|
Post by Deleted on Mar 4, 2013 22:53:10 GMT 2
Wow, tundub, et see neiu mustas kleidis lausa loeb Shane'i mõtteid, sest just baarileti poole ta tulemas oligi. Kindlasti kavatseb mees temaga tutvust teha. Kui kaunitar aga lähemale jõudis, rändas Shady pilk aga pruunile silmapaarile, mis selle maski taga peitus. Facepalminud ennast hetkeks, hakkas ta naerma, kuid ajas end püsti, et tüdrukut kallistada. "Osav maskeering, peaks mainima," lausus mees. "Ma juba arvasin, et ei tunne sind ära ja oleks sinu nime küsinud, kui ma ei teaks, et need imelised pruunid silmad selle maski taga kuuluvad vaid ühele inimesele." No mida see kutt küll mõtles, kui ta tõesti arvas, et Selenat ära ei tunne? Debiilik.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Mar 4, 2013 23:19:55 GMT 2
Jacky jalutas mehe juhatusel tantsuplatsile ning asetas seejärel enda ühe käe noormehe õla juurde ja teise andis ta sujuva liigutusega Simonile pihku. Ei tea, kuidas nüüd selle tantsimisega on, sest ausalt öeldes ei ole naine seda juba ammu teinud. Loodetavasti on mees hea juhtija, sest vastasel juhul ootab neid ees tõeline segadus. Jacklyn kinnitas enda pruunid silmad mehele ning hingas sügavalt välja. "Ma peaksin sind vist hoiatama, et ma ei ole juba ammu tantsinud. Seega võid mind julgelt juhtida," naeratas tüdruk, hakates muusika pihta hakates vaikselt tantsima. "Sinu õnneks olen ma suurepärane tantsija," hakkas Simon kergelt naerma. Kuulanud ära kaks takti muusikat, juhtis ta peagi Jacklynit sujuvalt mööda põrandat. Tema vanaema oli ikka hoolitsenud, et poisil oleks korralikud kombed. Nende alla kuulus ilmselgelt ka tantsimine, mis Simonile kunagi ei meeldinud. Alles aastaid hiljem, kui ta käis keskkoolis hakkas ta mõistma nende väärtust ja vajadust. Simon ja Jacklyn veetsid tantsupõrandal oma neli-viis laulu, ennem kui nad otsustasid natukene hinge tõmmata ja natukene juua. "Pole sa nii kehv midagi. Paar sammu ning juba teise tantsu ajal tahtsid juhtimise üle võtta," muigas mees kergelt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 22:10:03 GMT 2
"Ma parema meelega kasutaksin autot. Selle kleidiga ei ole ilmselt kuigi meeldiv läbi linna jalutada," muigas tüdruk ning tõmbas siis meest õige pisut käest, et ta ka püsti tõuseks. See pilk, millega Jace teda vaatama jäi, pani neidise veel rohkem naeratama. "Kas me liigume ka nüüd või tunned sa ennast siin kohe väga mugavalt?" uuris Michelle lõbusamalt, vaadates noormehele otsa. Muidugi ega neil kiiret ei olnud, aga tüdruk vist kibeles juba tagasi tantsima. "Arusaadav. Ega praegu just kõige soojem ka väljas ei ole," nõustus Jace. Mugavus ikka kõigepealt. Jace oli sellest vägagi meelitatud, et Jill täna tavapäratult palju naeratas, kuigi ilmselt nägi tema ise ka samasugune välja. "Jajah, lähme," vastas mees muige saatel. Oli tõesti näha, et näitsik kibeles juba tagasi tantsupõrandale. Varsti liikusidki nad sinna tagasi, kenasti käest kinni hoides. Võiks öelda, et see oli küll parim valentinipäev Jace'i senises elus.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 22:20:52 GMT 2
"Ikka siin, kuhu ma siis minema pidin?" turtsatas Colin. Ta lihtsalt ei olnud veel Helenat silmanud, aga ei mingit paanikat. Aega on ja ükskord oleks ta tüdruku ikka üles leidnud. Ega see saal nüüd nii suur ka ei ole. Või siis ikka on, kui sa kedagi otsid. "Ega ma just väga rõõmus ei ole selle üle, kuidas sa Selenaga rääkisid," sõnas noormees, "ma võin su poiss olla, aga see ei tähenda, et ükski teine tüdruk ei tohi minuga rääkida, tantsida või midaiganes teha, mis jääb teatud piiridesse. Ja need piirid on mul ilusti paigas. Seega ma loodan, et sa ei käitu järgmine kord nagu mõni armukade tüdruksõber." Asetanud enda tühja klaasi mööduva kelneri kandikule, vaatas ta tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 22:26:21 GMT 2
Jacklyn küll tegeles keskkooli ajal kisakooriga, aga see on siiski midagi muud, kui neid klassikalisi peotantse tantsida. Õnneks oli Simon tõesti imeline tantsija ja oskas teda väga hästi juhtida. Alguses oli natuke raske sammu pidada, aga peagi sai asi käppa. Eks midagi on ikka keska ajast veel veres olemas. Pärast viit tantsu tundis küll Jacky juba, et tema jalad on kergelt väsinud. Homme ilmselt säärelihased kõik valutavad, aga see kõik on seda väärt. Võtnud endale ühe tavalise mahla, mis oli ilusti pokaali valatud, jõi ta sealt mõned lonksud. Kohe palju parem. "Eks midagi tuli siis meelde lõpuks. Kunagi ma ju ikka tantsisin ka," muigas Jacky, "tegelikult oli asi lihtsalt selles, et mul oli hea juht. Ma ju teadsin, et sa ei laseks mul midagi valesti teha. Kust sa üldse nii hästi tantsima oled õppinud? Sa ei ole mulle seda kunagi varem maininud."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 5, 2013 22:28:30 GMT 2
"Tead, siin on nii palju rahvast, et nende sekka on kerge ära kaduda," vastas Helena. Nojah, ilmselgelt. Kedagi rahvamassi seast ei ole kunagi kerge otsida, eriti veel, kui kõik kannavad maske. Noh, naisterahva võib veel kleidi järgi üles leida, aga nii paljudel meestel olid veel ülikonnad ka. Helena kuulas Colini sõnu ja noogutas. Noh, eks ta seda oligi oodanud. "Ma tean, ma tunnen end halvasti selle pärast," ohkas neiu ja viis oma silmad siis Colini omadele. "Ma luban, et seda ei juhtu rohkem," sõnas Helena, mõeldes neid sõnu täiesti tõsiselt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 22:38:22 GMT 2
Ilmseltnaerab Jill veel mitu päeva jutti. Ta lihtsalt tundis end hetkel maailma kõige õnnelikuma tüdrukuna. Kuidagi kerge oli olla, nagu võiks kohe lendama hakata. Michelle ei oleks kunagi arvanud, et lihtsalt Jace'iga käest kinni jalutamine võiks talle kuidagi eriliselt mõjuda. Jõudnud tagasi tantsupõrandale, võttis tüdruk kenasti tantsuvõtte sisse ja hakkas mehe juhtimisel jälle mööda saali liuglema. Kindlasti on see ka Serah üks parim valentinipäev.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 22:53:15 GMT 2
"Peaksidki tundma. Selena on väga tore ja lahe inimene," lausus Colin, vaadates neiule otsa, kui too oma silmad noormehel omadele viis. Noormehele lihtsalt tundus, et Sel ei väärinud seda, et Helena talle niimoodi kõrri kargas kohe. Nad ju ainult rääkisid ja tahtsid tantsima minna. No Big Deal. Tahtmatult meenus noormehele korraga see, kuidas Meganiga suhtes olles ei tulnud neil kunagi selliseid vaidlusi või tülisi. Huvitav. "Parem oleks," noogutas tüüp ning naeratas õhkõrnalt.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 5, 2013 23:00:45 GMT 2
"Well, ma kindlasti palun temalt ka vabandust," lubas Helena. Võib-olla küll mitte praegu, aga kui kunagi kuskil trehvab, siis kindlasti. Pealegi oli Selena juba baarileti juures mingi kutiga ja Helena ei tahtnud neid segada. Oh, see on see esimest korda suhtes olemine, ei teagi kohe, mida oodata, kuigi Helena üritas endast vähemalt parima anda...edaspidi. Neiu naeratas Colinile vastu ning lihtsalt kallistas teda kõvasti, jäädes veel mõneks ajaks tema embusesse. "Okei, aga mis me nüüd teeme?" küsis neiu, kui pead tõstis ja noormehele silma vaatas. Helenal poleks muidugi midagi ka veel ühe tantsu vastu, aga kuna Colin alles tantsis, siis...noh...ei teagi, kas ta tahaks praegu uuele tantsule minna.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 23:06:12 GMT 2
"See oleks kena," noogutas Colin tüdruku mõtte peale Selenalt vabandust paluda. See siluks vähemalt natukenegi vast nende suhteid. Noormees asetas ka enda käed ümber neiu, sest muidu oleks natuke veider olnud. "Ma ei tea...sa ära ei taha minna?" küsis mees, viies pilgu enda käekellale. Keskööni oli veel ikka natuke aega. Aga eriti isu enam tantsida küll ei olnud ja ega siin muud midagi eriti teha ei olnudki ju.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 5, 2013 23:09:15 GMT 2
Jah, seda arvas ka Helena, et oleks õigem Selena käest ka vabandust paluda ja uuesti alustada. Ta ju ei tundnudki seda tüdrukut. "Jah, nüüd vist võib küll," vastas neiu Colini küsimusele. Isegi vaatamata pisikesele puhkusele hakkas väsimus juba võimust võtma. Noh, saab seda ilutulestikku siis Colini juures või mõni teine kord ka vaadata. Pealegi oli Helenal veel kingitus Colinile üle andmata, kuid ometigi ootas see koos tüdruku asjadega garderoobis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2013 22:36:47 GMT 2
"Lähme siis," lausus noormees ning asetas enda käe ümber neiu ning vajutas tema huultele ühe põgusa suudluse, hakates seejärel saalist välja jalutama. Jõudnud fuajeesse, lasi Colin neiust lahti, et nende mantlid võtta ja enda oma selga tõmmata.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 7, 2013 22:45:20 GMT 2
Helena suudles Colinit põgusalt vastu ning fuajeest garderoobi jõudes vahetas ta kõigepealt oma kingad saabaste vastu ning siis pani selga jope. "Tahad nüüd vabastust sellest ahistavast maskist?" küsis neiu muiates ning haaras mütsiriiulilt veel ühe ilusasse paberisse pakitud karbikese, milles oli lihtne, ent loominguline sõbrapäeva kingitus Colinile. "Ja ma tahaksin sulle anda selle," lausus neiu ning ulatas karbikese noormehele. "Ilusat sõbrapäeva."
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 7, 2013 23:20:21 GMT 2
Wow, tundub, et see neiu mustas kleidis lausa loeb Shane'i mõtteid, sest just baarileti poole ta tulemas oligi. Kindlasti kavatseb mees temaga tutvust teha. Kui kaunitar aga lähemale jõudis, rändas Shady pilk aga pruunile silmapaarile, mis selle maski taga peitus. Facepalminud ennast hetkeks, hakkas ta naerma, kuid ajas end püsti, et tüdrukut kallistada. "Osav maskeering, peaks mainima," lausus mees. "Ma juba arvasin, et ei tunne sind ära ja oleks sinu nime küsinud, kui ma ei teaks, et need imelised pruunid silmad selle maski taga kuuluvad vaid ühele inimesele." No mida see kutt küll mõtles, kui ta tõesti arvas, et Selenat ära ei tunne? Debiilik. Selena sõrmed liikusid kõndides enda kuklale, kavatsedes maski siidpaelad lahti siluda, et nahal natukene hingata lasta, kui üks tüüp baarist ta peatas ning teda korraga embas. Kas ta oli purjus? Lõhnad küll küljes polnud, vähemalt mitte tugevad. Kuulnud ja tundnud ära Shane hääle, andis Sel kerge obaduse talle vastu õlga. "Idioot, sa pääsesid napilt ... ma pidasin sind üheks purjus perverdiks ... sul vedas, et me oleme nii peenel üritusel ja ma kannan kleiti, sest vastasel juhul oleksid sa mul siin praegu põlvili maas. Järgmine kord pane suur silt kaela või midagi," hakkas Emily enda monoloogi lõpus õrnalt naerma. Tänasel õhtul oli tõesti raske enda tuttavaid ära tunda. Loomulikult juhul kui nad ei kanna midagi väga isikupärast ja ainulaadset, mis on ainult neile omane. Seli puhul oleksid need vaid tema tätoveeringud, millest oli hetkel nähtavad kaks - üks tema randmel ja teine tema kaelal. Ülejäänud, mis paiknesid jalgadel, jäid kleidi ja mustade sukkade alla peitu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2013 23:23:38 GMT 2
Colin eemaldaski pärast tüdruku märkust enda maski ning surus selle mantli taskusse. Kes teab, äkki annab seda veel järgmine aastagi kasutada. Meestel on ju lihtne - tavaline must mask sobib kõigega kokku. "Aitäh," sõnas nooruk, "seda ei oleks kohe kindlasti pidandu tegema, aga head sõbrapäeva sullegi."
|
|