26-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Katherine Winston on Apr 7, 2013 13:47:47 GMT 2
OT: Krt ma korraks mõtlesin, et kas ma peaks seda teadma või ei.. Katherine lõpetas ka enda koogi ja joogiga ning lükkas nõud endast pisut eemale, et käed lauale toetada. Ebaviisakas oli küll küünarnukkidega laual olla, aga see polnud mingi eriti fancy restoran ka. "Nad ei ole mitte perekonna eest vaid nad ongi su perekond," sõnas Katherine naeratades. Seth'ile kulus taoline toetav pere ära küll pärast kõiki neid jamasid, mida ta kogema on pidanud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 7, 2013 13:55:43 GMT 2
"Sa oled juba nagu mõni õpetlane, kelle laused on suurepärased nõuanded," arvas Seth ning lonksas colat. "Sul on korter siin lähedal? Kuidas tolle seisukord on?" vahetas noormees teemat. Ta ise ka aitas Carriel korterit remontida ja seetõttu oli ta mõistnud, et Westside'il vajasid normaalses hinnaklassis kohad ikka kerget remonti nagu näiteks värvimist, tapeetimist ja tegelikult ka uue põranda paigaldamist. Seth ja Carrie kahjuks nii palju teha ei saanud, kuna tegu oli üürikorteriga.
|
|
26-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Katherine Winston on Apr 7, 2013 14:24:19 GMT 2
"Miks nagu.." muigas Katherine. Ta võis vahel paras ema olla küll oma kuldaväärt lausetega, aga ta ju mõtles siiski vaid head. "Ma ei oska öelda, sest mul pole ausalt öeldes aimugi, kus me praegu viibime ja kuhu poole siit mu uus kodu jääb," naeris Kat. Suunataju oli tal selline.. kohati mitte funktsioneeriv. "Aga muidu vajab väheke renoveerimist see korter küll jah. Õnneks ma võin seal suhteliselt kõike teha omaniku sõnade järgi. Peaasi, et seinu maha ei lõhu. Nii et ma mingi hetk värvin seal veidike ja tõmban tapeedi maha," rääkis Katherine. Magamistoas oli mingi eriti igivana ja kole tapeet, mille ta plaanis välja vahetada.
|
|