|
Post by Deleted on Nov 12, 2011 23:31:48 GMT 2
Naine tuli töölt koju ja oli maruvihane. Töö, mille kallal ta oli tõsiselt vaeva näinud, oli õppejõu poolt täiesti maha tehtud. Tara oli seekord väga kindel, et asi ei olnud temas, kuna ühe sõbranna töö, mis moodustas heal juhul ainult pool nõutud punktidest, sai palju kõrgema hinde.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 16:50:54 GMT 2
Nate avas korteri ukse ning sulges selle hetk hiljem enda seljataga. Asetanud sülearvutikoti esikus olevale kapile ning eemaldanud välisriided ja jalanõud, sammus ta edasi korteri sisemusse. "Tara, oled sa kodus?" hõikas Nathan, liikudes kööki, et külmik avada ning selle sisemusele kiire pilk visata. Pikad päevad koolis ajasid ta hulluks. Meeskonnaga olid lood halvasti ja poiste vanemad hakkasid juba kahtlema tema treeneri töös. See veel puudus kui ta oma töökoha kaotaks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 16:55:41 GMT 2
"Jaa!" hõikas Tara magamistoast, kus ta riideid vahetas. Koduriided selga saanud, tuli tüdruk toast kööki, pannes juukseid patsi. "Täna oli mu elu kõige nõmedam päev," arvas neidis. "Ma teen täna pitsat, kui sobib," lisas naine, märgates, et Nathan revideeris külmikut.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:00:48 GMT 2
Kuulnud naise häält, veendus Nate, et pole korteris üksinda. "Tere tulemast klubisse. Mu jalgealune hakkab koolis päris tuliseks muutuma, aga mis juhtus siis?" ohkas mees, seistes Tara selja taha ning võttes tema ümbert kinni. Ta tõmbas sisse tüdruku imelist lõhna ning suudles teda pealaele. "Vajad sa abi?" küsis ta nihkudes naise kõrvale, kuid jättes ühe käe kindlalt ümber tema.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:04:32 GMT 2
"See töö, mille pärast ma palju üritusi ära jätsin, tehti nii maha kui võimalik. Talluti jalge alla ja sülitati veel peale ka," vastas Tara ohkega. "Mmm..Sa võid näiteks tomati ära viilutada," lisas naine ja suudles meest põsele. Seejärel hakkas Tara pitsatainast tegema.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:08:37 GMT 2
"Vaene sina, sa nägid sellega tõesti nii palju vaeva. Mis siis nüüd...pead uuesti tegema?" uuris Nathan otsides samal ajal välja lõikelaua, noa ja tomatid, mida ta viilutama hakkas. Tema pilk peatus mõneks hetkeks Tarale, kes taignaga tegeles. "Saan ma sind kuidagi sellega aidata?" pakkus Nate kuigi tal ei olnud naise erialaga just palju kokkupuuteid.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:11:43 GMT 2
"Ma ei tea...Ma arvan, et ma viin selle ühele teisele õppejõule ka. Kahju, et ma tema gruppi ei saanud. Aga igatahes, kui mu töö on tõesti nii halb, siis ta saab vast näpunäiteid anda," vastas Tara. "Ma arvan, et saan sellega hakkama, aga räägi, miks sul siis jalgealune tuline on?" uuris naine Nathani kohta.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:20:41 GMT 2
"Ma loodan, et kõik laheneb hästi," sõnas Nathan ning pani lõigutud tomativiilud taldrikule. "Oeh, no see on üsna keeruline. Ühest otsast ei saa poisid omavahel läbi. See mõjutab mängu, viimased võistlused oleme me kaotanud meeskondadele, kellest tegelikult oleme üle. Ja nüüd on mul juba linn ja kool kukil, et mu töö ei anna tulemusi. Ühesõnaga, kui olukord ei parane pean ma endale varsti uue töökoha otsima," seletas Nate keerulise jutu kiirelt ümber, "see on nagu doomino efekt," turtsatas Nate.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:23:34 GMT 2
Tara kuulas Nathani ära ja seejärel läks ta meest kallistama."Küll me kuidagi hakkama saame," arvas Tara. Tal oli ainult üks aasta veel ülikooli ja tegelikult oli tal ka juba praegu üks tööpakkumine ootamas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:34:45 GMT 2
"Alati oleme saanud," sõnas Nate emmates tüdrukut tugevalt. Igastahes ei kavatsenud mees nii lihtsalt enda töökohast küll loobuda. Palk on hea, asukoht on mõnus ja töö on täiuslik. "Muideks, kas sa järgmisele mängule tuled?" küsis Nathan. Ikka on tore kui publiku sees on keegi, kellele saad toetuda.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 17:41:08 GMT 2
"Muidugi tulen. Ülikoolis on ka kiirem aeg selleks poolaastaks möödas," vastas Tara, minnes tagasi taignakausi juurde. Naine võttis ahjuplaadi ahjust ja hakkas tainast sinna peale rullima. "Mis hetkel meeskonnas kõige suuremad puudused on?" küsis neidis.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 18:08:15 GMT 2
"Tore. Sa tead, et see tähendab palju," lausus Nate, silmitsedes köögis askeldavat Tarat. Neidis oli lihtsalt täiuslikkuse kehastus kuigi viimasel ajal oli nende suhe olnud nagu ameerikamäed. "Westside vs Eastside. Ühe tiimi inimesed, aga omavahel läbi ei saa. Sa ilmselt kuulsid sellest TRICi kaklusest," täpsustas Nathan.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 18:11:49 GMT 2
Tara naeratas vastuseks. Jah, nende suhe oli nagu ameerika mäed, kuid alati paistis lahendus probleemile. "Üks kursakaaslane rääkis. Mingi kutt oli ühe tüdrukuga tantsinud ja sellest algas kaklus," rääkis naine seda, mida tema oli kuulnud. Kümikust hakitud kanaliha, riivjuustu ja ketšupi võtnud, hakkas Tara pitsakatet peale laduma. Tomatid leidsid ka kiirelt oma koha. Maitseaineid juurde lisanud, lükkas neidis pitsa ahju.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 18:17:50 GMT 2
"Kas see just kakluse algatajaks oli, aga asi hakkas sellest arenema küll. Kakluse alustaja sõnul solvas Eastsider westside'i tüdrukuid ja sealt see algas," avaldas Nate omalt poolt. Seda mis sealt tegelikult toimus ja kuidas kõik kulges ei oska ilmselt enam keegi öelda. "Aga asjad hakkavad loodetavasti kontrolli alla saama," üritas Nathan positiivselt kõlada.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2011 18:19:42 GMT 2
"Loodan sama. Gümnaasiumis tekib ikka selliseid asju, kuid need jahtuvad üldjuhul kiiresti maha," vastas Tara, toetudes köögikapile. "Mis sa arvad, kas jõulude ajal olla kodus?" vahetas naine teemat.
|
|