sa oled, siis see on midagi, mida sa võiksid minuga jagada. Ma ei ole mõtetelugeja ja ma ei saa sind muidu aidata kui sa ei räägi," sõnas Nate ja vajutas naise otsmikule ühe suudluse. "Minu silmis on ta veel amatör näitleja," turtsatas Nate. Loodetavasti ei pea ta rohkem tema etendusi nägema.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 11, 2013 20:14:31 GMT 2
"Seda räägib noormees, kes enne pubekaiga oli ka paras päkapikk," vastas Tara. "Ma rääkisin talle sellest, kuidas see töö on aeg-ajalt päris väsitav. Öösel ei saa kaksikute pärast päris hästi magada, siis hommikul pean nendega tegelema, siis üritan enda tööd teha, aga nemad ei vali ju aega. Kui lapsehoidja on, siis on pisut kergem," rääkis Tara. Ta jättis selle välja, et vahepeal tahtis ta lihtsalt jälle New Yorgis olla ilma igasuguste kohustusteta. Samas ta armastas Nathanit ja lapsi. Miks pidi elu nii keeruline olema?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 11, 2013 20:27:02 GMT 2
"Olgu-olgu, ei ole sa nii lühike midagi," tegi noormees kiirelt sellele vastastikkusele kergele norimisele lõpu, kuigi tema näole tuli hetkeks üks lõbus muie. Nathan kuulas naist segamata kordagi vahele. Las ta räägib ilusti ära, mis tal viimasel ajal mõttes on. Tegelikult oleks mees tahtnud, et Tara ise seda talle ütlema tuleks, aga noh...ikka tuleb ise uurida. "Ma olen sulle öelnud, et ma võin öösel ise lastega tegeleda. Ma saan ju aru, et sul on kodus kogu aeg käed-jalad tööd täis," sõnas Nate, "kui sa tahad, siis me võime proovida seda, et ma võtan lapsed mõni päev tööle kaasa. Nii saad sina ainult tööle keskenduda või hoopis välja minna. Mind ei segaks laste kohal olek ma arvan. Lisaks võin ma ju ka nädalavahetustel rohkem lastega tegeleda, kuigi ma teen seda juba nagunii. Sa pead mulle lihtsalt ütlema, kui sa ei jõua või tahad vahelduseks välja minna. Ma tuleksin sulle ju vastu, aga kui sa ei räägi, siis ma ei tea ju. Ma ei ole mõtete lugeja." Nathan vaatas naisele otsa ning lasi enda teisel käel Tara põlvele vajuda. "Ja kui sa väga lõõgastuda tahad, siis mu vanemad kutsusid meid Californiasse külla," pakkus Nathan. Eks vanavanemad tahavad enda lapselapsi näha.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 15:45:41 GMT 2
Tara oli tegelikult enda kasvult üks Jane Doe, aga kiusamine ei olnudki nende vahel loogiline. "Sa käid koolis, sul on trennid hiljem veel palju paberimajandust, kuidas sa hommikul üles saad, kui pead öösel veel rohkem nendega tegelema?" esitas naine retoorilise küsimuse. "Tööle sa ei saa ka neid võtta, usu mind, siis sa ei saagi midagi tunnis tehtud," jäi Tara endale kindlaks. Praegu vajasid pisikesed kõige rohkem tähelepanu, siis oli lihtsam, kui nad kasvasid lasteaia jaoks piisavalt suurteks. "Ma tean, et sa ei oska mõtteid lugeda, aga mis ma ikka virisen," kehitas naine õlgu. "Cali kõlab küll päris mõnusa vaheldusena. Seal on kindlasti praegu juba soe ja mõnus olla," arvas Tara naeratusega.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 15:53:20 GMT 2
Nathan kallutas enda pead ühele küljele ning kaalus naise sõnu. Ta teadis, et neis peitub tõde. Kui ta lastega rohkem tegelema hakkab, kannatab tema töö, aga kui ta jällegi liiga palju tööga tegeleb, kannatab tema pereelu. See oli justkui seotud ring ja mees ei teadnud enam, kuidas seda tööle panna. Asjad ei olnud korras. See oli ilmselt neile mõlemale selge. Neil oli vaja midagi muuta. "See ei ole virisemine, kallis. Ma tahan teada, kui sa millegagi rahul ei ole. Ainult nii saame edasi areneda ja kompromisse teha," sõnas Nate kohe naisele vastuseks. "Ma siis räägin enda vamematega. Võibolla saame järgmisel nädalavahetusel minna, kui sulle sobib. Saame nädalavahetuse seal veeta. Mul ei ole reedel trenne kah," sõnas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 16:01:20 GMT 2
"Mis sa arvad, kui lapsehoidja käiks siin tihemini, praeguse kolme päeva asemel näiteks neli korda nädalas," pakkus Tara välja. Ta sai tänu enda online tööle üsna normaalset palka ning lapsehoidja pikem nädalateenistus ei olnud Tarale ja Nathanile nüüd nii suur lisakulu ka, et kohe jääksid nad täitsa vaesusesse. Lihtsalt ei kogune kontodele nii palju tagavara, saavad hakkama. "Mõnus. Aga lennupiletid, kas need liiga kallid ei ole, kui kohe nüüd tahame minna? Äkki oodata kasvõi kuu?" uuris Tara järgmisena.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 16:20:49 GMT 2
"Ma arvan, et see oleks täitsa mõeldav. Peab lihtsalt rääkima, kas tal on nii palju aega ja tahtmist," sõnas Nathan, sest ega ta ei teadnudki, kas see oli hoidja ainuke töö või lihtsalt pisike kõrvaline tööots. "Ma vaatasin, et ega need nii kallid ei ole, et me sellest pankrotti jääksime ja vajadusel olid mu vanemad nõus ka ise maksma, kuigi ma tean, et see sulle vits väga ei meeldiks," lausus mees, vaadates Tarale otsa. Kes ikka tahaks enda ämmalt raha vastu võtta. See on umbes nagu tunnistamine, et ma ei saa su pojaga koos elamisega hakkama ja meil pole raha. See ei olnud nüüd täitsa tõsi. Muidugi ei olnud nad mingid miljonärid, aga nad said endale siiski ühtteist lubada.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 16:33:40 GMT 2
"Ma usun küll, ta töötab ju peale meie veel ühes perekonnas," rääkis Tara. Ta sai naisega hästi läbi, lapsehoidja oli just lõpetanud lasteaiakasvataja eriala, aga tahtis pigem lapsehoidja olla, kuna see andis talle jutu järgi rohkem vabadust. "Ei meeldiks jah. Ära muretse, mul on ka konto peal juba normaalne summa kogunenud. Samme selle korra ilusti ära käidud," arvas naine. Talle ei meeldinud see, et vanemad peavad neid toetama, mõlemad ju täiskasvanud juba.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2013 17:44:02 GMT 2
"Kas sa võtad selle enda peale või ajan ise asjad lapsehoidjaga korda?" uuris mees. Põhiliselt oleneb lapsehoidja tulemine nende mõlema graafikust. "Pealegi ei olegi me juba ammu endale midagi suuremat lubanud. Võibolla saame seal ka natuke aega teineteisele lubada, kui mu vanemad kaksikutega aega tahavad veeta," sõnas Nathan. See tuleks neile kindlasti ainult kasuks. Tundub, et mehe vanemad tegid selle pakkumise täitsa õigel ajal.
|
|