|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 23:06:16 GMT 2
"Uued inimesed annavad ikka miagi linnale juurde," muigas noormees. Pealegi kui uut rahvast ei tuleks, poleks ka võibolla edasi minekut linnas. Pealegi oleksid kõik varsti omavahel vist sugulased. "Sa tahad öelda, et siin ei käi palju rahvast?" küsis Colin, "kuulsin kuskilt, et see pidi siin pool jõge väga hinnatud koht olema koos kauge ajalooga." Võibolla oli see siis vananenud info või siis on asi lihtsalt kellaajas, kuna Bekah töötab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 23:11:21 GMT 2
"Tegelikult on neid ikka hea näha ka," ütles Bekah. See olekski päris naljakas, kui uusi inimesi enam ei tuleks ja mõne aasta pärast Tree Hillis kõik omavahel sugulased oleks. That would be so fucked up. Colini sõnade peale raputas Rebekah pead. Paistab, et noormees sai temast natuke valesti aru. "Mitte seda," vastas tüdruk. "Ma arvan, et hommikuti on siin rahvast kui murdu, aga minu tööaeg hakkab nädala sees lihtsalt pärast lõunat, et ma koolis ka jõuaks käia. Õnneks pole enam palju, sest varsti on eksamid ja lõpetamine," rääkis näitsik. "Aga jah, see koht on siin tõesti väga hinnatud," noogutas Bekah. "Ma arvan, et põhjus on ehk selles, mis sa minul kokkadele edasi palusid öelda. Loodan sind siis rohkem siin näha ka."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 23:18:51 GMT 2
"Küll ma siia veel tagasi tulen. Siiani olen alati teeninduse ja toiduga rahule jäänud. Seega pole nagu põhjust, miks mitte tulla," sõnas noormees. Ta pistis viimased kebabitükid endale suhu ning lükkas siis taldriku ja kohvitassi laua keskele, et enda käed kergelt lauale toetada. "Igatahes oli väga tore sind uuesti näha ja veenduda, et asjad on nüüd paremini ja kui sa peaksid jälle alkoholijoojate sekka kuuluma, siis ära sa liiga palju võta. Kõik tüübid ei ole sellised nagu mina," muigas Colin, vaadates tüdrukule otsa. Ta otsis enda rahakoti välja ning pani lauale raha nii toidu kui ka Bekah tipi jagu. See ei olnud küll ülisuur summa, aga siiski midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 23:25:32 GMT 2
"Noh, sellisel juhul hoiatan lihtsalt ette, et mõne kuu pärast ma enam ei tööta...ütleks siis, et perekondlikel põhjustel," muigas Rebekah, heites pilgu hetkeks oma kõhule. Koolis käib ikka lõpuni, kuigi katsub võimalikult palju aega puhkamiseks leida. "Aga kuna ma olen newbie-westsider, siis ilmselt veel trehvab," arvas näitsik. Mees ju väitis samuti end Westside'ilt olevat. Tüdruku näole ilmus naeratus, kui Colin ütles, et tore oli teda uuesti näha. "Samad sõnad," lausus Rebekah, kuid turtsatas kergelt, kui mees ütles, et ta liiga palju ei võtaks, kui jälle alkoholi poole otsustab pöörduda. "Sa räägid minuga nagu oma teismelise tütrega," naeris Rebekah. Vaevalt ta endal nina jälle täis tõmbab mõne mehe pärast. Ta on palju targemaks saanud selle koha pealt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2013 23:40:09 GMT 2
"Jätan meelde," lubas noormees. Seega ei hakka endale Bekaht teenindajaks nõudma. Las tüdruk puhkab jah. Polegi vaja ennast lõhki kiskuda töö, kooli ja kõige muuga. Colin tõusis püsti ja sättis enda jaki jälle eest kinni. Ta tõi kuuldavale ühe turtsatuse. "Pigem õega," parandas Colin laialt muiates, "aga nägemiseni siis." Ta viipas tüdrukule ning jalutas kohvikust välja, et uuesti tööle asuda. Tundub, et ta töötab ise ennast varsti lõhki.
OT: Läbi
|
|