21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 6, 2013 16:48:48 GMT 2
"Ma võtan seda komplimendina," turtsatas Josh lõbusalt. "Ma tahaks teada, kuidas neil läheb, aga ma ei taha Warwicki tagasi minna," lausus noormees tõsinedes. Seal olid ta vanemate hauad, mida ta ei plaaninud kunagi külastada. Õel? Võib-olla. Igatahes teadis Seth, et ta ei taha nende nimesidki kividelt lugeda. "Ma loodan, et sa leiad siin endale sobiva koha," naeratas mees. Üks neiu tuli küsima, mida noored soovivad, Josh otsustas sidrunicupcake'i ja ühe coca kasuks. "Šokolaadikoogid on ka siin maru head," soovitas mees Katherine'ile.
|
|
26-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Katherine Winston on Apr 6, 2013 16:53:47 GMT 2
"See tuleb sulle üllatusena, et.. ma meid nii tõsiselt võtsin?" uuris Katherine, kerge muigega, mõeldes vahepeal hetke sõnastuse üle. Kuidagi veider oli üle nii pika aja seda kõike arutada sedasi. Aga samas vabastav ka. Osad asjad jäidki rääkimata ju. Kat tõsines ka pisut, noogutades siis mõistvalt. "Kui ma neilt kuulen, siis annan sulle kindlasti teada," lubas naine, viies pilgu seejärel ettekandjale. Õige jah, ta polnud menüüd veel uurinudki. Katherine oleks üsna kindlalt esimese suvalise asja valinud, et neiu ootama ei peaks, kui tuli Seth'i soovitus, mille peale naine tahtmatult muigas. Šokolaad oli alati ta meelismaius olnud. "Ma siis võtan selle šokolaadikoogi ja klaasi mineraalvett, palun," esitas Katherine ka enda tellimuse, viies pilgu tagasi Seth'ile. "Ma loodan, et ma leian selle koha üsna varsti," vastas ta alles nüüd mehele. "Paar päeva läheb veel enda sisse seadmise peale, aga siis edasi pole sedasi muidu miskit teha."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 6, 2013 17:43:41 GMT 2
"Suhteliselt," sõnas Seth noogutusega. "C'mon, ma olin mingi 17-aastane tüüp, kes elatas end illegaalselt. Kas sa tõesti tahtsid sellise inimesega abielluda?" uuris noormees, muie näol. Ta ei kujutaks end praegu ette, astumas Kat'iga altari ette. Carriega olid nad ka alles värske paar ja pealegi ei pidanud Josh abiellumisest väga lugu. Ühe ta ju lõhkus. Nojah. Tegelikult ei olnud Seth sellele varem ka mõelnud, et mis Carriest ja temast edasi saab, elavad samamoodi edasi.
|
|
26-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Katherine Winston on Apr 6, 2013 17:48:58 GMT 2
"Ja mina olin ülepeakaela armunud ja täiesti veendunud, et armastus võidab kõik," muigas Katherine. Tema silmis oli neil ikka üliilus happy ending ja kõik sai mõlema elus korda ja.. Nagu filmis ikka. "Aga noh.. Mis oli, see oli. Ma olin ka parajalt noor ja loll siis veel. Paras paar ses suhtes," sõnas naine viimaks. Polnud mõtet mingeid vanu asju nii põhjalikult arutada. Eriti arvestades seda, et Seth'il juba uus naine oli. Või noh, mis juba. Kat'il oli endal ka vahepeal üks suhe olnud, aga see oli rohkem rebound tema jaoks, nii et ilmselgelt ei tulnud sealt midagi head.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 7, 2013 11:29:52 GMT 2
"Oh jah," naeratas Seth. "Ma tean küll seda tunnet. Isegi sain päris...Hullu teoga korda," tunnistas noormees. Kogu Carrie ja Oscari teema ei olnud just tavaline asi, mida inimesed teeksid, et saada enda armastatud naisega olla. "Oojaa. Kuigi alati on minu puhul suhtest just naine see tasakaalukam ja targem pool," lausus Joshua. Ega üks teismeeast just välja kasvanud noormees ei olegi ilmselt kõige targem, aga Josh lootis, et ta oli piisavalt rahulik Carrie jaoks.
|
|
26-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Katherine Winston on Apr 7, 2013 11:38:10 GMT 2
"Hullu teoga?" küsis Katherine pisut oma vasemat kulmu kergitades. "Mis sa jälle siis korda saatsid?" uuris naine, manades huulile lõbusa muige, et mitte süüdistav näida. Need ajad olid möödas, kus tema ema kõigile mängis. Nüüd ei viitsinud naine kohati isegi enam nii tubli ja rahulik olla. "Alati? Nii et mina olin siis tasakaalukas ja tark? No ma tänan," naeris Kat kergelt. Tegelikult eks ta ole jah üsna kahe jalaga maa peal naine koguaeg olnud. Kasvatus selline lihtsalt. Ja ajusid tal tõesti oli. Mitte, et ta nendega midagi peale oskaks hakata ilmselgelt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 7, 2013 11:53:01 GMT 2
"Jah," noogutas Seth. Teenindaja tõi neile joogid-söögid ning mees lonksas cocat, et edasi rääkida. "See naine, kellega ma käin, ta on tegelikult abielus. Me kohtumise võõrutusravil, aga seal suhtlesime üsna vähe. Hiljem ta tuli Tree Hilli, sest sai siin töökoha ja siis ma hakkasin temaga rohkem suhtlema. Ta ei olnud selline, kes arvaks, et narko pärast olin ma mingi niisama sitapea ka veel. Ja siis see kuidagi lihtsalt juhtus. Ta mees sai meist teada nii, et võttis Carrie mobla kaasa ja ma messisin enda arvates Carriele. Me kaklesime, politseinikud viisid meid minema ja siis ütleski Carrie Oscarile, et tahab lahutust. Sellest ajast peale oleme me mõlemad palju mõnusamalt elanud. Pole pidevat stressi," selgitas noormees ja proovis sidrunikreemiga muffinit.
|
|
26-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Katherine Winston on Apr 7, 2013 12:02:02 GMT 2
Katherine tänas teenindajat ja võttis ampsu oma koogist, naeratades kergelt mõnusalt magusa maitse üle. Kõik auhinnad inimesele, kes šokolaadi leiutas, ausalt noh. Naine keskendus Seth'i jutule, kulmud vahepeal hämmingust kerkimas. Viimaks võttis ta lonksu oma joogist ja raputas siis pisut pead. "Sa ikka oskad," kostis Kat viimaks selle kõige peale, lõbus muie taas huulil. "Ja see mees.. Oscar. Jättis rahule teid kaht nüüd?" uuris naine veidike murelikult. No kui juba kord kaklesid, siis ega see teine kord ka eriline üllatus poleks ju.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 7, 2013 12:06:29 GMT 2
"Jättis rahule jah. Kuigi alguses ta ei tahtnud lahutust, aga nüüd sai vist aru, et mõttetu Carriet kinni hoida. Ma ei jõua ära oodata, kui see lõpuks ametlikult kirjas, siis loobub Carrie vast abielusõrmusest ka," rääkis noormees asjast, mis teda häiris. Varem oli see seal seetõttu, et Carrie ei tahtnud Oscarile vahele jääda, nüüd aga...Josh eelistas kindlasti seda, et sõrmus lähiajal kaoks.
|
|
26-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Katherine Winston on Apr 7, 2013 12:17:23 GMT 2
"No hea seegi.. Nii paljukest oli mehel mõistust," sõnas Katherine mõtlikult. Samas oli üsna halb meest sedasi hukka mõista. Kui keegi temalt abikaasa ära napsaks, siis oleks Kat ju samamoodi endast väljas ja mine tea, mis temagi kõik ära teeks. "Miks ta seda sõrmust üldse kannab veel kui te koos olete? Miks ta seda tagasi pole andnud?" uuris Katherine kergelt kulme kortsutades. Veider tema silmis, aga noh.. Polnud tema asi kobiseda. Naine võttis uue ampsu oma šokolaadikoogist, viibates siis koogikahvliga sellele. "On tõesti väga hea kook," sõnas Katie pooleldi täis suuga. Ups.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 7, 2013 12:36:35 GMT 2
Noh, arvestades seda, et Oscar ei olnud ilmselt viimase poole aasta jooksul enda naist puudutanudki, ei saagi teda abikaasaks kutsuda. "Ma ei tea. Tegelikult tean. See on siiski osa ta elust, tal on ju Oscariga pisike poeg Clyde. Tore tegelane teine, selline omapärane, kes märkab raamatutes vigu ja vaatab looduskanaleid," rääkis Seth. "Näed, mis ma ütlesin," naeratas Joshua ning lõpetas enda muffini mõne suurema ampsuga ära.
|
|
26-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Katherine Winston on Apr 7, 2013 12:52:31 GMT 2
"Mnjaa, aga nagu ma aru saan, siis osa, mille ta pigem selja taha jätaks. Kuigi noh.. Arvestades seda, et ta kord mehega lausa abiellus, pidid tunded ikka väga tugevad olema, nii et üsna mõistetav on, kui sellest kõigest on raske lahti lasta," arutles naine mõtlikult. "Poeg lausa? Vau.. Ja seda kõike pole sinu jaoks liiga palju?" küsis naine üsna automaatselt, saades sekund hiljem aru, et see ei kõlanud vist kuigi hästi. "Vabandust.. Ma lihtsalt ei taha, et sa haiget saaksid," lisas naine kiirelt, suunates pilgu uuesti enda koogile, millest ta seejärel järgmise ampsu võttis.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 7, 2013 13:03:23 GMT 2
"Jah, täpselt," nõustus Seth. "Ei ole," raputas Joshua naeratusega pead. "Ühel hetkel tundus, et lained löövad pea kohal kokku, aga siis...Siis sai kõik korda. Noh, mu vend Trey on ka selle suhtes toetav, kuigi alguses tahtis ta mind vist maha lüüa," meenutas Seth turtsatusega. Ta sai Treyga viimasel ajal üllatavalt normaalselt läbi, Raveniga ka, kes oli venna pruut. "Ära muretse, ma saan endaga hakkama," ütles noormees.
|
|
26-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Katherine Winston on Apr 7, 2013 13:08:08 GMT 2
"No siis on hea, kui praegu kõik hästi läheb. Mul on tõesti hea meel su üle," sõnas Katherine naeratades. "Kuidas Trey'l läheb üldse?" uuris naine seejärel, kerge muie huulil. Ta kujutas täitsa ette seda jah, kuidas kutt Seth'i maha lüüa tahtis. Mõni ime ka, arvestades seda, kui suur oli tegelikult võimalus, et asjad ei laabu nii nagu Seth tahaks. "Ma muretsen nii või teisiti, sa ju tead mind," sõnas Katherine, võttes koogist uue ampsu.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Apr 7, 2013 13:39:55 GMT 2
OT: Seth sai venna olemasolust teada siis, kui Tree Hilli kolis, Kat ei peaks temast teadma.
"Tal läheb normaalselt. Niipalju kui ta mulle räägib. Ega kui tal mingi jama on, siis ta väga sellest mulle rääkima ei tule, ühel korral tõesti rääkis, siis koos leidsime lahendust," meenutas Seth kogu Raveni ja Deedsi jama. "Ma ei taha, et inimesed mu pärast muretseksid. Mul on vend ja tüdruksõber, kes ongi perekonna eest," võttis Joshua enda jutu kokku.
|
|