27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 14, 2013 21:15:51 GMT 2
Matthew sai võtteplatsilt varem ära, kuna kõik vajalik sai tehtud. Ta pidi veel üheks nädalaks tagasi minema, aga see pidi tulema alles peale 10-päevast puhkust. Matt käis koolimajas ringi ja vaatas erinevaid kohti üle, aula meenutas koolinäidendeid, võimla korvpallimänge. Klassiruumide uurimisel meenusid hoopis vahetunni paberisõjad ja igasugused lollused, nende seas ka kevadine veesõda, mille käigus nad suutsid terve klassi tilkuma panna. Oeh, olid ajad. Matt kuulis kella ja ta läks sööklasse, kuna siiani olid kellaajad jäänud samaks ning õpilased läksid sööma. Matt ostis sealt kaks makaronisalatit, kaks pudelit mahla ja ka ühed šokolaadipudingid ning istus kandikutäie toiduga ühte lauda. Ta märkas endal silmi, aga ei lasknud end häirida, siin oli see isegi vähem häirivam kui NY-s. OT:Dani
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2013 21:42:38 GMT 2
Daniela tuli just füüsika tunnist, kus ta enda töö kätte sai. Sellel seisis ilusti A- ja tüdruk vaatas enda vigu üle, kui ta sööklasse astus ja järjekorda seisma jäi. Ta oli nii süvenenud ühte arvutusülesandesse, et ei pannud seda tähelegi, et rahvas midagi või kedagi jõllitas. Ilmselt oli ta New Yorgis selle vastu immuunseks saanud. Ta tõstis enda pruunid silmad paberilt alles siis, kui rahvas lausa sositama kukkus ja keegi talle õlale koputas. Kusjuures tegu oli täiesti võõraga. Ta vaatas alguses segaduses pilgul ringi, kuid märganud Matti, ilmus tema näole särav naeratus ning ta jalutas tema juurde, teades samal ajal, et kõik jälgivad neid. "Hei," lausus tüdruk, jäädes mehe juurde seisma, ning asetades enda käe tema õlgadele. Dani vajutas mehe põsele ühe musi ning istus siis tema kõrvale, lastes enda kotil pingi kõrvale maha vajuda. "Ma teadsin kogu aeg, et nad sinust mingil hetkel tüdinevad ja su keskkooli tagasi saadavad, aga nii ruttu...sa üllatad mind," lausus tüdruk lõbusalt, libistades enda ühe jala üle teise. Ta märkas alles nüüd, et Matthew oli juba tema lõuna eest hoolitsenud. See oli küll nüüd armsuse tipp. "Aga miks sa tegelikult siia tulid? Ma pidin ju hoopis sinu juurde tulema. Ma loodan, et midagi ei juhtunud," uuris tüdruk, vaadates Mattile otsa. Ainult kaks nädalat oli möödas ja ta igatses teda juba nii kõvasti. outfit
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 14, 2013 21:51:42 GMT 2
Matthew märkas tuttavat pruunisilmset neiut, kes oli aga nii süvenenud millessegi muusse, et ei paistnud Matti märkavatki. Lõpuks jõudsid siiski Daniela silmad muigavale mehele, kes ei suutnud ära oodata Daniela sõbralikku pilku. "Hei," sõnas näitleja tervituseks vastu ning peale põsemusi surus tüdruku huulile ka ühe lühikese suudluse. "Ah, mine sa kah," ühmas mees ning toksas neiu õlga. "Sest mul tuli 10-päevane puhkus. Maja juures tehakse ümbrus ümber," lisas Sommers. "Näed, võta süüa," libistas mees kandiku tüdruku poole. "Peale filmimist ei ole mul väga midagi erilist tulemas. Siis olen paar nädalat jälle rahulikult Tree Hillis. Vahepeal on vaja NY-s ikka käia. Äkki tuled isegi mõnel nädalavahetusel kaasa," pakkus Matt välja. Mehe üks käsi oli ümber tüdruku piha, Matt ei olnud väga näljane, aga ta mõtles, et midagi sööks küll. "Tead, miks ma tegelikult tulin? Ma tulin kontrollima, et mõni keskkooli kuttidest sind endale ei üritaks näpata," lausus mees laia muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2013 22:26:47 GMT 2
"Kuhu sa mul minna soovitad?" küsis tüdruk ilmekalt, kui Matthew midagi ühmas ja tema õlga togis. Daniela oli jälle see neiu, keda mees tänavanurgal kohtas. Ta oli jälle oma keskkonnas ja seega ka rohkem temalik. New Yorgis hakkaski asi liiga käest minema. Need pidevad tujutsemised. Võibolla oli asi selles, et Danil oli lihtsalt kodu igatsus. "Oh," lausus tüdruk üllatunult, kui ta kuulis, et Matt on tervelt kümme päeva siin. See on nende suhet arvestades ju lausa igavik. Mehe sõnade peale võttis tüdruk ühe salatitopsi endale lähemale, eemaldas sellelt kaane ning hakkas rahulikult sööma. "Ma tuleksin hea meelega sinuga kaasa mõnel korral," arvas Daniela. Kui tal just muidugi midagi muud väga tähtsat teha ei ole. Näitsikule meeldis, et Matthew enda kätt tema ümber hoidis. See tekitas mõnusat kindlustunnet. "Ära muretse. Seda küll ei juhtu," muigas Dani, "me eelistame Team Matti." See oli esimene kord, kui tüdruk ennast ja last justkui ühena käsitles ja üldse sellele kuidagi viitas, et tema sees elab veel keegi. Kindluse mõttes ütles ta seda siiski natuke vaiksemalt, et see ainult meheni kanduks ja mitte kuskile kaugemale kellegi sellise kõrvu, kes ei pea seda kuulma.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 14, 2013 22:52:26 GMT 2
"Kuhugi," turtsatas mees. Talle meeldis isegi siin koolisööklas teiste pilkude all olla, tähtis oli Daniela. Matthew vaatas, kuidas Daniela sööma hakkas, ja võttis käe neiu ümbert ära, et inimese kombel süüa. "Team Matt sounds perfect," lausus mees naeratusega. NAD eelistavad. See tühine sõna oli Matthew jaoks olulise tähendusega. "Mis oleks, kui nüüd täna läheks rääkima perekondadele? Võtaks õed-vennad kokku ja räägiks? Vanematele eraldi, nendega kindlasti vaja pikemalt rääkida," arvas Matthew. Ta kujutas ette enda vanemate reaktsiooni, nad on õnnelikud. Ema käis Mattile juba viimased paar aastat pinda, et ta tahab vanaemaks saada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2013 23:01:56 GMT 2
"Kõlab küll jah," muigas Daniela, "kuigi me just üks päev sõbranna arutasime, et Andrew Garfield ja Logan Lerman oleksid ka täitsa nunnud." See viimane oli muidugi rohkem niisama öeldud. Tüdruk oli lihtsalt väga heas tujus ja seega oli ta jutukam ja ilmselt natuke lõbusam kui tavaliselt. "See tuletab mulle muideks meelde, et mu sõbranna tahaks enda poisi ja meiega välja minna. Kui sa muidugi tahad," rääkis Dani selle asja kohe ära, enne kui meelest läheb, mis on üsna tõenäoline, kui Matthew tal nüüd lausa kümme päeva siin on. "Ega seda vist väga kaua enam varjata ei oleks vist mõtet," lausus Dani, sest varem või hiljem tuleb see nagunii välja ja parem oleks, kui nad sellega kohe ühele poole saavad.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 14, 2013 23:08:04 GMT 2
"Tahad Logan Lermaniga kohtuda?" küsis Matthew laia naeratusega. Ta saaks selle ära küll korraldada. Mõnel punasel vaibal kasvõi. "Su sõbranna...Noh, miks ka mitte. Ma olen 10 päeva siin, vali üks ja ütle mulle ka, siis saame plaanid paika panna. Käiks selles...Aaei, too oli vist 21 pluss koht, eks?" mõtles Matt uut kohta Tree Hillis. "Või mõtlesite te mingit filmiõhtut?" ei saanud mees täpselt aru, mida Daniela ja ta sõbranna silmas pidasid. Kes too sõbranna oli? Keegi, kes oli Dani sünnipäeval? "Täna õhtul siis," noogutas Matthew. Ta hakkas salatiga vaikselt ühele poole jõudma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2013 23:15:45 GMT 2
"Ära ei ütleks küll jah," muigas tüdruk, mitte et talle Mattist ei piisaks või et ta tahaks meest ja tema kuulsust ära kasutada. Daniela noogutas ja üritas endale meelde jätta, et ta peab Helenaga rääkima, mida ta täpselt teha tahab ja kuna. "Küll ma uurin seda asja veel ja täpsustan siis," sõnas Daniela, muiates veel endiselt selle peale, et Matthew meelest lasi libiseda sellel, et ta ei ole veel kakskümmend üks, mis tähendab, et mõned kohad on neidisele endiselt keelatud. "Mhm," noogutas Dani ning jõi vahelduseks natuke mahla, "mis sa teed, kui mul tunnid edasi lähevad? Lähed koju? Kuna sa üldse jõudsid siia?" Võibolla on Matt otse lennult tulnud. Siis on ta nagu niii väsinud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 14, 2013 23:21:27 GMT 2
Matthew noogutas. "Ärge pange siis mind ja toda teist tüüpi mingit ninnu-nännu filmi vaatama," lausus Matt laia naeratusega. "Tulen tundidesse kaasa," vastas mees tõsise näoga, nagu mõtleks ta seda tõsiselt. Matthew avas ühe mahlapudelitest ning lonksas, et kustutada enda janu. "Näed, söö magusat ka," tõukas Matt ühe pudingitest tüdruku poole. "Ma jõudsin hommikul, magasin kunstiurkas kaheksast praeguseni," rääkis mees edasi. Kodus ei oleks saanud ta puhata, ema oleks matnud mehe küsimuste alla ja juhul, kui Rosie on kodus, oleks tirts tahtnud tähelepanu. Küll nad seda nüüd saavad.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2013 23:26:48 GMT 2
"Ära põe, ei pane," turtsatas Daniela ja hakkas kergelt naerma. Ei tea, kas see on meeste mingi õudusunenägu või? Peaks meelega mõne üliromantilise filmi otsima. "Sa teed nalja praegu," lausus tüdruk tõsisel ilmel Mattile otsa vaadates, sest see oleks lihtsalt katastroof ilmselt. Esiteks ei suudaks ta millelegi muule keskenduda kui mehele ja teiseks ei tahaks ta siis väga enda suud lahti teha, rääkimata enda tavalisest sosistamisest Helenaga. "Kuule, mulle ei mahu nii palju korraga sisse," sõnas tüdruk, sest tal oli veel salatit süüa. Aega tal veel oli nii et küll jõuab. "Kuidas sa saad enda kodu voodi asemel mingit hotelli voodit eelistada?" küsis Dani kulme kergitades.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 15, 2013 15:37:35 GMT 2
"Hea," sõnas Matthew naeratusega. "Ei tee, ma tahaks näha, millised õpetajad siin nüüd on ja kas ma midagi keskkoolist mäletan ka," vastas Matt tõsiselt. Näitleja boonus, ta suutis ka siis tõsise näo endale ette teha, kui tegelikult tahtis itsitada nagu mõni algklassi õpilane. "Sest kui ma lähen hommikupoole koju, on emps seal ja ta hakkab enda väsinut kullakallist pojukest küsimustega pommitama ja kui ma vihjan, et olen lendamisest väsinud, võib ta solvuda. Lihtsam on hotellis ära magada ja peale lõunat sinna minna," selgitas Matt. Nende ema oli tore, aga kohati tõeline tibuemme.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2013 18:38:20 GMT 2
"Sa ei räägi tõsiselt ju praegu?" vaatas Daniela suurte silmadega Mattile otsa, sest tema puhul on ju nii raske aru saada, kas ta teeb nalja või räägib tõsiselt. Üks miinus, kui su poiss-sõber on näitleja. Sa ei või kunagi kindel olla. "Kõik on ikka sama jama ja igav," vuristas tüdruk ette nii, et mõni sõna sulandus teisega täiesti kokku. Dani kallutas enda pea ühele küljele ning silmitses meest, "kas Matthew Sommers ei saa tõesti enda emmega hakkama? See on midagi uut." Tüdruk hakkas naerma ning toetas enda otsmiku hetkeks vastu mehe õlga.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 15, 2013 19:42:15 GMT 2
"Räägin," manas Matt ette surmtõsise näo. "Mis sul minu vastu on? Nii lahe oleks koos tunnis olla," lausus mees. "Ma ei usu, et seal igav oleks," lisas Matthew. "Ehh, saan küll," ütles Sommers pisut kaitsvalt. "Asi on lihtsalt selles, et ma ei viitsi temaga maid jagada, pärast on mõlematel halb tunne, et näed, harva olen kodus ja siis ka vaidleme," ütles Sommers. "Ma täna õhtul sulle külla võin tulla? Hommikul kaoksin sealt koju," tegi näitleja ettepaneku.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2013 19:53:05 GMT 2
"Sinu vastu pole mul midagi. Ma lihtsalt ei usu, et see eriti lahe oleks," lausus tüdruk, "sul hakkaks igav ja ma olen üüüüsna kindel, et sa tunneksid ennast naatuke rumalana, sest meile on eksamite pärast kõik mõtetus pähe tambitud." Kas polnud juba piisav põhjus, miks mitte tulla? Õpetaja ei lasekski teda ilmselt tundi, sest keegi ei suuda siis keskenduda. Vot. "Okei-okei, saan aru," noogutas Dani ning naeratas kergelt. "Noo, me pidime ju mu vanematega natuke maid jagama täna. Seega sa pead tulema. Kui tahad, siis võid ju lahkuda alles hommikul. Minul pole selle vastu midagi," sõnas tüdruk, olles tegelikult ees seisva pärast natuke närvis ja ka hirmul.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Mar 15, 2013 19:59:52 GMT 2
"Noh, rumalana tundsin ma end juba siis, kui Hunter näitas mulle kunagi matemaatikast osa, mida nad õppisid. Aga noh, siis saangi targemaks," lausus mees õrna naeratusega. Ei tea, mis Dany nüüd välja mõtleb? "Ei no seda ma tean, aga ma mõtlesin jah seda, et jään ööseks," ütles Matthew. Ta lonksas mahla ja lõpetas enda toiduga. Danielal oli veel päris palju söödavat ees, kui palju see vahetund kestiski?
|
|