20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2013 22:56:22 GMT 2
Märgates eemalt punases kleidis Phoebet viipamas, lehvitas Helena nooremale Hollowayle vastu ning läks siis Coliniga tema käevangus laudade poole. Jah, tänane oli üks harvadest kordadest, kui Helena midagi alkohoolset jõi. Täna oli selleks muidugi šampanja. Ta võttis naeratades Colinilt klaasi vastu ja vaatas siis mehele silma. "Meie terviseks," kordas ta ning tõstis klaasi, et see siis mehega kokku lüüa. "Cheers!"
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 16, 2013 22:58:32 GMT 2
Scotler ohkas vaikselt. ''Eks me pea siis ootama.'' Kindlustas ta käe asukohta naise seljal, ning kallutas õrnalt oma pead mõlemale poole. ''Ma ei usu, pole eriti nende teema, kuid kes teab ehk hiljem tulevad, kui pidu juba mölluks on muutunud.'' Vastas Scotler kiirelt, ning üsna tuimalt. Ta polnudki enam oma sõpradega suhelnud, justkui oleks nende vahele mingi meteoriit kukkunud. ''Pealegi, mul oled sina.''
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 23:09:22 GMT 2
"Ma ei ole neid üldse viimasel ajal meie juures näinud. Teil on ikka kõik korras?" uuris Vanessa, sest tegelikult ta ei olnudki sellele enne mõelnud, aga ei Ricky ega ka Grets pole juba ammu nende juures käinud ja ka Scott ise pole nende juures käinud. Varem olid nad ikka ju lahutamatud. Ega asi ometi selles pole, et Scotler nüüd Nessaga abielus on? "Ja mul on hea meel, et sina mul oled, aga sõpru läheb ka vaja," lausus naine siiralt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Feb 16, 2013 23:12:10 GMT 2
Kylie polnud kunagi varem Hiltonite hotellis käinud, veel vähem selle kristallsaalis. Juba see nimetus - kristallsaal- kõlas nii uhkelt, et Ky arvas, et sinna saali ta ei satugi. Valesti arvas. Tegelikult pole Mirth kunagi isegi mitte ballil käinud. Saal nägi väga kaunis välja. Kylie oletas, et saal on pigem punastes toonides ja südameid täis, aga nii see polnud. Need beežroosad - sest kala ja šampanjaga värvidele nimetusi anda tundub Kylie'le tobe- toonid tundusid tänasesse õhtusse isegi paremini sobivat kui kärtspunane. Mirth võttis pokaali Nate'ilt vastu, naeratas kergelt kuuldud toosti peale ning kordas seda vaikselt. Mida minut edasi, seda rohkem rahvast saabus ning Nathaniel pidi tõdema, et kohal oli rahvast väga erinevatest seltskondadest. Noormehele jäi silma Stacia ning tahtmatult ilmus noormehe näole kerge muie. Nende viimane kokkupõrge oli olnud selline.. huvitav. Seejäre viis Nate oma pilgu tagasi oma kaaslasele ja naeratas. "Kas ma olen sulle juba öelnud, et sa näed imeline välja?" uuris noormees särava naeratusega. See oli tõene, Ky nägi tõesti imeilus välja ning noormees pidi nentima, et ta poleks varasemalt ilmselt suutnud neidist seesuguses riietuses ette kujutada. Noormees võttis lonksu pokaalist, pruunide silmade pilk neidisele suunatud. "Ja missugune siis selle balli esmamulje on?" uuris Nathaniel neidiselt, kuna noormees teadis, et Kylie ei ole mitte kunagi kuskil ballil käinud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 23:14:19 GMT 2
"Kuule, ole õige vait," lausus naine selle peale ning hakkas naerma. Jah, ta on lühike. On terve elu olnud ja alati jääb see kellelegi ette. Nüüdseks võttis Carrie enda kasvu kohta käivad kommentaare alati pigem naljaga. "See keha..." pomises naine, kui Seth nii särgi kui ka pintsaku eemaldas. Noh jah, see lips oli naljakas tal kaelas. Carrie muigas ning jalutas mehe juurde, asetades enda käed poisi paljale ülakehale. "Selle lipsu jätamegi kaela?" küsis naine ning lasi seejärel enda kleidil põrandale vajuda.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 23:21:20 GMT 2
"Miks?" küsis Seth kavala naeratusega. "See keha käib siiani jõusaalis," mainis Joshua ja surus käed rusikasse, et lihased veel rohkem esile tuua. Tal oli ka tätoveering õlal, mis sai tehtud üsna ammu. "See lips võib jääda, aga niivõinii pärast pean uuesti panema. Would you do me the honour?" küsis Joshua laia naeratusega. Lõpuks ometi oli naine enda pikast kleidist väljas. "Urr," näitas mees hambaid ning tõukas enda kingad jalast. Püksid ja sokid kukkusid ka sinna kõrvale, sest ta tahtis võimalikult kiirelt enda riietest välja saada. Nüüd kukutas mees end selili voodile ja prunditas huuli, et Carrie ka tema juurde tuleks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 23:21:59 GMT 2
Colin tõstis klaasi natuke kõrgemale ning lõi tüdruku omaga kokku. Võtnud klaasist ühe lonksu, jättis ta klaasi endale kätte. "Kas võtame endale taldriku ja istume kuskile?" uuris noormees. Nii on ehk mugavam. Siis ei pea nad siin koha peal seisma.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 16, 2013 23:24:19 GMT 2
Scott vangutas vaid õrnalt oma pead. ''Eih, kõik on korras. Lihtsalt mul on elu kodus, trennis ja pole eriti aega ja viitsimist ka enam nii ringi hullata.'' Teatas ta üsnagi rõõmsameelselt. ''Mul on nad ju ikkagi olemas, nagu sinulgi.'' Kuid oli miski, mis mehe hinge natuke näris. ''Kas me sinu arvates ei peaks omale ühiseid tuttavaid soetama hakkama? Oleks nagu paras aeg, kuskil mõne abielupaariga aega veeta ju.''
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 16, 2013 23:29:28 GMT 2
Kui ball juba lähenema hakkas, oli Xavier veel kahtlev, kas kutsuda Liz endaga ballile mitte, aga otsustas siiski esimese variandi kasuks. Ta polnud ühtegi keskkooliballi vahele jätnud ega jätnud ka sedagi, kuid kellegi teisega noormees sinna ilmuda ei tahtnud. Pole vaja, et Liz tema peale solvuks. Ja kõik teised aga vahtigu mõnuga - mis see nende asi on? Tuleb lihtsalt need kaks nädalat veel kuidagi ära kannatada ning saabki kaheksateist täis. Jõunud koos Elizabethiga saali, vaatas ka Xav ringi, et näha, kes üldse kohal olid. Tabanud mõne pilgu kohe nende poole pöördumas, muigas noormees kergelt ja lõpetas vahtimise, suunates oma pilgu hoopis naisele. "Noh, kuidas tundub?" küsis Xav, hääles kuulda lõbusust. Kandis kutt täna musta ülikonda ning musta läikivate kivikestega kaunistatud maski. [/i] [/quote] Ega ka Elizabethile ei jäänud märkamatuks nii mõnedki pilgud, mis neile suundusid, kuid neidis ei näidanud välja, et see teda häiriks. See, et ta oli noormehest endiselt tunudvalt vanem häiris Lizzie't endiselt, kuid vähemalt hetkel ei kavatsenud ta sellel lasta enda tuju rikkuda. Ta oli sellele juba piisavalt palju mõelnud ning automaatselt libistas Elizabeth käega üle oma kõhu, kus arenes tema ja Xavieri ühine laps. Rasedusega harjumine oli algselt üsnagi naljakas ning kõige raskem oli loobumine alkoholist ning teadmine, et ta pole varsti enam nii sale nagu ta varasemalt oli. Kuulnud noormehe küsimust, muigas neidis kergelt. "Esmamulje on üsnagi hea. Pole nii kohutav kui ma kartsin," andis Liz ausa vastuse ning muigas kergelt. Järgmisel hetkel vajutas neidis mehe huultele kerge musi. "Nüüd on veelgi parem," lisas Elizabeth veel seejärel, näol kerge naeratus mänglemas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 23:30:30 GMT 2
"Sest jäta meelde, et minu kasvu kallal ei nori," lausus naine sõrme viibutades. See on tal geenides ilmselt, sest nii tema ema, isa kui ka vanavanemad on kõik lühemat kasvu. "Näha on," muigas Carrie, olles tegelikult ju selle kehaga juba tuttav. Tema silmad peatusid hetkeks tätoveeringul, kuid Sethi sõnad panid ta pilku tõstma. "Küll me seda veel näeme," sõnas ta kavalal, kuid samas kiusaval toonil. Eks ta ikka paneb jah. Carrie hakkas kogu selle lahti riietamise jandi peale lõpuks naerma, astudes mõned sammud veel voodile lähemale ning istudes siis viimaks Sethile peale üks jalg ühel pool poisi puusa ja teine teisel pool. Ta kummardus tüübile lähemale ning suudles teda kirglikult. Ta oli täiesi unustanud selle, et kuskil alla käib ball, kus on ka tema abikaasa.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2013 23:34:08 GMT 2
Helena võttis samuti klaasist ühe lonksu, aga ta üle ühe klaasi ilmselt täna rohkem ei joogi. Võib-olla võtab pärast mahla või limonaadi või midagi. "Kuule, see kõlab nagu hea mõte," nõustus näitsik ja haaras ühe suurema taldriku, kuhu nad Coliniga kahepeale oma snäkid saavad panna. "Ma muidugi ei tea veel, kuhu siin istuda saab, aga eks siis otsime selle koha ka." Mõni nurgake kuskil kindlasti. Ei jõuagi pikalt kontsadel seista, isegi, kui Helena on harjunud nendega käima. "Need magusad asjad tunduvad päris ahvatlevad," sõnas neidis hetkeks ka suupistelauale vaadates. Siiski võiks midagi soolasemat ka juurde võtta, sest ainult magusast võib lõppude lõpuks paha hakata.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 23:37:39 GMT 2
"Noh jah, eks meil kõigil tulevad uued kohustused otsa ja sõpradega läbi käimine muutub raskemaks, aga siiski ei tohiks seda täiesti unustada," lausus Vanessa, "nad on alles, aga kui sa nendega läbi enam ei käi, siis kui kauaks neid ikka on?" Nessa mõtles natuke enda sõprade peale ja leidis, et temal on vähemalt paljud neist tööjuures ja ta saab nendega koos lõunatada. "Tara ja Nathan, Wade ja Zoe - nemad on ka sellised üsna hiljuti abiellunud. Ma olen sulle Tarast ja Nathanist kindlasti rääkinud. Neil on kaksikud. Ja Wade ja Zoe on need, kes ühel päeval suvalisse linna sõitsid ja seal abiellusid. Kui nad täna siia tulevad, siis ma võin teid ju tuttavaks teha...või siis ma kutsun nad meie juurde kunagi," rääkis naine, sest ta leidis, et Scotti ettepanek on ju tegelikult väga asjalik. Neil ei olnud tõesti palju ühiseid tuttavaid.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 23:40:23 GMT 2
"Üritan mitte, preili," vastas Seth naeruga. Muidugi oli näha, pidigi olema näha. Ega ta mitte millegi pärast nii palju aega jõusaalis veetnud. Kui Carrie istus mehele peale ja huuled mehe omadega ühendas, oli Seth seitsmendas taevas. "Sa ajad mu segaseks," mõmises Joshua ja üritas naisele samaga vastata, lastes kätel üle Carrie keha joosta. Joshua ei olnud iialgi kedagi nii palju igatsenud. Carrie oli vallutanud mehe mõistuse tervenisti.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 16, 2013 23:46:07 GMT 2
Mees noogutas asjalikult, kui naine talle oma töökaaslastest jutustas. Õpetajad enamuses, kas see tõesti on parim seltskond, kuid samas, kui Nessa nendega läbi sai, siis miks mitte Scotler sellega ei peaks hakkama saama. ''Sa võid ju teha proovi, see oleks midagi uut ja üsna asjalikku. Kuid enne oma koju laskmist tahaks ma neid niisama näha.'' Oli number seitse olnud alati arvamusel, et kodu on tema kindlus ja sinna niisama sisse ei pidanud pääsema. ''Anna märku, kui istuda soovid.'' Tegi ta kiire märkuse, kui uuesti oma silmad saalis ringi liikuma lasi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 23:48:26 GMT 2
"Tore, siis on kõik vastastikune," lausus naine, sest isegi kodus olles tabas naine enda tihti Sethist mõtlemast ja kui ta koos Oscariga oli, siis võrdles ta teda kõiges poisiga. Mis oli kõige kummalisem oli see, et ta tundis ennast pigem halvasti, kui ta oli Oscariga, mitte siis, kui oli Sethiga. Carrie huuled oli pikalt noormehe omadel, kuid kui viimase käed tema kehal ringi hakkasid liikuma, liikus tema suudlustega üle poisi keha.
|
|