|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 21:44:56 GMT 2
Colin jättis Selena käe endale pihku ning asetas teise käe tüdruku seljale. Noormees juhtis kenasti tüdrukut, nii et ega neiul muud teha polnudki, kui lihtsalt mehe liigutustele anduda. Kuna tants polnud ka just kõige kiirem, siis ei peaks vast probleemi tulema. "Jah, võib nii öelda," lausus noormees, "me ei ole veel kuigi kaua koos olnud." Mitte, et see mingi eriline vabandus oleks tema käitumisele, mis ei olnud siiski Selena suhtes kõige sõbralikuma ja viisakam. "Aga ära muretse selle pärast," lisas Colin kindlalt ja naeratas neiule.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 1, 2013 22:19:25 GMT 2
"Seda oli näha. Ning kas ta tõesti arvas, et ma löön sulle külge?" ei suutnud Selena ikka veel uskuda, et Helena oli midagi sellist väitnud. Kas tüdruk arvas tõesti, et Sel on järjekordne ärahellitatud isehakanud staarikene, kes loodab saada kõike, mida tahab ning millele ta oma silma on peale heitnud? Uskumatu. "I can take it as long as I don't have to deal with teen-drama. It never ends well," turtsatas Lemon kergelt endamisi, lastes noormehel ennast korraks ka keerutada. Võõras tunne oli üle pika aja kanda mugavate teksade ja nöörsaabaste asemel kleiti ja kontsakingi, millega võiks ta vabalt jalaluu murda, kui peaks juhtuma valesti astuma. Selena naeratas õrnalt Colinile vastu.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Mar 2, 2013 11:01:15 GMT 2
Lizzie kuulas Xavierit ning naeris kergelt. "No eks ma siis loodan, et sul on õigus," lausus neidis muigega. Naine lootis, et ta ei pea oma modellikarjäärist loobuma, kuna see tõi siiski päris head raha sisse ning arvestades seda, et Lizil polnud ka mingit erilist diplomit ette näidata, siis mingi hea koha peale ta vaevalt saaks. Kui Xavi mainis lapse nime, jõudis Elizabethile kohale, et ta polnud mitte kordagi mõelnud selle peale, et mis selle pisikese olevuse nimeks tuleb. Õnneks oli sellega aega, seega vähemalt lähima paari kuu jooksul ei pidanud Lizzie selle pärast otseselt muretsema. Elizabeth kuulas noormeest ning naeratas kergelt. "Ma loodan ka, et su vanematel on piisavalt palju mõistust, et aru saada, et nohh.. Juhtub," lausus neidis kerge turtsatusega. Kuulnud juttu tema venna kohta, noogutas Liz aeglaselt. Tuli loota, et see, et kõik nende suhtele vastu on, ei mõjuta Xavieri ning et noormees ei jäta teda seetõttu maha. "Aga ma tahan süüa nüüd," lausus neidis kerge turtsatusega kui just üks laul läbi sai. Tal polnud just väga palju aega enne balli süüa ning pealegi, ta pidi nüüd sööma ju kahe eest. Õnneks oli ballil olemas ka näksilaud. "Mul on peaaegu alati õigus," lausus Xavier kulme kergitades. Olgu, siin ta jälle liialdas pisut, aga selles oli süüdi tema kõrge ego. Küll aga mõtles ta öeldud sõnu tõsiselt, mitte ei ajanud lauslollust. Nimesid polnud ka tema mõelnud ning parema meelega jätaks Xav selle üldse Lizi ülesandeks, kuna tema oli ses suhtes lootusetu. Muidugi aega veel oli ning ehk tulevad nende kuude jooksul ka mõned head mõtted. Neidise lause peale hakkas Xavier naerma. Elizabeth polnud ammu midagi nii koomiliselt seletanud. Ah et lihtsalt juhtub? "Kui sa neile ka samasuguse põhjenduse tood, siis kaotad ilmselt viimasegi lugupidamise," arvas Xavier. Kui Elizabeth sööki mainis, meenus ka Xavile, et rasedad söövad rohkem kui mitterasedad - see mõte ajas ta korraks muigama, enne kui noormehe nägu uuesti tõsines. "Me võime minna ja mõned snäkid siis võtta," pakkus kutt. Tema kõht veel ennast tunda ei andnud, kuid mõne maitsva suupiste vastu polnud ka Xavil midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 13:26:29 GMT 2
Muidugi ei saa tegelikult Michelle ette teada, kuidas ta käituks, aga selline rahulik asjade lahendamine tundub kõige rohkem temalik. "Põhiline on, et meie selles probleemi ei näeks. See, mida teised arvavad, on teisejärguline," lausus tüdruk, kuigi muidugi enda vanematega ta tülli minna ei tahaks, aga vaevalt see juhtuks, sest nad kõik on Jace'i suhtes väga positiivselt häälestatud. Ta on ju töökas, hooliv, asjalik ja saab kõikide Swansonitega hästi läbi. "Tead, mina küsisin enne ja küsimusele ei vastata küsimusega," sõnas Serah kergelt muiates. Ta vaatas mehele vastust ootavalt otsa, kuid mõtles siiski ka ise Jace'i küsimusele. Muidugi oli tal sellele vastus olemas, aga ta lihtsalt pelgas seda välja öelda. "Ma ei tahaks mitte mingi hinna eest kaotada seda sõprust, mis meie vahel on, aga samas leian ma, et edaspidi lihtsalt sõbrad olles, oleks kogu olukord lihtsalt veel imelikum," lausus näitsik, "seega...võibolla me võiksime...proovida ja vaadata, kuhu....meie suhe kui niisugune välja jõuab." See oli Jilli arvamus, aga Jace ei pidanud sellega nõustuma. "Tõsi. Ka mind ei häiri teiste arvamus," oli Jace täielikult neidise öelduga nõus. Hea oli see, et ta Jilli perekonnaga läbi sai, kuna vastasel juhul läheks neil küll pisut raskeks, sest perekonna arvamus on igaühe jaoks palju olulisem kui ülejäänud linnarahva oma. Kui Jill mainis, et küsimusele ei vastata küsimusega, tõi ka Jace kuuldavale väikese muige. Jäänud kuulama, mida neidis rääkis, pidi Jace kuulduga nõustuma. Ei tahtnud temagi nende sõprusest loobuda, aga tegelikult ei pidanudki. Ka suhtes olles oli sõprus võimalik, kuid see polnud otseloomulikult sama asi nagu enne. "Kui sina julged proovida, siis mis saab minulgi selle vastu olla? Ilma proovimata ei saagi teada," arvas Jace. Tema oli vähemalt praegu küll üpriski lootusrikas. Mis sellest kõigest aga tegelikult saab, näitab muidugi tulevik.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 14:03:11 GMT 2
"Sellisel juhul..." Jill vaatas mehele otsa ning ulatas talle enda käe. Sellest saab neiu esimene suhe, kuid loodetavasti jääb see ka viimaseks. Seda aga näitab neile ainult aeg. Sügisel ju läheb tüdruk ülikooli, mis tähendab, et nad ei näeks üksteist just kõige sagedamini. Kuigi ega nad praegugi kogu aeg ninapidi koos ei ole. "Tundub, et see sõbrapäev on täitsa õnnestunud," muigas Michelle vaikselt turtsatades. Vähemalt on hea meeles pidada päeva, millal nad käima hakkasid, kui sa saab nii nimetada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 14:07:48 GMT 2
"Ei tea, sa võid mõnikord ikka täitsa hirmutav välja näha," hakkas noormees naerma, "no, meie pole selleks igaljuhul alust andnud ja ma arvan, et Helena saab ka selles aru." Colin keerutas neidu heameelega, sest ta tahtis selles tantsust ikka kõik võtta. Pealegi oli Selena täna hoopis teistsugune, kui tavaliselt. Seega oli lausa lust teda vaadata. "Aga räägi, mis te siis teinud olete. Plaat on nüüd väljas, jah? Mis järgmiseks...tuur?" uuris mees tõesti huvitatult.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 15:28:12 GMT 2
Kui Jill talle oma käe ulatas, võttis Jace selle kindlalt enda pihku. Kui nüüd mõelda jälle sellele, et kõigest mõne minuti eest oli mees olnud ebakindel ning kartnud, et rikub oma ülestunnistusega kõik lootusetult ära, võis ta nüüd rahulikult hingata, kuna nende praegune olukord oli küll igati lootusrikas. Suhe oli tegelikult ka Jace'i jaoks üsna võõras termin, sest ta lihtsalt polnud ühegi naisega sellist klappi leidnud, mis viiks püsiva suhteni. Selliseid paarinädalasi katsetusi on muidugi ette tulnud, aga Jace ei uskunud, et Jilliga samamoodi läheks. "Tõepoolest. Päev on küll väga hästi tabatud, aga selles ju asja mõte ongi - päev on mõeldud ju sõpradele, armunutele ja nendelegi, kes ei julge muidu enda tundeid tunnistada. Saadavad igasuguseid anonüümseid kaardikesi ja muud taolist," rääkis mees lõbusal toonil. Vähemalt ei kuulnud tema enam nende 'salajaste armastajate' hulka.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 2, 2013 17:44:59 GMT 2
"Mina ja hirmutav? No suur tänu sulle. See tõstis mu enesehinnangut kohe meeletult palju," turtsatas Selena valjult, hakates kergelt naerma. Normaalsed poisid oleksid jaganud komplimente, kuid see tüüp siin väitis, et Sel on sarnane kapis olevale kollile, keda kõik lapsed kardavad pimeda saabudes. Umbes nagu see suur sinine karvane koll "Kollide kompaniist". Sarnasus märgatav? "Veel mitte. Umbes kuu aja pärast peaks välja tulema. Blake ja teised tahtsid, et ma veel ühe laulu kirjutaksin plaadile nagu Bonus Trackiks ning hetkel jaman ma sellega. Tuuri kohta ei oska hetkel nagu midagi öelda, kõik oleneb, kui palju plaate müüakse ning kui lahked meie praegused sponsorid on. Ma oleksin nõus kohe praegu minema, kui vaid võimalus oleks," lausus näitsik vaikselt. Juhul kui suurt lava ei saa, lepiksid nad kasvõi pisikese kõrtsilavaga või korraldaksid sootuks lihtsa vabaõhu kontserdi, mis oleks lihtne ja väga odav kuulaja jaoks. "Eks elame ja näeme," lisas Lemon sekundi pärast, suul õrn ja tagasihoidlik naeratus.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 20:29:24 GMT 2
"Tundes sind - see kindlasti tõstis su enesehinnangut," muigas noormees. See oli ilmselgelt niisama norimiseks öeldud. Nad mõlemad ju siiski tunnetavad loodetavasti, et tegu on niisama lollide komme ntaaridega. Mitte midagi tõsist. "Eks mu tuleb siis veel üks kuu oodata, enne kui ma teie plaadi osta saan. Ja kui sa tuurile lähed, siis vaata, et sa meid väikseid inimesi ära ei unusta," lausus Colin.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 21:17:54 GMT 2
"Sinu anonüümset kaardikest asendab see punane roos?" küsis tüdruk kergelt naeratades. Anonüümne see muidugi ei olnud, aga mehe tundeid võis see väike kingitus küll sisaldada, kui nüüd natuke mõelda. "Aga, mis me siin nüüd ikka istume. Küll meil on pärast aega istuda veel küll ja küll," sõnas Michelle, "lähme parem jalutama või tantsima?" Igatahes tõusis Jill diivani pealt püsti, jäädes mehe ette seisma, käsi endiselt tema peos.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 22:10:19 GMT 2
Ka Jace'i näole ilmus naeratus, kui Jill tema algse mõtte ära tabas. Just nii oligi see planeeritud. "Jah, sest mul polnud tegelikult kavas sulle rääkida... Roos oli nagu väike varjatud vihje," tunnistas mees. Kui Jill tegi ettepaneku teha midagi huvitavamat kui lihtsalt siin istuda, tõusis ka Jace diivanilt püsti, laskmata neidise käest lahti. "Võiks minna küll. Ma usun, et tantsupõrand tunnebki meist juba puudust," sõnas mees lõbusal toonil. "Ja hiljem võime muidugi jalutama ka minna," lisas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 22:22:52 GMT 2
"Ma ei tea, kas ma oleksin sellest vihjest läbi närinud. Ma arvasin alguses ikka, et see on lihtsalt üks imeilus kingitus ühelt väga healt sõbralt," sõnas tüdruk täiesti ausalt. Ilma sõnadeta ei oleks ta ilmselt õige tähenduseni jõudnudki. Seega väga hea, et Jace julguse kokku võttis ja selle sammu ikkagi ette võttis. Vastasel juhul ei teaks endiselt kumbki, mida teine tegelikult tunneb. "Kindlasti," muigas Michelle, "kas me läheme sinu juurde ka pärast jala või oled sa autoga?" Kleidiga läbi linna tatsata ei oleks muidugi hea, aga samas pole see midagi ületamatut. Pealegi on ka taksod olemas, kuigi nad on ilmselt täna õhtul pidevalt kasutuses ja seega on vabat üsna raske leida.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 2, 2013 23:57:28 GMT 2
Seegi polnud kõige hullem otsus, et Jocelyn Logani tantsukutse vastu võttis. Tegelikult oli selle noormehega päris lõbus ja paistis, et mingi klapp neil oli. "Ja mulle kogu aeg korrutatakse, et ma olen liiga noor ühe või teise asja jaoks," muigas neidis. "Aga mis siis, kui ma ei kasvagi kunagi suureks?" Vanust võib ju juurde tulla, aga on inimesi, kes hingelt alati lasteks jäävad. Jocelyn oli vähemalt üks nendest, kes ei tahtnud enda sisemist last kaotada ja nii-öelda suureks kasvada. Tundub, et sama lugu oli Loganiga ja sellepärast neil kahekesi nii lõbus oligi. "Tutvunud me juba oleme. Jocelyn olin, mäletad?" naeris Jocelyn. "Ja vestlemine on see, mida me hetkel teeme...lisaks tantsimisele." Neiu oli kindel, et otsib kohe esmaspäeval koolis ka Logani üles, selle asemel et raamatukokku minna ja erakut mängida. "No eks seda me mingil hetkel oleme sunnitud kõik kogema," nentis Logan, eriti veel Sommersite peres, kus noormehe mõlemad vanemad vennad olid ikka väga konservatiivsed ning pidasid pere noorematele liikmetele alatihti mngisuguseid loenguid. Polnud just kerge olla linnapea poeg. "Aga nohh.. Eks iga inimene elab enda elu ja vastutab ise enda asjade eest, seega savi, mida teised arvavad, eksole," lausus noormees muigega ning liikus ilusti muusikataktis edasi. "No kui sa ei kasva kunagi suureks, siis nohh... Usu mind, sa pole sugugi ainus. Ma arvan, et ka minu võib sinna nimistusse lisada. Ilmselt mu vanemad venand oleksid nõus minuga," rääkis noormees muigega. Ta oli ikka üheskoos Lucasega nii totakaid asju korda saata, et kohati oli endalgi raske seda uskuda. Peamisteks kannatajateks kippusid olema muidugi kaksikute vanemad vennad. Edasise jutu peale turtsatas Logan kergelt ning ütles: "Arengujärgus projekt järelikult."
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Mar 3, 2013 20:58:58 GMT 2
Anna nautis täielikult Chadi lähedust, tema siniseid silmi ja puudutusi, kuni üks kindel isik suutis kõik hetkega lömastada ning kokku käkerdatud paberina kaarega prügikasti visata. Näitsik tahtis astuda paar sammu kõrvale ning minema kõndida, jättes Chadi Sithiga kahekesi, et nad omad arved ära klaariksid, kuid momendil polnud see võimalik. Tema üks käsi oli kindlalt noormehe sõrmede vahel. Seega ei jäänud Veronical muud üle, kui hoida enda pilk maas ning muuta ennast võimalikult nähtamatuks, olematuks. Iga mööduva sekundiga tundis näitsik ennast halvemini. Tal oli tunne, nagu oleks ta Kevini naiselt üle löönud või ära varastanud, kuigi see polnud nii. Vähemalt mitte otseselt ja Anna ei teadnudki Sithi enne sügist. Õnneks iirlanna lahkus peagi, hääles kõlamas ebameeldiv alatoon ja iroonia. Õrnalt neelatanud, tõstis Anna enda rohelised silmad põrandalt kõrgemale, kuid ei viinud neid noormehele. Ebameeldiva tunde allikas oli küll minema läinud, kuid see ei pannud neidist ennast paremini tundma. Halb enesetunne jäi kindlalt enda kohale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Mar 3, 2013 22:03:35 GMT 2
Sithi viimastel sõnadel lasi Chad kõrvust mööda libiseda, kuna tal oli kogu sellest jamast nii kõrini, et neid tundeid, mis praegu noormeest valdasid, polnud võimalik isegi kirjeldada. Mõnele meeldib ikka täiega nende suhet saboteerida. Pealegi oli selgelt näha, et Sithile valmistas see heameelt. Mida rohkem ta suskis, seda suuremaks muutus naise rahulolu. Mingil määral oli Chadil isegi kahju, et Anna Sithile ei virutanud, sest ise ta seda teha ei saanud - naisi ei tohiks lüüa. Mehel oli valus näha Anna pilku ning temagi tundis ennast äärmiselt sandisti. Igasugune peotuju oli koheselt minema pühitud. "Mul on nii kahju kõige selle pärast, mis äsja juhtus," lausus mees vaikselt. "Sa tahad ilmselt nüüd koju minna?" esitas ta siis neidisele küsimuse. Tundus küll loogilisena. Enne balli algust poleks Kevin osanud uneski näha, et midagi sellist juhtuda võib. Käigu kuradile see mõrd...
|
|