|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 23:53:59 GMT 2
Tegelikult ei olnud ükski neist õpetaja. Nathan oli korvpalli treener ja tema abikaasa Tara töötab kuskil Wilmingtonis asuvas ettevõttes mingil majandusalal. Zoe oli kooli arst, kuid töötab nüüd haiglas lastekirurgina, kelleks ta tegelikult õppinud on ja Wade on Keith's Body Shop'i omanik. Vanuselt on nad kõik üsna sama vanad. Wade ja Zoe on vist kõige vanemad. "Selge, seda annab korraldada," lausus Nessa õrnalt noogutades. See käis nii tema enda sõnade kui ka Scotleri viimase märkuse kohta.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 23:55:50 GMT 2
"Hea teada," vastas mees naeratusega. Tema arvates oli Carrie väärt palju paremat kui Oscar. Lahutus maybe? Joshua sulges silmad, kui Carrie tema keha suudles. "Oh, fuck," mõmises mees. Ta ei suutnud kirjeldada, kui hea tunne see oli ja ometigi polnud nad veel seksinigi jõudnud. "Ai, pagan! Ma unustasin su kingituse!" tuli Joshual meelde. "Kas sa pintsakutaskusse tahad piiluda?" küsis noormees. Kaelakee
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Feb 17, 2013 0:02:37 GMT 2
Uuel aastal oli Connorgi Staciaga juba asja ametlikuks teinud ning nüüdseks oli paar juba üle kuu aja koos olnud. Kuna oli sõbrapäev, tahtis mees selle tüdruku jaoks võimalikult eriliseks teha ja nii kirjutaski ta ise neiule luuletuse, mille ära raamis, lisaks kinkis ta veel Stacyle ühe hõbedase kaelaketi ja suure kimbu lilli. Ballile jõudis ta neiuga natuke hiljem, kuid noormees mäletas neid maskiballe siis, kui ta veel keskkoolis käis. Hea, et see traditsioon säilinud on. "Võin ma kauni neiu tantsule paluda?" küsis mees Stacialt, kui oli temaga saali jõudnud. mask ja outfit Viimase kuu jooksul oli Stacia justkui pilvedel hõljunud, sest lõpuks ometi leidis ta mehe, kellega tahaks ka pikemat aega koos püsida, mitte ainult mõni nädal või kuu. Ega tal need suhted tavaliselt eriti kaua ei kestnud. Võib-olla läheb sel korral paremini? Kui nad lõpuks saali jõudsid, jäi Stacia korraks ringi vaatama, et näha, kes juba kohal olid. Kusjuures oli täna üks vähestest kordadest, kui Stacia kandis pikka kleiti, sest tavaliselt oli tema stiil sellised võimalikult napid kleidid... Lehvitanud mõnele tuttavale, keda ta märkas enda poole vaatavat, pööras näitsik pilgu uuesti Connorile. "Aga loomulikult. Lähme," vastas Stacy. Raiskamata rohkem aega, haaras ta mehe käest uuesti kinni ja vedas ta tantsupõrandale, kus juba mitmed paarid keerlesid.kleitmask
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 0:03:02 GMT 2
Lahutus oleks palju lihtsam, kui neil ei oleks poega. Kuigi ei saa öelda, et Carrie ei oleks selle peale mõelnud juba enne seda, kui ta Sethiga tuttavaks sai. "Kingituse?" lõpetas naine mehe keha suudlemise ning vaatas talle üllatunult otsa, "sa ei oleks pidanud mulle kingitust tegema, sest nüüd tunnen ma ennast halvasti, et ma sulle midagi ei toonud." Snap! Oleks võinud ju selle peale mõelda, aga noh Oscariga ei ole nad sõbrapäeva pidanud ja seega on selline asi talle võõras ilmselgelt. "Sa võid selle mulle pärast korralikult anda," lausus Carrie ning libistas enda ühe käe mehe juustesse, hakates nendega mängima, samal ajal kui huuled jälle Sethi omadega kohtusid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 0:07:15 GMT 2
Stepheniga saali jõudes lasi Phoebe hetkeks oma pilgul üle ruumi rännata. Kõik oli nii uhke ning tantsuplatsil olid juba päris paljud paarid isegi tantsimas. Kuskil seal lähedal silmas neiu ka oma venda ja Helenat, kellele ta lihtsalt hetkeks viipaks. Hea oli neid kahte näha. Ilus paar. Eks pärast jõuab nendega juttu ka teha, nii uskumatu, kui see ka Phoebele poleks, tundus tantsuplats ahvatlev. "Noh, lähme proovime ühe valsi teha?" küsis Phoebs vaiksel häälel Stephenilt. See ju ei tohiks väga raske olla. Stephen polnud ikka veel selles eriti kindel, kas ballile tulek oli tema olematut tantsuoskust avestades hea mõte või mitte, aga mis kutil ikka muud üle jäi. Kui ta siia juba tuli, siis tantsimisest ei pääse nii või naa. "Eks meil tule jah see risk võtta," vastas Stephen muiates. Õige pea mindigi koos tantsuplatsile. Nüüd jäi üle ainult loota, et ta kogemata Phoebele varba peale ei astu, kuna see poleks kindlasti meeldiv kogemus, vaid rohkem ikka piinlik ja kohati isegi naljakas. Samas polegi tal üldse võimalik kunagi tantsimist korralikult ära õppida, kui ei harjuta.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 17, 2013 0:13:21 GMT 2
Kuna oli sõbrapäev, siis oleks ikka parem, kui Stephen Phoebega terve õhtu siin veedaks või lihtsalt saaks ainult tüdruku päralt olla. Pealegi ei arvanud neiu üldse, et Stephen tantsida ei oska. Ta ise oli ju ka enda arust väheke puujalg, aga see polnud mingi probleem. Kooliballil tantsimine tuli ju täitsa ilusti välja ja varvastel ei tallutud. "Kuule, see kõlas täpselt nii, nagu tiriks ma sind tapalavale," lausus Phoebs naerdes, kuid läks siis Stepheniga tantsuplatsile. Siis võtsid noored korraliku asendi sisse ja said end aeglase muusika rütmis keerutama hakata. "Näed, ei ole ju nii hull," lausus neidis.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 17, 2013 0:19:44 GMT 2
Xavier oli juba ammu sellest vanuseteemast üle saanud ning teda ei huvitanud seegi, mida teised ütlesid. Kui Lizzie teema mõnikord ikka jutuks võttis, kirtsutas Xav nina ja viis jutu millelegi muule. Elizabethi rasedusega oli Xavier nüüdseks juba leppida suutnud ega pidanudki nende olukorda kõige lootusetumaks. Ainult et peale nende ei teadnud sellest veel keegi ning Xavier ka rääkida ei kavatsenud. Muidugi pole sellest erilist kasu, kuna mõne aja pärast tuleb kõik nagunii välja ja jutud saavad uuesti hoo sisse. "Kui sa õhtu lõpus ka sama ütled, jään ma sind ehk isegi uskuma," lausus noormees lõbusal toonil. Xav oli küll musist kergelt üllatunud, aga talle meeldis, mis Elizabeth tegi. Ainus häda oli ehk selles, et kõik jäi natukene liiga lühikeseks. "Kindel?" küsis Xav kavalalt üht kulmu kergitades, aga enne, kui Elizabeth oleks jõudnud talle vastata, kinkis ta naise huultele ühe korraliku suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 0:20:50 GMT 2
Ega Connoril endalgi suhted väga kaua ei kestnud, aga Staciaga ta oli isegi õnnelik. See tüdruk oli lihtsalt igas mõttes imeline ja Connor lootis, et ehk on Stacy see, kellega ta tulevikus ka abiellub. Eks mees isegi märkas mõnda tuttavat nägu, kuid neid ei olnud palju. Noori oli küll, aga ilmselt olid need siis kas praegused Tree Hilli keskkooli õpilased või siis 1-2 aastat tagasi lõpetanud. Enda lennust ta kedagi ei märganud, küll aga natuke vanemaid kunagisi koolikaaslasi. Mees muigas, kui Stacia lõpuks ta ise tantsupõrandale tiris, sest kutil endal oli plaanis ta ilusti käevangus sinna ise viia. Jõudnud lõpuks tantsupõrandale, pani mees ühe oma käe Stacia seljale ja teisega võttis neiu käest kinni. "Olen ma sulle öelnud, et sa oled täna vapustavalt ilus?" tegi mees neiule kohe komplimendi, mida ta ka tõsiselt mõtles.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 17, 2013 0:23:18 GMT 2
"Kingituse jah," naeratas Seth. "Ära muretse, kallis. Ma ostsin selle, sest ma tahtsin," vastas mees. Asi polnud üldse kohustuses. "Tead, mis oleks suurepärane kingitus? Annan tänane öö mulle," sosistas Joshua ning liibus naisele lähemale. Ta oli nii armunud. "Olgu, annan," lubas noormees ja suudles naist vastu. Käed avasid rinnahoidja haagise ning libistasid pesueseme õlgadelt maha. Viisteist minutit olid kohe kindlasti möödas.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 17, 2013 0:36:21 GMT 2
"Seega praegu sa siis ei usu mind?" uuris neidis lõbusal toonil ning viis oma tumepruunide silmade pilgu Xavierile. Oma sõnu oli neidis mõelnud siiski tõeselt. Kogu see dekoratsioon ning ka kohavalik oli olnud meeldivalt üllatav ning nägi päris kindlasti hea välja. Hetkel ei näinud neidis põhjust, miks ta ei peaks hiljem oma sõnu kordama, kuid õhtu oli alles algamas ning õhtu jooksul võis veel palju juhtuda. Mehe küsimus viis Lizi segadusse ning enne kui ta jõudis midagi öelda, suudles noormees teda. Enne seda jõudis neidis näha, et nii mõnegi inimeste pilk oli neile suunatud, mis tegi asja veidi lõbusamaks ning Elizabeth libistas oma käe ümber noormehe kaela. Suudluse lõppedes vaatas Liz Xavierile muigega otsa. "Ja järjest paremaks läheb," lisas neidis selle peale näol lõbus naeratus mänglemas. "Aga kui sa samamoodi jätkad, siis mul on tunne, et väga kaua ma siin niiviisi küll ei suuda olla," sosistas neidis noormehele kõrva ning tegi mehe kaelale kerge musi. See õhtu ning öö tõotas tulla üsnagi huvitav. Oli tegu ju siiski valentinipäevaga. Seejärel Lizzie eemaldus veidi, näol lõbus muie mänglemas. Olgugi et nad olid juba üsnagi tükk aega Xavieriga koos olnud, suutis mees ta endiselt sama hulluks ajada kui varasemalt.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 17, 2013 11:59:09 GMT 2
"Olgu, usun. Jätame nüüd selle teema," hakkas Xavier naerma. Võib-olla mõtleski Elizabeth oma sõnu tõsiselt. Kui palju see Tree Hilli ball ikka nendele glamuursetele seltskonnaüritustele alla jääda sai, kus naine oli harjunud käima? Kui naine teda vastu suudles, pani Xav mõlemad oma käed talle ümber ning liibus Elizabethile isegi lähemale - kõik see nende vahtijate lõbuks. Kui nad näevad, et ei Xav ega Lizzie midagi ei häbene ega ennast tagasi ei hoia, siis saavad ehk aru, et pole selles paaris üldse midagi nii kummalist või enneolematut. Kui nende suudlus läbi sai ja Xav kuulis, mida naine ütles, ilmus temagi näole särav naeratus. Sellele järgev lause ajas aga noormehe naerma. "Poleks vist eriti raske endale tuba võtta," leidis Xav kiiresti ka lahenduse, mida nad võiksid teha, kui asi peaks käest ära minema. Ka Xavieri puhul ei saanud rääkida mingist tüdimusest. Iga kord, kui ta Lizi nägi, teadis Xav, et tahab teda. Ja isegi, kui õhtu oli veel alles alguses, mõtles Xavier juba eesolevale ööle. Miski ütles talle, et see tuleb meeldejääv.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 17, 2013 13:51:05 GMT 2
Scotler noogutas õrnalt, ning jäi nüüdseks juba üsnagi mõtlikult tantsima. Mida muud tal seal ikka teha oli, ning kui Ness tema kõrval viibis polnudki vaja midagi paremat. Rahulikud tantsud, ning see pani meest õrnalt isegi muigama, kes oleks suutnud uskuda, et Scotlerist tehakse selline rahulik koduinimene.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 14:22:05 GMT 2
"See oli sinust igatahes kena," lausus naine, vaadates korraks noormehele otsa. Kingitusi on alati meeldiv saada, eriti kui seda ei tehtud kohustusest. "Sa tead, et ma ei saa seda teha," sõnas Carrie, toetades enda otsmiku vastu Sethi oma ning liigutades enda pead aeglaselt ühelt küljelt teisele. Ta hingas sügavalt välja ning suudles noormeest palavalt. "Ma võin sulle osa enda õhtust anda," ütles Carrie tasasel häälel, kui tema rinnahoidja kadus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 14:36:19 GMT 2
"Tead mis," lausus naine pärast mõne hetkelist vaikust, mis nende vahel maad võttis, kui kumbki rahulikult oma mõtetes viibis, "me võiks mõni päev välja minna nii nagu vanasti...kuskile kluppi või baari või...kuhu iganes, et natuke lõbutseda. Ega me ju enam nooremaks ikka ei jää nagu sa ise enne nii kiivalt väitsid." Vanessa muigas õrnalt ning vaatas mehele otsa. Scott oli tõesti nende viimaste kuudega kõvasti muutunud, aga samas, kas see muutus oli ka miski, mis mehele endale sobis või tegi ta seda kõike ainult nende suhte pärast?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 14:47:45 GMT 2
"Ega see nüüd nii halb mõte ei olegi. Üksinda võib isegi kiiremini tutvuseid saada, kui koos tuttavatega olles," lausus mees mõtlikult, sest talle hakkas meeldima idee, et minna mõni õhtu kuskile välja. Diana on nagu nii enamus ajast tööl ja korteris istumine ei ole eriti lahe. "Ilmselgelt..." lausus Shawn turtsudes, sest ega nad muul ajal ei saagi minna ju. Või kuidas see välja peaks nägema?
|
|