|
Post by Deleted on Apr 7, 2013 23:04:00 GMT 2
Nathani lasteaia treening jäi täna ära kuna lapsed olid väljasõidul ja seega sai ta täna nii kaks tunnikest varem koju. Kuna viimasel ajal on neil asjad Taraga natuke rajalt alla hakanud kiskuma, otsustas mees naist kergelt üllatada. Ta ostis ühe ilusa šokolaadi-piparmündi tordi, ühe kallimat sorti šampuse ja isegi ühe ilusa lillekimbu, kus olid erinevad lilled kokku pandud. Roosid olid liiga mainstream. Nate peatas auto maja sissesõidu teel nagu alati. Ta ei ajanud seda kunagi garaaži. Loodame, et ta ühel hetkel seda kahetsema ei pea hakkama. Kuna ta teadis, et eest uksest minnes tuleb Chica talle kohe vastu ning välisuks annab ta kohe ära, siis otsustas ta minna maja taha ning siseneda sealt otse kööki. Nii saab ta asjad ilusti ära panna. Tara kindlasti tegeles üleval lastega või lebas voodis ja tegi tööd. Samas oli muidugi ka võimalus, et ta on köögis, aga siis saabki üllatuse paremini üle anda. Nathan teadis, et aia lükanduks on neil juba lahti, sest mõnel soojemal päeval hoidsid nad seda natuke lahti. Sealt oli hea ka koera välja lasta. Võtnud lingist kinni, tõmbas Nate lükandukse lahti ja astus kööki. Ta jõudis vaevalt asjad kappidest letile asetada, kui ta nägi, kuidas Jake enda huuli Tara omadel hoidis. "MIDA KURADIT SA TEED MINU NAISEGA?! HOIA ENDA KÄED TEMAST EEMALE," sõnas mees häälel, mida ta kasutas tõesti ainult siis, kui Ravenid tal kopsu tõsiselt üle maksa ajasid. Ta ei kasutanud Taraga kunagi sellist häält. Mõne sammuga oli ta diivani juures ning tõmbas mehe enda abikaasa juurest ära, hoides kahe käega tema kraest/rinnaesisest kinni. "Ma ei taha sind mitte kunagi - MITTE KUNAGI! - enam selles majas näha. Saad aru??" pressis mees enda huulte vahelt, vaadates Jake'ile otsa silma, pilgutamata kordagi enda silma.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jake Oakley on Apr 7, 2013 23:24:07 GMT 2
Täna oli üks sellistest hommikutest, kus Jake võis teha mida ta tahtis, kuna töömehed olid objektil ja tal polnud seal midagi teha. Jacob otsustas käia Taral külas, nad tahtsid ju millalgi jälle kokku saada ja rääkida. Jake käis kohvikust läbi, ostis endale ja Tarale pisut näksimist ning võttis suuna naise juurde. Jacob aitas pisikestega tegeleda ja kui nad uinusid, läks endine paarike elutuppa, et seal kohvi juua ja juttu rääkida. Jake kuulas, kuidas Tara enda pikkadest päevadest rääkis ja tundis naisele tõsiselt kaasa. Mees oli kindel, et kui nad oleksid kokku jäänud, oleks ta naisele suutnud palju enamat pakkuda, tal oli ometigi oma firma ja Tara ei oleks pidanud pisikeste laste kõrvalt töötama. Enne, kui mees arugi sai, meenutasid nad jällegi vanu üritusi ja pidusid ning Jacob ei suutnud end tagasi hoida ning suudles Tarat, inimest, kellega tal oli olnud kõige pikem ja stabiilsem suhe. Nii kiirelt, kui see suudlus oli alanud, pidi see ka lõppema, sest naise armukade abikaasa oli platsis. Jacob kissitas ärritusest silmi, kui Nathan ta peale karjus ning seejärel käskis Tarast ka eemale hoida. Mida veel. "Mis ma teen? Ma aitan tal stressi vähendada, et ta ühel hetkel lihtsalt läbi ei põleks," vastas Jacob ning tõukas Nathani endast tugevalt eemale.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2013 23:33:22 GMT 2
Tara sai hommikul meeldiva üllatuse osaliseks, kui Jake otsustas külla tulla. Lapsed said poole kiiremini toidetud ning ka unenägudemaale saadetud. Tara igatses täiskasvanute seltsi, sest viimasel ajal olid ta ainsateks vestluspartneriteks kaksikud, kes vastasid vaid armaste naeratustega ja lalinaga. Muidugi ta jumaldas enda lapsi, aga oli tore, kui peale Nathani keegi veel Taraga pikemalt suhtles kui poes kaks sõna. Sõbrannad olid ka ju New Yorgis ja laste kõrvalt sinna ei lenda. Tahest tahtmata läks jututeema nende ühisele minevikule, mida oli isegi pisut totter meenutada, aga Tara hakkas vähemalt naerma, kuna oli päris tore mõelda kooliballidele ja järelpidudele. Järsku maandusid Jacobi tuttavad huuled naise omadel, aga Tara pani kohe käed mehe rinnale ja tõukas teda eemale. Kurat, oli vaja Jacobil seda teha? Kõige tipuks pidi Nathan ka koju jõudma. Tara oleks ise Jake'i külmalt ära saatnud ja andnud teada, et see ei sobi üldse ning neil ei tasuks enam suhelda, aga Nathan oli siiski naise abikaasa ja võttis asja ilmselgelt palju suurejoonelisemalt. Nojah, Tara oleks ise ka päris vihane, kui näeks, et mõni naine suudleb Nathanit. Siiski ei tahtnud Tara mingisugust suurt jama. "Nathan," palus Tara närveerides, silmad pisut vesised. "Saadame ta lihtsalt ära," lisas naine. Seejärel pidi Jacob tõuklema hakkama. "Jake!" pahandas Tara.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2013 13:49:18 GMT 2
Nathanil ei jäänud muud üle, kui mehest sammukese või kaks eemale astuda. Kõik, millele ta mõtles oli see, et ta oli naist korduvalt just selle eest hoiatanud. Ta oli selle niiöelda armukadetsemise eest Taralt piki päid ja jalgu saanud ja nüüd juhtus täpselt see, mida ta naisele kogu aeg selgeks üritas teha. Ausalt öeldes oli ta pahane nii enda abikaasa kui ka selle ennasttäis tüübi üle, kes ennast nende ellu seganud on. "Sina ja aitad tal stressi vähendada? Ma leian, et sa tekitad seda talle ainult juurde!" vastas Nate, tegemata välja Tarast, kes neid mõlemaid korrale üritas kutsuda. Ka Chica oli kogu selle kaklemise ja vaidlamise peale üles karanud ja tõi kuuldavale mtimeid haugatusi. "Sa tead, kus uks on - ma ei näe liikumist," sõnas Nate, astudes Jacobile uuesti lähemale, võttes tema õlavarrest kinni ning lükates teda ukse poole. "Oi, sul veab, et Tara siin on," sõnas Nate mehele pisut vaiksemalt, kuid siiski ärritunud häälel.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jake Oakley on Apr 8, 2013 14:15:40 GMT 2
Jake ei saanud aru, kuidas oli tema ja Tara suurepärane vestlus jõudnud selleni, et Nathan oli vihasena nende kahe vahel. Ta teadis, et naine oli abielus, aga neil oli nii pikk ühine minevik, mis kindlasti Tarale meenus, kui Jake teda jälle suudles. Pidi meenuma. Jake tõmbas enda käe mehe haardest vabaks. "Ma suudan ise ka kõndida," teatas Jacob ning astus sammu välisukse poole. "Tara, tea, et sul on valikut. Sa ei pea temaga leppima," lisas mees ning haaras nagist enda tagi ja torkas jalatsid jalga. Jacob ei tahtnud nii lahkuda, et ta jätab Tara pisarates endast maha. Loodetavasti nad said veel rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2013 21:07:04 GMT 2
"Siis liigu!" käratas mees, "ma ei kannata sind selles majas." Kuulnud mehe sõnu Tarale, viis Nate enda silmad naisele. Kas ta siin räägib enda kalli eksiga nende suhtest ja nende abielust? Võibolla tahab ta juba pikemat aega lahutust? Korraga oli tal tunne, et ei saa usaldada neid sõnu, mida Jacob räägib ega ka seda, mida Tara talle ilmselt varsti ütlema hakkab, et olukorda päästa. "Ja kelle ta siis peaks valima - sinu või?" turtsatas Nathan ja naeris korraks külmalt. No kaua võtab ühest majast lakumine ja suu ka tal kinni ei seisa. Varsti saab see kinni löödud, kui nii edasi läheb.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jake Oakley on Apr 8, 2013 21:29:17 GMT 2
"Kurat, rahune maha!" kärkis Jake. Ta oli vihastumise piiril, ärritunud juba oli, aga viha, see oli tulemas. Jacob liialdas, aga seda puhtalt seetõttu, et ta ei kannatanud Nathanit silmaotsaski. Varem tolereeris, nüüd oli mehest saanud mõni nõme sein tema ja Tara vahel. "Mis mul häda on, oma firma, meil on ühine ajalugu, kindlustatud tulevik," loetles Jake üles boonuseid, mis temaga kaasas käisid. Ta ei saanud aru, et see käitumine oli hetkel äärmiselt sobimatu, Jake käitus emotsioonide ajendil.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2013 21:33:30 GMT 2
Tara näris paaniliselt huult ja ta kuulis, kuidas Travis nutma hakkas. "Jake, lahku," ütles ta vaikselt ning kiirustas teisele korrusele, et poeg maha rahustada, tegelikult oli ta ise ka üsna paanikahoo äärel, kuna kartis, et Nathan ja Jake lähevad üksteisele kallale. Tara oli niigi magamatusest üsna kergelt ärrituv ning toimuv pani ta sees mässama suure segadust. No aitäh Jake, aitäh tõesti. Oli siis seda vaja? Ei. Naine ei suutnud pisikest maha rahustada, kuna laps ilmselt tunnetas ema närvilisust.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2013 21:59:32 GMT 2
"Mina pean maha rahunema, kui sa suudled minu abikaasat?" kergitas mees enda kulme ja vaatas tüübile teravalt otsa. Lõpuks ometi oli näha, milline see tüüp tegelikult on, kuigi tundub, et Nate nägi teda algusest peale läbi. Tara on see, kes kõiki liiga kiiresti usaldama hakkab. "Ma loodan, et sa saad ise ka aru, et mina ja Tara oleme abielus ja meil on lapsed. Sinusugune nüüd küll meie ja meie laste elu kihva ei tule keerama. Mine otsi endale keegi, kes on vaba. Pealegi piisab mul vaid iidsatada sellest, mida sa siin tegid ja enamik inimesi siin linnas ei taha sinuga enam tegemist teha," sõnas Nathan, vaadates Jacobile otsa ning sõnades need laused vaiksel, kuid pineval häälel, mis jättis temast eriti kindla inimese mulje. Kui laps nutma hakkas ja Tara üle läks, vaatas Nathan tüübile otsa. "Nüüd on lapsed ka juba üleval. Läheb sul veel kaua või ma pean su tõesti välja viskama?" esitas mees küsimuse ning jalutas ukse juurde, et see lahti teha.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jake Oakley on Apr 8, 2013 22:05:22 GMT 2
Jake raputas pead. "Küll sa varsti näed, et Tara jookseb minu juurde," teatas Jake. "Siin linnas levivad jutud kiirelt, aga lihtne on need kellegi vastu lüüa," lisas mees ning lahkus. Tal oli nüüd kindel siht silme ees, kuigi Nathan oli üsna suur takistus. Loodetavasti suutis Jacob midagi välja mõelda, kuidas tüütus pildilt eemale tõugata. OT:Jake is out.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2013 22:10:36 GMT 2
Tara üritas Travist magama saada, kuna neil oligi praegu uinakuaeg. Neid oli päevas päris palju, kuna öösel ärkasid pisikesed üles, et kas süüa või millegi üle pahandada. Siis oli naine ruttu voodist väljas ja üritas probleemi lahendada. Tara kiigutas poisslast õrnalt kätel ning tasapisi väikseke jälle rahunes, kuigi naine ise oli endast väljas. Ta pani Travise tagasi hälli, õnneks ei ajanud ta enda õde üles. Tara läks magamistuppa, kus ta kuivatas silmad ära. Ta ei tahtnud teadagi, millest Nathan nüüd rääkima hakkab. Naine kirus end, et varem Jacobiga nii sõbralikult suhtles, ilmselgelt olid mingid vanad tunded mehel alles, mida ta soojendada üritas.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2013 22:21:32 GMT 2
Nathan vaid turtsatas mehe sõnade peale. "Mina sinu asemel tõmbaks tagasi, alustades sellega, et lahkuksin Tree Hillist," lausus mees veel enne, kui uks Jacobi järel kinni vajus. Lapsenutt oli küll juba kadunud, aga Tara oli endiselt üleval. Hinganud sügavalt välja, jalutas Nate üles magamistuppa, kust ta enda naise üles leidis. "Su silmarõõm lahkus," sõnas Nathan külmalt, jalutades naise juurde, "ma mõtlesin, et sa oled ikka juba Jake'iga telefoni otsas, et uurida, kas temaga on ikka kõik korras. Aaa....ja kui te kokku kavasete saada, siis paluks väljas pool seda maja, sest ma ei soovi teda siin enam näha ja veel vähem tahan ma teda näha meie laste juures." Nathani laused olid täis sarkasmi ja külmust. Tema pilk ei olnud sugugi soe ja sõbralik nagu tavaliselt.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2013 22:33:25 GMT 2
Tara ei suutnud uskuda, millise külmusega Nathan temasse suhtus. "Päriselt?" küsis naine, silmad siiani vesised. "Sa päriselt arvad, et ma petaks sind nii?" esitas Tara järgmise küsimuse. "Okei, I fucked up. Ma ei teadnud, et tal sellised huvid olid, mina võtsin teda alati kui sõpra. See suudlus oli ootamatu. Ta oli mu ainus sõber, kes minuga nii hästi läbi sai," rääkis naine minevikuvormis, kuna ilmselgelt ei tahtnud ta Jacobit enam näha. Mis mõtet on sõprusel, kui üks pool tahab teise abielu lõhkuda. Pisarad voolasid üle naise näo, mis ta varrukaga kuivatas. "Ma ei suuda uskuda, et sa minuga nii käitud. Ma ei ole ju milleski süüdi. Ma ei andnud ühtegi vihjet," rääkis Tara edasi üsna tasasel häälel. Ta ei suutnud seda taluda, et Nate teda nagu süüdimõistetut kohtles. "Kui sa minust nii halvasti arvad, siis ehk olekski parem kui sa saaksid üksinda olla. Leiad äkki mõne inimese, kellel puuduvad sõbrad ja lähedased," lisas Tara. Ta ei olnud iialgi enda abikaasat petnud ja nüüd see...
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 11:56:31 GMT 2
"Ausalt öeldes ma ei tea mida arvata," lausus Nathan, "ma hoiatasin sind kohe alguses, et Jake ei ole sulle ainult sõber. Ta tahtis enamat juba esimesel korral kui ta sind siin nägi. Mingil kummalisel moel olin aga mina iga kord see halb inimene, kes ei luba sul enda sõpradega suhelda, mis on muideks vale, sest mul ei ole mitte midagi sinu sõprade vastu. Olgu nad siis mehed või naised. Mulle lihtsalt ei meeldinud juba algusest peale Jake ja nagu näha oli mul selleks ka põhjust." Kuidas sai Tara nii naiivne olla ja kui Nathan teda hoiatas, siis miks ta ei olnud mehega koos olles ettevaatlikum. Võibolla andis ta mehele vihjeid nii, et ta ise arugi ei saanud. "Sa ei andnud talle võibolla enda arvates ühtegi vihjet, aga sa võid üllatuda, mida kõike mehed vihjeteks peavad," sõnas mees kindlameelselt. Tõmmanud käega läbi juuste, ristas Nate käed enda rinnale. "Mina arvan sinust halvasti? Kes on viimased nädalad kogu aeg iga pisemagi asja peale kisama pistnud ja mind armukadeduses süüdistanud? Sa oled minust teinud justkui mingi kinnisideega abikaasa, kes ei lase enda naisel mitte kuskil mitte kellegiga kohtuda. See ei ole tõsi ja sa tead seda," tõstis Nate enda häält ja vaatas naisele pinevalt otsa. See oli esimene kord, kui nad vist üksteisega niimoodi vaidlesid. "Mis lahkumineku jutte sa jälle räägid?! Kas see ongi see teema, mida te Jake'iga kogu aeg minu seljataga lahkate - et sa tahad lahutust? Võibolla peaksid sa seda minuga arutama sellisel juhul, sest viimati kui ma kontrollisin olen mina veel su abikaasa. Kuigi mulle tundub, et Jake teab sinust hetkel palju rohkem kui mina. Ta rääkis, et sa oled stressis. Miks sa enda suud siis lahti ei tee ja minuga rääkima ei tule? Või ei mõista ma sind nii nagu tema?" jäi Nathan naisele küsivalt otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2013 15:11:28 GMT 2
Tara surus enda huuled kõvasti kokku ja sulges silmad. Nad ei suutnud ikka üldse ilma tülitsemata elada. Kuidas nad muutusid rõõmsast noorpaarist sellisteks närvilisteks abiellunuteks, kes ei suutnud ühtki kuud rahulikult elada? "Fine, sul oli õigus. Ma saan aru. Jake on douche ja ma eksisin. Ma tõesti arvasin, et ta tahab sõprust alles hoida," rääkis naine. "Oota, kisama ma küll pole pistnud, sa liialdad," kaitses Tara end. Ta tõusis püsti ja hakkas magamistoast lahkuma, mis mõtet on kuulata Nathanit häält tõstmas ja närvitsemas. Tara ei kannatanud seda üldse. Ta peatus enne toast lahkumist, et öelda: "Sa usud teda rohkem kui mind? Ta liialdas samamoodi nagu sina. Ma olen temaga rääkinud ainult enda tööst. Kõik." Tara läks elutuppa ja istus diivanile, tõmmates jalad enda juurde ja põimides käed ümber nende. Chica tuli uurima, mis toimub ja Tarale tekkis tunne, et Chica hoolib temast ka rohkem kui Nathan, kes hakkab Jake'i vea pärast naist süüdistama.
|
|