|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 20:39:19 GMT 2
Tara ei öelnud midagi, vaid sulges silmad. Jake oli tore, sõbralik ja hooliv inimene, kes ei teeks iialgi midagi sellist, mis ohustaks Tara ja Nathani abielu...Tahtlikult. "Kallis, ma ei tea enam, mida teha. Sa muutud selle teema suhtes alati nii...Kurjaks," lausus naine ausalt. "Mina olin natuke armukade nende kõigi naiste peale, kellega sa koos töötad, aga ma sain sellest üle," lisas Tara. "Sa ise väsitad end selle kahtlusega," ütles Tara ning suudles mehe kaela. Ta ei vihanud meest, ta lootis, et Nathan saab lõpuks aru, et tema ja Jake'i vahel ei ole midagi romantilist.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 21:04:31 GMT 2
Nathan asetas lusika pisikesse kaussi ning lasi endal nautida seda suudlus enda kaelal. Ta hingas sügavalt välja ning üritas naise sõnu kaaluda, kuid Travise lalin peatas tema mõtte. Seega jätkas ta tema söötmist. "Ega mul muud üle ei jää, kui teda lihtsalt sallima hakata, kuigi ma ei usu, et see midagi muudaks," lausus Nate ning pühkis lapse suu ära, asetades talle pudeliotsa ilusti suhu, et laps ise pudelist kinni saaks hoida ja seega iseseisvalt jooks. Tõusnud püsti, liikus mees teise lapse juurde ja hakas teda toitma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 21:16:15 GMT 2
Tara naeratas. Üks tüli sai jällegi lõpetatud. Ta lasi mehest lahti, kui Nathan liikus ning naases enda suure kohvitassi juurde. "Kas sul on täna vaja kuskil käia ka?" uuris naine. Ta vaatas, kuidas pisikesed väga õnnelikud olid, et said lõpuks issi tähelepanu ka, nädala sees pidid nad ainult emaga leppima.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 21:31:55 GMT 2
"Otseselt ei ole vaja kuskile minna. Mõned asjad arvutis, aga neid võin ma homme ka teha. Võibolla peaks poes käima, aga ehk kannatab esmaspäevani ära," sõnas mees, olles enda peas veel endise teema juures. Uskumatu lihtsalt, kuidas üks inimene võib mõjutada nende abielu. Oli vaja sellel tüübil ikka Tree Hilli tulla.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 23:24:02 GMT 2
Naine noogutas. Saavad hakkama küll. "Aga ma sukeldun siis töösse," ütles Tara ja võttis enda võileiva ja kohvitassi ning läks elutuppa. Ta sõi kiirelt ära ja avas siis sülearvuti ning hakkas numbrite ja ideedega maadlema. Kuidas saada inimene ostma just seda konkreetset toodet? Tara tundis, et pikale veninud õhtu ja lühikeseks jäänud uni andsid end tunda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2013 21:58:48 GMT 2
Nathan toitis mõlemad lapsed ära. Nii kaua, kui nad veel enda pudeleid tühjendasid, valas mees ka endale ühte tassi kohvi ning meisterdas paar võileiba. Kuna ta ei saa tavaliselt paarist võileivast enda kõhtu täis, siis tegi ta endale juurde ühe kiirpudru, millele pani moosi peale. Enne sööma asumist viis Nate kaksikud nende mänguvoodisse. Kuna ta ei tahtnud naist segada, siis sõi ta rahulikult köögis laua taga, kuigi tal oli enamasti harjumus elutoas telekat vaadata ja süüa, sest siis sai lastel ka silma peal hoida. Kui mees viimaks lõpetas, pesi ta kõik nõud ära ja istus diivanile. "Kallis," pöördus Nate vaikselt enda abikaasa poole, "oled sa kindel, et sa ei taha paar tunnikest magada? Ma võin su mingi aeg üles ajada, et sa saaksid ilusti enda töö ära teha. Usu mind, puhanud peast tulevad palju paremad ideed."
|
|